|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi cz. II
poszukaj dobrego ortopedy i go molestuj o skierowanie na operacje.lekarz sam Cie nie znajdzie napewno
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
luzuję
DD
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My sie operujemy, cwiczymy, cos robimy ze sobą, a faceci to jak zwykle tylko płaczą nad swoim losem![]() ![]() Refleks zrobisz "to" w tym roku?
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie guilcin, powiedz, jak to jest z oceną kobiecych nóg przez facetów? Widzicie krzywiznę? Odrzuca Was, czy jak nogi są szczupłe, zadbane to i krzywizna nie jest taka ważna wtedy?
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzialem tu na zdjeciach dziewczyny w majtkach chodz mialy troche krzywe ,ale zadbane byly mmmmmmmm kazdy facet by taka zobaczyl to by mu sie podobala wszedlem na forum dla kobiet zapodalem zdjecia swoich nogi i one mnie podbudowaly serio , kobiety nie patrza na nogi tylko na tylek tu link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4753498&start=0 Edytowane przez qulcin Czas edycji: 2011-02-24 o 00:55 |
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
qulcin
czytając to co tu piszesz i na tamtym forum, to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać........(najbardzie j rozwaliła mnie a raczej rozbawiła odpowiedz na temat basenu) jeszcze nie widziałam faceta który byłby tak zakompleksiony. Po 10 razy zadajesz jedno i to samo pytanie,,czy dziewczyny zwracają uwagę na nogi u facetów,,?one odpowiadają 10 razy że nie zwracają ,a ty dalej z uporem maniaka pytasz sie o to samo....... co z Tobą nie tak? bo ja tu widzę poważny problem z którym powinieneś sie zwrócić do lekarza,najlepiej psychologa który w końcu Cie przekona że na nogi to jak sie już zwraca uwagę to u kobiet a nie u facetów!!!!! Nawet nie chce myśleć co by było gdybyś miał jeszcze jeden kompleks.......pewnie myślałbyś o samobójstwie....... Weź sie człowieku ogarnij i skup sie na czymś innym,bo nie wiem czego oczekujesz po ludziach na forach...... Albo zdecyduj się na operację albo daj sobie spokój z pisaniem o tym gdziekolwiek, bo nic Ci to nie da, skoro ciągle słyszysz że nikt nie zwraca uwagi na męskie golenie,a do Ciebie to nie dociera........ Podobno masz ładną twarz wiec ciesz sie tym,i niech do cholery dotrze do Ciebie że nogi masz ukryte generalnie w spodniach i nikt na nie nie patrzy i z pewnością nie komentuje czy są proste czy krzywe.......jezu kto zwraca uwagę na męskie nogi........? |
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
ja zwracam
) na kobiece i męskie rowniez...
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Ja na nogi facetów nie zwracam. No, chyba, że na 'Iksy', bo to mi trochę do faceta nie pasuje
![]() Ale dziewczynom gapię się na nogi, jak jakiś zboczeniec pod 40-tkę Taki odruch; patrzę, jakie ma nogi, jak krzywe, to oceniam, czy się to rzuca w oczy itp.. Glupie trochę, ale trudno ![]() A ostatnio zaczęlam biegać i mam takie zakwasy, że nie tylko mam nogi jak facet, ale jeszcze chodzę jak facet, dokladniej- jak typowy kowboj Pozdrawiam wszystkie Panie i Pana jednego, którego tu mamy też
|
|
|
|
|
#222 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny w jakich jeansach chodzicie? o fason mi chodzi, rurki to chyba odpadają?
|
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chodze w rurkach i na pewno wygladam w nich lepiej niz w tych prostych czy dzwonach
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
a wrzuciłabyś fotkę? bo ja nigdy nie odważyłam sie włożyć rurek a chciałabym zobaczyć jak to wygląda
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Agaciok ma minimalne skrzywienie.Ona wyglada znakomicie nawet w szortach...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
szkoda, ja też płakałam nie raz ale zauważyłam że mnóstwo znanych kobiet ma krzywe nogi m. in. Marta Żmuda-Trzebiatowska, Kasia Glinka, Kate Moss, Pamela Anderson, Christina Aguilera. Te panie w ogóle nie przejmują się tym, chodzą w rurkach, szortach, krótkich spódniczkach
|
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
Niby tak, ale dlaczego nie porównujemy się do tych co mają piękne nogi? zawsze trzeba patrzeć przed siebie a nie za siebie...
Chyba, że takie pocieszanie się, że ktoś coś ma gorszego od nas samych, pomaga... (mnie na chwilę). |
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
taak,Trzebiatowska publicznie przyznala ze ma krzywe nogi ,potrafi o tym mowic glosno ,a problem przegadany maleje.
|
|
|
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
u
Edytowane przez 2011801131227 Czas edycji: 2012-11-08 o 00:25 |
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
skoro proszę o pomoc TUTAJ , to znaczy, ze chce się zapoznać z ćwiczeniami, które wykonywały WIZAZANKI i one im pomogły, więc dziękuję za taką "pomoc"
czy ktoś mi może NAPRAWDĘ POMÓC ( bez wszechobecnego cynizmu? to jest celem?.. myslaąłm, że mamy sobie pomagac...) jak często wykonywałyście ćwiczenia ? (czas/ile razy w tygodniu?) |
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Mam 29 lat i niestety krzywe nogi...Najwiekszy mój kompleks życiowy chyba ponieważ nigdy nie miałam na sobie krótkiej spódniczki. Ale tak czytam i przeglądam to mam ochotę założyć ją w końcu. Jest tyle innych odważnych kobitek i chodzą w mini. Ćwiczenia w moim wieku to chyba nic już nie pomogą ale spróbuje. Co sądzicie o moich krzywiznach? Ta jedna obleci ale ta druga masakra
Mam ochotę na sukienczkę przed kolanko...hmmm może kiedyś
|
|
|
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
ja też marze o mini ale cóż pozostaje długość za kolano tylko
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem ani cyniczna, ani złośliwa, mówię prawdę. Prawdę z którą pogodziłam się wiele lat temu i choć mam chwile załamania, wiem, że muszę je zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle je mam.
Like an empty bottle takes the rain And heal, heal, heal, heal." Edytowane przez veronicas15 Czas edycji: 2011-03-11 o 22:26 |
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale masz fajne nogi i tyleczek mmmmm |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Konto usunięte
|
więc gdzie te dziewczyny, co ćwiczyly i im sie wyprostowały...? podobno były tu takie..?
ah Czy to tylko legenda? wątpie, czy te ćwiczące były w wieku wzrostu kości.. czyli wyhcodzi na to, ze ten wątek jest jednym zbiorowiskiem kompleksów i narzekan z ktroymi nie da się nic zrobić, Aha. |
|
|
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
Część...mam pytanie. W czerwcu idę na wesele i czy nie będę śmiesznie wyglądać w takiej krótkiej sukience? Chcę ją kupić i założyć pierwszy raz coś krótkiego. A wiem że nogi mam krzywe
Oczywiście szpilka do tego....Co lepsze spódniczki do kolan czy przed do szpotawych nóg ??? Pewnie w ogóle ...![]() Zdjęcie nóg wyżej.....pozdrawiam Eh bo mam jeszcze taką za kolano długą.... |
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
anitusica ...taak! to zbiorowisko kompleksow ! sa ludzie ,ktorzy bywaja na tym forum od dlugiego czasu i takie jak Ty,ktore pojawiaja sie na krotko. Ja jestem tutaj od dwoch lat i juz sie nie wysilam,gdy jakas osoba wpada na chwile czekajac ,az my jej podsuniemy link pod nos.Same jestesmy na tyle leniwe(podobnie jak Ty
) ),ze nie bedziemy przegladac setek stron,aby wyszukac Ci kontakt z osoba ,ktora cwiczyla.byly tutaj dziewczyny cwiczace przez jakis czas i korzystaly z typowych cwiczen na szpotawosc czy koslawosc.Ty za takie podziekowalas.,jeszcze czujac sie rozczarowana,ze nikt nie raczyl sie wstawic na Twoje wezwanie.Nie wszyscy maja czas,by zagladac tutaj kazdego dnia z nadzieja sie beda mogly Ci pomoc zgodnie z Twoimi oczekiwaniami!!!
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

DD

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zdjęcie mówi cos innego, naprawde DOBRZE na nim wyszlam, ale w rzeczywistosci jest beznadzieja... wygladam komicznie w stroju kąpielowym albo w spodenkach