|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() a u mnie i na Istrii, i tu pod Trogirem była zbędna - ale w drugim przyp. głównie dlatego,że nasz dom był w głębi, w cieniu innych domów ![]() no i wiatr był cały czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
witam
u nas też mrozem przygrzmociło o 8 było -17 a teraz jeszcze -8 i do tego taki straszny zimny wiatr że ani wychodzić się nie chce Widzę że wy już wczasujecie ![]() Karolek też dużo liter przekręca na chleb mówi - *** i choć umie wymawiać różne literki to w połączeniu wymawia je inaczej |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Baby wróciłam, zaliczyłyśmy fantazję, pocztę i sklep, padam
![]() Sofka przyszła i za chwilę ją rozpakujemy ![]()
#3424 |
Zakorzenienie
|
No proszę, proszę... chwila nieuwagi i Anisia mnie podkupiła
![]() ![]() ![]() A tak serio to kiecka faktycznie boska ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym... gdzie Ania??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
chwila? pół dnia cię nie było
![]() Iga jutro jedzie do teatru na Królową Śniegu aż do Gniezna ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
hejka
no nie rodzę jeszcze ![]() dziś meblowy bo musiałam ubezpieczyć mieszkanie a tam kumpel tż jest agentem i zawsze coś podpowie ![]() ale wracałam po ciemku, masakra ale mnie męczy jazda wsiowymi trasami bez oświetlenia, czuję niepokój jak dobrze nie wiedzę trasy ![]() a w dodatku , to miałam pod koniec pełen pęcherz a płodziak mi dawał po kiszkach na całego, mało nie popuściłam ![]() ![]() no a skoro świt to jeszcze mnie odwiedził kurier, i przytaszczył Mikiemu fotelik samochodowy, szok przesyłka kurierska dotarła w ciagu 24 h od wpłaty ![]() jedyny minus, ale już do przełknięcia ![]() chciałam Mikiego obfocić żebyście wiedziały jak wygląda w fotelu, ale on dzikus, nie chciał być modelem, powiedział to nie niunia totelik, niunia jeśt w tamochodzie, na tankingu, na dolie ![]() i weź tu przekonaj rogatą duszę ![]() jutro spadam przed południem z Mikim do poradni zeza, na test ![]() ![]() a nas na wschodzie też niestety też tak mrozi ostro ![]() fiu Kasiulko, jakieś wojaże zagramaniczne w planach ![]() ![]() oby coś jednak doszło do skutku , bo należy Wam się jakiś rodzinny, tylko we trójkę , wypad ![]() hm, nie wiem jaką kiecką sie podniecacie, bo nie ma mnie na fejsu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja juz od dawna czesto roznych kosmetykow tej marki uzywam, ale maseczki nigdy zadnej nie mialam. Meblowy jest. Niech moc bedzie ze mna. Wyjezdzaja w czwartek rano.... ![]() A tak w ogole to na kiedy nasze ciezarowki maja terminy ? Bo ja w niewiedzy zyje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
heloł heloł
![]() jutro śmigam z panną sofiją do okulisty, bo ma chyba zapchany kanalik łzowy - non stop leci jej łza z prawego oka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś rozmowa Z z tż przez telefon: Kochanie jadę pociągiem. Z: palowym czy elektlyćnym? skończyli gadać, rozłączyłam się, a Zocha: a mozie jednak diziel (diesel) ![]() nadal fanka ciuchci ![]() edit: miałam niemal identyczną koszulkę nocną kilka lat temu jak ta Wasza kieca ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-02-22 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Wtajemniczenie
|
Wersta, przestan, oczywiscie, ze nie masz raka !
Tez wymyslila ! Zosia, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Wersta nie martw się na zapas na pewno to nic strasznego może to jakiś tłuszczyk , albo coś innego /nie możesz myśleć od razu o najgorszym
Ale Zosia ma teksty - ale to dobrze widać że myśli nad tym co mówi //mądra dziewucha z niej / wersta zobaczysz że jeszcze będzie mądrzejsza od ciebie jowiszku - a jak Igusia zareagowała na wyjazd do teatru //chce jechać, czy jeszcze nie wie/ Ja to bym sie obawiała z takimi maluchami się gdzieś wybierać / a puścić takiego malucha z przedszkolem - też bym miała chyba ciężki orzech do zgryzienia coś widzę że mi od Karolka chleb wykropkowało //więc napisze tak j.e.b. Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-02-22 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Sosna wrzesneń.
Wersta, spokorokoko, robiłaś regularnie usg, to raczysko nie zdążyło się wyhodować.. najgorsze świństwa rosną latami. A może to prychol, tylko taki głębinowy, co siedzi długo pod skórą.Chociaż trochę boję się pisać, bo jeszcze się mojemu Bogu ducha winnemu wujkowi dostanie ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- a Ania to chyba czerwiec. Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-02-22 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Wersta nie panikuj!! do poniedziałku zleci i zobaczysz okaze sie ze to nic powaznego
![]() ale sie rozpisałyscie o tej Chorwacji ![]() ![]() my pod namiot nie, za wygodna jestem ![]() ![]() ![]() nie działa mi farma na facebooku ![]() ![]()
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oczywiście,że wie, opowiadałam jej,że pojedzie autobusem (twierdzi,że będzie siedziała z Antosią),że w tetarze każdy będzie miał krzesełko,że będzie przedstawienie-bajka, i żeby pamiętała,że w teatrze też są kibelki ![]() Patrycja to ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lm.html&next=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
jowiszku dobrze że masz takie nastawienie
![]() Ja to bym była bardziej spanikowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
witam z Syberii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pisałyście co na katar dawać ale oczywiście zapomniałam ![]() ![]() Werstusia ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-02-23 o 06:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
hejka
włos mi schnie, popijam kawę i bedę sie zbierać z M do okulisty zezowego szkoda że taki ziąb, niestety muszę pojechać autobusem, bo nijakiego parkingu tam nie uświadczę w centrum ![]() ![]() dziewczyny jedynie Sosna pamięta kiedy mam sie rozpakować ![]() Veronko, padłam żebym miała chodzić z brzuchem do sierpnia/września ![]() ![]() mam termin na 26/29 czerwca ![]() ![]() tak Wersta koniecznie pisz testament ![]() ![]() ![]() zrobił Ci sie widać może jakis czyrak i tyle, ![]() a może to jakaś torbiel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
mi tez nie dzialala wczoraj i powiedlo pewnie wsjo, ale spoko za 2 FV bedzie mozna sobie to odsuszyc Takusna
![]() Witajcie ![]() Wersta, raka nie masz na 100% a skoro syfki ci sie robily, a ten nie dojrzal to moze to byc po prostu zatkany kanalik. Zreszta objawy na raka piersi sa zupelnie inne, pierwszy wazny sygnal to powiekszone wezly chlonne w dole pachowym, mniemam, ze u ciebie wsjo OK. Takze nie srajmy żarem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maluśna, mysle ze arsenal przeciwgilowy dobry u mamy zostawilas ![]() Zakrapiac, obserowowac, odgilowac - winno przejsc ![]()
#3439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ania co do wakacji to się okaże, tak sobie dumam na razie ![]() Werstunia nie panikuj kochana, ja łaziłam parę lat mając guzek, zaczął mnie boleć to się skontrolowałam, miałam usg i to rozlany gruczoł, więc u Ciebie też na pewno to jakiś drobiazg ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
O jest Ania
![]() ![]() ![]() ![]() Werstunia, wszystko będzie git ![]() ![]() A Zocha jak zwykle rozwalająca. Ciekawa jestem kim ona zostanie w pszyszłości ![]() ![]() Iga już pewnie w teatrze ![]() ![]() Raaaaany... jakie my już mamy duże dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
hej. nie Cestusia, teraz się zbierają
![]() ![]() na 11 ortodonta, nareszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
B w tym roku byl juz na 3 przedstawieniach z grupa ze zlobka, w tym 2 razy na zewnatrz. i jakos nawet o tym nie myslalam, zeby sie o cos obawiac. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() Kasia, widzialam na NK, ze aparat wczoraj dopadlas i mialas nadmiar czasu :p Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-23 o 08:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
właśnie Kasia, Ola dała radę całą noc w swoim łożu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Veronka, dasz rade!
Zaciskam kciuki ![]()
#3446 |
Zakorzenienie
|
hello!
Veronko ja w pracy ubezpieczona jestem z generali, niestety nie mają opcji z lekarzami itd:/ żałuję że z poprzedniego miejsca zrezygnowałam, bo tam płacilam 27 zł teraz37) i wtedy miałam tą kartę...:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A gdzie ![]() ![]() Ver_Onka a tak ![]() ![]() ![]() Idziemy na kaczki, pewnie zamarznę ![]()
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa faktycznie masochistka z Ciebie
![]() ![]() Kasiunia, a co to? Efekt weny fotograficznej zarezerwowany tylko dla znajomych z NK? ![]() ![]() Wiecie co baby, czy Was też tak wkurzają "miłe i pomocne" babki w sklepach i perfumeriach (w tych drugich zwłaszcza ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czy tak spodobał mi się ogromnie jeden zapach i doszłyśmy dziś z mamą do wniosku, że to Euphoria ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Cestia ja zawsze mówię dobitnie,że dziękuję i już.
do mnie doleciały właśnie perfumy,a ja mam ostatni tydzień odruch wymiotny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.