|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
oj dokładnie kash wszystko zdrożało
![]() a co do pizzy czy kfc to my założyliśmy sobie, że raz w miesiącu (bo przecież też nam się coś należy) idziemy do pizzerni (ale mają tam dobre sałatki ![]() jakby nie było kfc nie wpływa też dobrze na dietę ![]() W tym miesiącu udało się nam kupić bezprzewodowy czujnik do pieca bo ten co mieliśmy był umieszczony na ścianie kominowej która wiecznie zimna była i piec ciągle grzał, a w domu było ciepło. Zobaczymy czy to zmniejszy zużycie gazu. sasa i przyszły mi papilotki do muffinek i dziś będzie test ![]() a oprócz tego dalej zimno jest ![]() a tak w ramach dietowania. mama oświeciła mnie wczoraj że 3 marca jest tłusty czwartek ![]()
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-02-23 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Siedze grzecznie w pracy i nadrabiam zaległości.
Nie wyspałąm się dzisiaj, a dyżur mam ![]()
#2644 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wstaliśmy o 5.55 i o 6.20 już byliśmy w samochodzie, chyba nie muszę dodawać, że zimno cholernie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-02-23 o 07:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po śniadaniu, teraz dopijam herbatę i będę się zaraz zbierać, bo mam kilka spraw do załatwienia, a na samą myśl o tym mrozie robi mi jest zimno ![]() Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
kobieta za ladą
|
W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Oliwko
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich....
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zadomowienie
|
nurek- co miesiąc organizujemy dla studentów spotkanie z człowiekem ze świata regionalnego biznesu, który odniósł sukces
![]() ![]() ![]() jest naprawdę supeeer ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zadomowienie
|
mi się podoba, że nasi goście starają się motywowac studentów do robienia fajnych rzeczy i do inwestowania w siebie
![]() ![]() ach, to ponarzekałam z rana:P
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
kash zapewniam cie ze takie absurdy ( typu przejadanie wiekszosci wyplaty albo ,,jak przezyc do nastepnego mies" ) nie tylko w Polsce. kolejna nocka nie przespana ja juz mam dosc od paru miesiecy mam tak malo godzin w pracy ze jestem zalamana. co kto pojdzie do szefowej to zawsze jakos pozwoli zostac czy cos chociaz troche od czasu do czasu a ja,, jak bedzie ruch to bedziemy cie zostawiac itd itp"
mam naprawde dosc ![]() tz tez za duzo nie zarobi niby ma ,,pelny etat" ale po godzinach to szkoda gadac czasem 3 dni po 5-6godzz czasem 4 .rzadko 5. juz niewiem jak ich podejsc w pracy .. uwazam ze jak cos jest nietak to warto jakbym sie o tym dowiedziala a nie ,, nie nie wszystko z toba w porzadku super z ciebie pracownik, musimy kazddemu uciac godziny , ciezka sytuacja w kraju ...bla bla bla" a co do czego to sie widzi ze jeden robi powiedzmy 25 godz w tygodniu drugi 40 a to jest spora roznica ceny tez ida w gore co troche a to chleb a to cos innego no ... to sie wygadalam z rana tez chyba dzis papilotki wyprobuje ![]() super torcik dudi i NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI ![]() snow z kim bylo te spotkanie tym razem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego Oliwce
![]() ![]() Fajny taki bujacze - pełen wypas i pewnie jak za taką cenę to można zdjąć ten cały materiał i wyprać, ja miałam zwykły za 200zł i pokrowiec się zdejmował więc w tym to pewnie tez można zrobić. No tak Hubert jadł ciastka u sąsiadki bo sam się nimi poczęstował, nie czekał aż ona mu je zaproponuje, stały na stoliku to se wziął i mi jeszcze dawał - no i to tylko przykład sytuacji w jakich mnie stawia przez to samopoczęstowanie się to się nagadałam, natłumaczyłam że tak nie można ale nie wiem ile z tego trafiło do niego, gdy gryzł dzieci to przez cały tydzien dzien w dzien powtarzałam że nie można gryźc dzieci to niby teraz nie gryzie, co więcej jak inne dziecko ugryzie kogoś to rzekomo mówi "nie rób tak mama będzie smutna" (to wiem od pani z przedszkola) Ja na razie nic nie wydaję (autentyko w tym tygodniu wydałam jedynie 2zł na chleb), ale jutro chyba zaszaleję w biedronce i kupię wieszaki na drzwi ![]()
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2011-02-23 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() O podwyżkach cen nie będę nic mówić, bo szlag mnie trafia w sklepie ![]() Wszystkiego najlepszego dla Oliwki ![]() ![]() Dziś wracam do ćwiczeń, bo brzuch już nie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam doła.
Zatem wrócę, jak przejdzie... 3majcie się! ![]()
#2657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie zagladałm do was ostatnio bo same problemy ![]() Ze ślubem masa załatwiania, byłam ostatnio we Wrocławiu z Tżta kuzynką poprzymierzać suknie i wszystkie sprzedawczynie zgodnie twierdziły, że ta moja wymarzona mi nie pasuje i dawały mi do mierzenia takie w literkę A, a ja tak strasznie chciałam moją Maggie Sottero ![]() Do tego wszystkiego zadzwoniła wczoraj włascicielka mieszkania i powiedziała, że jeśli do sierpnia nie kupimy tego mieszkania to ona je sprzeda komu innemu, bo potrzebuje w sierpniu kasę. I do tego powiedziała, że chce więcej niż się umawialiśmy, ale tu ją akurat ustawiłam do pionu- inna była gadka więc niech mi tu nie wciska. Nie wiem co robić. Ja nie mam pracy, Tż nie zarabia za dużo więc nie wiem czy w ogóle dosatalibyśmy kredyt. W ogóle to nie jesteśmy pewni, czy brac to mieszkanie, bo jest małe, ale z drugiej strony za taka cenę w takim stanie mieszkania nie znajdziemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarna dziura ![]() Jedyne co wymysliłam to po ślubie wziąć kredyt dla małżeństw, bo podobno ostatni rok jest jeszcze na starych zasadach i ewentualnie wynająć mieszkanie i mieszkać u mojej mamy... Ale z drugiej strony ile mamy u niej mieszkać, spłacac będziemy chyba z 16 czy 18 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
Anoolka chyba nas usłyszałaś, bo wzywałyśmy Cię z Kash
![]() Co do problemów z suknią, to może poszłabyś do innego salonu w którym będziesz miała możliwość przymierzenia sukni takiej jaką chcesz? Żebyś się utwierdziła w tym co dla Ciebie jest najlepsze? Co do mieszkania to sytuacja rzeczywiście nieciakwa i musicie szybko coś zadecydować. Ale tutaj nie pomogę, bo już sama musisz wiedzieć, która opcja jest dla Was najlepsza. Ja chyba nie zdecydowałabym sie na mieszkanie z rodzicami. Ale to tylko moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Anoola - faktycznie się narobiło u Ciebie
co do sukienki - a jak siebie Ty widzisz w tej wymarzonej i w tej co sugerują inni? To Twój ślub, jeśli się sobie podobasz w tej o jakiej marzysz to bierz tą. Co do mieszkania - możecie zrobić tak że jak kupicie to w nim zamieszkacie i jeśli faktycznie będzie trudno to wrócicie do Twojej mamy, zaraz znajdziesz pracę, TŻ może więcej będzie zarabiał i nie będziecie mieszkali 18 lat z mamą tylko np 3 lata
#2661 |
Zakorzenienie
|
ssnow ale wyglądasz bosko ! śliczna sukienka ! Ja bym dała modne w tym sezonie cieliste szpilunie, albo siwe. Ooo takie jak w zalaczniku
![]() ![]() Do tego jakies kolczyki i bransoleta ![]() ![]() hee i teraz mi sie przypomniało, ze ja poczatkowo mialam zarezerwowaną sale na wesele na 30 kwietnia, ale zmieniliśmy na maj ![]() ![]() aaanoola ![]() ![]() co do sukni, wymarzona wymarzoną ale czasem lepiej wybrac tą ktora mniej sie nam podoba ale wyglądamy w niej rewelacyjnie ![]() Mi sie marzyła rybka St Patric. Ale nie wyglądałam w niej korzystnie. Mam szerokie biodra i stosunkowo mały biust i poprostu było nieproporcjonalnie. Pare osob mi odradziło i z bólem serca wybrałam klasyczną litere A, jak mowia w salonach " bezpieczny model" bo pasuje do kazdej sylwetki. Zakochałam sie w niej, i wiem ze przynajmniej nie bede wyglądać dziwnie. A znalazlo sie pare plusów, bo w rybce byloby nie wygodnie ![]() a co do mieszkania, ja osobiscie jestem przeciwna mieszkania z rodzicami. Młode małzenstwa powinny być same, wspolnie zaczać nowa droge. Ja mam kochanych rodzicow, ale nie chcialabym z nimi mieszkać. ![]() aaaaha i Stooo lat dla Oliwki ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-02-23 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
anoola co do sukni to ja bym sie uparła że chcę chcę chociaż przymierzyć tę wymarzona żeby faktycznie stwierdzić czy pasuje czy nie; a tak na słowo że one tak mówia to bym miała to gdzieś
a co do mieszkania to jeśli mówisz że za taką cenę w takim stanie mieszkania nei znajdziecie to był by dla mnie duży argument aby je jednak kupić; ale to sami musicie zdecydować, czy chcecie mieszkać z mamą czy sami i decydować o wszystkim. Ja osobiście na mieszanie z rodzicami nie przystała bym oj nie ![]()
#2663 |
Zakorzenienie
|
O moim mieście mówią na TVN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aleeeeeeeeeeeee pospałam. ![]() ![]() Kash, mam nadzieję, że Cię nie obudziłam tym smsem wieczorem. Dopiero jak wysłałam, to spojrzałam na zegarek i pomyślałam, że mogłaś już spać. przepraszam ![]() Snoow sukienka boska. Zaraz w wątku napiszę o mojej wizji. ![]() U mnie dzisiaj powrót do diety i ćwiczeń. Trzeba Poznańską dyspensę zakończyć, bo niedługo w pączka się zamienię. ![]() Na zakupy też muszę, bo jakoś tak niedietetycznie w lodówce - wiadomo, sam facet był w domu. ![]() Wcinam śniadanko, później trochę posprzątam i mam kilka rzeczy "służbowych" do zamknięcia. ![]()
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Ssnów sukienieczka śliczna i Ty też bosko w niej wyglądasz
![]() ![]() albo II opcja-czarne szpilki i czarne dodatki, a makijaż różowo-pudrowy(lekki). Anoola, koniecznie musisz przymierzyć tę wymarzoną suknie ślubną i wtedy sama będziesz wiedziała, czy Ci pasuje, czy nie. Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-02-23 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłyśmy w kilku salonach i problem w tym, że żeby coś przymierzyć musiałam udawać, że chcę ją kupić dlatego panie chciały sie wykazać i doradzały co uważają za odpowiednie. W jednym salonie to już się uparłam, że chcę suknię z muślinu ale babeczka przyniosła mi model empire (który kompletnie nie jest dla mnie i to wiem bez mierzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Nie no właśnie mieszkanie z mamą sprawdziłoby się na krótką metę...baaardzo krótką. Myślę, że dłużej niż miesiąc byśmy nie wytrzymali ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Problem z suknią jest taki, że zakochałam się w niej ale na zdjęciu, a do wymiarów modelki to mi daleeeko ![]() Jednak aaby miała rację jak kiedyś wkleiłam wam link do mojej sukni i stwierdziła, że to dla chudych laseczek ![]() Cytat:
![]() ![]() Tez doszliśmy do tego wniosku. Za podobną cenę jaką chce właścicielka to najczęściej stoją u nas kawalerki, a my mamy niby 2 pokoje (wprawdzie ten drugi pokój to taka bardziej wnęka na szafę, ale łóżko sie mieści więc...) No ale nie ma gazu, ogrzewanie na piec, kuchnia w pokoju ![]() Aaaaj, do czerwca mamy czas pomyśleć, ale wstępnie zdecydowaliśmy, że chyba raczej je weźmiemy ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-02-23 o 09:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |||||
Rozeznanie
|
Witajcie z rańca
![]() Wspaniałych zabawek i dużo zdrówka dla malej Oliwki ![]() Ja dziś druga zmiana w pracy, za chwilke już muszę się zbierać.. Robiłam sobie dziś tego frencza mojego (3 podejscie), jest troche krzywo, ale co tam, nikt się nie będzie przyglądał ![]() Cytat:
my też rzadko jadamy na mieście, zazwyczaj jak jesteśmy na jakiś większych zakupach, bo potem tacy wypluci to nie mamy siły gotować ![]() ![]() o, to już za tydzien tłusty czwartek, odchudzaczki mają wtedy dyspense. nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no coś Ty, my tu som ![]() ![]() Cytat:
![]() najlepiej idź do tego salonu z kimś kto Ci szczerze doradzi, tzn ktoś komu ufasz ![]() ![]() a co mieszkanka, ciężko cos doradzić, zawsze jest jakies ryzyko.. piszesz że w fajnej cenie, a z drugiej strony perspektywa mieszkania z mamą ![]() sami musicie ocenić swoją zdolność kredytową, może przejdźcie sie po paru bankach i niech Wam zrobią symulacje rat.. narazka , do wieczorku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Śniadanko za mną, TŻ poszedł na zajęcia... Muszę się trochę ogarnąć, iść do sklepu - w biedronce od dzisiaj jakieś fajne rzeczy mają być, do szewca zanieść buty i zrobić jeszcze trochę innych rzeczy. Doprowadzenie siebie do stanu używalności też jest w planach, a wieczorem kino bo dzisiaj środy z orange ![]() Anoola myślę, że warto przymierzyć tę wymarzoną żeby mieć 100% pewność czy tak czy nie. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Oliweczka a zdjecia gdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
Wiem, aż mi wstyd...szkoda gadać, wkrótce dołączę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.