Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 20:12   #1471
tajka88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Przy pierwszym dzieciaku raczej trzymaja dobe ....i jak wsio ok to wyjdziesz...a przy kolejnych krocej jak wsio ok to nawet do 6 h mozna wyjsc ...

patrycja gratulacje
gratulacje dla nowej mamuski

moja znajoma pojechala do szpitala o 7, urodzila o 10 a wyszla o 18 z pierwszym dzieckiem

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:13   #1472
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
mam, nawet dokładnie w tej chwili, niezbyt to przyjemne, ale da się przeżyć i nie sadze, żeby to było rozciąganie, bo u mnie to jest tak od środka, a jak mi brzuch intensywnie rósł, to skora swędziała od zewnątrz. Brzuch mam wielki, ale rozstępów tam nie ma, za to na udach się narobiło sporo, jak się kości biodrowe porozchodziły.
ja wlasnie tez zauwazylam na posladkach i udach troche ale mam nadzieje ze jakos poznikaja albo wyblakna troche dzieki kremom

DZIEWCZYNY zanim poszlam spac na nowym mieszkaniu to kolezanka mowi zapamietaj sen bo sie sprawdzi....a wiecie co mi sie snilo ze odszedl mi czop i urodzilam 900 gram dziecko :O:O szok rozumiecie mam nadzieje ze z tym 900 gram sie nie sprawdzi

Edytowane przez trzyrazyi
Czas edycji: 2011-02-23 o 20:14
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:14   #1473
Tity
Zakorzenienie

PATRYCJA GRATULACJE!!!!:jupi :

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:16   #1474
Glodomorek
Zakorzenienie

laseczkaa, na zapas się nie martw, nie jest przesądzone, że wyniki będą złe. Może się okazać, że wszystko jest w porządku. Stres tylko szkodzi

Ja jutro z rana idę do szpitala na kontrolę i zobaczymy ile mała urosła i czy z łożyskiem i przepływami nadal wszystko dobrze. Mam nadzieję, że wrócę do domu, bo tu jeszcze nic nie jest gotowe... Ubranka nie poprane, łóżeczka jeszcze nie ma, dopiero zaczęłam kosmetyki zbierać. I tylko kupiłam jedną malutką paczkę pieluch do szpitala, żeby zabrać także nie mogą mnie tam zostawić
Współczuję wam problemów z mamami i teściowymi Ja teściową mam daleko, nie wtrąca się w nic chyba, że sama ją o coś pytam
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:16   #1475
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
gratulacje dla nowej mamuski

moja znajoma pojechala do szpitala o 7, urodzila o 10 a wyszla o 18 z pierwszym dzieckiem
No to fajnie pewnie wsio ok bylo i nie musieli tych 24 h trzymac...ale lepiej czasem posiedziec dluzej w szpitalu niech dobrze porobia co maja niz wychodzic zaraz...ja chcialabym dobe byc
Stary 2011-02-23, 20:20   #1476
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Kochane uwaga: KOLEJNA DOBRA WIADOMOŚĆ PATRYCJA URODZIŁA OTO SMS:

"Hej kochane. O godz. 18.30 przyszedł na świat Alanek z wagą 3200g. Jest śliczny! Nie było łatwo ale było warto. Buziaki"
GRATULACJE

Jaaaaaaaa.......... zaczęło się

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:21   #1477
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
o dzięki za odp...
ja w tej ciązy na szczescie żadnych roztępów nowych nie mam.. ale po ciąży pierwszej na cycach niestety są i zapewne bedą już zawsze..... no ale pocieszam się tym że troche jakby ich było mniej ... i nawet wmówiłam sobie że to ta druga ciąza je zaleczyła.. a to pewnie efekt tego że piersi mi nabrały i się trochę rozciągły i dlatego nie widać
jak mi moje zbieleją, to będę miała na udach kratkę, bo te są pionowe, a w okresie dorastania były poziome

trzyrazyi - mi już powoli moje bieleją, trę się regularnie i widzę efekty.

Edytowane przez traicionera
Czas edycji: 2011-02-23 o 20:24
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:23   #1478
Ewelqa1985
Zadomowienie

patrycja gratulacje !!!

becherovka 3 widze ze ty tez z krakowa a z jakiej czesci jesli mozna wiedziec ?? i w ktorym szpitalu masz zamiar rodzic??

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:24   #1479
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jakie macie termometry dla dzieci?

ja mam taki w dozie kupowałam za niecałą stówke - ale mierzy dokładnie - wypróbowałam przy przeziębieniu a kupiłam z polecenia innej mamy.

http://allegro.pl/listing.php/search...category=27840

Wy tu piszecie, że coś od teściowych dostajecie - moja ostatni raz się spytała mnie jak się czuje w grudniu nawet nie jak ja się czuje - tylko co z małym - a nie dostałam od niej nigdy nic - nawet złamanego grosza ahh temat rzeka - jak wspomnę sobie niektóre sytuacje to żałuję, że byłam taka głupia

Gratulacje dla Patrycji !!!

Edytowane przez Mirabilka
Czas edycji: 2011-02-23 o 20:27
Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:25   #1480
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Wczoraj dojechalam do tej kumpeli poza Londek, droga zajela mi 1h40 min, mala sie kopala dosyc duzo
Obudzilam sie z ogromnym bolem glowy, brzucha i przerazeniem;p, ale nie bylo zle
za wyprawe

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Dzień dobry zaczynam dziś 35tydzień
Gratulacje!!

Cytat:
JA TEŻ ZACZYNAM DZIŚ 35 TYDZIEŃ
I dla ciebie !!

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
My dzisiaj zaczynamy 35 tc, ale ten czas leci, ani się obejrzymy a wszystkie maluszki będą już z nami
No nie tak wszystkie Ja mam jeszcze 2 miesiace

Cytat:
no z tymi radami to właśnie moja mama też taka jest - idę do niej na górę i mówię mamo jedziemy z tżtem do szpitala bo coś mnie brzuch boli.

jezus maria co to się działo!!! panika: boże, brzuch, matko kochana, jezu,...

tak się przejęła że aż mnie to wkurzyło...
teraz ostatnio mi lekko tłuszcz chlapnął na brzuch i mówię: auua tłuszcz mi prysnął, a ta już przy mnie: co? gdzie? na brzuch? matko kochana?
Moja ostatnio mi przywalila - doslownie - ze jak nie dam lapowki w szpitalu to moje dziecko bedzie chore albo nawet gorzej, bo nikt nim sie nie zajmie...
Od tamtej pory z nia nie rozmawiam i nie dbieram tel. bo tak mnie wtedy zdenerwowala, ze brzuch mnie bolal i plakalam bez opanowania
Jak jej powiedzialam, ze takimi slowami robi mi tylko krzywke to sie obrazila, ze ona to z milosci mowi i z troski o mnie...
Dziekuje bardzo za taka troske
To tylko takie przykre, ze to moja mama i aby byc spokojna to byc moze az do rozwiazania nie bede miala z nia kontaktu - dla dobra mijej ciazy

Cytat:
Ja mam taki - jest super
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
:conf used: Dziewczyny...co to może być? Leżę sobie z laptopem i czytam forum, no i odczuwam teraz skurcze. Jednak są one jeszcze takie nieregularne, raz mocniejsze raz słabsze. Ale przed chwilą poczułam taki konkretny ból i usłyszałam jakieś takie trzaśnięcia z okolic krocza. Dziwny dźwięk. Miała któraś z Was podobnie???
Ojjj to i ty sie szykujesz niedlugo?

Cytat:
dzis to bylo moje ostatnie SR i praktycznie wiecej wiem po czytaniu ksiazek i neta niz po SR
ogolnie najlepiej do szpitala nie jechac jesli naprawde juz nie rodze i nie mam rozwarcia powyzej 4cm jak nie to do domu. pierwsza faza porodu cala w domu to moze sie jednak na porod domowy zdecyduje;p
Ciekawa jestem czy wysla mnie do domu po 6 godzinach po porodzie czy po 24h
Tez wczoraj mialam ostatnie zajecia SR Dla mnie byly ok, bo dowiedzialam sie wiecej informacji o moim szpitalu i tamtejszych zwyczajach - reszte wiedzialam lepiej od poloznej
co do puszczania do domu to po 6h ida raczej wielorodki, bo porod jest zazwyczaj latwiejszy i szybszy. Moja polozna powiedziala, zeby zostac w szpitalu jak najdluzej i pytac, prosic o pomoc i nabierac sil, bo pozniej w domu nie bedzie juz tak "latwo". U nas pobyt w szpitalu przy porodzie bez problemow trwa najdluzej 48h, wiec to nie jest wiecznosc a moze okazac sie, ze da mi wiele

Ojjj, jak mi sie spac zachcialo

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!

Edytowane przez Anessa
Czas edycji: 2011-02-23 o 20:34
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:26   #1481
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja zwykły elektryczny, taki za 20-30zł

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Czy któraś robiła płatne badanie Hbs?? Bo zastanawiam się ile kosztuje.
tez się chętnie dowiem, bo idę zrobić w piątek

PATRYCJA GRATULACJE
Stary 2011-02-23, 20:30   #1482
ada32
Wtajemniczenie

dziewczyny a ja dziś piersi pocisłam i.. ooo.. pokarm już mam .. całe szczęście bo już się bałam że nici z tego... wiem że mam jeszcze czas ale pisałam wcześniej że obawy mam po pierwszej ciąży
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:32   #1483
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Witam dziewczyny ja już w domku
PATRYCJA GRATULACJE:cm ok:
jok3r dzieki za wspaniały pełen optymizmu opis porodu i czekamy na zdjęcia Mateuszka

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:35   #1484
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja zwykły elektryczny, taki za 20-30zł

tez się chętnie dowiem, bo idę zrobić w piątek

PATRYCJA GRATULACJE
ja robilam z tego co kojarze to 35 zl tyle tych badan juz czlowiek w ciazy robil
Mirabilka tesciowa temat rzeka moja tez jest dziwna

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-02-23, 20:39   #1485
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
"Hej kochane. O godz. 18.30 przyszedł na świat Alanek z wagą 3200g. Jest śliczny! Nie było łatwo ale było warto. Buziaki"
Patrycja, gratulacje!

megi2015, nie jest źle maluszek dalej u ciebie a ty w domu odpoczywasz będzie dobrze

trzyrazyi, może miało być 3900?

iizabelaa, jaki zwykły termometr kupujesz? Ja też chcę jakiś zwykły, ale mam w domu jeden co jak zmierzę temp. 3 razy to za każdym razem jest inny wynik, nawet 1stopień różnicy...

Wszystkim gratuluję kolejnych tygodni i dobrej nocy życzę
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:40   #1486
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:

Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Wspaniale!! Ciekawe czy sn?
Autobus zaliczyl kolejny przystanek

Cytat:
dziewczyny a ja dziś piersi pocisłam i.. ooo.. pokarm już mam .. całe szczęście bo już się bałam że nici z tego... wiem że mam jeszcze czas ale pisałam wcześniej że obawy mam po pierwszej ciąży
Mnie jeszcze nic nie leci, otoczki tylko sa bardzo delikatne i przy silniejszym dotknieciu bola

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:43   #1487
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Jaaaaaaaa.......... zaczęło się
nooo i mimo że twój autobus się popsuł to patrycja taksówką i dała radę

czekamy na następne mamuśki, maluchy do roboty - wychodzić

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:44   #1488
Szara Myszka
Raczkowanie

Patrycja Gratulacje!!! Uściski dla Ciebie i Alanka!!!

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:47   #1489
szymelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

Wołomin ma dobre opinie i podobno można rodzić w wodzie.
O Bielańskim nie słyszałam nic dobrego oprócz tego, że jest ładnie wyremontowany, może dlatego, że znam jednego lekarza co tam pracuje i mają w du.... swoje pacjentki, nawet jak się chodzi do takiego prywatnie, płaci się mu kasiorę, a on nie ma akurat dyżuru, to Cię nie przyjmą
Na Inflanckiej przyjmują wszystkich oczywiście w terminie, jak na razie słyszałam w miarę dobre opinie.
Muszę się coś dowiedzieć o Karowej, pracowała tam mój gin i położna z SR, ale oboje już nie pracują, ale mogę mieć namiary na położną z tego szpitala tylko nie za bardzo wiem jak tam jest, wiem tylko, że mają bardzo dobry oddział neonatologiczny i dużo łóżek oiom-owych dla wcześniaków.
Ja mieszkam w Piasecznie, otworzyli tu nowy oddział położniczy, ale większość lekarzy i położnych jest ze szpitala na Żelaznej, więc nie ciekawie jak dla mnie.
Chciałabym zdążyć do Otwocka, bo to szpital MSWIA, miałam tam operację w grudniu i byłam zadowolona, dużo moich koleżanek tam rodziło i też zadowolone, warunki może nie są takie extra jak w Bielańskim, ale dla mnie liczy się miła obsługa a nie kolor ścian.
Myślę, że w Piasecznie to się będą bardzo starać, aby mieć dobrą opinię i przyciągnąć ludzi

PATRYCJA - Gratulacje dla Ciebie i synka!!!
Stary 2011-02-23, 20:48   #1490
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
słoneczko nie martw się - lepiej żeby wszystko przebadać bo wtedy wiadomo co i jak i w razie potrzeby reagować. wszystko będzie dobrze. trzymam kciuki i czekam na pozytywne wiadomości.
Cytat:
wiesz co, ja też miałam białko w moczu, ale nie byłam napuchnięta i to było jeszcze w końcówce II trym. Lekarz przepisał mi furagin i jakiś antybiotyk i wszystko mi przeszło, także nie stresuj się na zapas
Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
laseczkaa, trzymam kciuki żeby nic złego nie wyszło, będzie dobrze!
dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, bardzo mi pomagają.
jutro z rana lecę na te badania , wyniki popołudniu, wiec jak na razie staram się być spokojna .

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:52   #1491
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
nooo i mimo że twój autobus się popsuł to patrycja taksówką i dała radę
Poczekaj zdążę naprawić

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:55   #1492
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
laseczkaa, na zapas się nie martw, nie jest przesądzone, że wyniki będą złe. Może się okazać, że wszystko jest w porządku. Stres tylko szkodzi

Ja jutro z rana idę do szpitala na kontrolę i zobaczymy ile mała urosła i czy z łożyskiem i przepływami nadal wszystko dobrze. Mam nadzieję, że wrócę do domu, bo tu jeszcze nic nie jest gotowe... Ubranka nie poprane, łóżeczka jeszcze nie ma, dopiero zaczęłam kosmetyki zbierać. I tylko kupiłam jedną malutką paczkę pieluch do szpitala, żeby zabrać także nie mogą mnie tam zostawić
Współczuję wam problemów z mamami i teściowymi Ja teściową mam daleko, nie wtrąca się w nic chyba, że sama ją o coś pytam

dziękuję ja też trzymam kciuki by wszystko było ok jutro z Tobą i małą

Cytat:
no to się zaczęło

GRATULACJĘ CZEKAMY NA OPIS PORODU I FOTKI MALUSZKA . DUŻE BUZIAKI DLA WAS

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 20:56   #1493
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny ja już w domku
PATRYCJA GRATULACJE:cm ok:
jok3r dzieki za wspaniały pełen optymizmu opis porodu i czekamy na zdjęcia Mateuszka

ooo... witaj agus235

naszło mnie na budyń.. no i pobiegłam do kuchni ciach i juz mam ...mmmm... malinowy a mały ma taką radoche.. wierci się jak szalony... mama wkońcu ulega zachciankom hi hi..

boze jak te ferie szybko mijają ... za dwa dni mój syn wraca.. od babci...
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:03   #1494
Ewelqa1985
Zadomowienie

iza mam prosbe mogla bys wrzuci linka z ta fioletowa lampa ktora masz w sypialni bo nie moge znalesc tego linka w zapisanych linkach

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-02-23, 21:06   #1495
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
jak mi moje zbieleją, to będę miała na udach kratkę, bo te są pionowe, a w okresie dorastania były poziome

trzyrazyi - mi już powoli moje bieleją, trę się regularnie i widzę efekty.

A duzo przytylas jak mozna spytac

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
ooo... witaj agus235

naszło mnie na budyń.. no i pobiegłam do kuchni ciach i juz mam ...mmmm... malinowy a mały ma taką radoche.. wierci się jak szalony... mama wkońcu ulega zachciankom hi hi..

/To za 2 dni konic odpoczynku
Stary 2011-02-23, 21:07   #1496
szymelka
Rozeznanie

Cytat:

Mój też wraca w weekend Stęskniłam się...
Stary 2011-02-23, 21:08   #1497
ego_ego
Wtajemniczenie

agus witaj w domu

Cytat:
Napisane przez szymelka Pokaż wiadomość
Myślę, że w Piasecznie to się będą bardzo starać, aby mieć dobrą opinię i przyciągnąć ludzi
No właśnie się zastanawiam jak to będzie, bo to prywatny szpital, który ma podpisaną umowę z nfz.

Chciałabym tam rodzić, bo mam 5 minut samochodem do niego, a teściowe mieszkają w bloku obok, to zawsze mogą wpaść mnie odwiedzić, ale boję się, że nastawiają się tam na prywatne porody, typu opłacona położna, lekarz no i proponują opiekę na czas ciąży porodu i połogu za 7 000zł!!
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:10   #1498
tola3804
Zakorzenienie

Patrycja! Serdeczne gratulacje! Buziaki dla Ciebie i Alanka!

Laseczka! Nie denerwuj się. Czekam na wieści jutro. Trzymaj się!

Megi! Widzisz, super, nie jest źle.

Agus235! Fajnie, że już w domku.
Stary 2011-02-23, 21:11   #1499
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:

GRATULACJE dla świeżo upieczonej Mamusi i zdrowego Synka :dzieku je-kwiatek: czyli lekarz miał rację, że dziś Patrycja już wypędzi małego z brzuszka

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:15   #1500
szymelka
Rozeznanie

Cytat:
agus witaj w domu

No właśnie się zastanawiam jak to będzie, bo to prywatny szpital, który ma podpisaną umowę z nfz.

Chciałabym tam rodzić, bo mam 5 minut samochodem do niego, a teściowe mieszkają w bloku obok, to zawsze mogą wpaść mnie odwiedzić, ale boję się, że nastawiają się tam na prywatne porody, typu opłacona położna, lekarz no i proponują opiekę na czas ciąży porodu i połogu za 7 000zł!!
Poczytaj to: http://forum.gazeta.pl/forum/w,588,1...Piaseczno.html
Tu na pewno znajdziesz więcej informacji dotyczących tego szpitala, od przyszłych mam, które z zainteresowaniem śledzą losy tego oddziału.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości