|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Dzień dobry...
u mnie chyba jakiś zastój, albo przed okresem nie wiem. No ale trudno uzbroję się w cierpliowość.
|
#2012 | |
|
Rozeznanie
|
Wy to jestescie wariatki...Przejrzałam te Wasze wieczorne wojaże na watku i HA HA HA...usmialam sie jak zwykle...ochhh
Ja niestety nie umiem tak długo siedziec a druga sprawa ze mi ostatnio jest strasznie zimno...nawet kiedy w domu jest maks cieplo to ja siedze pod kocem ![]() wiecznie mam zimne stopy i dłonie...nie twierdze ze nigdy tak nie bylo ale teraz to az mi to przeszkadza. Chce przebrac mala i najpierw grzeje 10 minut rece zeby dotknac jej ciałka bo pozniej wrzeszczy "zime, zime lence" No to teraz sie przywitam... Witam Was Kochani/Kochane Dzis moj 50 dukajacy dzien...uuu ładna cyferka ![]() Waga dzisiaj sprawiła mi prezent, ale to pewnie zasługa też posiedzenia porcelanowego iii pokazała dzis spadek o 0,5 kg Jest tak wczesnie a ja siedze tu juz z Wami, powinnam jeszcze miec kubek goracej kawki w rece ale nie ma mi kto zrobic a mi jest tak zimno ze siedze tu zawinieta w kocyk ubrana w grubasny polar z naciagnietym kapturem na glowe ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
Wyprzedzilas mnie lobuziaku... a myslalam ze dzis ja bede nr. 1 heheKochanie nie martw sie zastojem, przeciez wiesz ze to sie zdarza a tym bardziej jesli jestes przed lub w trakcie @... Pozniej na pewno ruszy z kopyta...
|
|
|
#2013 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja musiałam iść do pracy a tu taki mróz, aż mi buzia zamarzła, sądziłam, że się dzięki temu obudzę, no ale nic. Ja już kawkę mam A i co najważniejsze gratuluję spadku. ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
nie zgrzeszyłam
|
|
#2014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje za gratulacje No moze rzeczywiscie antybiotyki maja z tym tez cos wspolnego...albo po prostu to ta Twoja pora na zastoj która trzeba przetrzymac...moze juz organizm zaczal sie bronic...ehhh wiem ze to ciezki czas ale jestes silna i dasz rade!
|
|
|
#2016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale mi się dzisiaj spać chce.. a wczoraj znów koleżanka była ![]() a wcześniej ja byłam u jednej.. ja to lubię, tak klachać i klachać przy herbatce![]()
|
|
#2017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale niestety tu gdzie teraz mieszkam nie mam zbyt wielu znajomych a o przyjaciolach juz nie wspominam... Wszyscy moi znajomi zostali w moim rodzinnym miescie, spotykamy sie czasem, dzwonimy do siebie ale to juz nie jest to samo ![]() Kazdy ma swoje obowiazki...a tylko ja z calego towarzystwa wyszłam poki co za maż i mam dziecko...reszta jeszcze prowadzi dosyc dynamiczny tryb zycia!
|
|
|
#2018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a właśnie moje koleżanki to najczęściej mężatki z dziećmi jedna może przychodzić tylko w ten dzień kiedy nie jest jej kolej czytania bajek dzieciom na dobranoc![]()
|
|
#2019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rozumiem że chodzi o jakieś rozmawianie co? ciekawe słowo
|
|
|
#2020 | |
|
Rozeznanie
|
z rodzicami mieszkalam w Zabrzu...
a od jakis 3,5 roku mieszkam z moim wczesniej narzeczonym teraz mezem w takiej malej miescince, ma prawa miejskie ale to wiocha jak nic! oddalona od Zabrza o jakies 40 km ...wiec kawałek jest ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#2021 |
|
Rozeznanie
|
o i to śląskie jest? nie słyszałam jeszcze takiego określenia
no ale w sumie śląsk cieszyński to nie śląsk, więc miałam prawo ^^
|
|
#2022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Wlasnie zajadam sniadanko... Ostatni dzien PW...wiec wykorzytuje ile mozna... ![]() Papryczka + rzodkieweczka ![]() serek homo z zaprawa ![]() a na obiadek kurak z piekarnika, daje jemu i sobie ostatnia szanse...
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-02-23 o 08:17 |
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nadiia24;25290859]
Dzis moj 50 dukajacy dzien...uuu ładna cyferka ![]() Waga dzisiaj sprawiła mi prezent, ale to pewnie zasługa też posiedzenia porcelanowego iii pokazała dzis spadek o 0,5 kg Jest tak wczesnie a ja siedze tu juz z Wami, powinnam jeszcze miec kubek goracej kawki w rece ale nie ma mi kto zrobic a mi jest tak zimno ze siedze tu zawinieta w kocyk ubrana w grubasny polar z naciagnietym kapturem na glowe ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Hej laseczki Nadia to Twoja waga to jak zaczarowana ![]() GRATULUJE Ci spadkow Kubek kawki jak chcesz to ja Ci podam bo wlasnie zrobilam ![]() Ja wczoraj sie wazylam i mam zastoj juz od 2 tyg. mam nadzieje , ze to sie wreszcie ruszy ![]() Jedno wiem na pewno WCHODZE WE WSZYSTKIE SWOJE SPODNIE z przed 2 lat ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie byłam w netto po mięso mielone na obiad.
|
#2026 |
|
Rozeznanie
|
kurcze a ja tak choruje na miesko mielone i dupa - nigdzie nie umiem dostac indyczego w tej mojej dziurze...
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie w netto kupuję te samo dobro. ale jeszcze gdzieś je widziałam, ale już nie pamiętam gdzie.
|
#2029 |
|
Rozeznanie
|
Ufff nareszcie uporałam sie z kolejna kwestia dotyczaca tego nieszczesnego wypadku...
Umowilam sie z rzeczoznawca na ogledziny, cale szczescie bo juz nie moge patrzec na tego rozbitka - niech spisuje ten protokół i nich mi znika z oczu...hehe Ja niestety nie mam netto nigdzie w okolicy, bylam tam kilka razy gdzies przejazdem ale wtedy jeszcze nie dietkowalam wiec nawet nie wiem czy mozna dostac tam cos Dukanowego! hehe zjem jeszcze w Waszym towarzystwie serek z zaprawa a później biore sie za sprzatanie no i do sklepu zdało by sie jechac...<na rowerze> haha a tam taki mróz...
|
|
#2030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uporasz się ze wszystkim... no taki mróz dzisiaj, że szok.ja chcę wiosnę ![]() :pros i:ja już wypiłam kawę, witaminy, herbatę i teraz znów kawę
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewoje
![]() u mnie dzis spadek o 0,3 nowa cyferke mam obok 7 jak dobrze pojdzie to moze za jakis miesiac osiagne swoj pierwszy cel ![]() tak jak patrze na swoj dukanowy zeszycik to 1 kg schodzi mi w ciagu 1,5 tygodnia tak srednio wiec nie jest najgorzej chyba nie?jestem wlasnie po serku bialym z rzodkiewka ![]() a na obiad chinskie extravagance86 wiosna nadciaga jeszcze troche mrozow i sie zacznie zielenic ptaszki juz spiewaja u mnie do sloneczka wiec wszystko jest kwestia dni witam podgladaczki ktore sie odezwały
|
#2032 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i bardzo pieknie boj sie lanska boj bo jak bacik siadzie na pupe to bedzie bolalo zagladaj do nas zagladaj czuj sie jak u siebie hehe ![]() Cytat:
![]() dobryyy dzien ![]() Cytat:
łoj szkoda ze z nami wieczornie nie zawojowalas zostalam sama na placu boju kurde paka 50 dzien o łał co za cyfra ja tez podobnie ![]() zimno w hendy powiadasz goraca herbata i do dzieła hihi a waga pieknie niech spada na morde nie ma co! buziaki i dzien dobry ![]() no jest sie czego obawiac ehhe my tu nie owijamy w bawełne lanie odchodzi odrazu i dzien dobry tak w ogole Cytat:
hihi 3mam mocno kciuki za osiagniecie celu! UDA SIE JAK NIE JAK TAK ![]() HELOŁ EVERYBODY! ej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi dzien rozpusty! smiech na fejs wrzuccie ladnie i usmiechac sie gdzie popadnie ! nosek w gore i ramiona niech zgubiona bedzie zmora ! ![]() wode ładnie Pic zaczynac z 2 litrowka dzien rozpoczynac :P serek wiejski na sniadanie ! Moje piekne drogie Panie ![]() ![]() zycze Wam dnia udanego! a reszcie niedobrakom nic do tego! hej ho kozy gnała jedna mi sie spodobala <tance i wygibance> <Marysia robi piruety podskakujac i klaszczac stopami> hahaha :P
|
||||
|
|
|
#2033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty to masz te akumulatory pozytywnie naładowane ide milego dzionka
|
|
#2034 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2036 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie przy herbatce (niegdyś przy piwku) to przez telefon Buzia mi się nie zamyka ![]() Cytat:
Cytat:
Bo na te pakowane to nawet nie patrzę.. Nigdy nie wiadomo,co tam zapakują. ![]() A na obiadek planuję pierś z kurczaka na patelni,pokrojoną w kosteczkę z jakimś sosikiem wczoraj zamarynowalam,więc pewnie przeszlo smaczkiem przypraw i będzie pycha Ale jeszcze dużo do obiadu...A ja zjadlabym coś konkretnego A powiedzcie mi,jecie SURIMI ? Kiedyś czytałam,że inne forumowiczki jadly,chociaz nie jest takie 100% dukanowe,ale myslę,że 1-2 paluszki do śniadania nie zaszkodzą i kupilam...Nigdy wcześniej nie jadlam,a jest mniamusie !! po dukanie na pewno będzie czestym gościem w mojej lodówce
|
|||
|
|
|
#2037 | |
|
Rozeznanie
|
yabba daba dooooo!
<tancze> haha ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
i jednak jestem takiego zdania ze lepiej pominac te 1-2 paluszki niz utrudniac sobie dietkowanie bez nich sniadanko tez moze byc udane
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
hejka! zrobiłam placuszki otrębowe
pyszooota!! jadlam z jogurtem naturalnym. I pomyśleć że jeszcze wczoraj wcinalam na sucho krzywiąc się przy tym niemiłosiernie a mina mojego męża bezcenna na początku zapytał dlaczego jem cytrynę skoro się tak krzywie w przyszłym tygodniu jade do Polski na około 3 miesiące robić prawo jazdy bo i tak siedze bez pracy. Będe tęsknić za mężusiem bo nigdy na tak długo się nie rozstawaliśmy. no i nie będę miała netu i wizażu buuuu
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to kochana mnie zdołowalaś,bo kupiłam wczoraj to DUŻE opakowanie No trudno... dojem do końca i więcej nie ruszę :P To znaczy przed końcem diety Ale jest takie dobre...
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
acha powiem wam jeszcze że mój tatuś też duka
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

iii pokazała dzis spadek o 0,5 kg

... 60!!

no taki mróz dzisiaj, że szok.
wczoraj zamarynowalam,więc pewnie przeszlo smaczkiem przypraw i będzie pycha
pyszooota!! jadlam z jogurtem naturalnym. I pomyśleć że jeszcze wczoraj wcinalam na sucho krzywiąc się przy tym niemiłosiernie a mina mojego męża bezcenna