![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Hej
![]() Melduje sie i ja ![]() Jakos ostatnio nie mam weny na pisanie ale staram sie byc na bierzaco ![]() Gratulacje dla Zacharii i Aniulki ![]() ![]() Zdjecia dzieciaczkow cudne jak zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Agusia fajny jest VSO Image Resizer 4.
a Fifi boski! ![]() ![]() teraz wyswietlily mi sie posty z Lenka i Karolkiem! cudne zdjecia ![]() ![]() Kaja zazdroszcze Wam morza... ![]() a Karolek z butelka po piwie wymiata! u nas hitem ostatnio są puzzle - misie z ubrankami (dostala od mojej przyjaciolki). mamy wersje z 3 misiami, nie znalazlam takich na all, wiec wklejam przykladowe: http://allegro.pl/ubieranka-dwa-misi...322132687.html
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2011-02-22 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Barcelony zazdroszczę ![]() Takie autko Karol dostał pod choinkę i czasem sie bawi, ale woli te dla starszych dzieci ![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia cudne ![]() wywa karolek prze słodziak, te jego krecołki ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
xpressja jaka rumiana malutka;-)))
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Oj tak ![]() czasami to mówie że meliske jakąś sobie kupić musze żeby cały dzień z nim wytrzymać ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Xpressja jak Wy pięknie wyglądacie!!! Cudownie Was widzieć. Nie będe pisała jak zazdroszcze +15
![]() Wywa Piotrek też mi wygrzebuje butelki już mi brakuje pomysłów na chowanie ich. A bwya taki niedobry, że nawet melissa dożylnie by mi nie pomogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja
![]() Zostawić Was na jeden dzień, to nie dość że nowy wątek, to już 4 strony trza nadrobić ![]() Agusia pierwsza strona, jak to mówi moja Mama "spasiona" ![]()
#99 |
Zakorzenienie
|
butelki od piwa u nas tez sa hitem
a jak on je umie przechylac! oczywiscie puste
#100 |
Zakorzenienie
|
Butelki i puszki, masakra. A ostatnio przebojem okazała się taka pięciolitrowa butla po mineralnej. Jak była pe łna to próbował ją ciągnąc i awanturował sie , bo za ciężko, więc kazał sobie nosić do wcześniej upatrzonego miejsca;-)
A teraz jak jest pusta to z nią biega, a nawet wziął ja do łóżka dzis do zasypiania, wrrr
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jutro postaram sie więcej napisać ![]() co do kredek to u nas narazie jest długopis i zeszyyt (nie dorobilismy sie kredek)pod naszym nadzorem a Polusia trzyma długpis w lewej rączce ![]() ![]() Xpresjo zazdroszcze Barceolny, a to jakis urlopik?sama lecisz, z Tz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Z dukanem dałam sobie spokój bo nie wyrobiłam. Narobiłam sobie sałatki, kupiłam jogury musli i działam po swojemu ![]() Wiktor ostatnio się taki mamisynek zrobił, jak wychodzę do pracy to urządza takie histerię jakby mu sie niewiadomo co działo. Dobrze że zostaje z ciocią bo mam pewność że ten płacz nie jest spowodowany tym że dzieje się mu krzywda. Nie wyobrażam sobie co będzie jak pójdzie do przedszkola ![]() Aniu, Zahario gratuluję chłopczyków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli Pola tak łapie słówka to ją tego ucz, WIktor ja miał 14 miesięcy to prawie wszystkie odgłosy zwierząt mówił. Może w tym kierunku idźcie Idę poćwiczyć i zmykam spać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tzn, ja mysle, ze Polusia umie juz chodzic tylko o tym nie wie ![]() ![]() u nas juz troszke słowek umiemy wymawiać, najczęsciej jest to "mniam mniam" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Mnie tez sie podoba Agusiowa pierwsza stronka
![]() ![]() Xpresska alez zazdroszcze tych 15 stopni,u nas tez 15 tylko ze na minusie Malutka śliczna A jak w pracy? ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja juz za Matim nie nadarzam jak zasuwa na tyłku ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My mamy świecowe i takie zwykłe z wykręcanym rysikiem. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kate, co to za 'sprzęt"??? ![]() Widzisz jak Wiki Ci bryka, a też narzekalaś że syn leniwy i chodzić nei chce ![]() Ela, gratuluję sushi. ( To danie popisowe mojego męża. Kupił mnie tym kiedyś na pierwsze wspólne walentynki ![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i gratuluje chłopczykow naszym zaciążonym ![]() ![]() Lece do łózka bo maly ma katarzysko i gile leca jak woda wiec co chwile sie budzi i pewnie cala noc taka bedzie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||||||
Wtajemniczenie
|
czyżby pierwsza dzisiaj?
![]() Moja mała jest jeszcze za mała na kredki bo wszystko wpycha do buzi. boję się, że mogłaby je pogryźć i połknąć. podejmowałam próby rysowania z nią ale skończyło się na niczym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to wodą, to smoczkiem. trwało to kilka nocy i udało się ![]() Cytat:
ale gdyby coś cię bardzo niepokoiło to idź do pediatry albo ortopedy. Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
nie - dzieci często tak maja - grunt to nie zmieniać na siłe, sama zacznie prawą - u nas Iza tak miała
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#111 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w koncu jestescie ![]() ![]() ![]() Samochodziki, ktore wkleilas FP sa ok, André ma i lubi sie bawic, ale woli takie z otwieranyi drzwiami ![]() A zestaw do herbatki, moze takie...image_func.php.jpgzestaw-do-herbaty-siatka-dantoy.jpg albo drewniany 2462_1.jpg Fotki sliczne, obie jestescie super dziewczyny ![]() Mina boska... ![]() Cytat:
Takie wlasnie puzzle z misiami beda w promocji w Biedronce na poczatku marca ![]() Cytat:
André tez spi, ale to juz od zawsze w spiworku - Sterntaler... Cytat:
Nie martw sie - André tez ostatnio kocha mamusie baaardzo....licze, ze do przedzskola jednak mu przejdzie... ![]() Kamila mój syn ma manię że wchodzi na wszystko, wejście z kanapy na parapet to dla niego pestka. Nie mogę go nawet na sekundę zostawić bo już siedzi na szafce od telewizora ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Nie pozwalaj nawet na wchodzenie... ![]() Dzien doberek ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehe...ja czytalam niejedna ksiazke o mamach probujacych pogodzic wychowanie dziecka z praca i tez perypetie bywaly nieziemskie...a ty sobie ladnie radzisz, wiec mysle, ze nasze mamuski dadza rade ![]() A w temacie pracujacych mam, to Gucia chyba juz calkiem o nas zapomniala... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-23 o 07:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do guci to wpadla pewnie w wir pracy ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() A ba zdjeciu wyciaga czapki i rekawiczki z szuflady bo ona czasem po domu chodzi w czapce jak ja najdzie ![]()
![]() |
#114 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ależ ślicznie wyglądacie na tej plaży ![]() ![]() Cytat:
![]() hah jaka mina ![]() moj syn tez sie robi nieznosny. wszesniej tak jak piszesz byl idealem a teraz? nie posiedzi w miejscu 5 sekund a jak juz musi np przy jedzenoiu to macha nogami rekami i glowa przez caly dzien biega! jak juz nie mam sily.. ale chociaz tyle dobrze ze na moje zakazy reaguje.. Cytat:
![]() u nas hitem jest teraz zegarek jezdzący po calym domu śpiewajacy "rimciam cimciam..." juz mam go dosc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fifi na poczatku tez tylko w lewej a teraz roznie ![]() ![]() ![]() ![]() super , że stas juz zdrowy ![]() i jak to wreszcie?! tylko czekalas az moje dziecko zacznie byc nieznosne? doczekalas sie ale sie mnie slucha! ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Madzia dzieki za info, juz bede wiedziala.Bo tak sie z Tz zastanawialismy nad ta jej lewą rączką ![]() Kareninka fajny ten zestaw drewniany do herbatki, podobają mi sie drewniane zabawki ![]() Olalicious no własnie jak z tym kątem? ja nigdy nie jadłam sushi ![]() Tarasiu ja nigdzie kaszy jaglanej nie widziałam u nas w sklepach, gdzie to badziewko sie kupuje? ![]() u nas koszmarna noc przez ząbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja kupowałam w CENTRUM (sieć sklepów) ale widziałam też w REALu i CARREFOUR. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie centrum jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie tak...oby tylko wszyscy u niej zdrowi byli... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi tez sie podobaja, ale ich ceny juz znacznie mniej... ![]() Wspolczuje nocki... ![]() Moj syn obudzil sie dzisiaj zaraz po 6...kulturalnie bawil sie w lozeczku do 7 wiec nie moge narzekac...ale teraz byl taki padniety, ze od dawien dawna polozylam go spac o tej porze...zobaczymy co z tego bedzie... Aaaa przypomnialam sobie - jak byla moja mama niedawno to tez polozyla André na drzemke o 10...to spal do 12, potem chcial spac o 16 tez go polozyla wiec wyobrazcie sobie spanie wieczorne jak wygladalo... ![]()
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Xpresja, Wywa, Agusia śliczne fotki
![]() W temacie kredek to ja się dowiadywałam w takim sklepiku dla plastyków u nas i Pan m powiedział, że dal takich maluszków tylko jedna firma robi 100% bezpieczne kredki..i może mi sprowadziś bo się skończyły.. ale 4szt kosztują 60zł ![]() puki co dugipisy są the best ![]() Karenina w skąd wiesz, że w biedronce będą takie puzzle??? w gazetkach ich nie ma ![]() dzień dobry ![]() ![]() ![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
wywa - czterokołowy ciężko znaleźć. Znalazłam trójkołowy za 700zł z przesyłką, ale na wielkich zdjęciach widać, że stan bardzo fajny... No nie wiem... Teraz mam inglesinę i jest rewelacyjna i nie wiem czy jest sens kupować spacerówkę. Jeśli Mi sama do niej nie wejdzie, to nie kupuję, przynajmniej narazie.
Karol to słodziak, drugi syn też przystojniak ![]() Kiedyś miałam przyjemność być w Bolesławcu przy okazji kręcenia "Wiedźmina". Bardzo fajny bolesławski rynek. karenina - a co powiesz na takie puzzle? http://www.amazon.com/Infantino-156-...reative=392969 wydają się ciekawe. Gdybym tylko umiała się porusać po tych amazonach itd, to chyba bym zamówiła. katekatee - też dałam sobie spokój z dukanem i chyba już nie będę próbować. Staram się nie jeść słodyczy, jem zdrowo, trzeba się zacząć ruszać i będę efekty. Może nie tak szybko, ale będą. xpressja - nie rób nam tego!!! Chcę wiosnę!!! Albo do Barcelony chcę!!! lucky - są te kredki w ofercie tygodnia na przyszły tydzień od 3 marca http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...uz_za_tydzien/ Hmmm... Generalnie to już nie wiem co komu miałam jeszcze odpisać... Ktoś pytał o kredki - Z Millką już od jakiegoś czasu "rysujemy". Mamy grube ołówkowe bambino, grube i chude świecowe. Ostatnio zakupiłam flamastry do t-shirtów. Synek już stworzył własną koszulkę. Dla Millki niestety nie miałam akurat żadnej do wykorzystania, ale wszystko przed nami. Millka też póki co leworęczna. Mnie to nie przeszkadza - nie zmieniam, zostawiam jak jest. Co jeszcze... Jeśli chodzi o jedzenie, to Millka zżera wszystko, nie mam żadnego problemu. No właśnie, miałam pisać o tych układankach drewnianych, że będą w Biedronce ale już karenina mnie ubiegła. A filiżanki na początek, to może takie szydełkowe? Autorką tych małych cudów jest sanka z bloga Sankowo Włóczkowo (wypada mi podać autora, skoro zamieszczam tu jego wyroby) Edytowane przez jo@śka Czas edycji: 2011-02-23 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.