Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 21:07   #241
annonim
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Ja powinnam wreszcie zrobić porządek z moimi ósemkami - bo wyrosły pod kątek 45 stopni i powinny do usunięcia iść
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:08   #242
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

A mogę mu puścić strzałeczkę z zastrzeżonego żeby kombinował kto to? ale miałabym radochę.. ale.. ale jestem głupia..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:12   #243
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
A mogę mu puścić strzałeczkę z zastrzeżonego żeby kombinował kto to?
Nie, nie, nie, nie, NIE, NIE, NIE
Nie kontaktuj się z nim w ŻADEN sposób
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:12   #244
ver_million
Rozeznanie

hahaha dziewczyny, padłam!
wczoraj byla taka rozmowa, poniewaz jestesmy razem w klasie ja mu mowie, ze po prostu dla mnie to byloby prostsze- nie udawanie, ze jest wszystko w porzadku, i zgrywanie przyjaciol, bo to mozliwe chyba juz nie jest, za duzo sie nasluchalam i chce miec swoje nowe zycie, i po prostu chcialam zapewnienia, ze po dwoch miesiacach on nie przylezie i mi nie zacznie truc bani, ze on sie pomylil, ze nie byl pewien zerwania, ze chce wrocic, powiedzial, ze jest tego pewien na 100pro! ok, sobie mysle 'zaaaaaje biscie!' po czym polecialam do kolezanki, swoja droga bedacej w podobnej sytuacji, ze od jutra dbamy o swoje szczescie, bo ja juz mam zakonczona tamta sprawe itd... to sie nacieszylam tym stanem.
dzisiaj rano przychodze do szkoly, ten sie przysiada do mnie na matmie i do mnie: ze tak sie zastanawial wczoraj, czy jakby mnie zaprosil do swojego nowego mieszkania to czy bymprzyjela zaproszenie .
moja mina: :O:O:O:O PO CO?
on: o tak o
ja: swoja byla zapraszasz o tak o, w ramach czego, koniec to koniec, bez podchodow
on: no ale to chyba nie przeszkadza w postanowieniu, ze do siebie nie wracamy, po prostu zapraszam
na co ja powiedzialam, ze zobaczymy, ale tak naprawde czuje sie... zmieszana, nie wiem po co on to robi, ta kumpela moja powiedziala, ze wlasnie on cos kombinuje teraz, ze mu nie przeszlo, ze wystarczyl jeden dzien, a znowuz inne dwie najblizsze kumpele stwierdzily, ze to po kolezensku.
nie wiem, dla mnie to dziwne, zwlaszcza,z e ja mam do niego 3 minuty drogi do tego mieszkania, bo to blok w blok i chyba sie tam przeprowadzi na czas studiow ;/ wiec tez bede miala ciekawie... CZEGO ON CHCE?!

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:14
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:13   #245
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
a mogę mu puścić strzałeczkę z zastrzeżonego żeby kombinował kto to? :d ale miałabym radochę.. Ale.. Ale jestem głupia..
nie!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:14   #246
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość

ja w sumie nie potrzebuję zmądrzeć ale tez długo do mnie docierało że kocham kogoś kto jest strasznym manipulantem .....ale najwyraźniej był mi potrzebny ten czas jego głupich zachowań żebym całkowicie go przestała kochać

ale chętnie tu na rozstaniowym jestem bo moge wyśmiać zachowania exa
a czasem jest tak przykry i uciązliwy że nie ejst mi do śmiechu
Ja sie musialam dobitnie przekonac jak bardzo on ma mnie w d..
Musialo dojsc do mega klotni i tego ze mnie popchnal na klatce schodowej(siniak do dzis)
I przejrzalam na oczy..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:16   #247
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
nie!
wlasnie!
nie rob tego!!!
Stary 2011-02-22, 21:20   #248
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
hahaha dziewczyny, padłam!
wczoraj byla taka rozmowa, poniewaz jestesmy razem w klasie ja mu mowie, ze po prostu dla mnie to byloby prostsze- nie udawanie, ze jest wszystko w porzadku, i zgrywanie przyjaciol, bo to mozliwe chyba juz nie jest, za duzo sie nasluchalam i chce miec swoje nowe zycie, i po prostu chcialam zapewnienia, ze po dwoch miesiacach on nie przylezie i mi nie zacznie truc bani, ze on sie pomylil, ze nie byl pewien zerwania, ze chce wrocic, powiedzial, ze jest tego pewien na 100pro! ok, sobie mysle 'zaaaaaje biscie!' po czym polecialam do kolezanki, swoja droga bedacej w podobnej sytuacji, ze od jutra dbamy o swoje szczescie, bo ja juz mam zakonczona tamta sprawe itd... to sie nacieszylam tym stanem.
dzisiaj rano przychodze do szkoly, ten sie przysiada do mnie na matmie i do mnie: ze tak sie zastanawial wczoraj, czy jakby mnie zaprosil do swojego nowego mieszkania to czy bymprzyjela zaproszenie .
moja mina: :O:O:O:O PO CO?
on: o tak o
ja: swoja byla zapraszasz o tak o, w ramach czego, koniec to koniec, bez podchodow
on: no ale to chyba nie przeszkadza w postanowieniu, ze do siebie nie wracamy, po prostu zapraszam
na co ja powiedzialam, ze zobaczymy, ale tak naprawde czuje sie... zmieszana, nie wiem po co on to robi, ta kumpela moja powiedziala, ze wlasnie on cos kombinuje teraz, ze mu nie przeszlo, ze wystarczyl jeden dzien, a znowuz inne dwie najblizsze kumpele stwierdzily, ze to po kolezensku.
nie wiem, dla mnie to dziwne, zwlaszcza,z e ja mam do niego 3 minuty drogi do tego mieszkania, bo to blok w blok i chyba sie tam przeprowadzi na czas studiow ;/ wiec tez bede miala ciekawie... CZEGO ON CHCE?!
Nie wiem, może chce Cie zaprosić do tego nowego mieszkanka, a tam w uroczy sposób zakręcić, wpadniesz do niego, napijecie sie, przy okazji zaliczycie razem do łóżeczko i już zgoda. Jeśli nie masz w planach wracania do siebie, to nie idź nigdzie.
I mam też eksa w klasie i wiem, że to kiepskie życie jest... I bardzo to uciążliwe bywa...

A tak wogóle, to ile czasu byliście razem?

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:27
Stary 2011-02-22, 21:24   #249
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ten telefon do mnie mruga i mówi 'zaaaaaaaaaaadzwoń do szanownego pana M!' wywalę go przez okno zaraz!

Albo nie.. bo sama na niego robiłam tyle godzin, tyle dni, że chyba bym się pocięła. Zauważyłam, że człowiek najbardziej szanuje to, na co sam zapracował. Bo wie ile się musiał namęczyć. Chyba mam jakiś gorszy dzień, nie wiem.. czuję się słaba i boję się że zrobię głupotę..

Vermilion, NIE idź tam. Uwierz mi, że pojedna Was to mieszkanie, a raczej łóżko. ;/

ej, dziewczyny..

myślicie, że on jeszcze kiedykolwiek się odezwie? ...

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:26
Stary 2011-02-22, 21:26   #250
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Musialo dojsc do mega klotni i tego ze mnie popchnal na klatce schodowej(siniak do dzis)

Spoko Mnie mój tez ostatnio odepchnął jak skoczyłam do niego z łapami, aż sie zatoczyłam... Kurcze, dochodze do wniosku, że alkohol nie jest dla wszystkich, ani dla mnie w tym wypadku, ani dla niego tym bardziej. Dwa debile się upiły

Ok, nasza wątkowa kolekcja eksów:
- bijące
- grające w gry komputerowe
- posyłające buraczane teksty
- natrętne, nie dające o sobie zapomnieć

Co dalej?
Stary 2011-02-22, 21:30   #251
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

Spoko Mnie mój tez ostatnio odepchnął jak skoczyłam do niego z łapami, aż sie zatoczyłam... Kurcze, dochodze do wniosku, że alkohol nie jest dla wszystkich, ani dla mnie w tym wypadku, ani dla niego tym bardziej. Dwa debile się upiły

- bijące

Co dalej?
Kurde, jak ja bym się wtoczyła na eksa pijana (+ on pijany) to tak byśmy się zatoczyli, że wylądowałabym u gościa w zakładzie pogrzebowym. Nieraz miałam ochotę go walnąć, ale zawsze ręka zatrzymywała mi się koło jego głowy.. arrr, zawsze wtedy wrzeszczał po mnie, że mam na niego ręki nie podnosić.. teraz tak myślę.. on sobie z trzema typami w bójce daje radę to ja bym w jego rękach latała jak marionetka..

Lilka, jeszcze dopisz mojego buraka.. tylko jak go trafnie określić?

Stary 2011-02-22, 21:31   #252
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Ten telefon do mnie mruga i mówi 'zaaaaaaaaaaadzwoń do szanownego pana M!' wywalę go przez okno zaraz!

Albo nie.. bo sama na niego robiłam tyle godzin, tyle dni, że chyba bym się pocięła. Zauważyłam, że człowiek najbardziej szanuje to, na co sam zapracował. Bo wie ile się musiał namęczyć. Chyba mam jakiś gorszy dzień, nie wiem.. czuję się słaba i boję się że zrobię głupotę..

Vermilion, NIE idź tam. Uwierz mi, że pojedna Was to mieszkanie, a raczej łóżko. ;/

ej, dziewczyny..

No, ja jak byłam z eksem w "robocie" i zbieraliśmy na polach różne warzywa, zarobiliśmy 50 zł (mielismy zarobić 100, pracować dwa dni, ale nas zwolnili za powolną pracę) to tak mi było żal wydac później...

Pewnie tak, jak go zaswędzi Albo jak doceni to co stracił
Stary 2011-02-22, 21:34   #253
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

- bijące

Co dalej?
Moj jeszcze bzykal laske z krzywymi nogami( taka szara okularnice) ..a dodam ze mial ladna brunetke
(ha i sam stwierdzil ze jestem ladniejsza....ale jak woli z nia byc..)
Moja uroda sie przy nim marnowala

Stary 2011-02-22, 21:34   #254
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

A tak wogóle, to ile czasu byliście razem?

11 miesiecy
w tajemnicy przed wszystkimi od marca do wakacji, a pozniej to juz wszyscy wiedzieli, tak samo jak i o rozstaniu zaraz sie wszyscy dowiedizeli
Stary 2011-02-22, 21:35   #255
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
A mogę mu puścić strzałeczkę z zastrzeżonego żeby kombinował kto to? ale miałabym radochę.. ale.. ale jestem głupia..
nieee!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Nie, nie, nie, nie, NIE, NIE, NIE
Nie kontaktuj się z nim w ŻADEN sposób

jak wyżej

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja sie musialam dobitnie przekonac jak bardzo on ma mnie w d..
I przejrzalam na oczy..
bosh
ale dobrze ze przejrzałaś na oczy

Cytat:

bosh....wiesz....jak czytałam o tym jak otwój ex się wtedy w tym aucie zachowął to byłam w szoku
serio chcesz zeby się odezwał? nie boisz się go?
bo mój ex "tylko" jest chamski w smsach a ja już mam tak tego dosc i po prostu nie wyborażam sobie z nim kontaktu ....
że nawet nie chcę go juz nigdy wiecej na oczy widzieć
i marzę o tym zeby sie nie odzywał i raz na zawsze ode mnie odciął
bejbe...zachowaj instyntk samozachowaczy

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:36
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:36   #256
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
no a lily to przyklad pseudo kobiety majacej klapki na oczach i sorki skoro ona mnie nazwala pseudo to tymi zwrotami sama nie jest lepsza

i PSEUDO droga lily to jest Twoj EX tak Twoj EX

a co do klina to tak negatywnie go odbiera (z moich postow) a sama z niego korzysta samozaprzeczenie? u niej to normalne

tak wiec widzicie kobiety klin jest dobry ale tylko wtedy jak swojemu ex przestalo sie budowac pomnik lub oltarzyk

kurcze wybralbym sie z ex na karmienie kaczek...ale no taki mroz i w ogole nie zasluguje na to...zreszta aj kuzwa mac jaki byl do niej nr....xD w ogole nie pamietam jak ona ma na imie o lol xD
Wyprowadźcie się z tą "pseudodyskusją" poza forum. Albo ja Was tam przeniosę.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:38   #257
baterflaj_
Raczkowanie

najgorsze jest to, ze ja nie moge nic złego zarzucić mojemu. wszystko było okej, jakoś układaliśmy sobie to życie. Ma wady, jak każdy. Ale nauczyłam się je kochać.
i coś się psuło ostatnio, nie dogadywaliśmy się, on przez to się oddalił i bum, po kolejnej sprzeczce, powiedział, ze to koniec, on musi sobie wszystko poukładać, pomyśleć, że może kiedyś dojrzejemy do bycia razem.
mnie to tak strasznie boli, ech w sumie rozmawialiśmy o tych kłótniach, ale wydaje mi się ze moglibyśmy COŚ jeszcze zrobić, żeby było dobrze. Bardzo mi na Nim zależy. i tak mi strasznie ciężko.

Edytowane przez baterflaj_
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:40
baterflaj_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:38   #258
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie tak, jak go zaswędzi Albo jak doceni to co stracił
Tyle że on sobie pojedzie do swojej ślicznej jak kaczka, bystrej jak woda w klozecie, luźnej jak stolec i tandetnej jak kalkulator made in china EXXX GYRL i sobie ją wy.. wy.. dmucha? ona jest łaaatwa, a on poleci do niej jak będzie go swędzieć.

Doceni? ehh, wątpie, przecież to moja wina że zerwaliśmy

Stary 2011-02-22, 21:38   #259
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

dziewczyny podczytuje was od jakiegos czasu i dzis postanowilam do was dołączyć. nie jesrem ze swoim tz od 2 tygodni ale caly czas mailam nadzieje ze to chwilowe, dzis jzu wiem ze nie. najgorsze jest to ze to wszsytko moja wina... nigdy nie bylam za dobra dziewczyna, mialam o wiele rzeczy prezensje, chcailam byc w centrum jego uwagi a on naparwde sie staral i dopiero teraz jak nei jestesmy razem widze jak bardzo...bylam nas za bardzo pewna, on na kazfym kroku dawal do zrozumeinia jak wazna jestem a ja zaczelam coraz wiecej wymagac, bylam egoistką... i 2 tyg temu meilsimy klotnie w ktorej wykrzyczalam mu ze to koniec i nie jestem szczesliwa...zakonczylam to ale wiedzialam ze tylko na chwile ze on zaraz bedzie o mnie zabiegal , chcial wrocic, jkaby bylo inaczej skoro taki byl za mna... no i sie przeliczylam...ale dume schowalam do kieszeni i powiedzailam ze chce zebsymy znowu byli razem, ze tesknie, kocham,brakuje mi jego. spotlal sie ze mna i powiedzail ze chce zebnysmy zostali przyjaciolmi, nie chce zwiazku, uczucie sie wypalilo.... a nic na to nei wskazywalo wczesneij....to byl policzek...i teraz on nei chce mnie, o moje prosby o jeszcze jedna szanse denerwuje sie, mowi ze nie moze mi nic obiecac ale jak wroci to tylko dlatego ze on chce, ze mu mnie barkuje a nie z powodu moich prosb...uwaza ze juz nam sie nie uda bo rzeczywiscie ostatnio sie nei ukladalo.... dziewczyny, zrobilam zyciowy blad i doceniam faceta dopiero teraz gdy go stracilam....dzisiaj zepsul mi sie samochod, zadzwonilam do niego, w ciagu 5 minut byl u mnei i zawiozl go do mechanika, zawsze moge na niego liczyc mimo ze nei jestesmy razem, ale on jzu mnei nie kocha... i ja juz nie moge nci zrobic, nie moge cofnac czasu, prosilam go o jeszcze jdabna szanse, powiedzailam ze sie zmienilam, ale on jzu w nas nie wierzy...a ja siedze i wyje caly dzien.... co ja zrobilam, czuje jakby zawalil sie caly swiat...on byl moim swiatem...
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:38   #260
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
- bijące

co dalej?
nom to pogrubione to mój ex...nawet teraz pisze smsy ....bosh...że mu ise pieniądze na koncie nie skonczą

a co dalej?
otrzasniemy się i znajdziemy sobie fajnych facetów którzy nas będą kochac i szanowac
Stary 2011-02-22, 21:38   #261
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, jak ja bym się wtoczyła na eksa pijana (+ on pijany) to tak byśmy się zatoczyli, że wylądowałabym u gościa w zakładzie pogrzebowym. Nieraz miałam ochotę go walnąć, ale zawsze ręka zatrzymywała mi się koło jego głowy.. arrr, zawsze wtedy wrzeszczał po mnie, że mam na niego ręki nie podnosić.. teraz tak myślę.. on sobie z trzema typami w bójce daje radę to ja bym w jego rękach latała jak marionetka..

Lilka, jeszcze dopisz mojego buraka.. tylko jak go trafnie określić?
No weź, ja go tak tłukłam A on tylko stał z dziwną miną, ale jak go chciałam kopnąć, to refleks miał niezły, nie dał się, a jak zaczełam nim tarmosić, to złapał mnie za kurtke i odepchnął, że sie na kamienicy zatrzymałam i zatoczyłam, a on w tym czasie uciekł kawałek dalej... Smiac mi sie teraz z tego chce, ale wtedy to był dramat.
No ale sorry, po tym co mi nagadał, to ja piep**e... I nie usprawiedliwiają go te %! Także nie dziwcie mi sie, że oberwał...

Silny jest, drań! Siłka coś mu dała, bo już za mojej kadencji był taki umięśniony, teraz łapy to ma niezłe, strach się bać, ostatnio wywijał na wf w koszulce bez rękawków, ach I miał moje spodenki! Tzn. prezent ode mnie I wiecie co... Nie ćwiczyłam. Podbiegła do mnie koleżanka, dała mi klapsa w dupke i powiedziała "Idiotko, gapisz sie na niego cały czas!"

Czas edycji: 2011-02-22 o 21:43
Stary 2011-02-22, 21:39   #262
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
bosh....wiesz....jak czytałam o tym jak otwój ex się wtedy w tym aucie zachowął to byłam w szoku
bo mój ex "tylko" jest chamski w smsach a ja już mam tak tego dosc i po prostu nie wyborażam sobie z nim kontaktu ....

nawet jesli sie odezwie to nie jest godzien, abys do niego odpisala, odpowiedziala itd, daj spokoj! ;* wczoraj moj byly powiedzial, ze sie zachowuje, jakby nie byl godzien mojego majestatu ;d no coz, powiedzialam mu zaraz, ze tak jest; )
Stary 2011-02-22, 21:41   #263
lily92920
Zakorzenienie

- bijące
- bzykający inne kobiety
- nieszczere
Stary 2011-02-22, 21:41   #264
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
nom to pogrubione to mój ex...nawet teraz pisze smsy ....bosh...że mu ise pieniądze na koncie nie skonczą

a co dalej?
otrzasniemy się i znajdziemy sobie fajnych facetów którzy nas będą kochac i szanowac
ANo
Jak to powiedzial moj ex kiedys w madrej swojej gadce"znajdziesz lepszego i z nim bedziesz szczesliwsza..ze mna nie jestes" ..
Juz znalazlam (chociazby przystojniejszych a myslalam juz ze na Boga trafilam)

Stary 2011-02-22, 21:43   #265
baterflaj_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
dziewczyny podczytuje was od jakiegos czasu i dzis postanowilam do was dołączyć. nie jesrem ze swoim tz od 2 tygodni ale caly czas mailam nadzieje ze to chwilowe, dzis jzu wiem ze nie. najgorsze jest to ze to wszsytko moja wina... nigdy nie bylam za dobra dziewczyna, mialam o wiele rzeczy prezensje, chcailam byc w centrum jego uwagi a on naparwde sie staral i dopiero teraz jak nei jestesmy razem widze jak bardzo...bylam nas za bardzo pewna, on na kazfym kroku dawal do zrozumeinia jak wazna jestem a ja zaczelam coraz wiecej wymagac, bylam egoistką... i 2 tyg temu meilsimy klotnie w ktorej wykrzyczalam mu ze to koniec i nie jestem szczesliwa...zakonczylam to ale wiedzialam ze tylko na chwile ze on zaraz bedzie o mnie zabiegal , chcial wrocic, jkaby bylo inaczej skoro taki byl za mna... no i sie przeliczylam...ale dume schowalam do kieszeni i powiedzailam ze chce zebsymy znowu byli razem, ze tesknie, kocham,brakuje mi jego. spotlal sie ze mna i powiedzail ze chce zebnysmy zostali przyjaciolmi, nie chce zwiazku, uczucie sie wypalilo.... a nic na to nei wskazywalo wczesneij....to byl policzek...i teraz on nei chce mnie, o moje prosby o jeszcze jedna szanse denerwuje sie, mowi ze nie moze mi nic obiecac ale jak wroci to tylko dlatego ze on chce, ze mu mnie barkuje a nie z powodu moich prosb...uwaza ze juz nam sie nie uda bo rzeczywiscie ostatnio sie nei ukladalo.... dziewczyny, zrobilam zyciowy blad i doceniam faceta dopiero teraz gdy go stracilam....dzisiaj zepsul mi sie samochod, zadzwonilam do niego, w ciagu 5 minut byl u mnei i zawiozl go do mechanika, zawsze moge na niego liczyc mimo ze nei jestesmy razem, ale on jzu mnei nie kocha... i ja juz nie moge nci zrobic, nie moge cofnac czasu, prosilam go o jeszcze jdabna szanse, powiedzailam ze sie zmienilam, ale on jzu w nas nie wierzy...a ja siedze i wyje caly dzien.... co ja zrobilam, czuje jakby zawalil sie caly swiat...on byl moim swiatem...
ja chyba też byłam za pewna "nas"
baterflaj_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:44   #266
ZagubionaWuczuciach
Raczkowanie

Hej dziewczyny ja się wypowiadałam nie dawno w poprzedniej części.

U mnie co raz gorzej, ciągle tęsknie za nim, myślę o nim, wspominam, wyobrażam sobie co on teraz robi. Związek był mega krótki, rozpadł się przez moje robienie mu akcji. Aaale on.. no właśnie ignoruje mnie, widzieliśmy się w klubie, unikał mnie, generalnie miał wyje.ane
Napisałam do niego że szkoda że nie możemy spróbować tego naprawić to odpowiedział że już tego napewno nie naprawimy, że on nie chce tego naprawiać bo wie że nie będzie lepiej. jak spytałam po co mówił że się zakochał odpowiedział że tak było ale że zrazilam go tymi akcjami do siebie. Ale czy gdyby był zakochany to przeszło bym u tak szybko ?
Dowiedziałam się że zaczyna spotykać się z jakaś dziewczyną, przeczytałam ich rozmowę na gadu ( wiem głupio zrobiłam że weszłam na te jego piepszone gadu ) i wogóle zonk! pisał jej takie same rzeczy jak mnie może nie aż tak bardzo emocjonalne były te ich rozmowy, ale też jej napisał że o niej myśli cały czas
Boli mnie to że mimo krótkiego stażu czułam jego zauroczenie/ zakochanie, a on pstryknął palcami i tak szybko znalazł sobie nową. Boli mnie to niesamowicie bo ciągle nachodzą mnie myśli czy jego początki uczucia były serio prawdziwe, czy może to była tylko ściema, i mówi to każdej dziewczynie Czułam, i w ogóle on mi wpierał to że jest dla niego wyjątkowa ta znajomość, ale teraz widzę że on pewnie mówi to każdej. Boli dziewczyny boli tym bardziej że straciłam z nim najważniejszą dla mnie rzecz, a on teraz zachowuje się tak samo do innej zapewne, i jego dla mnie już nie ma

Edytowane przez ZagubionaWuczuciach
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:49
ZagubionaWuczuciach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:45   #267
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
11 miesiecy
w tajemnicy przed wszystkimi od marca do wakacji, a pozniej to juz wszyscy wiedzieli, tak samo jak i o rozstaniu zaraz sie wszyscy dowiedizeli
No tak musicie sie z tym liczyć, że teraz cała klasa bedzie żyć Waszym rozstaniem, mało tego klasa sie podzieli...

Cytat:
Tyle że on sobie pojedzie do swojej ślicznej jak kaczka, bystrej jak woda w klozecie, luźnej jak stolec i tandetnej jak kalkulator made in china EXXX GYRL i sobie ją wy.. wy.. dmucha? ona jest łaaatwa, a on poleci do niej jak będzie go swędzieć.

Doceni? ehh, wątpie, przecież to moja wina że zerwaliśmy
Pogrubione -

Przestań sobie wmawiać, plissss!!!

Cytat:

a co dalej?
Jejejeje

Czas edycji: 2011-02-22 o 21:49
Stary 2011-02-22, 21:48   #268
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
nieee!!!!!!!!!!!!!!

Ok, już nic nie mówię, dziękuję

Cytat:

Jakoś nie umiem w to uwierzyć..

Cytat:
No weź, ja go tak tłukłam A on tylko stał z dziwną miną, ale jak go chciałam kopnąć, to refleks miał niezły, nie dał się, a jak zaczełam nim tarmosić, to złapał mnie za kurtke i odepchnął, że sie na kamienicy zatrzymałam i zatoczyłam, a on w tym czasie uciekł kawałek dalej... Smiac mi sie teraz z tego chce, ale wtedy to był dramat.
No ale sorry, po tym co mi nagadał, to ja piep**e... I nie usprawiedliwiają go te %! Także nie dziwcie mi sie, że oberwał...

Silny jest, drań! Siłka coś mu dała, bo już za mojej kadencji był taki umięśniony, teraz łapy to ma niezłe, ostatnio wywijał na wf w koszulce bez rękawków, ach I miał moje spodenki! Tzn. prezent ode mnie I wiecie co... Nie ćwiczyłam. Podbiegła do mnie koleżanka, dała mi klapsa w dupke i powiedziała "Idiotko, gapisz sie na niego cały czas!"
Hahahhahahh ale się uśmiałam czytając to! zataczanie, popychanki.
Ale z agresorami facetami nie jest śmiesznie, oni wszyscy mają sporo siły..

Stary 2011-02-22, 21:49   #269
ver_million
Rozeznanie

ooo, wlasnie napisal, ze propozycja jest juz nieaktualna
Stary 2011-02-22, 21:49   #270
lily92920
Zakorzenienie

Nie no, napisał do mnie na fb...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości