Kraków - część 9. Pędzimy dalej! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 18:35   #2101
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!

Jeśli trzeba, to Ecrulo edytuj mojego posta

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:36   #2102
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Zaczęłabym zatem od wyedytowania pierwszego posta trust

Wprowadzać będzie w błąd w związku z nowymi zasadami. Napisać, że mamy klub, jakie są warunki przyjęcia, kto klubem zarządza i chyba na tyle.

Rozumiem, ze nie wszystkie przystały, ale wtedy proszę mi powiedzieć, co ja mam napisać takiej osobie Bo póki co to sama nie wiem, w pierwszym poście jest informacja , która nijak ma się do rzeczywistości. I co ja mam robić?
Zgadza się, trust powinna wyedytować pierwszy post w wątku
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Łojej znów temat klubu

ecrulo - przestań raz na zawsze się tłumaczyć - odwalasz kawał dobrej roboty i mało kto Ci ją ułatwia. Afera o klub była, Twoja prośba o sugestie regulaminowe też - a jak rozumiem zero odzewu.

Lenka - a ja wcale nie uważam, że będzie nas za dużo w pewnym momencie. Nie we wszystkich zamówieniach jest full chętnych (np. mazidła czy pollena ostatnio były w dość wąskim gronie) więc przesyłka wcale nie zawsze jest gratis. A jak jest obawa co do obsłużenia ze strony organizatorki - to już jej prawo jest, aby ustalić limit biorących udział albo limit produktów.
Wg mnie niektóre zamówienia są nie do ogarnięcia ze względu na bałagan w watku - teraz doszło do tego, że Cholerka, jej śladem ja - prosimy o brak offtopów - a dawniej była to reguła - po to zakładałyśmy klub przecież! Mnie szczerze mówiąc szlag trafiał z Awanti i Elfem - bo wciąż był tam multum informacji dla mnie zbędnych a te ważne mi umykały. Przypominam: Klub był po to, abyśmy nie musiały przekopywać nastu stron wątku, żeby znaleźć ważną informację. Niestety teraz przerzucamy naście stron w Klubie.
A co do wątku tajnego - znów się odwołam do idei założenia Klubu - miał być na spotkania i zamówienia, a nie zwierzenia. Jeśli jest taka potrzeba, to załóżcie osobny Klub i tam restrykcyjnie pilnujcie kto wchodzi. To jakaś paranoja, żeby nie zapraszać do wspólnego zamówienia mało znanej na wątku wizażanki (którą ja np. znam z innego wątku), bo nie może przeczytać jak Cholerce było na randce (sorki Cholerka, potrzebowałam przykładu, a wiem że Ty się nie obrazisz).
Nie wiem, jak było wcześniej, ale ja wcale nie wywołałam ecrulo do tablicy, aby musiała mi tłumaczyć coś, co jest dla mnie oczywiste (jako, że znam jej zaangażowanie, studia, siłkę i inne rzeczy). Moje słowa były do ogółu i nie komentowałam jej pracy. Na ten temat więcej nie mam nic do powiedzenia, bo wszystko jest jasne.

Już ja widzę, jak to ciepło zostanie przyjęte

Dokładnie, a teraz wyobraź sobie, co się dzieje w klubowym wątku dot. zamówienia, w którym bierze udział jeszcze więcej. Każda doda słowo od siebie i jak nic po kilka stron dziennie extra.

Na to nie wpadłam Myślę jednak, że to byłoby już nadto - ogarniać dwa kluby, zamówienia w których bierze się udział, no i wątek

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:37   #2103
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja generalnie jestem za tym, żeby to organizatorka danego zamówienia była za nie odpowiedzialna. To ona ma zaznaczyć, że żadnych plot (ja pisałam do dziewczyn, które mimo prośby zaczynały wtrącać pytania, żeby edytowały posta i usunęły zawartość), to ona ma dopilnować, żeby po odbiorze zamówienia wpisać się w wątku w klubie, że można usunąć jej wątek.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:37   #2104
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Łojej znów temat klubu

ecrulo - przestań raz na zawsze się tłumaczyć - odwalasz kawał dobrej roboty i mało kto Ci ją ułatwia. Afera o klub była, Twoja prośba o sugestie regulaminowe też - a jak rozumiem zero odzewu.

Lenka - a ja wcale nie uważam, że będzie nas za dużo w pewnym momencie. Nie we wszystkich zamówieniach jest full chętnych (np. mazidła czy pollena ostatnio były w dość wąskim gronie) więc przesyłka wcale nie zawsze jest gratis. A jak jest obawa co do obsłużenia ze strony organizatorki - to już jej prawo jest, aby ustalić limit biorących udział albo limit produktów.
Wg mnie niektóre zamówienia są nie do ogarnięcia ze względu na bałagan w watku - teraz doszło do tego, że Cholerka, jej śladem ja - prosimy o brak offtopów - a dawniej była to reguła - po to zakładałyśmy klub przecież! Mnie szczerze mówiąc szlag trafiał z Awanti i Elfem - bo wciąż był tam multum informacji dla mnie zbędnych a te ważne mi umykały. Przypominam: Klub był po to, abyśmy nie musiały przekopywać nastu stron wątku, żeby znaleźć ważną informację. Niestety teraz przerzucamy naście stron w Klubie.
A co do wątku tajnego - znów się odwołam do idei założenia Klubu - miał być na spotkania i zamówienia, a nie zwierzenia. Jeśli jest taka potrzeba, to załóżcie osobny Klub i tam restrykcyjnie pilnujcie kto wchodzi. To jakaś paranoja, żeby nie zapraszać do wspólnego zamówienia mało znanej na wątku wizażanki (którą ja np. znam z innego wątku), bo nie może przeczytać jak Cholerce było na randce (sorki Cholerka, potrzebowałam przykładu, a wiem że Ty się nie obrazisz).
Ineso,
Chociaż mam pewne zastrzeżenia co do przyjmowania "wizażanki z innego wątku". Klub powstał przy naszym wątku, a nie dla wszystkich Krakowianek świata. Są tam nasze zamówienia i nasze spotkania. Moim zdaniem, jeśli ktoś chce dołączyć do jednego zamówienia to może to załatwić na PW, jeśli organizatorka nie ma nic przeciwko. Nie trzeba od razu dawać całego dostępu do Klubu, bo ktoś z biochemicznego chce kupić z nami jedną rzecz i potem w ogóle nie mieć z nami kontaktu.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:38   #2105
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Jeśli trzeba, to Ecrulo edytuj mojego posta
Nie mogę tego zrobić, bo nie jestem moderatorem spotkaniowego Musisz sama to zrobić

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:39   #2106
Lenkapuma
Zakorzenienie

Shir, zwięźle ujęłaś to, czego już nie dopisałam, bo i tak się rozpisałam

Stary 2011-02-23, 18:44   #2107
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ok, to edytuję zatem

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Mam nadzieję, że tyle wystarczy

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 18:45   #2108
ecrulo

Ineso,
Dokładnie zero odezwu. Jestem postawiona w niezręcznej sytuacji, gdy pierwszy post zaprasza do klubu, a ja muszę odmówić chętnym i jak to uzasadnić? Drugą kwestią jest to, że wymaga się ode mnie przyjmowania lub nie kogoś, tak jakbym ja czytała w cudzych myślach, bo wcześniej gdy była dyskusja na ten temat na niczym nie stanęło, a moje prośby odbijały się echem. Nie powiem, że zaczyna mnie to irytować, bo zamiast ustalić coś raz a porządnie, ja się miotam, myślę, pytam i tak głupio wychodzi...

Stary 2011-02-23, 18:46   #2109
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja generalnie jestem za tym, żeby to organizatorka danego zamówienia była za nie odpowiedzialna. To ona ma zaznaczyć, że żadnych plot (ja pisałam do dziewczyn, które mimo prośby zaczynały wtrącać pytania, żeby edytowały posta i usunęły zawartość), to ona ma dopilnować, żeby po odbiorze zamówienia wpisać się w wątku w klubie, że można usunąć jej wątek.
o, tu się zgadzam. jeśli chcemy, żeby był porządek, to same musimy go dopilnować

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Ineso,
Chociaż mam pewne zastrzeżenia co do przyjmowania "wizażanki z innego wątku". Klub powstał przy naszym wątku, a nie dla wszystkich Krakowianek świata. Są tam nasze zamówienia i nasze spotkania. Moim zdaniem, jeśli ktoś chce dołączyć do jednego zamówienia to może to załatwić na PW, jeśli organizatorka nie ma nic przeciwko. Nie trzeba od razu dawać całego dostępu do Klubu, bo ktoś z biochemicznego chce kupić z nami jedną rzecz i potem w ogóle nie mieć z nami kontaktu.
tu też się zgadzam. pamiętam ostatnią sytuację z koleżanką _malinowa_ (jeśli to czyta, to pozdrawiam )
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=628
chciała coś z elfa, została z tego względu przyjęta do klubu, a równie dobrze mogła wysłać PW do organizatorki i po problemie. może faktycznie załatwiajmy to w ten sposób. klub dla nas, nie dla każdej krakowianki

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:49   #2110
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cholerko, nosiłam się z zamiarem i kupiłam w końcu strips 3D. Dziś wieczorem lecę z tym koksem

OOo... tylko teraz dojrzałam, że mam wcześniejszą wersję, nie luxe

Stary 2011-02-23, 18:51   #2111
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

Już ja widzę, jak to ciepło zostanie przyjęte

[COLOR=Navy]

Na to nie wpadłam Myślę jednak, że to byłoby już nadto - ogarniać dwa kluby, zamówienia w których bierze się udział, no i wątek
Jeden wątek+1 klub zamówieniowy+1klub HOTplotkowy, który de facto jest już osobnym wątkiem od dawna - więc raczej większych zmian w ogarnianiu by nie było.
Jeśli będzie w regulaminie - to albo się stosujesz albo nie bierzesz udziału, koniec dyskusji.
Cytat:
Ja generalnie jestem za tym, żeby to organizatorka danego zamówienia była za nie odpowiedzialna. .
Dokładnie A jak ktoś się do reguł narzuconych przez organizatorkę nie stosuje - można go z zamówienia wykluczyć=>i to powinno być w regulaminie
Cytat:
Nie trzeba od razu dawać całego dostępu do Klubu, bo ktoś z biochemicznego chce kupić z nami jedną rzecz i potem w ogóle nie mieć z nami kontaktu.
No ale to znów dotykamy nierozstrzygalnej jak dla mnie kwestii - na jakiej podstawie ktoś staje się dla nas ,,godzien" klubu? Konkretna ilość postów w wątku?Częstotliwość? Tym sposobem dochlapiemy się zaraz trolli I co z dziewczynami, które od dawna z nami kupują, ale w wątku się nie udzielają?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 18:52   #2112
cholernarejestracja
Copyraptor

Malinową biorę w obronę, regularnie czyta klub, zgłosiła mi się do testów piekarzynka więc zakładam, że inne zamówienia też ją będą interesować.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Cholerko, nosiłam się z zamiarem i kupiłam w końcu strips 3D. Dziś wieczorem lecę z tym koksem

Ja między nimi nie widziałam różnicy, się nie bój leć i zobacz, jaki będzie efekt
Stary 2011-02-23, 18:53   #2113
myszka2020
Zakorzenienie

Kobietki kochane bo aż głupio się poczułam też, bo ja sama doszłam tutaj do klubu kilka dni temu, nie znam Was aż tak dobrze, nie byłam jeszcze na żadnym spotkaniu, chcę robić z Wami zamówienia, teraz wpisałam się do BU i po prostu nie chcę, żebyście też jakoś moją obecnością były skrępowane czy źle się czuły.

Nie mówię tego kochane w złej wierze, po prostu nie chcę, żebyście czuły się źle A to wspólne zamówienie mogę załatwić przez PW z ecrulo i naprawdę nie będę miała nikomu za złe, jak wyprosicie mnie z klubu
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:53   #2114
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
chciała coś z elfa, została z tego względu przyjęta do klubu, a równie dobrze mogła wysłać PW do organizatorki i po problemie. może faktycznie załatwiajmy to w ten sposób. klub dla nas, nie dla każdej krakowianki
Nie zgodzę się, dla mnie jest to problem - wymyśliłam Klub, bo miałam dość ogarniania PW i chciałam mieć wszystko w jednym miejscu.
Stary 2011-02-23, 18:53   #2115
SdC
Zakorzenienie

Ja bym dała takie zasady:
- osoba musi się udzielać w naszym wątku przez 3-4 tygodnie i dopiero wtedy dostaje dostęp do klubu;
- w wątkach zamówieniowych piszemy tylko zamówienia (ograniczenie rzeczy wydaje mi się jednak niedorzeczne).

Zamknęłabym wątek plotkowy .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 18:57   #2116
cholernarejestracja
Copyraptor

SdC, nikt nie będzie miał czasu żeby kontrolować kto się ile udziela, i pojawią się osoby nabijające posty tylko po to, żeby być w klubie. Ta zasada się nie sprawdza.

W wątkach pilnować musi każdorazowo organizatorka, bo jak się zacznie dyskusja, to już sobie dalej leci. Przypominam, że ta "zasada" obowiązuje od początku powstania klubu, i właśnie widać, jak się wszyscy do niej stosują

I ograniczanie ilości rzeczy powinno być jak najbardziej opcją, jeżeli organizatorka sobie tego życzy. Nie można skazywać kogoś na zajmowanie się rozwożeniem rzeczy do 20 wizażanek, jeżeli wybitnie nie ma na to czasu.

Wątku plotkowego nikt nie każe przeglądać, kurka
Stary 2011-02-23, 18:57   #2117
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Nie powiem, że zaczyna mnie to irytować, bo zamiast ustalić coś raz a porządnie, ja się miotam, myślę, pytam i tak głupio wychodzi...
No to się nie miotaj tylko zostaw. Jak się komuś nie podoba, to członkostwo w Klubie nie jest obowiązkowe
A myślę, że nie da się stworzyć regulaminu, który usatysfakcjonuje wszystkie.
Cytat:
Malinową biorę w obronę, regularnie czyta klub, zgłosiła mi się do testów piekarzynka więc zakładam, że inne zamówienia też ją będą interesować.[
No właśnie, i tak pewnie byłoby z każdą ,,nową" - bo wszystkie trafiają tam z poleceniem/błogosławieństwem (a raczej przekleństwem) którejś z nas, bo ecrulo, jak już pisała nie przyjmuje tam ,,jak leci".
Stary 2011-02-23, 19:01   #2118
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Jeden wątek+1 klub zamówieniowy+1klub HOTplotkowy, który de facto jest już osobnym wątkiem od dawna - więc raczej większych zmian w ogarnianiu by nie było.
Jeśli będzie w regulaminie - to albo się stosujesz albo nie bierzesz udziału, koniec dyskusji.

Dokładnie A jak ktoś się do reguł narzuconych przez organizatorkę nie stosuje - można go z zamówienia wykluczyć=>i to powinno być w regulaminie

No ale to znów dotykamy nierozstrzygalnej jak dla mnie kwestii - na jakiej podstawie ktoś staje się dla nas ,,godzien" klubu? Konkretna ilość postów w wątku?Częstotliwość? Tym sposobem dochlapiemy się zaraz trolli I co z dziewczynami, które od dawna z nami kupują, ale w wątku się nie udzielają?
Z pogrubionym się zgadzam. Nigdzie nie ma obowiązku przyjmowania zgłoszeń do zamówienia.
Może nie konkretna ilość postów na wątku, ale raczej wrażenie, że ta osoba nie chce być tylko "na chwilę", że jest dla nas zauważalna. Wiem, że pojawiłby się problem trolli, ale jeśli ktoś faktycznie myśli o dołączeniu się do naszej społeczności to na pewno dałoby się to wyczuć

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life

Edytowane przez Shiruvii
Czas edycji: 2011-02-23 o 19:02
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:02   #2119
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
- osoba musi się udzielać w naszym wątku przez 3-4 tygodnie i dopiero wtedy dostaje dostęp do klubu;
.
jejuu i co po 4 magicznych tygodniach nabieracie zaufania?

A zmieniając temat - herbaty puerh z 1000smaków są obłędne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 19:05   #2120
ecrulo

Próby stworzenia regulaminu v. 1.1:
1. Nie czyń drugiej organizatorce, co Tobie niemiłe. (0 offtopów w zamówieniowych, 0 komentarzy i 0 wszystkiego co nie jest ZAMÓWIENIEM).
2. Ilość produktów/ data zakupu/ data składania zamówienia/ wpłat zależy od ORGANIZATORKI. Nie chcesz? Nie kupuj !
3. Pilnuj własnego zadka, czyli to TY dbasz o porządek w swoim zamówieniu, to TY dbasz o zamknięcie wątku.

Czekam na dalsze propozycje

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
A zmieniając temat - herbaty puerh z 1000smaków są obłędne
Podpisuję się wszystkimi kończynami

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2011-02-23 o 19:13
Stary 2011-02-23, 19:05   #2121
cholernarejestracja
Copyraptor

Ineso, jednak ze względu na poślizg tragarza będę jechała jutro do Auchan. Mam nadzieję, że Ci to jakoś planów nie popsuje

Ecrulo - pilnuj własnego zadka, czyli to TY dbasz o porządek w swoim zamówieniu, to TY dbasz o zamknięcie wątku.

W sensie, każda organizatorka, a nie ty Ty.
Stary 2011-02-23, 19:05   #2122
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Malinową biorę w obronę, regularnie czyta klub, zgłosiła mi się do testów piekarzynka więc zakładam, że inne zamówienia też ją będą interesować.[COLOR="Silver"]
to był tylko przykład ale widzisz, Ty ją bierzesz w swoją obronę, a ktoś (nie wiem, może chociażby obecnie Jusztynka) niekoniecznie chce, żeby "obca" osoba czytała o prywatnych problemach

Cytat:
Nie zgodzę się, dla mnie jest to problem - wymyśliłam Klub, bo miałam dość ogarniania PW i chciałam mieć wszystko w jednym miejscu.
a myślisz, że dużo dziewczyn spoza klubu będzie chciało składać zamówienia? jeśli problemem dla organizatorki jest ogarnianie PW i tego wszystkiego, to może przecież napisać, że "sorry, zamówienie tylko dla nas". jeśli natomiast zamówienie nie cieszy się jakoś zbytnio popularnością i nie wymaga skomplikowanych czynności, to można się bawić w PW. to moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać

Cytat:
Wątku plotkowego nikt nie każe przeglądać, kurka
też bym nie usuwała tego tematu. niech już sobie jest
Cytat:
No to się nie miotaj tylko zostaw. Jak się komuś nie podoba, to członkostwo w Klubie nie jest obowiązkowe
A myślę, że nie da się stworzyć regulaminu, który usatysfakcjonuje wszystkie.
dlatego nie ma sensu nadmiernie formalizować wszystkiego. organizatorka ustala poszczególne zasady, a my się do nich stosujemy

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:09   #2123
ecrulo

Cholerko,
Już myślałam, że obrywam

Co do wątku plotkowego, zastanawiam się czy nie ma jakiegoś limitu postowego tak jak jest na forum, bo zatniemy klub, albo co gorsza wizaż

Stary 2011-02-23, 19:10   #2124
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Może nie konkretna ilość postów na wątku, ale raczej wrażenie, że ta osoba nie chce być tylko "na chwilę", że jest dla nas zauważalna. Wiem, że pojawiłby się problem trolli, ale jeśli ktoś faktycznie myśli o dołączeniu się do naszej społeczności to na pewno dałoby się to wyczuc
Brzmi jakbyśmy były sektą

Dla mnie Klub jest tylko do interesów. I będę bronić wizażanek, które nie mają czasu albo ochoty na ploty a chętnie coś z nami kupią. Bo sama jestem z takich Przez długi czas zaglądałam do tego wątku tylko w celu zamówień. Dopiero później zaczęłam tu bywać bez okazji.
Stary 2011-02-23, 19:11   #2125
cholernarejestracja
Copyraptor

Ecrulo, chyba nie, jestem już w klubie gdzie wątek plotkowy ma 10 tys. postów, i wszystko ładnie śmiga
Stary 2011-02-23, 19:13   #2126
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

[QUOTE=HulaGirl;25303764]spoko moja praca czasami staje się miejscem przerzutowym dla zamówień
[QUOTE]

To super bo mam wyjątkowo blisko

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2011-02-23 o 19:18
SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:15   #2127
Ineso
Matka Smoka

Cholerko - jakoś przeżyję

ecrulo - jutro się widzimy?
Stary 2011-02-23, 19:18   #2128
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

[QUOTE=Ineso;25309938]
Dla mnie Klub jest tylko do interesów. I będę bronić wizażanek, które nie mają czasu albo ochoty na ploty a chętnie coś z nami kupią. [QUOTE]

Ja jestem taką Wizażanką,nie mam czasu(bo ochotę mam)na ploty ale robię czasem różne zamówienia,jak się robi tych zamówień kilka to koszty przesyłki grają rolę.
Ale rozumiem że jak to ma być z zasady Klub zamknięty to nie można wszystkich przyjmowaćStąd mam pytanie czy moje zamówienie z BU będzie realizowane bo jeśli nie to nie będę czekać do zamknięcia go tylko sama zamówię

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:22   #2129
ecrulo

Cytat:
ecrulo - jutro się widzimy?
Widzimy Z tym, że jak przyjadę to sprawdzę czy awizo jest dot. bielizny, czy ktoś w domu odebrał, jak jest to od razu polecę na pocztę i jakby tam się przedłużyło (kolejki) to napiszę.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Ja jestem taką Wizażanką,nie mam czasu(bo ochotę mam)na ploty ale robię czasem różne zamówienia,jak się robi tych zamówień kilka to koszty przesyłki grają rolę.
Ale rozumiem że jak to ma być z zasady Klub zamknięty to nie można wszystkich przyjmowaćStąd mam pytanie czy moje zamówienie z BU będzie realizowane bo jeśli nie to nie będę czekać do zamknięcia go tylko sama zamówię
Nie bój nic. Wpisałaś się, to będzie realizowane. Nie wymigasz się teraz Mysza Ty też nie

Stary 2011-02-23, 19:23   #2130
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Czesc dziewczyny! Witam was z krk-dobrze tu wrocic

Cytat:
Ok, to będę pamiętać. Zamówienie z FEERI zrobimy jakoś w marcu, bo na chwile obecną emilka coś za mało rzeczy wybrała (tylko 1). Na pewno jej się zmieni i coś domówi. Poczekamy.

..... jak wyżej. Poczekamy do marca, aż dobrze się zastanowisz. Nie chcemy byś popełniła błąd. Jedną rzecz? Też coś!

Zlecialam dzisiaj pol GK i nie kupilam zadnej sukienki-ANI JEDNEJ! Nawet nic mi sie nie podobalo...Chyba dokladniej obejrze Feeri

Ale za to przymierzalam te buty
http://www.deichmann.pl/site/images/1034350_pg.jpg
Sa boskie, mowia do mnie mamo ale obcas jest taki, ze mozna sie zabic...Bylam w nich prawie rowna z kolega, ktory ma 186cm wzrostu

Cytat:
Napisane przez Asiuniaaa Pokaż wiadomość
Proszę : KrDzIE2011
Dziekuje bardzo Sprawdze nasze plany i jak cos to wysle Ci PW

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ale to FEERI jest drogie, ja taką sukienkę w paski http://www.feeri.pl/product/na-impre...paski,257.html kupiłam za 20zł.
O...wlasnie ja chcialam Tylko nie wiedzialam czy cienkie czy grube paski...

Cytat:
A chleb w ogóle pachniał obłędnie kminkiem, pyszny był, ale brzuch nas boli Mało nam wyrósł (po ptokach okazało się, że komentarze pod blogiem też należy czytać). Chyba mu ciasno było w misce To kiedy kupujemy koszyki na chleb? A poważnie - na chleb to jakiś specjalny jest?
Kminek? Phi,krakowski wynalazek

Cytat:
awanti

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a może zamiast awanti zamówić z feeri? Czy wy szalone chcecie i tu i tu?
ale Lenka ma rację- poczekamy aż E milka się zdecyduje- ktoś na darmową przesyłkę dobić musi
Od ilu jest darmowa przesylka?

Cytat:
Będą mieli A nawet mają teraz Co jakiś czas sprawdzam asortyment u tej pani i są u niej nawet Frey'e, w licytacji już w bardzo korzystnej cenie. Dobrze dobrany stanik za 40 zł to bardzo kusząca sprawa
Nie wiem dlaczego jest DD Odpowiedni dla mnie rozmiar kompleksowo wypełnił moją wiedzę na temat staników
Staniki? 60dd? Tez sie pisze!

Cytat:

Ja jestem zadowolona z tej wczesniejszej wersji

Mialam dzisiaj male przemeblowanie w sypialni-przestawialam lozko...jejku, jakie ja cuda pod nim znalazlam

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości