Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 18:39   #421
mlko92
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

czrodziejka18 zakochanie zakochaniem ale są pewne granice! szczegolnie jak on zaczyna olewać, przecież widziałam to i on się jeszcze jawnie do tego przyznawal! I co mi teraz z tego zakochania?

ZagubnionaWuczuciach ja też się tego boję, że się z kimś spotyka..a moze poznał kogoś jak jeszcze byliśmy razem i dlatego zerwał? W ogole mnie to nie powinno obchodzić!
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:48   #422
karmadlakota
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
czrodziejka18 zakochanie zakochaniem ale są pewne granice! szczegolnie jak on zaczyna olewać, przecież widziałam to i on się jeszcze jawnie do tego przyznawal! I co mi teraz z tego zakochania?

ZagubnionaWuczuciach ja też się tego boję, że się z kimś spotyka..a moze poznał kogoś jak jeszcze byliśmy razem i dlatego zerwał? W ogole mnie to nie powinno obchodzić!
widze ze ten sam sposob myslenia co u mnie
karmadlakota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:51   #423
ver_million
Rozeznanie

ktos tam napisal o pokazywaniu, ze nam nie zalezy mimo, ze nam zalezy, no ja wlasine sie tak zachowuje. do matury 2 miesiace i wiecie co zrobilam?! SCIELAM GRZYWE! tak dawno nie mialam takich wlosow, ale czuje sie taka niezalezna i w ogole tak fajnie pozytywnie nastawiona, poza tym za miesiac sa drzwi otwarte na uczelni na ktora sie wybieram i w zwiazku z tym bardzo sie ciesze i nie moge sie doczekac, kiedy zobacze jakies nowe ryjki a wtedy byly zobaczy co stracil, a ja sie zastanowie czy mi nadal zalezy, ja juz wyznalam co uwazalam za stosowne, za miesiac mamy sie spotkac i omowic, jak sie maja nasze relacje, narazie miesiac milczenia, bez podtekstow, zapraszania tu i tam, dotykania 'niby przypadkiem' itd, odezwalam sie, ale juz mnie draznilo! koniec to koniec, on widocznie nie rozumial, wiec mu wylozylam co i jak... przynajmniej nie bede stala w miejscu, tylko posune sie do przodu, jak zechce wrocic to prosze bardzo, ale latwo nie bedzie i nie wiem czy to bedzie mozliwe... takze dziewuchy jest SPOX!
Stary 2011-02-23, 18:51   #424
mrytka
Wtajemniczenie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25300330]Treść usunięta[/QUOTE]
Nie ma sensu się zamartwiać takim człowiekiem. Powinnaś wyjść do ludzi, spotykać się ze znajomymi, zapisać się na jakiś kurs tańca. Zacząć żyć Bo teraz możesz zrobić przecież wszystko co tylko chcesz i możesz być bez niego taka szczęśliwa jak nigdy dotąd

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:55   #425
mlko92
Raczkowanie

karmadlakota no wiesz, nie mam pewności czy nie poznał nikogo...nie mogę sobie tego zagwarantować...a najgorsze jest to, że ja już nie mam nic do gadania

ver_milion mój byly też coś rzucil na pożegnanie że możemy się spotkać za miesiąc żeby zobaczyć czy chcemy do siebie wrócić, ale jak mam usłyszeć to co już wiem, to wolę się nie spotkać
Stary 2011-02-23, 19:04   #426
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Muszę się was poradzić. Miałam wrócić od marca do Wrocławia, znalazłam pracę i mieszkanie.
Wczoraj wieczorem dzwoniła ciocia z Bordeaux ( kuzynka mamy ) i zaproponowała mi pracę u siebie. Byłoby to od kwietnia do października, wtedy już definitywnie wracam na studia.
Nie musiałabym płacić za mieszkanie, jedzenie. Wszystkie pieniądze wędrowałyby na moje konto.

Myślałam nad tym całą noc, nie wiem co mam zrobić.
Głupia w sercu mam jeszcze nadzieję, że ex będzie chciał wrócić. A z drugiej strony on robi co chce więc nie powinien mieć wpływu na moją decyzję...

Ta praca jest to szansa rozwoju, zdobycia doświadczenia i nauki języka. Angielski umiem bardzo dobrze. Francuski w ogóle i właśnie przez ten marzec miałabym iść na kurs aby znać przynajmniej podstawy.
ja bym się nie wahała ....tylko pojechałą
tylko ja uwielbiam podróze i już w wielu miejscach byłam i uwielbiam podróże

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
mlko92 nie ogląda się na mnie i jeszcze ma o wszystko pretensje, że chce tam jechać nie po zarobek tylko się zabawić, że mam ochotę na Francuzów ;/
co za #%@q^#&*^%(#%(
Stary 2011-02-23, 19:05   #427
ZagubionaWuczuciach
Raczkowanie

Cytat:
Przykro mi , mam podobną sytuację... Mój eks spotyka się z inną / innymi i mnie to strasznie BOLI i jestem zazdrosna...

Ja nie chce się z nikim spotykać choć jestem wolna i mogę robić to co chce i z kim chce. Na tą chwilę nie mam na to w ogóle ochoty, gdy tańczyłam ostatnio w klubie z poznanym facetem nie mogłam nawet spojrzeć mu w oczy a co dopiero mówiąc o czymś innym bleeeh. Wiesz może oni tak chcą to odreagować ? Chcą szybciej zapomnieć ?

mój eks jeszcze mi napisał smsa, że całuje się z inną To dopiero coś <cwaniak>

Jest mi również ciężko, i nie mogę się z tym pogodzić.
Dobrze że jest ktoś kto ma podobną sytuacje. Wiadomo lepiej gdyby nie było w ogóle takiego wątku ..
Mam dokładnie tak jak Ty. Jestem wolna więc mogłabym się zacząć z kimś spotykać, ale nie mam ochoty, nie chce mi się stroić dla kogoś innego, i wogóle cała jestem na NIE! jak was dziołszki czytam bo większość z Was widzę świetnie sobie radzi to aż lepiej na duszy ..
Co do pogrubionego: po co on Ci się chwali takimi rzeczami? Może chce wzbudzić w Tobie zazdrość? Świnia...
Mój wogóle nie reaguje na wiadomości ode mnie. A ja wypisuje do niego jak jakaś *******.nięta za przeproszeniem. Raz że tęsknie, że się zmienie, a raz że jest frajerem

Ja chyba jednak jestem za wrażliwa na bycie z kimś, zakochanie się w nim, jakieś tam super uniesienia i nagły koniec. Dla mnie nie ważne jest to czy byłam z tym kimś mało czasu zawsze wychodze z założenia że nie ważne ile, ważne jak.
ZagubionaWuczuciach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:06   #428
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
ver_milion mój byly też coś rzucil na pożegnanie że możemy się spotkać za miesiąc żeby zobaczyć czy chcemy do siebie wrócić, ale jak mam usłyszeć to co już wiem, to wolę się nie spotkać
taaa, a mi to tak naprawde rybcia, jakby mu zalezalo to by o siebie dbal, ja go takiego zapuszczonego tak naprawde nie chce, dopiero zaczelam zauwazac jaka to fleja jest, dwa dni temu powiedzialam mu, ze by musial stanac na rzesach zebym zmienila zdanie, to on powiedzial, ze zachowuje sie jakby byl niegodny mojego majestatu. no i pozniej zaproponowalam koniec marca na ustalenia, bo jednak ciezko patrzec na siebie dizen w dzien i tak przestac to wszystko czuc, kocham itd, ale jesli naprawde on nic nie ogarnie, w sensie, ze moze jednak to to, to ja juz plaszczyc sie nie bede. a i tak pewnie uslysze, ze nic z tego nie bedzie, ale wlasnie sobie wlaczylam 'uodparnianie' wiec sie jakos nie boje i mnie to nie doluje

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-02-23 o 19:07
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:06   #429
ZagubionaWuczuciach
Raczkowanie

Cytat:

no nie powinno Cie obchodzić to, nie powinnyśmy sobie wogóle zajmować tym głowy, ale co jeśli serce jedno a rozum drugie wrrr...

Dziewczyny walnijcie mnie w ten głupi łeb bo ja ciągle włażę na jego gadu i patrze czy ta nowa przysłała mu jakąś wiadomość ma buziaczki w opisie
Stary 2011-02-23, 19:07   #430
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi
Muszę się was poradzić. Miałam wrócić od marca do Wrocławia, znalazłam pracę i mieszkanie.
Wczoraj wieczorem dzwoniła ciocia z Bordeaux ( kuzynka mamy ) i zaproponowała mi pracę u siebie. Byłoby to od kwietnia do października, wtedy już definitywnie wracam na studia.
Nie musiałabym płacić za mieszkanie, jedzenie. Wszystkie pieniądze wędrowałyby na moje konto.

Myślałam nad tym całą noc, nie wiem co mam zrobić.
Głupia w sercu mam jeszcze nadzieję, że ex będzie chciał wrócić. A z drugiej strony on robi co chce więc nie powinien mieć wpływu na moją decyzję...

Ta praca jest to szansa rozwoju, zdobycia doświadczenia i nauki języka. Angielski umiem bardzo dobrze. Francuski w ogóle i właśnie przez ten marzec miałabym iść na kurs aby znać przynajmniej podstawy.
jedz! zacznij nowe zycie!
Stary 2011-02-23, 19:12   #431
karmadlakota
Raczkowanie

dziewczyny

a czy to nie jest tak

ze skoro juz wiemy ze to nie ma sensu
byc z kims komu nie zalezy
a zwiazek sie opieral glownie na tym ze to MY sie staralysmy
kiedy juz sobie to uzmyslowimy
i pogodzimy sie z tym(a mi chyba z tym jest najtrudniej, zawsze najciezej mi przychodzi pogodzic sie z tym na co juz nie mam wplywu)

to chyba teraz powinnismy świetowac?

tak.. napisalam świętować

ze w zakonczylysmy cos złego

a zaczyna sie nowy etap w naszym zyciu?
teraz powinno byc tylko lepiej

no i teoretycznie tak mysle
Stary 2011-02-23, 19:14   #432
ZagubionaWuczuciach
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość

(...) Nie ma sensu się zamartwiać takim człowiekiem. Powinnaś wyjść do ludzi, spotykać się ze znajomymi, zapisać się na jakiś kurs tańca. Zacząć żyć Bo teraz możesz zrobić przecież wszystko co tylko chcesz i możesz być bez niego taka szczęśliwa jak nigdy dotąd
dziękuje ale choćbym chciała to nie potrafię. Trzyma mnie przy nim to że to on był moim pierwszym ( wiecie seks) jakoś nie umiem się pogodzić że tak szybko ma inną, że jej pewnie pisze to samo a ja ciągle becze, denerwuje się..

Bo wiecie o co mi chodzi? ja myślałam że serio ta znajomość jest dla niego wyjątkowa, że on był szczery jak mówił że pierwszy raz czuje coś tak mocnego i że on wie że to szybko ale nic na to nie poradzi, czułam to, uwierzyłam mu, a teraz minęły 2 tyg od rozstania a on z inną. Zadaje sobie pytania teraz czy to co mówił mnie to prawda, czy on po prostu jest taki kochliwy? I gdy sobie pomyślę że tak na prawdę nie byłam tym wyjątkiem to moja samoocena masakrycznie spada w dół. czemu tak jest?
Stary 2011-02-23, 19:18   #433
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZagubionaWuczuciach Pokaż wiadomość
Dobrze że jest ktoś kto ma podobną sytuacje. Wiadomo lepiej gdyby nie było w ogóle takiego wątku ..
Mam dokładnie tak jak Ty. Jestem wolna więc mogłabym się zacząć z kimś spotykać, ale nie mam ochoty, nie chce mi się stroić dla kogoś innego, i wogóle cała jestem na NIE! jak was dziołszki czytam bo większość z Was widzę świetnie sobie radzi to aż lepiej na duszy ..
Co do pogrubionego: po co on Ci się chwali takimi rzeczami? Może chce wzbudzić w Tobie zazdrość? Świnia...
Mój wogóle nie reaguje na wiadomości ode mnie. A ja wypisuje do niego jak jakaś *******.nięta za przeproszeniem. Raz że tęsknie, że się zmienie, a raz że jest frajerem

Ja chyba jednak jestem za wrażliwa na bycie z kimś, zakochanie się w nim, jakieś tam super uniesienia i nagły koniec. Dla mnie nie ważne jest to czy byłam z tym kimś mało czasu zawsze wychodze z założenia że nie ważne ile, ważne jak.

Uwierz mi również jest ciężko, tu przynajmniej możemy się dzielić swoimi spostrzeżeniami, uczuciami, odczuciami, doradzać, opowiadać swoje historie, radzić , besztać, odradzać. Mi ten wątek baaaaaaaardzo dużo pomógł.
I jasno mogę stwierdzić, że gdyby nie to pisałabym ciągle do niego, dlaczego tak to zakończył. Podjął decyzję za nas, nie chciał mnie. A teraz tłumaczy że chce mnie ale nie chce być w związku
( z innymi się spotyka) ale mnie podejrzewa o najgorsze rzeczy itp.
I to jest właśnie najgorsze !
Daje mi nadzieję jednoczenie za każdym razem mi ją odbierając, wytykając wszystko, pogubiłam się w tym wszystkim.

Nadzieja najbardziej boli ...

Wiem, że on się będzie spotykał z innymi, Bóg wie co robił. Ma do tego 100% prawo jest SAM, tak jak JA. tylko, że jest mała różnica. Ja jak na tą chwilę nie chcę nikogo innego, nie chcę się z nikim spotykać, nie mówiąc już o dotykaniu i całowaniu...

I dla mnie gdyby to była prawdziwa miłość z jego strony przetrwałaby wszystko.

Nie rozumiem jego toku myślenia tak jak napisałam powyżej
- chce mnie,
- nie chce być w związku ,
- spotyka się z innymi,
- dalej nie chce być w związku,
- mam mieć jakąś nadzieję , może za kilka miesięcy coś mu się odmieni,

GUBIĘ się w jego słowach.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:21   #434
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
dziękuje ale choćbym chciała to nie potrafię. Trzyma mnie przy nim to że to on był moim pierwszym ( wiecie seks) jakoś nie umiem się pogodzić że tak szybko ma inną, że jej pewnie pisze to samo a ja ciągle becze, denerwuje się..

Bo wiecie o co mi chodzi? ja myślałam że serio ta znajomość jest dla niego wyjątkowa, że on był szczery jak mówił że pierwszy raz czuje coś tak mocnego i że on wie że to szybko ale nic na to nie poradzi, czułam to, uwierzyłam mu, a teraz minęły 2 tyg od rozstania a on z inną. Zadaje sobie pytania teraz czy to co mówił mnie to prawda, czy on po prostu jest taki kochliwy? I gdy sobie pomyślę że tak na prawdę nie byłam tym wyjątkiem to moja samoocena masakrycznie spada w dół. czemu tak jest?

ajajajjj, no ja tez tak mialam, dlugo nie moglam sie dzwignac po pierwszym, ale pojawil sie drugi... i ciezko bylo...
dla mnie lekiem na tamtego byla druga milosc, szkoda, ze ta tez chyba do konca nie wypalila, zobaczymy czy sie zreflektuje.

ale coz poradzic, no nic, ja jeszcze pozniej mialam do pierwszego sentyment, a jeszcze pozniej wszystko minelo! takze mowie Ci, glowa do gory, skoro juz z inna to niech sobie bedzie, moze pozaluje, a moze po prostu nie jest Ciebie wart, poza tym Ty tez mozesz byc szczesliwa! z kims innym! zrob cos dla siebie i glowa do gory skoro on z inna, to moze Ty tez zacznij dostrzegac innych facetow, mowie Ci, nie on jeden stapa po tej ziemi jak zaczniesz dostrzegac zainteresowanie, ktore budzisz w facetach to samoocena skoczy! zobaczysz

Czas edycji: 2011-02-23 o 19:24
Stary 2011-02-23, 19:22   #435
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
dziewczyny

a czy to nie jest tak

ze skoro juz wiemy ze to nie ma sensu
byc z kims komu nie zalezy
a zwiazek sie opieral glownie na tym ze to MY sie staralysmy
kiedy juz sobie to uzmyslowimy
i pogodzimy sie z tym(a mi chyba z tym jest najtrudniej, zawsze najciezej mi przychodzi pogodzic sie z tym na co juz nie mam wplywu)

no i teoretycznie tak mysle
jasne że jest parę dobrych stron. Moi znajomi mówią mi że odżyłam po tym rozstaniu. Może. Fajnie że już nie muszę za nim latać, że nikt nie sprawia mi codzinnie przykrości, nie martwię się co się dzieje złego bo teraz nic się nie dzieje...ale z drugiej...te wspomnienia są najgorsze, i to wszystko co on powiedział...jak można tak zrobić? Jak można takie rzeczy opowiadać? "Wolę się zmienić dla kogoś innego"( nie powiedział mi tego wprost, ale wiem że powiedział to komuś) Jak to dla kogoś innego?? A to wszystko co było to już nic nie znaczy?? Po prostu nie wierzę, że tak mogło się stać...po tym wszystkim...myślałam że nas związek się umocnił a tymczasem wszystko się waliło
Stary 2011-02-23, 19:28   #436
howdoi
Zadomowienie

Kupiłam dwa bilety na koncert Bryana Adamsa w Rybniku , mam wesele w maju nie mam jak na razie z kim iść... A nie chce z przypadkową osobą...
Stary 2011-02-23, 19:33   #437
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Kupiłam dwa bilety na koncert Bryana Adamsa w Rybniku , mam wesele w maju nie mam jak na razie z kim iść... A nie chce z przypadkową osobą...
to bierz najlepszego kumpla! ;d
Stary 2011-02-23, 19:36   #438
howdoi
Zadomowienie

:d:d:d:d:d:d:d:d
Stary 2011-02-23, 19:37   #439
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:37   #440
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
:d:d:d:d:d:d:d:d
ale ja powaznie mowie1 moj byly nie umie nawet tanczyc, na wlasnej studniowce tanczylam z nim moze ze 2 razy, on ze mna i z nikim wiecej, chyba tam z chlopakami jeszcze, zaaaa to z kumplami z klasy to sie tak wybawilam, ze mnie nogi nastepny tydzien bolaly a jak pojdziesz z kumplem i potanczysz z kims innym to nie bedzie atakow zazdrosci!!! itd itd... to jest calkiem dobre wyjscie, moim zdaniem ;P

edit: za szybko mysle, za wolno pisze

Czas edycji: 2011-02-23 o 19:39
Stary 2011-02-23, 19:39   #441
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:41   #442
karmadlakota
Raczkowanie

Cytat:
jasne że jest parę dobrych stron. Moi znajomi mówią mi że odżyłam po tym rozstaniu. Może. Fajnie że już nie muszę za nim latać, że nikt nie sprawia mi codzinnie przykrości, nie martwię się co się dzieje złego bo teraz nic się nie dzieje...ale z drugiej...te wspomnienia są najgorsze, i to wszystko co on powiedział...jak można tak zrobić? Jak można takie rzeczy opowiadać? "Wolę się zmienić dla kogoś innego"( nie powiedział mi tego wprost, ale wiem że powiedział to komuś) Jak to dla kogoś innego?? A to wszystko co było to już nic nie znaczy?? Po prostu nie wierzę, że tak mogło się stać...po tym wszystkim...myślałam że nas związek się umocnił a tymczasem wszystko się waliło
hmm

dziewczyny niech ktoras odpisze mi bardziej pozytywnie prosze

bo jeszcze sobie pomysle ze nie mialam racji

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25308730]Treść usunięta[/QUOTE]

oo juz mi lepiej
o to mi chodzilo
Stary 2011-02-23, 19:42   #443
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-23, 19:45   #444
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Trochę poczytałam forum i już mi ciśnienie skoczyło.

Jak Was nadrobię, tak Was ochrzanie że zobaczycie.
Ale to później, za godzinkę wejdę spowrotem i będę sypać gromami

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:46   #445
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-23, 19:47   #446
lily92920
Zakorzenienie

Hej. U mnie dzisiaj lepiej. Nowy znowu chce sie spotkać.

Dodałam fotki na fb. Możecie zerknac...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:48   #447
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

a ja chce pw z Twoim fb!
Stary 2011-02-23, 19:51   #448
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość

Zgadzam się Tylko czekać, a niedługo każda z Was będzie świętować

Cytat:

Samoocena nie powinna Ci przez niego spadać Nie warto się dołować przez niego. Jak widać on nie dojrzał do poważnego związku.

I nie ma co się przywiązywać do faceta, bo był pierwszym. Niedługo może się okazać, że znajdziesz kogoś z kim będziesz taka mega szczęśliwa i okaże się, że nawet nie wiedziałaś, że bycie w związku może być takie wspaniałe
A co do seksu, to może się okazać, że czas z Twoim eksem w łóżku był czasem zmarnowanym
Nie jedna osoba Ci to potwierdzi, że nie zawsze pierwszy oznacza najlepszy

.
Stary 2011-02-23, 19:54   #449
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
I nie ma co się przywiązywać do faceta, bo był pierwszym. Niedługo może się okazać, że znajdziesz kogoś z kim będziesz taka mega szczęśliwa i okaże się, że nawet nie wiedziałaś, że bycie w związku może być takie wspaniałe
A co do seksu, to może się okazać, że czas z Twoim eksem w łóżku był czasem zmarnowanym
Nie jedna osoba Ci to potwierdzi, że nie zawsze pierwszy oznacza najlepszy
ja potwierdzam! a tez tak dlugo myslalam...
Stary 2011-02-23, 19:55   #450
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

Oglądałam właśnie

Tylko do tego zdjęcia na którym jesteś Ty, koleżanka i eks (tak mniemam) to ten opis nie bardzo pasuje

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości