![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Jeśli trzeba, to Ecrulo edytuj mojego posta
![]()
#2102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już ja widzę, jak to ciepło zostanie przyjęte ![]() Dokładnie, a teraz wyobraź sobie, co się dzieje w klubowym wątku dot. zamówienia, w którym bierze udział jeszcze więcej. Każda doda słowo od siebie i jak nic po kilka stron dziennie extra. Na to nie wpadłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Copyraptor
|
Ja generalnie jestem za tym, żeby to organizatorka danego zamówienia była za nie odpowiedzialna. To ona ma zaznaczyć, że żadnych plot (ja pisałam do dziewczyn, które mimo prośby zaczynały wtrącać pytania, żeby edytowały posta i usunęły zawartość), to ona ma dopilnować, żeby po odbiorze zamówienia wpisać się w wątku w klubie, że można usunąć jej wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż mam pewne zastrzeżenia co do przyjmowania "wizażanki z innego wątku". Klub powstał przy naszym wątku, a nie dla wszystkich Krakowianek świata. Są tam nasze zamówienia i nasze spotkania. Moim zdaniem, jeśli ktoś chce dołączyć do jednego zamówienia to może to załatwić na PW, jeśli organizatorka nie ma nic przeciwko. Nie trzeba od razu dawać całego dostępu do Klubu, bo ktoś z biochemicznego chce kupić z nami jedną rzecz i potem w ogóle nie mieć z nami kontaktu.
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Shir, zwięźle ujęłaś to, czego już nie dopisałam, bo i tak się rozpisałam
![]()
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Ok, to edytuję zatem
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Mam nadzieję, że tyle wystarczy
![]() |
#2108 |
moderatorka też wizażanka
|
Ineso,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=628 chciała coś z elfa, została z tego względu przyjęta do klubu, a równie dobrze mogła wysłać PW do organizatorki i po problemie. może faktycznie załatwiajmy to w ten sposób. klub dla nas, nie dla każdej krakowianki
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Cholerko, nosiłam się z zamiarem i kupiłam w końcu strips 3D. Dziś wieczorem lecę z tym koksem
![]() OOo... tylko teraz dojrzałam, że mam wcześniejszą wersję, nie luxe ![]()
![]() |
#2111 | |||
Matka Smoka
|
Cytat:
Jeśli będzie w regulaminie - to albo się stosujesz albo nie bierzesz udziału, koniec dyskusji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Copyraptor
|
Malinową biorę w obronę, regularnie czyta klub, zgłosiła mi się do testów piekarzynka
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Kobietki kochane bo aż głupio się poczułam też, bo ja sama doszłam tutaj do klubu kilka dni temu, nie znam Was aż tak dobrze, nie byłam jeszcze na żadnym spotkaniu, chcę robić z Wami zamówienia, teraz wpisałam się do BU i po prostu nie chcę, żebyście też jakoś moją obecnością były skrępowane czy źle się czuły.
Nie mówię tego kochane w złej wierze, po prostu nie chcę, żebyście czuły się źle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Matka Smoka
|
Nie zgodzę się, dla mnie jest to problem - wymyśliłam Klub, bo miałam dość ogarniania PW i chciałam mieć wszystko w jednym miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Ja bym dała takie zasady:
- osoba musi się udzielać w naszym wątku przez 3-4 tygodnie i dopiero wtedy dostaje dostęp do klubu; - w wątkach zamówieniowych piszemy tylko zamówienia (ograniczenie rzeczy wydaje mi się jednak niedorzeczne). Zamknęłabym wątek plotkowy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Copyraptor
|
SdC, nikt nie będzie miał czasu żeby kontrolować kto się ile udziela, i pojawią się osoby nabijające posty tylko po to, żeby być w klubie. Ta zasada się nie sprawdza.
W wątkach pilnować musi każdorazowo organizatorka, bo jak się zacznie dyskusja, to już sobie dalej leci. Przypominam, że ta "zasada" obowiązuje od początku powstania klubu, i właśnie widać, jak się wszyscy do niej stosują ![]() I ograniczanie ilości rzeczy powinno być jak najbardziej opcją, jeżeli organizatorka sobie tego życzy. Nie można skazywać kogoś na zajmowanie się rozwożeniem rzeczy do 20 wizażanek, jeżeli wybitnie nie ma na to czasu. Wątku plotkowego nikt nie każe przeglądać, kurka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | ||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() A myślę, że nie da się stworzyć regulaminu, który usatysfakcjonuje wszystkie. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie konkretna ilość postów na wątku, ale raczej wrażenie, że ta osoba nie chce być tylko "na chwilę", że jest dla nas zauważalna. Wiem, że pojawiłby się problem trolli, ale jeśli ktoś faktycznie myśli o dołączeniu się do naszej społeczności to na pewno dałoby się to wyczuć
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2011-02-23 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
|
Próby stworzenia regulaminu v. 1.1:
1. Nie czyń drugiej organizatorce, co Tobie niemiłe. (0 offtopów w zamówieniowych, 0 komentarzy i 0 wszystkiego co nie jest ZAMÓWIENIEM). 2. Ilość produktów/ data zakupu/ data składania zamówienia/ wpłat zależy od ORGANIZATORKI. Nie chcesz? Nie kupuj ! 3. Pilnuj własnego zadka, czyli to TY dbasz o porządek w swoim zamówieniu, to TY dbasz o zamknięcie wątku. Czekam na dalsze propozycje ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Podpisuję się wszystkimi kończynami ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-02-23 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Copyraptor
|
Ineso, jednak ze względu na poślizg tragarza będę jechała jutro do Auchan. Mam nadzieję, że Ci to jakoś planów nie popsuje
![]() Ecrulo - pilnuj własnego zadka, czyli to TY dbasz o porządek w swoim zamówieniu, to TY dbasz o zamknięcie wątku. W sensie, każda organizatorka, a nie ty Ty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też bym nie usuwała tego tematu. niech już sobie jest dlatego nie ma sensu nadmiernie formalizować wszystkiego. organizatorka ustala poszczególne zasady, a my się do nich stosujemy
![]() |
#2123 |
|
Cholerko,
Już myślałam, że obrywam ![]() Co do wątku plotkowego, zastanawiam się czy nie ma jakiegoś limitu postowego tak jak jest na forum, bo zatniemy klub, albo co gorsza wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Dla mnie Klub jest tylko do interesów. I będę bronić wizażanek, które nie mają czasu albo ochoty na ploty a chętnie coś z nami kupią. Bo sama jestem z takich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Copyraptor
|
Ecrulo, chyba nie, jestem już w klubie gdzie wątek plotkowy ma 10 tys. postów, i wszystko ładnie śmiga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=HulaGirl;25303764]spoko moja praca czasami staje się miejscem przerzutowym dla zamówień
![]() [QUOTE] To super bo mam wyjątkowo blisko ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2011-02-23 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Matka Smoka
|
Cholerko - jakoś przeżyję
![]() ecrulo - jutro się widzimy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ineso;25309938]
Dla mnie Klub jest tylko do interesów. I będę bronić wizażanek, które nie mają czasu albo ochoty na ploty a chętnie coś z nami kupią. [QUOTE] Ja jestem taką Wizażanką,nie mam czasu(bo ochotę mam ![]() Ale rozumiem że jak to ma być z zasady Klub zamknięty to nie można wszystkich przyjmować ![]() ![]()
#2129 | |
|
Widzimy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny!
![]() ![]() Cytat:
![]() Zlecialam dzisiaj pol GK i nie kupilam zadnej sukienki-ANI JEDNEJ! Nawet nic mi sie nie podobalo...Chyba dokladniej obejrze Feeri ![]() Ale za to przymierzalam te buty http://www.deichmann.pl/site/images/1034350_pg.jpg Sa boskie, mowia do mnie mamo ale obcas jest taki, ze mozna sie zabic...Bylam w nich prawie rowna z kolega, ktory ma 186cm wzrostu ![]() Dziekuje bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mialam dzisiaj male przemeblowanie w sypialni-przestawialam lozko...jejku, jakie ja cuda pod nim znalazlam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.