Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 21:42   #3571
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

wiecie co, ide lulu, bo juz mnie zebra bola
prosze mi tu nie narabac duzo postow do rana
spokojnych nocy
Stary 2011-02-22, 21:44   #3572
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Mój małż też ma raczej wąskie usta a ja mam "puchate" jak to On mówi i też jestem ciekawa jak to na 3D bedzie wyglądać?? I po kim bedzie miał dzidziuś usta, nosek i oczy... ah....
ja też mam wąskie usta a mężul ma takie pełne
no i strasznie chciałam żeby Zosia miała usteczka po nim
ja się urodziła to cieszyłam się jak dziecko z tych malutkich krąglutkich ust
(na usg 3d było widać, że mają kształt męża)

teraz też na zdjęciach usg są takie wydatne usteczka
więc chyba znów mężul wygrał walkę genową
z czego się oczywiście cieszę bardzo

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:44   #3573
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

Najpierw podzielę się dramatyczną sprawą....

NIE ZNALAZŁAM PAJACA Z MISIAMI W SMYKU!

Moniczko, czytałam Twoją propozycję kupna i przesyłki, byłoby super, ale kurde nie chcę Cię fatygować specjalnie po pajaca do Smyka Chyba, że będziesz przy okazji i się trafi

Matallewar, bardzo ładnie pokój się prezentuje! W ogóle, to nie wydaje się wielki, a wszystko tam macie! Jadalnie, pokój dzienny, rewelacja! Podoba mi się bardzo

Kasiu, bardzo dobrze, że się wygadałaś! Szkoda, że tak się układa z Twoją Rodzinką, ale jestem pewna, że ogarną się, jak się Malutka urodzi, pewnie będą walić drzwiami i oknami A w ogóle to doceń ciszę i spokój Ja co prawda mam Rodziców blisko i świetny kontakt, ale mieszkać z Nimi już bym nie chciała A wyobraź sobie, że czasem ludzie na kupie żyją, nie mają swobody i własnego kąta. MASZ NAS JESZCZE!

Co do rozmiarów dziecka, to ja też się obawiam, że mi się większa sztuka trafi, niby teraz rośnie prawidłowo, ale ma jeszcze dwa miechy i mam lęki, że jednak będzie duża

Oddaję swój głos na Lolkę w sprawie Klubu! CHCEMY LOLKE!

I w sumie też jestem za porządkami w klubie, sporo tam osób, które są nieaktywne nie tylko w klubie, ale też na wątku. A co to za podczytywanie i podglądanie tylko, hm?

Moria, bardzo zgrabnie się prezentujesz i jak wspomnisz coś o tyciu, to w ucho dostaniesz. Wszystko pięknie, brzuszek rośnie, a reszta bez zmian)))

Andziot, pięknie się prezentujesz

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:47   #3574
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Moria ślicznie wyglądasz
Jak tż wróci do domku to poproszę aby zrobił mi fotkę,pokażę się w 25 tyg,no od ostatniej wizyty 1kg na plusie a myślałam ,że bedzie zdecydowanie więcej.
A i mimo,że dostałam od znajomych łóżeczko turystyczne,zdecydowałam że jednak kupię drewniane.Upatrzyłam sobie takie
http://allegro.pl/safari-lozeczko-kl...452387565.html
obiecane fotki,fotelik jest z zestawu 3w1 taka sama jest spacerówka i gondola ,stelaż w kolorze silver.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0181.jpg (79,5 KB, 49 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:53   #3575
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
Moria ślicznie wyglądasz

A i mimo,że dostałam od znajomych łóżeczko turystyczne,zdecydowałam że jednak kupię drewniane.Upatrzyłam sobie takie
obiecane fotki,fotelik jest z zestawu 3w1 taka sama jest spacerówka i gondola ,stelaż w kolorze silver.
czekamy na fotke
łóżeczko popularne na wątku, ale co się dziwić skoro takie ładne
ciuszki też

Stary 2011-02-22, 21:53   #3576
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

Moniczko, czytałam Twoją propozycję kupna i przesyłki, byłoby super, ale kurde nie chcę Cię fatygować specjalnie po pajaca do Smyka Chyba, że będziesz przy okazji i się trafi

Matallewar, bardzo ładnie pokój się prezentuje! W ogóle, to nie wydaje się wielki, a wszystko tam macie! Jadalnie, pokój dzienny, rewelacja! Podoba mi się bardzo

Kasiu, bardzo dobrze, że się wygadałaś! Szkoda, że tak się układa z Twoją Rodzinką, ale jestem pewna, że ogarną się, jak się Malutka urodzi, pewnie będą walić drzwiami i oknami A w ogóle to doceń ciszę i spokój Ja co prawda mam Rodziców blisko i świetny kontakt, ale mieszkać z Nimi już bym nie chciała A wyobraź sobie, że czasem ludzie na kupie żyją, nie mają swobody i własnego kąta. MASZ NAS JESZCZE!

Co do rozmiarów dziecka, to ja też się obawiam, że mi się większa sztuka trafi, niby teraz rośnie prawidłowo, ale ma jeszcze dwa miechy i mam lęki, że jednak będzie duża

I w sumie też jestem za porządkami w klubie, sporo tam osób, które są nieaktywne nie tylko w klubie, ale też na wątku. A co to za podczytywanie i podglądanie tylko, hm?

Moria, bardzo zgrabnie się prezentujesz i jak wspomnisz coś o tyciu, to w ucho dostaniesz. Wszystko pięknie, brzuszek rośnie, a reszta bez zmian)))

Andziot, pięknie się prezentujesz
i co mi tu krzyczysz
lolka juz dawno w klubie
Stary 2011-02-22, 22:01   #3577
migotka03
Zadomowienie

Coś marnie mi idzie nadrabianie bo internet szwankuje, ale już nadrobiłam.

Gratuluję udanych wizyt

Moria, Andziot brzuszki bardzo ładne, aż wydaje mi się ze mój większy

Kasia1361 ciuszki śliczne

Kasia86 wiesz mieszkam na wsi, a tu nie ma sklepów co parę metrów, ale zdaję sobie sprawę że niektórzy ludzie nie wiedzą co to wieś, bo nawet w filmach pokazują to w taki sposób, że w rzeczywistości to tak nigdy nie wygląda. Owszem można mieszkać blisko np. sklepu, ale niekoniecznie

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:02   #3578
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Kasiu, piękne zakupy!

Aguś, kurde wybacz, mam zbudynienie i opóźniony zapłon I dziś w ogóle mam dziwny dzień i trochę chyba Hanka za dużo adrenaliny od mamusi dostała

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Migotko, ale zakupy przez net są równie przyjemne! Przychodzi paczka i za każdym razem czujesz się, jakbyś prezenty pod choinką znajdowała

vege!
Stary 2011-02-22, 22:04   #3579
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, piękne zakupy!

Aguś, kurde wybacz, mam zbudynienie i opóźniony zapłon I dziś w ogóle mam dziwny dzień i trochę chyba Hanka za dużo adrenaliny od mamusi dostała

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Migotko, ale zakupy przez net są równie przyjemne! Przychodzi paczka i za każdym razem czujesz się, jakbyś prezenty pod choinką znajdowała
hehe

mowilam ci zebys tyle nie latala, bo ta hanke zgubisz
Stary 2011-02-22, 22:05   #3580
Aliczka88
Zadomowienie

A dziewczęta.... Czy te wasze nosidełka Maxi Cosi mają taką budke nad głową i osłonke na nogi??

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:10   #3581
Lolka1212
Zadomowienie

Andziotku na prawdę pięknie wyglądasz Chociaż mnie to nie dziwi.. juz przy ostatnim zdjęciu, tym w tunice, wydało się jaka zgrabniutka jesteś

Cytat:
Dobry wieczór!

(..)

Mary Czery ja też zamierzam się udać na polowanie za misiem w Smyku.. ale będzie jak mi się powiedzie i seee kupie

Czerwienie sie jak pada w tej sprawie moje imię
Thx

Cytat:
(..)
Ale Martynka słodziuśno będzie w tych sukieneczkach wyglądać Przy dwóch synkach cieszy kupowanie różowych, co Kasiu?
Stary 2011-02-22, 22:10   #3582
migotka03
Zadomowienie

Mary wiem, ale np. chleba nie będę przez internet zamawiać, i nieraz muszę zadowolić się tym co mam, ale to nie ważne. A jeśli chodzi o zakupy dla dzidzi, to przeglądam internet i nie mogę się na nic zdecydować, zwłaszcza że nie jestem pewna jakości, a i kasy za dużo nie mam.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

Stary 2011-02-22, 22:12   #3583
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Moria ślicznie wyglądasz
Jak tż wróci do domku to poproszę aby zrobił mi fotkę,pokażę się w 25 tyg,no od ostatniej wizyty 1kg na plusie a myślałam ,że bedzie zdecydowanie więcej.
Śliczne ciuszki I oczywiście czekamy na fotkę brzuszka

ps. też mi coś wizaż zamula

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:13   #3584
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
chodzi Ci o moje "olbrzymie" piersi ???
Nie, to pomiędzy

mary Ma chyba 22 m2 z tego, co pamiętam Więc całkiem spory, prawie pół mieszkania zajmuje
W teorii to miał być salon, a sypialnia tam, gdzie moja siostra mieszka
Ale, że zamieszkałyśmy dwie, to trochę przerobiliśmy ściany tu i ówdzie i zrobił się mój kąt (tam, gdzie teraz szafa stoi było łóżko, a naprzeciwko szafa i biurko), a tam gdzie teraz kanapa był salon-jadalnia.

A w którym Smyku byłaś?
Z doświadczenia powiem, że u nas to najlepiej ten w Centrum zaatakować, bo w pozostałych bieda... Ja byłam w 3 i nic nie kupiłam i żałowałam, że do Centrum nie dojechałam.

kasia1361 Widzę, że Klupś popularne
Ja czekam na nasze Radek VII... Chociaż i tak na razie nie mam gdzie go postawić W najgorszej opcji tż złoży, jak będziemy z Edzikiem już w szpitalu...

Zszywam do końca narzuty na fotele i idę spać...
Dziś się mnie przyjaciółka spytała, czy mi się chce tak samej szyć... No nie chce mi się, zwłaszcza ręcznie, bo nie mam maszyny, ale co ja poradzę, jak nie ma takich jak chcę?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-02-22 o 22:16
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:21   #3585
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość

Moria, Andziot brzuszki bardzo ładne, aż wydaje mi się ze mój większy
pochwal się

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zszywam do końca narzuty na fotele i idę spać...
Dziś się mnie przyjaciółka spytała, czy mi się chce tak samej szyć... No nie chce mi się, zwłaszcza ręcznie, bo nie mam maszyny, ale co ja poradzę, jak nie ma takich jak chcę?
hehe, też znam to uczucie

ja już wykąpana,
gotowa do łóżeczka
ale mój żołądek jeszcze czegoś woła, paskud
wyjęłam wafle ryżowe, żeby go oszukać

Stary 2011-02-22, 22:29   #3586
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Lolko, jeśli trafisz na misie, to kupuj dwa! Oddam Ci kasę, oddam Ci wszystko! Tylko upoluj misia!

Migotko, nie doczytałam o jakich sklepach piszesz No z chlebem gorzej w sumie. Jeśli chodzi o dziecięce np. ciuszki, to jeśli miałabym mocno ograniczone fundusze, kupowałabym znanych/sprawdzonych firm, ale używane, czasami fajne okazje

Aguś, no prawie Hankę zgubiłam, ale dałyśmy czadu autem i jednego gościa wnerwiłyśmy jakiś testosteronik cwaniakował i chciał się wbić przede mnie, bo niedługo kończył mu się pas, ale nie dałam się! Już chciałam mu powiedzieć przez CB, że jestem w ciąży, jestem babą, mam gorsze auto, a i tak może bujać żagle, pffff

Matallewar, bardzo fajna chałupa Uwijecie piękne gniazdo Byłam w Złotych, poprzebierane wszystko. Piękna nowa kolekcja, ale wyprzedażowych mało. Kupiłam tylko czapkę na lato, w truskawki, za całe 8 zecisza

vege!
Stary 2011-02-22, 22:30   #3587
migotka03
Zadomowienie

Andziot jutro postaram się zrobić fotki z brzuszka, bo dziś zmykam już spać, ledwo siedzę

Dobranoc

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

Stary 2011-02-22, 22:36   #3588
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Lolko, jeśli trafisz na misie, to kupuj dwa! Oddam Ci kasę, oddam Ci wszystko! Tylko upoluj misia!

Migotko, nie doczytałam o jakich sklepach piszesz No z chlebem gorzej w sumie. Jeśli chodzi o dziecięce np. ciuszki, to jeśli miałabym mocno ograniczone fundusze, kupowałabym znanych/sprawdzonych firm, ale używane, czasami fajne okazje

Aguś, no prawie Hankę zgubiłam, ale dałyśmy czadu autem i jednego gościa wnerwiłyśmy jakiś testosteronik cwaniakował i chciał się wbić przede mnie, bo niedługo kończył mu się pas, ale nie dałam się! Już chciałam mu powiedzieć przez CB, że jestem w ciąży, jestem babą, mam gorsze auto, a i tak może bujać żagle, pffff

Matallewar, bardzo fajna chałupa Uwijecie piękne gniazdo Byłam w Złotych, poprzebierane wszystko. Piękna nowa kolekcja, ale wyprzedażowych mało. Kupiłam tylko czapkę na lato, w truskawki, za całe 8 zecisza
To jakbyś była w Centrum, to możesz na Kruczej sprawdzić, tam jest największy

No i dobrze, że cwaniakowi nie dałaś się wepchnąć Ale mnie tacy irytują. A najgorsze, że potem jedzie taki 45km/h, a cwaniakuje, że hoooo.
Ja jeszcze na takich trąbię Bo antenę od CB w mieście mam zdjętą, a takie cwaniaki rzadko mają CB...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-22, 22:41   #3589
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:

(...) no prawie Hankę zgubiłam, ale dałyśmy czadu autem i jednego gościa wnerwiłyśmy jakiś testosteronik cwaniakował i chciał się wbić przede mnie, bo niedługo kończył mu się pas, ale nie dałam się! Już chciałam mu powiedzieć przez CB, że jestem w ciąży, jestem babą, mam gorsze auto, a i tak może bujać żagle, pffff
(..)
Jak Mary przyjdzie na forum to ja zawsze tak się uśmieję jak nigdy Ufff.. dobrze, że jednak Hanutki nie zgubiłaś

A oddasz jakieś komsetyki z TBS za misie?? Jutro dam znać co do misiów..
Plan na jutro mam taki - wyjazd do rodziców, szybkie przywitanko i pędem z Mamuśką do Smyka
(pędem?! coś mi na mózg wali, przecież ja nieznosze fizyki i wielkości fizycznych jak pęd!! )
Stary 2011-02-22, 22:53   #3590
anula_81
Zakorzenienie

A ja musialam was teraz na szybko nadrobic, bo jak TZ wrocil z pracy to jakos postanowilismy spedzic wieczor razem obejrzelismy Shutter Island(Wyspa Tajemnic?) nie polecam w ciazy, mam te obrazy przed oczami , w zwiazku z czym zaraz potem musielismy zarzucic jakas komedie, wiec glupawe Due Date ale sie usmialismy i teraz juz padam po prostu
tak na szybko wam odpisuje kochane moje

Cytat:
wklejam swój brzuszek
31tc
(moria mnie zainspirowała, to mój pierwszy golas na forum )
zdjęcie u "baby" robione na szybko przez mężula telefonem
nooo Andziot!! normalnie jak dla mnie tylko w brzuch ci weszlo! ale sliczny i sporawy juz, genialny, teraz mnie sie wydaje ze mam taki maly nooooo.
Cytat:
tyłek mi urósł, tego nie da się ukryć
reszta właśnie nie tyje, wolałabym jednak co by proporcjonalnie się układało
no i ten brzuch tak jakoś mi wisi dziwnie
to tak jak mnie, mam wrazenie ze nawet w duuupce wiecej przytylam niz w brzuchu
po tobie jednak jakos tego nie widze
Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ja tez podziwiam te co dwa razy dziennie sie masują.
szacun
ja zazwyczaj smaruje się raz po kąpieli czerwonym garnierem i potem na to oliwka
póki co dzieki bogu nie mam rozstepów. oby tak dalej. szczerze to nie wydaje mis ie zeby moja skora byla jakos maksowo napięta. ani nie swędzi ani nic z takich sensacji. wiec licze ze dalej tak bedzie
ja tez dwa razy dziennie sie smaruje. mam stres bo mam rozstepy - pozostalosci po okresie dojrzewania....na tyleczku w zwiazku z czym nowym stanowczo mowie NIE
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

anula zrobię Ci smaczek Zjadłam pyszną zupę kokosową, przepyszne nigiri z omletem, gungan z pieczonym węgorzem i zestaw 8 rolek z pieczonym łososiem - cud, miód i orzeszki
noooo to mi narobilas i doczytalam to przed samym spaniem....jak moglas....jak ja teraz pojde spac nooo.....
cos czuje ze jutro zamiast rosolku bedzie Sushi &Wok z TZtem, ehhh az mi w brzuchu zaburczalo a to oznacza koniec spania bo mala nie lubi jak mamie w brzuszku burczy
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Renessme no to czekamy na oryginalne foteczki wozka
Anula przewijak wyglada super!!! jest stylowy
na razie nie zamowilam bo najpierw jeszcze w przyszlym tygodniu odwiedzimy ikee, ale juz sie na niego zdecydowalismy
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
A ja korzystając z okazji, że za 4h zacznę 31 tydzień wrzucam mój Obelixowy brzuchol jeszcze z 30'ego tygodnia
nooooo jaki ladny i jaki tty masz okraglutki ten brzusio!!! suupcio

dobranoc gaduly, do jutra

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:58   #3591
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

hehe

i brawo
Stary 2011-02-22, 23:04   #3592
andziot
Zakorzenienie

ja leżę już w łóżeczku, ale Gabrycha jeszcze ma wieczorny fitnes

Stary 2011-02-22, 23:10   #3593
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Matallewar, zapomniałam o nim zupełnie A tak btw centrum, to KIEDY SIĘ SPOTKAMY? Musimy się umówić na antycellulitowe lody i redukujące tłuszcz naleśniki

A cwaniak złapał niezłego nerwa. CB miał, ale nie chciałam już go kastrować informacją

Lolko, no pewnie! Nawet Cię nasmaruję Tylko one używane! Albo przeleję kasiorę, albo kupię Ci coś w zamian, wtedy zakup kosmetyku masz usprawiedliwiony

Anula, dobranoc!

Ja też lecę, zarzucę cielsko pod prysznic i wskakuję pod kołdrę. MUSZĘ SIĘ WYSPAĆ!

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Gabi niezła a Zosienia też taka aktywna była?

Jeśli chodzi o fitness w życiu płodowym, to Hanna zaczyna o 5 rano, najczęściej po ćwiczeniach płynnie przechodzi do czkawki, po czym uspokaja się i matka [czyli ja] wywracając oczami zmienia bok i zasypia na jeszcze trochę.

vege!
Stary 2011-02-22, 23:24   #3594
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Dobranoc
pchły na noc karaluchy po d poduchy a szczypawki do zabawki
idę spać

ps. przekaz od mojego tż "napisz im tam ze tylko dzięki forum żyjesz, bo chłop tylko na 2 minuty do łazienki wyjdzie to już tam siedzisz":P

no cóż;P
są rzeczy wazne i wazniejsze;P

buzki
Stary 2011-02-22, 23:35   #3595
agus87
Zakorzenienie

ja tez ide nynac
Stary 2011-02-22, 23:38   #3596
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matallewar, zapomniałam o nim zupełnie A tak btw centrum, to KIEDY SIĘ SPOTKAMY? Musimy się umówić na antycellulitowe lody i redukujące tłuszcz naleśniki

A cwaniak złapał niezłego nerwa. CB miał, ale nie chciałam już go kastrować informacją

Lolko, no pewnie! Nawet Cię nasmaruję Tylko one używane! Albo przeleję kasiorę, albo kupię Ci coś w zamian, wtedy zakup kosmetyku masz usprawiedliwiony

Anula, dobranoc!

Ja też lecę, zarzucę cielsko pod prysznic i wskakuję pod kołdrę. MUSZĘ SIĘ WYSPAĆ!

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Gabi niezła a Zosienia też taka aktywna była?

Jeśli chodzi o fitness w życiu płodowym, to Hanna zaczyna o 5 rano, najczęściej po ćwiczeniach płynnie przechodzi do czkawki, po czym uspokaja się i matka [czyli ja] wywracając oczami zmienia bok i zasypia na jeszcze trochę.
Ehm, a może poczekamy, aż temperatura trochę chociaż przybliży się do zera?
Mam wstręt do wychodzenia z domu obecnie Dziś nie byłam na zajęciach i w piątek też się nie wybieram... Będę robić ładne oczy do gina po usprawiedliwienie
Zwłaszcza, że nasze auto też nie lubi zimna i wygląda na to, że mamy do wymiany przewody zapłonowe i akumulator, a to zaboli naszą kieszeń

Grazin Mój myśli podobnie
Ale cieszy się, że mam forum, jak wybywa do pracy na 12 godzin, bo nie marudzę, że nie mam co robić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-02-22 o 23:42
Stary 2011-02-23, 08:05   #3597
Aliczka88
Zadomowienie

Jeszcze śpicie śpiochy??

Dzień dobry!!
Ja już po śniadaniu i porannej kawie zbożowej z Małżem Młodzik nasz rano jak fikał, że cycki mi podskakiwały - szok

Musze troche ogarnąć dom i bede się szykować bo jedziemy z Sis do miasta, ma w planie jakąś kiecke kupić. Troche mnie przeraża łażenie po 12 galeriach w takie zimno, mroźno i ślisko... Ale damy rade

Na obiad by coś zrobić jeszcze ale nic mi się nie chce.... leń patentowany!!!!

Napiszcie mi jeszcze odnośnie tego nosidełka Maxi Cosi i czy ma osłonke na nóżki i tą budke nad główke?

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2011-02-23, 08:44   #3598
migotka03
Zadomowienie

Ooo czyżby wszyscy jeszcze spali?

Dzień dobry śpiochy! Dziś ja wcześniej wstałam

Wzięłam żelazo i muszę czekać godzinę, ale chce mi cię już jeść

Dzisiaj znowu śniło mi się że urodziłam i to trzy tygodnie przed terminem. A wcześniej też parę razy śniło mi się że urodziłam dziecko i zapominałam je karmić i przewijać. Szok!

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Widzę, że z nikim nie pogadam więc zmykam się myć i szykować śniadanko, bo mam już tylko 20 minut

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

Stary 2011-02-23, 08:50   #3599
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzien dobry!!!

dzisiaj o dziwo pospalam do 8 wooooooow nawet MALY mnie nie zbudzil kochany
Zaczynam sie zastanawiac czy moje dziecko nie ma przypadkiem ADHD czasem mi sie wydaje, ze on sie wiecej rusza niz spi

Lolka no widzisz... zamulilam sie troche z tymi sezonami, ale jaka mam teraz przyjemnosc z ogladania
Moria ja juz nie chce slyszec o otylosci Ty nawet nie masz walkow na plecach mnie sie takie okropniaste zawijaja i musze chowac bluzka by jakos Wam brzuch zaprezentowac Poza tym mi mowia, ze ja to chyba na dniach rodze i czuje sie jakbym miala najwiekszy brzuch ciazowy swiata, bo wszyscy mi gadaja ''ta ma mniejszy, a zaraz rodzi'', tamta tez miala mniejszy w tym miesiacu''
Andziot sliczna pilka Podoba mi sie Gabrysiowo/Hankowate lokum
Kasia24 u mamy i babci ok!!! Jade jeszcze dzisiaj odwiedzic Babulke, bo jutro z samego rana wylatuje... juz mi teskno do meza
Mary jestem okropnie oburzona nie kompetencjia warszawskiego Smyka jak oni śmieli????? wysprzedawac wszystkie pajace z misiem
Kasia16 sliczne ''lóziowe'' ubranka biala kienka po prostu...
migotka3, a mnie sie marzy mieszkanie na odludziu

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

No i zaczynamy 27 tydzien
Stary 2011-02-23, 08:52   #3600
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

No i zaczynamy 27 tydzien
My za dwa dni 27 tydzień zaczynamy

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości