|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
śliczna piłeczka
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
princi, dziekuja za cieple slowa
nie ma co sie przejomwac i ogladac na kogos jakos damy rade.MAMUSKI GRATULUJE WIZYT ![]() Krucza, wanienka lux tylko troszke droga ja zamowilam swoja za 21,99 100 cm no ale bez stelaza i termometr plywajacy dokupilam, ale stelaz widzialam za 25, no ale takiej kasy by nie wydala na wanienke ponad 100 zl to naprawde duzo. matall, pokazalas mi tu zdjecie dzidzi i moja piers odrazu zaczela "karmic" i znowu plama na pizamie, nie nadaze prac ![]() Paulizia, wiesz co mi pomoglo na zgage, kumpelka mi podsunela, herbatki z miodem pije 2-3 dziennie i juz dawno zgagi nie mialam wiec pomoglo Moria, oj zgrabnas zgrabnas musze ja sie przybrac i zrobic zdj to powiecie czy cus sie zmienilo czy nic.
|
#3543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem wielką miłośniczką Ikeii To w Ikeii są tajniacy? Tacy, którzy pilnują aby ludzie nie kradli? Bo ja się właśnie zastanawiałam jak oni to robią, że nie ma przecież żadnych klipsów ani naklejek, żadnych bramek, kamer też nie widać a sklep ogromny i asortymentu tyle.
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
renesme1985bryka extra
moria jaki ładny brzuszek i tak fajnie schodzi do dołu , ale moje pytanie gdzie są te kg ??!!! chyba ci w pięty poszły ![]() gratuluję dzisiejszych wizyt miłego wieczorku życzę
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-02-22 o 20:38 |
|
|
|
#3545 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
moria sliczny wypielegnowany brzuszek bez zadnej skazy i gdzie te rozstepy ja sie pytam
nie denerwuj mnieDziewczyny macie jakis przepis na sosik z grzybkow, bo wlasnie je namoczylam i jutro bym chciala zrobic do miesa, tylko mozliwie bez smietany, bo jest ciezka...
|
#3547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i jest tzw. detektyw, chodzi po cywilnemu po calym sklepie, wie na jakim dziale musi byc najczesciej i na kogo zwracac uwage. Cala ochrona wspolpracuje ze soba, osoba na"wejsciu" jak jej sie ktos nie spodoba nadaje do detektywa i do recepcji... taka praca ochrony. Na samej lini kas jest jest 13 kamer i do tego obrotowych. Wiec sie nie przejmuj wszystko pod kontrola kurde zdradzialam swa tajemnice sluzbowa- nie wydajcie mnie-blagam
|
|
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No póki co na brzuchu ich nie mam, te moje rozstępy to jest jakiś ewenement, bo mam je wszędzie tylko nie na brzuchu no a chyba ten najbardziej się powiększył, no nie?Cycki to mi ledwo drgnęły, max o jeden rozmiar a i tak mi się te dziadoki na nich porobiły a na brzuchu póki co cisza. Oczywiście nie chcę wywołać wilka z lasu, wcale się o nie nie upominam, żeby nie było
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
Rene super wózek
Matal bardzo ładna wanienka i kocyk,ja mam zwykłą taką jak twoja z tym ,że bez żadnych aplikacji.Moja jest w kolorze żółtym. Po dzisiejszych wizytach jestem spokojniejsza,żelazo dalej brać witaminki również. Chodzę do dwóch ginów heh,z tego względu ,że mój gin do którego chodzę już 8 lat w tej chwili przebywa na l4 i nie może wystawiać mojego zwolnienia. A babeczka do której chodzę została mi polecona przez lekarza prowadzącego. Następną wizytę mam 15 marca i już prawdopodobnie tylko u mojego gina. Połozna jak mnie dziś zobaczyła to myślała ,że rozwiązanie mam na kwiecień ![]() Brzuchol rośnie i jego mieszkaniec również ![]() Obiecałam wkleić fotki wózka,niestety nie moge znaleźć kabla z telefonu. Zrobię zdjęcie fotelika(jest z kompletu),wózek jest złożony i schowany. Ostatnio doba dla mnie to za mało,chłopcy się rozchorowali,marudzą etc
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
fajny program leci na discavery
|
|
#3551 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja jutro jadę do rodziców ![]() i ja się cieszę ![]() Cytat:
Muszę dokładnie przyjrzeć się tym wanienkom.. żeby rzeczywiście jakiegos giganta do domu nie przyprwadzić [QUOTE=principessina;25284 187]moria sliczny wypielegnowany brzuszek bez zadnej skazy i gdzie te rozstepy ja sie pytam (..)/QUOTE] To samo chciałam napisać!! Moria brzuszek ślicznie zadbany A o rozstępy nie pytam, bo pamiętam (choć nadal nadziwić się nie mogę) że Moria to codziennie wciera w siebie kremy.. szacuneczek na prawdę - a za kremy po Sylwestrze to podwójny szacuneczek
|
||
|
|
|
#3552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hehehe
No ale tak czy inaczej, fajnie to mają rozwiązane Ja nie wiem czy ja na jakąś żulerę wyglądam czy co ![]() Fakt faktem, zawsze wszystko długo oglądam i wybieram, przy samych wkładkach potrafię stać 10 minut no a już jeśli chodzi o kosmetyki... każdą etykietkę muszę przeczytać ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
No wcierałam w Sylwestra o 5 nad ranem
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
Moniqac- pewnie tak, łobuz mały
![]() Moria- śliczny brzuszek Myślę,że Igusia będzie chciała w nim jak najdłużej siedzieć
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Lolka1212;25284644]Ale nie przez herbatke wracacie, co?
A ja jutro jadę do rodziców ![]() i ja się cieszę ![]() Ja chciałam wziąć tą większą, bo nie mamy w domu normalnej wanny, tylko prysznic.. i to jeszcze taki bez brodzika.. tylko szyba stoi i tyle! Fajnie to wygląda, ale fatalne dla dziecka.. Muszę dokładnie przyjrzeć się tym wanienkom.. żeby rzeczywiście jakiegos giganta do domu nie przyprwadzić Cytat:
![]() ja smaruje brzuch 2 razy dziennie, plus uda pupe, boczki od 3 msc ciazy |
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..ale jesli tak, to ja mam tak samo wszytsko mi w uda i tyłas idzie!! Głupio tak tyć nierównomiernie ![]() ![]() Nooo.. własnie to miałam na myśli!! Zapamiętało mi się, bo takie wrażenie na mnie to wywarło.. ja samruję się jak mi się przypomni, albo zachcę |
|
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaka jest norma ?? ile ruchow na dzien m inimum? ewentual;nie do ktorej godziny? Cytat:
nie?![]() hihi żarcik:P
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam swój brzuszek
31tc (moria mnie zainspirowała, to mój pierwszy golas na forum )zdjęcie u "baby" robione na szybko przez mężula telefonem
|
|
|
|
#3558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2 x dziennie? od 3 miesiąca? Podziwiam i składam pokłony ![]() Ja już więcej się nie przyznaję jak to u mnie wygląda Cytat:
|
||
|
|
|
#3559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Catia - merci
Cytat:
Bo ja to cała ulana jestem
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Moria i andziot macie śliczne brzusie
wiecie co bedzie mi brakować mojego brzuszka po porodzie
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
Andziot no wreszcie sie doczekalysmy
slodki, i ksztaltem bardzo przypomina moj![]() Ciezko jest sie tak stale balsamowac itd... podziwiam te, ktore to robia dwa razy dziennie, w zyciu by mi sie pewnie tak nie udalo. Wieczorem po prysznicu owszem przewaznie smaruje sie oliwka, gdy jestem zmeczona wtedy szybko balsamem, ale gdy jestem naprawde wykonczona to mi sie zdarzy nie po nacierac niczym, czyli zawsze to jakies 2 dni w tygodniu mi odpadna.
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta właśnie nie tyje, wolałabym jednak co by proporcjonalnie się układało ![]() no i ten brzuch tak jakoś mi wisi dziwnie
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez podziwiam te co dwa razy dziennie sie masują.
szacun ![]() ja zazwyczaj smaruje się raz po kąpieli czerwonym garnierem i potem na to oliwka póki co dzieki bogu nie mam rozstepów. oby tak dalej. szczerze to nie wydaje mis ie zeby moja skora byla jakos maksowo napięta. ani nie swędzi ani nic z takich sensacji. wiec licze ze dalej tak bedzie
|
#3564 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anulinka2009 bzyczka za udane wizyty ![]() Cytat:
![]() i za jutrzejszą wizytęCytat:
Cytat:
Piękny ![]() no to już wiem przez kogo nie mogłam się ruszać 1,5 h po obiedzie ![]() ![]() Nie no, nikt mi nie kazał tyle żreć ![]() Cytat:
Super brzusio!
|
|||||
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Moniqac te 10 ruchów ma być w ciągu całego dnia, 12 godzin, od 9 do 21. Więc nie martw się o to
Grazin no te 10 ruchów wystarczy by się nie martwić w ciągu 12 godzin - 10 ruchów. Mniej niż 10 ruchów przez 2 dni pod rząd = powód do niepokoju i wizyta u lekarza bądź w szpitalu.
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() andziot Jaka piłka śliczna
|
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
Bzyczko a możesz wkleić zdjęcie takiej karty ruchów? bo bym sobie zrobiłam sama
![]() Moria jak zwykle piękniusi brązowiusi słodziusi brzusi hihi ![]() Andziot elegancka piłeczka Matall mam wanienkę taką, tylko, że niebieską. Chociaż nie... u Ciebie jest narysowany kubuś, a u mnie jakieś żółwiki i ja mam większą. ale ładne
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???
|
|
|
|
|
#3569 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no comments!!!Cytat:
Cytat:
i też jestem ciekawa jak to na 3D bedzie wyglądać?? I po kim bedzie miał dzidziuś usta, nosek i oczy... ah....Ja poćwiczyłam, wykąpałam sie solidnie Czekam tylko na Małżonka bo zbijają z tata w garażu kibelek na budowe taki drewniany, jak tam byłam przed chwilą to Małżu coś tam w środku zbijał i widać mu było tylko głowe przez tą dziure do sra*** (za przeproszeniam ) ![]() Moria, Andziot - cudne brzuszki ![]() ![]()
![]() Żona Mama Misia ![]() Makijażystka ![]() Edytowane przez Aliczka88 Czas edycji: 2011-02-22 o 21:37 |
||||
|
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2 razy dziennie i co... efekt taki, ze brzuch gladki jak pupka niemowleca, ani jednego rozstepu ale na boczkach pare, na pupie i na udach, a i pod zgieciem kolan kilka sie znalazlo achh, genetyka ![]() juz sie kiedys zalilam, ze mama i siostra to sa cale w rozstepach ja moge jedynie 3mac kciuki i liczyc na to, ze nie bedzie ich az tyle |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

nie ma co sie przejomwac i ogladac na kogos jakos damy rade.

a moze w tamtym roku tez czesto bylas? bo wiesz ja mam wzrokowa pamiec do klientow i moze cie widzialam
nie denerwuj mnie
no i jest tzw. detektyw, chodzi po cywilnemu po calym sklepie, wie na jakim dziale musi byc najczesciej i na kogo zwracac uwage. Cala ochrona wspolpracuje ze soba, osoba na"wejsciu" jak jej sie ktos nie spodoba nadaje do detektywa i do recepcji... taka praca ochrony. Na samej lini kas jest jest 13 kamer i do tego obrotowych. Wiec sie nie przejmuj wszystko pod kontrola

Myślę,że Igusia będzie chciała w nim jak najdłużej siedzieć
wszytsko mi w uda i tyłas idzie!! Głupio tak tyć nierównomiernie 

za jutrzejszą wizytę
w ciągu 12 godzin - 10 ruchów. Mniej niż 10 ruchów przez 2 dni pod rząd = powód do niepokoju i wizyta u lekarza bądź w szpitalu.

no comments!!!