|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie obawiam się, że tego mojego modelu jeszcze u nas nie ma bo to najnowsza wiosenna kolekcja. Przymierzyłabym jednak podobną chociaz, żeby się przekonać, że to faktycznie nie to ![]() Powiem ci, że polecali mi właśnie suknie podobną do twojej Haniuś ![]() ![]() Masz rację, czasami nie warto sie upierać, bo w sumie jeśli się uprę to krawcowa uszyje mi co zechcę, ale sęk w tym, żeby później w tym jak najlepiej wyglądać. W końcu to najważniejszy dzień ![]() Oj nie wyobrażam sobie szczerze mówiąc mieszkania z mamą. To tylko taka opcja w razie gdyby jednak było nam ciężko finansowo. Chociaż znając TŻta to stanąłby na głowie i prędzej znalazł jeszcze jedną pracę niż zamieszkał z moją mamą ![]() Ssnow, myslę, że stylizacja jaką ci Hania proponuje byłaby super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No nie da mi spokoju, znam siebie i wiem, że dopóki na własne oczy się nie przekonam to bedzie mi siedzieć w głowie tamta kiecka i nie bedę umiała się cieszyć z żadnej innej ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
anoolka sprobuj w innym salonie . co beda Ci gadac ze nie dadza Ci nawet przymierzyc. przymierzysz i sama sie przekonasz czy pasuje czy nie .
snow sukienka boska ![]() no nieciekawe kierownictwo ... mam nadzieje ze doczekam jeszcze lepszych czasow w tym roku bo mnie cos trafi a dzis od rana juz pranko zrobione zaraz piore staniki ( hehe przypomnialo mi sie jak moj byly maz wypral mi staniki z fiszbinami hehe powykrecal takze pozegnalam sie z najlepszymi stanikami ![]() chlopy to maja czasem pomysly o nie nie nawet mi nie mowcie o tlustym czwartku ... jak ja bym zjadla takiego paczusia ![]() w sumie wiecie co ... fajnie tak sie z rana obudzic . wstalam z maxymalnym dolem a teraz jak sobie troche tak dookola porobilma to sie jakos lepiej czuje ![]() dzieki Haniulka a moge tez zobaczyc Twoja kiecke ? ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-02-23 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Z tymi salonami to szkoda gadać, ja chodziłam w sierpniu mierzyć suknie z tego względu ze zalezało mi na kupnie uzywanej, a chcialam pomiezyć zeby wiedziec jakiego kroju szukać . To kobitki w salonach jak mowiłam z suknia na maj, nie pozwalały mi mierzyć " bo jeszcze czas"
Przyznaje sie ze pózniej kłamałam,ze slub w grudniu bo nie bylo szans zeby zmierzyć ![]() Anoola moja suknia jest cała z tafty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze już południe, a ja siedze i się obijam. Wypadałoby się ruszyć i coś porobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Wy tak o sukniach ślubnych - jak tak sobie pomyślałam to ja suknie ślubne mierzyłam 4 lata temu, właśnie w lutym na ślub we wrześniu i w lutym zamawiałam - bo ja swoją wypożyczałam
#2676 |
Zadomowienie
|
No dziwne podejście. U ciebie za dużo czasu, u mnie twierdziły znowu, że mało i dawały mi tylko te, które zdążyłyby ściągnąć do czerwca
![]() I tak źle i tak niedobrze ![]() A wydawało mi się, że ją dobrze pamiętam. Bardzo mi się podobała ![]() ![]() ![]() Taaak, wszystko co wydłuża i wyszczupla jest wysoce pożądane...przynajmniej u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Haniula a Ty już byłaś na próbnej fryzurze, bo jakoś mi przeleciało gdzieś, że wybierasz się ?
ja właśnie u rodziców jestem, i tak jak piszecie o tym, żeby mieszkać u rodziców , to w moim wypadku taka opcja by odpadła ... moi rodzice są hmmm dość specyficzni mają swoją rację i tylko ich racja jest dobra ... mój tata jest na nie ze wszystkiego rodzaju kosmetykami, farbowaniami, itd. jak tylko coś zobaczy to zaraz 2 godzinnny wykład na ten temat ... ja bym nie wytrzymała, i mimo korzyści finansowych ( nie oszukujmy się rodzicom za wynajem byśmy nie placili , dokładać się do rachunków trzeba by, ae to i tak "tańsza" wersja niż wynajmować samemu ) mam nadzieję, że nie będę musiała ... ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Nie znoszę się rozpakowywać.
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Aaaaaa właśnie materac mnie przygniótł. ![]() ![]()
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sobote ide na próbną fryzurke ![]() ![]() Ja sie nie bałam kupić używanej, ale na przeróbki bym sie nie dała. Moja pasuje jak ulał. Ja nosze rozmiar typowy 36-38 . Suknia jest 38, ale sznurowana z tyłu wiec, mozna regulować. Na długość też jest ok, tyle ze moge miec buty max 7cm. Ale itak nie chciałam wyższych . Także mi się chyba udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Fajnie tak się czyta o tych przygotowaniach do ślubu, sukienkach, itd...
![]() Byłam w biedronce i kupiłam dyfuzor zapachu i peeling z joanny. A butów nie dałam jednak na gwarancji i podkleiłam u szewca za 8 zł, po 15 minutach buty miałam do odbioru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Cholera, znów coś śmierdzi spalenizną na klatce i jak się otworzy okno. Jakby paliło sie drewno.
Lubię tu mieszkać, ale mam dość tych sytuacji, które pojawiają się wcale nie rzadko. ![]() Jestem strasznie przeczulona na tego typu rzeczy - ogień to jedna z tych których boję się najbardziej. ![]()
![]() |
#2683 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Kelpie a ten dyfuzor to jaki zapach wybrałaś? tez na niego poluje
![]() ale to jutro, bo ma być bonsai ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kot wykazuje duże zainteresowanie nim ![]() Bonsai było już dzisiaj u mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
ja też dzis jadę do biedronki
![]() chce pooglądać skakankę jak będzie, bo się zastanawiam nad nią ![]()
#2688 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A od dziś miała być t a gazetka z kosmetykami ![]()
![]() |
#2690 |
Zadomowienie
|
Annola ja bym jednak uparła się na zmierzenie tej co sobie wymarzyłaś. Jak nie dadzą to bym wyszła z salonu. Lepiej samemu się przekonać czy suknia pasuje.
A jakie macie piosenki na pierwszy taniec? Bo ja właśnie dziś przesłuchiwałam różne. Sto lat dla Oliwki ![]() ![]() Snow masz świetną figurę - jesteś szczupła, a masz ładny dekolt, czego akurat mi brakuje ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ Oooo i jak któraś chodzi na zakupy do carefura, to są promocje z e-bonami np rex za 17,99 a 13 zl w e-bonie. Jak ktoś często tam robi zakupy to się opłaca bo proszek wyjdzie 4 zl, a 13 zl mozna wydac na jedzenie w następnych zakupach.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-02-23 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Oj ta gazetka z kosmetykami jest fajna
![]() Ja napewno kupie zel johnsona, bo mi sie skonczył, a reszte to poogladam na żywo. Luty wyszedł korzystnie finansowo, ale tez na duzo sobie pozwoliliśmy bo i rolety kupiliśmy, i prezent dla mojego brata i pare bibelotów do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
Ja sobie zapoluję na peeling truskawkowy, bo mi się kończy. Pachnie tak tak...mmmmniaaam
![]() Marcia Mój Tż się uparł sie na Kiljańskiego z Kają "Prócz ciebie nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
A co do piosenki na 1 taniec to my mamy
All4one- I swear , oooo ta ; http://www.youtube.com/watch?v=SnYESenjoGY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja sis mieszka w Łodzi i 2 razy ( raz w jej bloku a raz obok paliło sie... ) Cytat:
Cytat:
![]() dzieki za info o akcji z e-bonami ...wiele fajnych promocji jest ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
My na pierwszy taniec wzięliśmy walc angielski w wykonaniu Zbigniewa Wodeckiego ,,Oczarowanie"- trochę się natrudziliśmy
![]() A poniżej dla zainteresowanych lista:
Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-02-23 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale taka rękawica tez fajna sprawa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
My na pierwszy taniec mieliśmy When I need you ale nie w oryginale (czyli Stuarda) tylko w wykonaniu duetu
http://www.youtube.com/watch?v=u-5VpyiVptI i też tańczyliśmy walc angielski ale ostatnio trafiłam na utwór który u nas leci na koniec filmu ze slubu i wesela - z wyrywkami typu "the best of" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uN4rZTdg9m4
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.