|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku?? | |||
| Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV |
|
4 | 7,02% |
| Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
|
5 | 8,77% |
| Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
|
3 | 5,26% |
| Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV |
|
0 | 0% |
| Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV |
|
13 | 22,81% |
| Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV |
|
32 | 56,14% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
|
|
|
|
#1442 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
to ja też poprosze jakiś telefonik do dyżurnej
dziewczyny jak z waszym apetytem?bo u mnie to jakoś słabo.Jem,jem ale pół talerza zupy i mam fajrant.Nie chce mi się po prostu
w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe Edytowane przez kampasiula Czas edycji: 2011-02-23 o 19:19 |
|
|
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
ja już spadam, szykuje córę do łózka i siebie może dzisiaj uda mis się trochę pospać w nocy bez żadnych bóli. spokojnej nocki dla wszystkich dziewczyn , hmm ciekawe ktora przez noc sie rozpakuje
|
|
|
|
#1444 |
|
Rozeznanie
|
To i ja poproszę o kontakt
![]()
|
#1445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o to tak samo jak mój pan .. no ja też ciekawa jestem co u patrycji się dzieje |
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeeeeeeee......... na dziś fajrant. Prawie wylizałam kuchnię, jak to mówi moja psiapsióła.
Pokoiki macie boskie Bosti ta kołyska zaje..... Widziałam rozmawiałyście o urodzinach, ja też marcowa 27 ![]() A wracając do wizyty, to przez miesiąc dołączyło do mnie 3 kg , ale nie jest źle w sumie jest + 9kgCzy któraś robiła płatne badanie Hbs?? Bo zastanawiam się ile kosztuje. |
|
|
|
#1448 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nam tak zaczęła doradzać że ja powinnam cc mieć, ja mówię - no jeśli mi ktoś zapłaci to ok mnie nie stać na planowaną cc![]() Cytat:
o to widzisz twoja nie chce wiedzieć a moja to by wszystko chciała wiedzieć i się stresować Cytat:
Cytat:
wiesz co nie wiem może masz rację ja tak liczyłam ale w sumie faktycznie teraz patrzę ostatnią @ miałam 30 czerwca to była środa a w czwartek zaczęła się ciąża więc koniec każdego tygodnia powinien być właśnie w środę a początek kolejnego w czwartek hehe dobre no to w takim razie dziś kończę 34t dzięki za uświadomienie ![]() Cytat:
tylko mój maniak xboxa a teraz się w diablo wciągnął na kompie i gra z bratem wysłałam wam numer ale jak coś to piszcie dziewczyny na priva
|
|
#1449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana mój apetyt teraz to normalnie masakra.. jakbym dna nie miała..jem cały czas i tak dużo że strach .. o nawet teraz wcinam drugą z rzędu princepolo xxl a przed chwilą zjadłam trzeci obiad i to poleciałam do tesco po kurczaka całego z rozna i ogórki kiszone są dla mnie czymś tak wyjątkowym .. a jeszcze przede mną ze dwie kolacje
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
iweczka hahaha, jak po dobroci nie idzie,to może w ten sposób mi się uda
|
|
#1451 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Wreszcie nadrobiłam kilka stron
![]() otóż jestem po wizycie u gina. wyniki moczu i krwi mam super podobno, żadnych bakterii w moczu itd. ciśnienie książkowe. a na wadze przez 3 tyg. przybyło mi 2 kg Cytat:
może maleństwo jest już na świecie...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja biorę i rożek - bo u mnie w szpitalu wymagają i kocyk taki polarkowy |
||||||
|
|
|
#1452 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O Bielańskim nie słyszałam nic dobrego oprócz tego, że jest ładnie wyremontowany, może dlatego, że znam jednego lekarza co tam pracuje i mają w du.... swoje pacjentki, nawet jak się chodzi do takiego prywatnie, płaci się mu kasiorę, a on nie ma akurat dyżuru, to Cię nie przyjmą ![]() Na Inflanckiej przyjmują wszystkich oczywiście w terminie, jak na razie słyszałam w miarę dobre opinie. Muszę się coś dowiedzieć o Karowej, pracowała tam mój gin i położna z SR, ale oboje już nie pracują, ale mogę mieć namiary na położną z tego szpitala tylko nie za bardzo wiem jak tam jest, wiem tylko, że mają bardzo dobry oddział neonatologiczny i dużo łóżek oiom-owych dla wcześniaków. Ja mieszkam w Piasecznie, otworzyli tu nowy oddział położniczy, ale większość lekarzy i położnych jest ze szpitala na Żelaznej, więc nie ciekawie jak dla mnie. Chciałabym zdążyć do Otwocka, bo to szpital MSWIA, miałam tam operację w grudniu i byłam zadowolona, dużo moich koleżanek tam rodziło i też zadowolone, warunki może nie są takie extra jak w Bielańskim, ale dla mnie liczy się miła obsługa a nie kolor ścian. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
ja płaciłam 30 zł AAA NIE TO BYŁO ZA GBS!
sorrki pomyliłam.. Edytowane przez emila28101987 Czas edycji: 2011-02-23 o 19:49 |
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
ja mam strasznie ssanie na słodkie.W sobotę zrobiłam karpatkę po południu i dotrwała ledwo do śniadania w niedziele.Na kiszone ogórasy też mam wzięcie
|
#1455 |
|
Wtajemniczenie
|
a teraz i ja zapytam drogie panie..
.. dziś mam takie dziwne kłucia szczypiące wręcz na górnej części brzucha.. tez takie bóle miacie?? albo wkoło pępka .. normalnie jakby ktoś szpilki mi wbijał .. nie należy to do przyjemnych dolegliwości i mam to pierwsy raz.. obserwuję brzuch ale rostępy się nie robią... a może takie mocne rozciąganie się tak objawia?
|
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
hehe - to widze ze nie tylko u mnie tak... moj TZ to maniak komputerowy i ledwo przyjdzie do domu, obiadek zje to siada do kompa i w Diablo gra - mowi ze musi sie nagrac teraz bo jak sie maly urodzi to nie bedzie mial na to czasu wiec teraz musi korzystac
zaraz powinien byc w domku to mnie pewnie wygoni od kompa a urodzinki ma 35 akurat 18 marca - a mnie sie wysnilo ze urodze 22 marca zamiast 12 kwietnia wiec mu zapowiedzialam ze jak tak bedzie to bedzie mial prezent z glowy i niech zapomni o czymkolwiek innym ale i tak mu chyba laptopa zafunduje (na raty oczywiscie) bo mnie czasem wkurza jak mnie wygania z naszego komputerowego kącika
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam kłopot...
bo kupiłam leginsy sobie takie ocieplane od srodka i po praniu sie tak zmechaciły i takie malutkie kuleczki sie porobiły nanich?? czy wasze sie tez tak niszczą? ew jake kupujecie co sie nie niszczą?
|
|
#1458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() laseczkaa, trzymam kciuki żeby nic złego nie wyszło, będzie dobrze! megi, no to może nie będzie tak źle ![]() ja też mam straszny apetyt, mogłabym jeść i jeść ale... nie jem, bo mi się nie mieści! czasem po dwóch kanapkach jestem pełna i ledwo wstaję od stołu
|
|
|
|
|
#1459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tez mam w okolicach pępka najczesniej wiec sie nie przejmuje tym zbytnio
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam, nawet dokładnie w tej chwili, niezbyt to przyjemne, ale da się przeżyć i nie sadze, żeby to było rozciąganie, bo u mnie to jest tak od środka, a jak mi brzuch intensywnie rósł, to skora swędziała od zewnątrz. Brzuch mam wielki, ale rozstępów tam nie ma, za to na udach się narobiło sporo, jak się kości biodrowe porozchodziły. |
|
|
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
becherovka 3 dzieki za odp
|
|
|
|
#1462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kochane uwaga: KOLEJNA DOBRA WIADOMOŚĆ
![]() ![]() PATRYCJA URODZIŁA OTO SMS:"Hej kochane. O godz. 18.30 przyszedł na świat Alanek z wagą 3200g. Jest śliczny! Nie było łatwo ale było warto. Buziaki" Cytat:
no a teraz więcej musi grać żeby nagrać się na zapas ach ci faceci... ![]() Cytat:
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
mój ma zamiar córkę przyuczać na partnera do gry
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli nie tylko ja mam taki kłopot... no to na wyjscie ze ezpitala musze kupic nowe leginsy bo w tych to wstyd wyjsc |Patrycja gratulacje... coraz nas wiecej rozpakowanych się zaczeło
|
|
|
#1465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o dzięki za odp ja w tej ciązy na szczescie żadnych roztępów nowych nie mam.. ale po ciąży pierwszej na cycach niestety są i zapewne bedą już zawsze... .. no ale pocieszam się tym że troche jakby ich było mniej ... i nawet wmówiłam sobie że to ta druga ciąza je zaleczyła |
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy pierwszym dzieciaku raczej trzymaja dobe ....i jak wsio ok to wyjdziesz...a przy kolejnych krocej jak wsio ok to nawet do 6 h mozna wyjsc ... ![]() patrycja gratulacje ![]() ![]()
Edytowane przez trzyrazyi Czas edycji: 2011-02-23 o 20:11 |
|
|
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
Suuuper!! GRATULACJE DLA PATRYCJI
![]() ![]() No to chyba zaczęła się już fala porodów ![]()
|
|
|
|
#1468 |
|
Wtajemniczenie
|
o jej
|
|
|
|
#1469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULACJE DLA MAMUSI, ŻE WYTRZYMAŁA
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
słyszę ryk naszej Carusi czyli mężulek wjeżdza do garażu...
żegnaj komputerku - spijcie dobrze dziewczyki - spokojnej nocki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

ale pół talerza zupy i mam fajrant.Nie chce mi się po prostu

, ale nie jest źle w sumie jest + 9kg

nam tak zaczęła doradzać że ja powinnam cc mieć, ja mówię - no jeśli mi ktoś zapłaci to ok 
.. a jeszcze przede mną ze dwie kolacje
. Jestem juz w domu i szczerze to nie wiem za co sie zlapac. Tamte skurcze to byly jednak porodowe mimo, ze w takich dziwnych odstepach. Jak dojechalam do szpitala to mialam juz 5cm rozwarcia i od razu poszlam na stol. Pewnie laski czekajace na cc chcialby by relacje od kuchni
W nocy plamienia się utrzymywały, rano były minimalne, teraz jest niby ok. Ale czekam do 10 i zadzwonię do gina, zaniepokoił mnie ten kolor, zobaczę czy każe mi podejść do szpitala czy nie panikować. Wizyta dopiero za tydzień więc wolę nie czekać.
normalnie jak od niej wyszłam to aż się popłakałam.
??

to mialo byc cc czy sn ?? bo mi umknelo