|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5371 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Jestem z siebie dumna bo wzielam sie wreszcie dzis za cwiczenia i swietne mam teraz samopoczucie!
![]()
#5372 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja działam zmasowanym atakiem, ostre ćwiczenia, dieta, peelingi, szorstka gąbka oraz masaże! Mój TŻ wykonuje mi ten oto masaż: http://www.youtube.com/watch?v=ZNXY-jSzJfg + podobne ruchy na przednią stronę ud, jeżeli to nie pomoże to mi ręce opadną ![]()
#5373 |
Raczkowanie
|
Kobieto ale masz fajnie z tym masazem
![]() ![]() Jak czesto go robisz ??
#5374 |
Raczkowanie
|
Ekstra masaż!
![]() ![]() ![]() A tak na marginesie... plaska i trzęsąca się pupa tej pani zmotywowała mnie do ćwiczeń ... ![]() ![]()
#5375 |
Raczkowanie
|
heheh własnie o tego typu masaz miałam na mysli :P
#5376 |
Raczkowanie
|
Juhuuu
![]()
#5377 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj 1h fitnessu TBC i 1h rowerka
![]() z jedzeniem lepiej od wczoraj jakoś ![]() jutro idę mam nadzieję na pilates a w środę jak dam radę to na fitness ![]() wiec cwiczaca ja powracaam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5378 |
Zadomowienie
|
Póki co robimy go codziennie, ale to dopiero kilka dni więc nie zdążyło się znudzić, choć wczoraj jak powiedziałam, że pewnie niedługo nam się odechce to TŻ z hardą miną "a co masz zamiar się poddać?
![]() ![]()
#5379 |
Raczkowanie
|
Shiryuna...melduj nam koniecznie jakie sa efekty
![]() A tak cicho bo wszystkie ostro zabrały sie za cwiczenia :P Niestety mi ostatnio brakuje czasu na wizaz...no chyba ze w pracy jest czas :P Minimaksi...a jak u Ciebie z efektami ??? cwiczysz dalej ?
#5380 |
Raczkowanie
|
hej wizażanki!
niestety muszę do was dołączyć. ! ![]() cellulit męczy mnie odkąd w klasie maturalnej brałam Diane35. wyleczył trądzik choć trochę, ale pojawił sie cellulit, jak i rozstępy ![]() ostatnio schudłam 8 kg, więc trochę lepiej z cellulitem. nie wiem czy teraz nie przeżywam, jestem przed okresem, więc ciało napuchnięte już! ogólnie staram się smarować miejsca z cellulitem, jak nie mam czasu - nawet samym balsamem. najgorsze jest to że chętnie bym masowała, jednak mieszkam w akademiku i mimo że już mieszkam ze współlokatorkami 2gi rok to się krępuję, bo one się krępują, więc przeszło to na mnie! ![]() na basen chodziłam -tylko teraz miałam 3 miesięczną przerwę - i zamierzam wrócić ale ten masaaż wysłany przez Shiryuna... hmmm!! ![]() ![]() ogólnei myślicie, że mimo 20 lat jest sens pójść na jakiś zabieg? poszłabym najwcześniej i tak w wakacje - musiałabym zarobić pieniądze.... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#5381 |
Raczkowanie
|
Witam.
Ja też postanowiłam dołączyć ![]() Mnie cellulit powitał 2 lata temu pobraniu tabletek anty..;/ Myślałam, że z czasem sam zejdzie czy coś ale skubany trzyma się mnie dalej. Wcześniej próbowałam różnych kremów ale niestety żaden nie dawał efektów. Od jakoś 2 tyg chodzę na siłownię, piję dużo wody, wchodzę na 6 piętro do domu, i nie jem po 18 i muszę przyznać, że cellulit znika. Cieszy mnie to ogromnie ![]() Postanowiłam dołączyć, bo może dowiem się czegoś nowego od Was. Nie mam czasu aby nadrobić poprzednie strony dlatego będę czytać na bieżąco ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5382 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5383 |
Zadomowienie
|
Takie masaze wykonywane przez TŻ sa napewno bezcenne
![]() ![]() Mi juz powoli znikaja te buleczki na udach, nogi sa coraz bardziej jedrne i takie twarde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5384 |
Raczkowanie
|
Ja oczywiście nadal ćwiczę
![]() ![]() ![]() Niestety co raz rzadziej się masuje i smaruje balsamem.... wieczorami jestem padnięta, biorę prysznic i zasypiam, a rano z kolei na biegu szykuje się do pracy. Muszę to zmienić... Ale ogólnie jest dobrze ![]()
#5385 |
Raczkowanie
|
w sumie to różnie. ale czasami zasypiam prawie, że z pustym żołądkiem a rano nie mogę się doczekać aż otworzę lodówkę.;p ale zazwyczaj chodzę spać tak o 23-24 ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#5386 |
Raczkowanie
|
Minimaksi...też po cwiczeniach czuje sie lepiej. Nieraz siedze w pracy i mysle ze odpuszczam trening bo jestem padnieta ale wiem ze nie moge sobie pozwolic na takie przerwy bo pozniej wogole nie wroce :P Po cwiczeniach czuje sie o wiele lepiej, tak jak mowisz wiecej energii sie ma...no i efekty tez widac
![]() uwielbiam_owoce22...tez skusiłam sie na ten pilates...super jest ale ja niestety nie mam już czasu na niego...praca...zakupy... sprzatanie...ledwo mi na to starcza czasu wolnego ...dzien jest dla mnie za krotki :/ kurczaczeq...bozyciesamos ieuklada...witamy w naszym gronie ![]()
#5387 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziasNS;25287597]Minimaksi...też po cwiczeniach czuje sie lepiej. Nieraz siedze w pracy i mysle ze odpuszczam trening bo jestem padnieta ale wiem ze nie moge sobie pozwolic na takie przerwy bo pozniej wogole nie wroce :P Po cwiczeniach czuje sie o wiele lepiej, tak jak mowisz wiecej energii sie ma...no i efekty tez widac
![]() lepiej czujesz się po ćwiczeniach ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5388 |
Raczkowanie
|
nie no poddaje się:/ Co z tego ze pupe mam bardziej uniesiona, troszke tluszczyku z ud zniknelo jak to cholerstwo dalej widac jak scisne?;/
Juz pomijam to ze wrocilam do picia kawy, a 2 miesiace wytrzymalam ![]()
#5389 |
Zadomowienie
|
U mnie jak narazie ok
![]() Ja juz jestem po porannym pilatesie na uda i posladki ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za was dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak stoje widac , nawet przez durne spodnie. a jak siąde w spodniczce to już w ogóle.... nie wiem co mam robic. tzn bede chodzic na fitess ćwiczyć. wczoraj godzina pilatesu i 40 min na rowerku ale zastanawiam sie nad jakimis suplementami......ale nie chce duzo kasy wydawac i obciazac wątroby zazywajac np 6 tabletek dziennie;/ nie wiem. muszę się go pozbyć w ogóle jestem ble taka obtluszczona :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko żeby nie przesadzić z ćwiczeniami! szczerze mówiąc nie wierzę w te tabletki na cellulit... hmm... może basen? sporty wodne najlepsze na cellulit rzekomo ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5392 |
Raczkowanie
|
kurczaczeq...zaraz po cwiczeniach jestem zmeczona ale mam taka pozytywna energie i chec do zycia. Czyli mam takiego kopa
![]()
#5393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ah to rozumiem ![]() ja tez mam kopa. przede wszystkim cieszy mnie to, że te ćwiczenia na pewno mi pomogą ! ![]() ja właśnie jem obiad i wybieram się na siłownię ![]() nie wiem jak tam u mnie z efektami, bo nawet nie mam lustra takiego dużego w domu w którym bym mogła obejrzeć swoją pupę. dopiero jak chłopak przyjedzie to u niego się obejrzę ![]() ale u mnie też niestety widać jeszcze bez ściskania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5394 |
Zakorzenienie
|
U mnie jeszcze też ale poprawa jest faaaantastyczna! Ale jakim nakładem pracy... Od początku stycznia jestem na Dukanie -10kg. 3 razy w tygodniu chodzę na vacu (bieżnia pod ciśnieniem) i co najmniej 2 razy w tygodniu staram się być na siłowni. Poza tym biorę thermo speed przed treningami na przyspieszenie spalania. Rano masuję się żelem Eveline a wieczorem masuję oliwką Ziaja. Efekty są naprawdę spore ale co z tego skoro skóra dalej się marszczy :/
Witajcie nową sojuszniczkę w walce z tym upartym cholerstwem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje wyników! chociaż koszty dla organizmu ( i portfela:P) sa pewnie spore... ja za godzinke będę spalać kalorieee na BS ![]() jak będę kiedyś obrzydliwie bogata to pójdę na zabiegi jakieś te masaże czy inne cuda w gabinetach kosmetycznych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie też chodza takie masaże po głowie. ale ciężko sprawa z kasą właśnie. dzika_kaka witam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5397 |
Zakorzenienie
|
Takie specjalistyczne zabiegi pomagają ale jak się zrobi zmasowany atak całych serii, a to naprawdę duża kasa...
Ja bym poleciła to vacu well na które chodzę, jak się dobrze poszuka to można znaleźć w ramach benefitu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5398 |
Zakorzenienie
|
ja już chodziłam na vacu.
w sumie z 35 razy byłam. ostatanio rok temu 25 wejść na vacu + kapsula na podczerwien +rollen i co ? to tylko chwilowe wszystko. ale naprawde ogolnie polecam. sama nie mam czasu i nie bardzo chce mi sie am chodzic. wydatek to ne jest az taki duzy ok 180 zł za 10 wejść jakoś tak a każde wejscie to ok 2,5 h tam się spędza. a zabiego no z 3 tysiące bym musiala wydac na takie coś fajne....echhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#5399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Motywacja - już niedługo wiosna, czas odkrycia nóżek ![]()
![]() |
#5400 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Dołączam się do zawziętej walki z cellulitem. Mam 20 lat, a cellulit mam już chyba od gimnazjum. Jestem szczupłą (kiedyś wręcz chudą) dziewczyną, a mimo to tak długo już zmagam się z tym cholerstwem, w dodatku jak do tej pory bez żadnych efektów. Początkowo, jeszcze za czasów początków liceum, źle podchodziłam do walki, myślałam, że posmarowanie pupy i nóg cudownym balsamem antycellulitowym wystarczy. Potem (jak już byłam starsza i mądrzejsza ![]() Chciałabym na nowo podjąć próbę, jednak nie wiem co robić. Napewno zacznę ćwiczyć, masować się. Macie drogie wizażanki jakieś rady? Może czego unikać, np w jedzeniu, albo może wiecie jakie składniki powinny zawierać dobre preparaty antycellulitowe? Zabiegi i masaże w salonach odpadają... Tak czy siak jestem pełna optymizmu..... narazie ![]()
Znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Edytowane przez Akwamaryna_ Czas edycji: 2011-02-23 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.