|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
'welcome to my silly life
witaj w moim głupim życiu Miss 'No way, it's all good' Panna 'wszystko dobrze, nic się nie stało' since I met you I'm a victim of disaster od kiedy Cie poznałam jestem ofiarą losu'
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Przytul, pocałuj, potrzymaj moją dłoń.
Po prostu bądź. Bądź przy mnie. Bądź moim przyjacielem nie tylko gdy się śmieje. Przyjdź. Pozwól mi poczuć twój oddech, bicie twego serca, pozwól mi poczuć twoje ciepło. Pozwól mi pokochać Cię całego. Chodź, chodź i pozwól mi zakochać się w tobie. Nie wiem, czy tylko ja uśmiecham się do telefonu, gdy ze sobą piszemy. Nie wiem, czy tylko ja umieram z tęsknoty, gdy nie jesteśmy blisko siebie. Nie wiem, czy czujesz to samo. Nie wiem, czy także mnie kochasz.
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
parala - dziękuję. ja Ciebie również podkradam, choć się nie przyznaję. ![]() tyynucha - bardzo miło. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Nie mogę sprawić abyś była przy mnie przez cały czas. Dlatego odrzucam cię, łudząc się, że mój organizm pozbędzie się ciebie bez odwyku. Chcę żyć. Jestem sobie potrzebny. Nosze w sobie niesamowity bałagan. W głowie, w sercu w życiu. I znów leżę na tej przeklętej podłodze i wiem że muszę wstać, ale wcale mi się nie chce. A może m o g l i b y ś m y [...] Bóg mi wpisał w życie bo Ty jesteś jak sernik jest świetny a i tak nie każdy go lubi nie każdy wie co dobre
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
*Ile razy można sklejać coś, co ciągle się rozpada? Biedne, poranione serce... *Wiara- wierzy, że wszystko się ułoży. Nadzieja- ma nadzieję, że nie będzie gorzej. Miłość- pragnie ją spotkać... *Jakich słów muszę użyć żebyś z nią zerwał? Samotnością... wierny jesteś jej od lat. *Chcę usłyszeć Twój głos kochanie! * 'Jak wspaniale by było móc dotrzeć do głębi Twoich uczuć, wypełnić Twoje marzenia...'
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
"Nie myślę o raju - miłości nie ma dziś Nie oczekuje czarów - po prostu daj mi żyć Prawdziwa miłość czy nawyk?" brak weny
nic nie wychodzi ![]()
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
Mówiłam Ci żebyś mnie nie tulił, bo mogę się zakochać.
Nie uwierzyłeś. Czasami brak mi powiietrza. Wtedy wiem, że na chwile o mnie zapomniałeś. Czuję, że gdybyś mnie teraz dotknął to rozpadłabym się na milion drobnych cząsteczek.
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2011-02-22 o 19:46 |
|
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
trochę mnie nie było, nadrabiam <3
znasz te banalne momenty kiedy siedzisz i myślisz, że mogłaś zrobić dużo, a nie zrobiłaś nic i wtedy zdajesz sobie sprawę, że zrobiłaś za dużo po prostu on był idiotą. A Ty idiotką skoro pokochałaś kogoś tak debilnego. czarował nie tylko słowem, on tylko czarował. gdy w Twoim życiu pojawia się moment kiedy mówisz, że to " koniec" i owy koniec przychodzi codziennie spoufalając się w ten sposób z początkiem. Gdy początki i końce splatają się jak ludzkie palce i drwią z Ciebie wieczorami wyszeptawszy, że nadal pamiętasz to tak naprawdę nigdy nie byłaś w stanie zapomnieć. gdybyś naprawdę mnie znał ... - te niedokończone zdanie wystarczy. czasem przez łzy śmieje się sama do siebie, że uwierzyłam w ogóle w takie coś, że życie może w końcu się uśmiechnie i da szczęście, to było absurdalne. gdy chwytasz po papierosa, bo nie wyobrażasz sobie inaczej, nie wiesz dlaczego, ale masz cichą nadzieję, że on Cię uspokoi, że na chwilę będzie ci lżej... gdy chwytasz za kieliszek wódki w nadziei, że wszystko zblednieje i wpadniesz na rewelacyjny pomysł, że zapomnisz, że wszystko się unormuje... gdy palisz jointa by na twych ustach zawitał choć na chwilę uśmiech, bo tęsknisz za tym zjawiskiem i chciałabyś na prawdę przez chwilę uśmiechnąć się prawdziwie... to powiem Ci dziewczyno: też sobie nie radzę. był używką w przenośni i dosłownie. ośmielam się twierdzić, że jego ślina zmieszana jest z wódką, w jego płucach unosi się dym, a w żyłach płynie heroina. powiem Ci prawdę życiową : idealnych momentów nie ma. - kiedyś pociągały mnie zabawy na jedną noc, bawiłem się kobietami i uważałem to za zabawne gdy im nie odpisywałem, kłamałem w żywe oczy, a one były takie kruche i w to wierzyły. Nie wstydziłem się tego, po prostu czułem dumę, że mogę mieć każdą. Nie ważne ile miała lat i jak dobrze wychowana była. była moja, na jedną noc. Jeśli nie udało się na trzeźwo, upijałem ją(...) ale zmieniłem się i teraz nie jestem dumny ze swojego życia, ludzie się zmieniają. Czas na poważny związek... - dlaczego Ci nie wierzę? być może dlatego, że kilka lat wcześniej mówiłeś mi to samo i próbowałeś mnie poderwać w ten sam sposób. byłam młoda... ale to tylko moje przypuszczenia. Kontynuuj...
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-02-22 o 19:49 |
|
|
|
#938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczerze powiem, zmiażdżyło mnie to. ***
Obrzydliwie kwaśnym szampanem wznoszę toast za Twoje zdrowie, a gdy butelka się kończy rozumiem jaka jestem żałosna. `Chcę na niego patrzeć całą noc i cały dzień. I zanim zasnę chcę go wziąć i chcę go mieć. I zanim zacznie mówić coś, że chce mnie dzień w dzień. Chcę upić się i zgubić go i zgubić sens.` Nigdy nie mogłam patrzeć z Tobą na gwiaździste niebo, bo w górze nie ma nic ciekawego, gdy trzymasz mnie za rękę. ***
|
|
#939 | |
|
Przyczajenie
|
tyynucha - dziękuje ;*;*
Cytat:
"
Bo nie doceniłam tego co miałam na daną Chwilę Teraz mile dzielą nas , ja jak diler skradłam czas jak ja teraz się czuję , co wokół mnie dziś otacza jakiś mur nie do przebicia , moje serce niczym taca przed nami jest jeszcze Przyszłość, zobaczymy jak to będzie Ja cię kocham wiem - nie wyszło... Dwie drogi połączone dziwnym splotem sytuacji "ja i ty , ty i ja" jedna całość kondygnacji . " |
|
|
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta bezradność gdy patrzę na Twoje łzy wiedząc, że nie mogę scałować ich z Twojej twarzy, tak jak kiedyś. Gdy Ona Cię zrani przyjdź do mnie, Stań przed drzwiami z Różą w ręku I powiedz, że zrozumiałeś swój błąd. "Intelektu siła słabnie gdy mnie wzrokiem łowisz" Nie ignoruj mojej miłości. Nie zabijaj jej. Jeśli myślisz, że masz nade mną jakąś władzę to masz rację. Nie poddałam się, walczyłam, Choć wiedziałam, że z tą wytapetowaną dzi_wką nie mam szans. Koniec miłości- Moja Mała Bezbolesna Śmierć. Nie pierwiastkuj naszej miłości. Sposób w jaki się poruszał doprowadzał ją do obłędu. Czerwone paznokcie, mocny makijaż, nieskazitelna cera tylko dzięki tonie podkładu- Twój ideał któremu ja nie dorastam do pięt. Lubię zimę, bo mogę udawać, że łzy są spowodowane mrozem. Jedynym powodem dzięki któremu coś tracisz jest brak wiary w posiadanie tego. W miejscu gdzie nie było Ciebie, Gdzie nie będzie zapachu Twoich perfum. Tam chcę być. Nie partner, nie kolega, nie nauczyciel, nie rodzic, Lecz Ty przyjacielu możesz zranić mnie najdotkliwiej. Mówiąc, że jestem dla Ciebie wszystkim zapomniałeś dodać, że tylko wtedy gdy mam na sobie mini i dziesięciocentymetrowe szpilki. -Dlaczego nie potrafisz mi wybaczyć? -Bo mi nikt moich błędów nie wybacza. -Zostańmy przyjaciółmi. -Przyjaciół mam tylko dwóch. I uwierz daleko Ci do nich. -Błagam, daj mi drugą szansę. -Przypomnij sobie co ja usłyszałam gdy błagałam byś nie odchodził. W przeciwieństwie do Ciebie mnie obchodzą tak 'denne' sprawy jak ludzkie uczucia.
|
|
#941 |
|
Przyczajenie
|
Prawda jest taka, że każda z nas chce się wyróżniać.
A ty patrzysz na mnie krzywo tylko dlatego, że wychodzi mi to lepiej niż tobie. |
|
|
|
#942 |
|
BAN stały
|
'Czy można przestać kochać niebo tylko dlatego, że czasem jest burza? Pamiętam dni, gdy szukałem Cię w odbiciu szyb. Mam skłonność do życia we śnie, do zmyślania sobie ludzi i sytuacji. Do urabiania życia na kształt teatru. Do nierzeczywistości. Wychodzę za mąż za nieznajomych, opowiadam o nieznajomych Chodź. Na herbatę. Na kawę. Na papierosa. Na film. Na łóżko. Na ciastko. Na kanapkę. Na kakao. Na czekoladę. Na pocałunek. Na przytulanie. Na mnie. Na seks. Na ciało. Na muzykę. Na deszcz. Na spacer. Na śnieg. Na rower. Na zdjęcia. Na chwilę. Na minutę. Na godzinę. Na zawsze. Mario: Wódzimy się dzisiaj? Essu: Piwonniśmy się zobaczyć.' |
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
for all the people who
make me laugh: thank you ♥
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
I wonder if I ever crossed your mind For me it happens all the time zastanawiam się czy w ogóle o mnie myślisz Mi zdarza się to cały czas It's a quarter after one, I'm all alone Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now Jest kwadrans po pierwszej, jestem zupełnie sama Powiedziałam że nie zadzwonię, ale zupełnie straciłam kontrole i potrzebuję Cię teraz Guess I'd rather hurt than feel nothing at all Wolę cierpieć niż nie czuć zupełnie nic. Another shot of whiskey can't stop looking at the door Wishing you come sweeping in the way you did before Kolejny zastrzyk whisky, nie mogę przestać patrzeć się na drzwi mając nadzieję, że przyjdziesz poruszając się tak jak to robiłaś kiedyś
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Dziwne uczucie czekać na coś od dawna a potem to spieprzyć.
Chciałam zniknąć , ale wiem że mogę tego żałować. Zostanę. Tym razem ja jestem zabójcą miłości. |
|
|
|
#946 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() to co lubię to ty i mój pluszowy miś. bo ty i ja możemy dojść razem daleko.
Witaaaam jestem ponad to. jestem ponad ciebie. jestem ponad miłość. Edytowane przez Coold Czas edycji: 2011-02-22 o 22:45 |
|
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*
ja Ciebie rozumiem, wyjaśnij jeszcze tylko memu Sercu. to straszne uczucie, które nazwać można błahostką, kiedy znowu schemat się powtarza i tak ciężko usunąć uśmiech obok Jego imienia w kontaktach i tak trudno uwierzyć, że nie da się tego uratować ani słowem, ani gestem, to po prostu przepada, to straszne uczucie boli, rozrywa serce na milion kawałków, które nie wierzysz, że sklei ktoś inny niż On. błagam, bądź tu, możesz być tam, ale mimo wszystko być tu. być, czuć. mówić i pozwolić wierzyć, że będzie dobrze.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-02-22 o 23:34 |
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, to bardzo miłe!
;*** "Kochanie, jestem głodny życia, spragniony wyzwań
|
|
#949 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zabieram Cytat:
Cytat:
proszę tu częściej bywać 'Ty nigdy nie ukrywałeś swojego wzroku, chciałeś, żebym widziała jak na mnie patrzysz Ja nie pasuję do tego świata, ale zrobię tak aby on pasował do mnie Jak co dzień klasycznie spoglądasz w moją stronę, obdarzasz mnie tym uroczym uśmiechem. Czuję to coś między nami i wiem, że Ty masz tak samo, ale potem odwracasz wzrok i stwierdza, że między nami nic nie było Twój uśmiech sprawia,że wariuję i umieram jednocześnie Gdy spoglądasz na mnie swoimi namiętnymi, pożądliwymi źrenicami, czuję wtedy jakby pekała każda komórka mojego ciała, jakbym unosiła się w powietrzu'
|
|
#950 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
nadrobiłam i powiem jedno : kocham Was <3 nie znaliśmy się przez całe moje dotychczasowe życie, nie znaliśmy się nawet przez ułamek sekundy, nie widzieliśmy się choć pewnie nie raz nasze spojrzenia się spotkały w sklepie, na mieście, może zapytaliśmy siebie o godzinę, a dziś tak zwyczajnie nie potrafię sobie wyobrazić, że będziemy posyłać sobie spojrzenia pełne bólu, bynajmniej z mojej strony. - jak się czujesz? - czuję się jak zwierze w klatce, przestraszone, a powinno czuć się bezpiecznie bo przecież w okół są kraty, które nie pozwolą się nikomu wkraść do środka jednak nie mam możliwości ucieczki, nie mogę się bezpiecznie rozłożyć, moje ciało nie może się rozłożyć dopóki serce bije, a serce nie chce się zatrzymać, ono wierzy. powinnam zacząć wierzyć mądrzejszym, a nie bezwarunkowo sobie. szybko się ściemniało, a mróz wisiał w powietrzu. Pod podeszwami naszych butów skrzypiał śnieg, skrzypiał jakby ktoś sunął sanie po nim, nikogo w okół nie było, a może? Nie, nie byli ludzie, było ich kilkoro, trójka, a może ósemka nie jestem pewna. To jednak nie ważne. Zimno drażniło moje dłonie, a lodowate powietrze utrudniało oddychanie, rozmawialiśmy gestykulując, pamiętam, że śmiałeś się. pamiętam, że byłam szczęśliwa. Tak, tak to było szczęście. jak mam się teraz czuć? myślę, że to ludzkie. tak właśnie myślę. myślę, że to ludzkie nie potrafić uwierzyć, że to koniec skoro nie było początku, bo jak nazwać początek, który nie spełniał wymogów jakiegokolwiek " początku". my się tylko poznaliśmy, poznaliśmy działanie alkoholu. poznałam mężczyznę. mężczyźni są uroczy, ale kłamią. When I stop to think about this? / kiedy przestanę o tym myśleć?/ gdybyś wczuł się w bicie mojego serca, wsłuchał się w moje słowa i zapytał o czym myślę... tak naprawdę wiedziałbyś wszystko. chłopak a mężczyzna. czujesz tą różnicę?
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 dzięki wielkieeee + gdzie Borowiczanka .?? pi.erdol to. nie bądź dziewczyną, która potrzebuję mężczyzn.
bądź dziewczyną, której potrzebują mężczyźni.
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
myślałam, że jesteś nagrodą za te wszystkie złe dni, pomyliłam się Tell me, how it is to become bitch, because unless you know much about it? powiedz mi, jak to jest się zeszmacić, bo chyba dużo o tym wiesz ? |
|
|
|
#953 |
|
Przyczajenie
|
UWIELBIAM WAS ! _______ może cicha ochota na miłość ? ![]() Znajdź takiego gentelmena, który za Twoimi plecami, nie powie, iż jesteś Jego dupą. wiesz jak to boli, gdy otwieram oczy, a Ciebie wciąż nie ma obok ? miliony zakochanych mijanych na ulicy. mam wrażenie, iż miłość omija wyłącznie mnie. zadzwoń i cicho powiedz, że też coś czujesz. Możesz to nawet wykrzyczeć, nie będę zła
|
#954 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
coold, parala, tyynucha - cudownie jest być pomiędzy taaakimi gwiazdami! dziękuję za tę możliwość ; * to Wy jesteście wspaniałe ; * missi_16, MUTD, affen - zabieram! bo chyba po to je tutaj nam pokazałyście, prawda? nie oprę się tym cudom, z góry dzięki ; * _________________ " Oh, everyone says there'll come a day, when I'll walk alongside him. Och, każdy mówi, że przyjdą dni, kiedy będę spacerowała obok niego. I'll wait for You until the heavens fall. I'll wait for You until the end of the world. I'll wait for You until I no longer breathe. I'll wait for You until You finish Your fight, until the timing is right, until You knock on my door. Będę czekać na Ciebie póki nie upadną niebiosa. Będę czekać na Ciebie do końca świata. Będę czekać na Ciebie do mego ostatniego tchu. Będę czekać na Ciebie dopóki nie zakończysz swojej walki, dopóki nie nadejdzie odpowiedni moment, dopóki nie zapukasz do mych drzwi. Won't You come and put our two hearts together? Nie chciałbyś aby nasze serca się połączyły? Close Your eyes and I'll kiss You. Tomorrow I'll miss You. Zamknij oczy, pocałuję Cię. Jutro będę tęsknić.. Build Your dreams to the stars above. But when You need someone to love, don't go to strangers, Darling, come to me.. Buduj swe sny aż do gwiazd. Ale kiedy potrzebujesz kogoś do kochania, nie idź do obcych, Kochanie, przyjdź do mnie.. "
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2011-02-23 o 14:10 |
|||
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - okradam.
![]() __ tak, to ja jestem tą małą dziewczynką, która każdego wieczoru przed snem gwałci mózg Tobą. ![]() złap mnie za rękę i chodź. pójdziemy tam gdzie nikt nas nie znajdzie. pozostaniemy razem. witaj w świecie, w którym nawet te najgrzeczniejsze dziewczyny grzeszą. ![]()
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
'Idealny to może być makijaż, deser, drink, papieros, taniec ale , nie mężczyzna.
Chociaż była zima, a wokół pełno śniegu, usiadła na zaśnieżonej ławce, zdjęła czapkę i zaczeła się nią bawić, tylko po co tam siedziała? Czekała na przyjaciółkę, na siostrę albo na Niego? A może po prostu szukała sensu życia zgubionego kilka miesięcy temu? Prestiż - dodaj zdjęcie ze swoim ` misiem ` , z myślą na pewno mi zazdroszczą. Bo przecież miłość na pokaz jest teraz taka nowoczesna... -Bo to było wczoraj. I nie ma. Jest tylko dziś. Lubisz dziś? -Znaczy, chodzi ci czy dziś jest ok? - Musisz lubić dziś, to dziś ciebie polubi, a o wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie. - Niezłe, a o jutrze też coś masz? - O jutrze nie wolno, ono nie jest nasze. O świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego jutro, ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie twoje. są dni, które chcielibyśmy przespać i noce, kiedy sen zastępuje nam kofeina... w dzisiejszych czasach Twoja wartość oceniana jest na podstawie głębokości Twojego dekoltu. wypierz uczucia, zjedz serce, przetrzyj oczy, zapomnij. będzie dobrze. mówisz , że magia nie istnieje ? popatrz w jego oczy , analizując każdą ich plamkę . Spójrz na jego uśmiech . Poczuj jego usta , na swoich . Gwarantuję , że zmienisz zdanie .. Pięcioletni chłopiec zapytał swojego przyjaciela czym jest przyjaźń? On odpowiedział: Przyjaźń jest wtedy, gdy codziennie kradniesz czekoladki z mojej torby, jednak wciąż trzymam je w tym samym miejscu. Pewnego dnia na przystanku autobusowym dosiadła się do mnie starsza pani. - Jestem zakochana w tym samym mężczyźnie ponad pięćdziesiąt lat. Byłam naprawdę wzruszona, ale ona dodała wtedy: - Chciałabym tylko, żeby on o tym wiedział.'
|
|
#957 |
|
Raczkowanie
|
No i co? chuj ! znów to samo? gorzej ! W miłosnym horrorze, tak dłużej być nie może ... Znów na ciśnieniu podku.rwiony - to emocje Te dialogi radosne, teraz zaledwie szorstkie Wczoraj było tak dobrze, dziś to nie takie proste . Relacje oschłe, nikt z nas nie chce przykrości Oto męski szowinista z odrobiną wrażliwości Po pierwsze PRZYJAŹŃ bo bez niej nijak byłoby w życiu .. Nawijam, by widzieć sens w byciu tym kim jestem Szacunek i respekt, dla tych co już pomogli By mogli na mnie polegać, uczę się właśnie od nich . Nie jeden pseudo-kolega co mówił za tobą zawsze Dziś nie wiem gdzie i z kim biega I komu jak klakier klaszcze tym razem Je.bany błazen, od takich trzymam się z dala . but you'll always be my hero ... even though you've lost your mind . Decyzja już podjęta, kiedy wkońcu zrozumiesz ? Że zagrałem va-bank, inaczej żyć nie umiem ... Co prawda wspomnień nikt nie może mi odebrać ale i tak boli, że nie m o ż e c i e być tu i teraz i chodzić ze mną razem po krętych losu ścieżkach, pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach . Razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale ale piękna była każda chwila spędzona razem . Już mi zbrzydło to wszystko i pier.dolę ten kodeks Dziś przytulę cię tylko po to, by zaraz ODEJŚĆ . Uzasadnione pretensje żee flirtuje najczęsciej, wprost na twoich oczach .
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2011-02-23 o 15:37 |
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Każde serce jest inne. Każde kocha inaczej i każde inaczej nienawidzi, ale każde również potrzebuje miłości. Nawet moje.
Zawsze wieczorem łzy przysłaniają jej świat, a wyobraźnia odbiera rozum. Siedzę i patrzę. Czasem oddycham. Częściej myślę o tobie. Dokąd idą Ci, którzy już nigdy nie wracają? To absurd dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni. To absurd dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni. Zaczęłam zdawać sobie sprawę, że pocałunki nie są przypieczętowaniem umowy na całe życie, a prezenty nie są obietnicami. Życia nie mierzy się ilością oddechów... Życie mierzy się ilością chwil, które zapierają dech w piersiach... |
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Nie mów nic swojej PANNIE, bo się posika . Trzęsiesz się jak Osika gdy rap w głośnikach .. Ding-dong, otwórz drzwi dla hydraulika Wchodzę, naprawiam, znikam . Nie jestem prorokiem lecz wiem, że pójdziesz bokiem ... Znów mijam Cię pod blokiem, gdy obcinasz mnie z okien . Niszczyliśmy to sprawnie, ale wszystko ma być na mnie ? Dziś recenzje twą garnę, notowania me marne. Dokumenty kluczyki i za benzynę oddaj matce . Wiem że w twoich kręgach głupota to jest zaleta I wierzycie ze widoczne dziary zrobią z was faceta , A prawda jest taka ze gówno wiesz o czym kolwiek, Masz odciski na dupie od siedzenia pod blokiem . To antykozak przeciw głupocie każdy wers Pozerom i prostakom bezlitośnie mowie PRECZ My pokazujemy klasę nawet jeśli ciężko jest umysłowym impotentom środkowym palcem gest . ... noi WIDZE co robisz szalejesz jak ranny jeleń. chciałam to olać , ale jeszcze nie oleje ...... może patrząc mi w oczy zrozumiesz o czym myśle , uwierz jestem zbyt zmęczona by silić się na uśmiech . Nie wiem jak ty , ale są ludzie lojalniiii . eloo . Ona wciąż krzyczy, każdy z nich wciąż milczy . Ej Ty ! Co? Chcesz coś powiedzieć ? Zacznij ćwiczyć . Mam na bank w majtach i tańczę aż zrozumie , Warty nic miliard w gaciach, przy miliardzie w rozumie.
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() `Uwierz pod Twoją bluzką nie szukam biustu, lecz serca.` Życie to wieczna wędrówka, podczas której ciągle czegoś szukamy. A może tak zatrzymać się i przestać szukać? Może ktoś nas znajdzie? Czy tylko się wszyscy mijamy? Czemu nie umiemy się ogarnąć, wtedy, kiedy na prawdę tego chcemy? Czego najbardziej żałujemy spoglądając w przeszłość ? Popełnionych błędów czy zmarnowanych okazji ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.