|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Siasiek - ale ta Twoja latorośl urocza
No chłopak nie jedno niewieście serce złamie![]() Lolka - to że mój Tż lubi trochę więcej ciałka to wiem od zawsze , zawsze mi marudził, że powinnam przytyć. I nazywał naszą szkapą |
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
mimbi dziekowac za linka
ddaaiissyy no mi tak w krzyzu cos strzelilo, ze 2 godziny siedze z ta maska na lbie, bo nie daje rady isc splukac, poczekam na meza
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze może byłabym w stanie zrozumieć, gdyby brakiem zrozumienia wykazał się facet. No ale kobieta??? Co za wstrętny babsztyl Normalnie brak słów |
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Listopadowa, Ciebie tez tu długo nie było gdzie fruwałaś ? Chyba myslami Cie sciagnełam, bo wczoraj o Tobie myślałam. No i o Ewesce też - na szczęscie nasze zguby się znalazły Ona jest taka podła... nie ma rodziny, nie ma męża, faceta.... W pracy siedzi dzień w dzień od 8 do 18-19 (naprawdę co dzień, widzę ją na gg jak siedzi w pracy, bo zawsze w firmie jest online) Liczy sie dla niej tylko praca. Przez cały ubiegły rok nie było jej 1 tydzień w ferie. Nie zapomnę tych pięknych chwil ................ i to był ostatni czas, kiedy jej nie było.. Czy chora, zasmarkana, zachrypnięta.. ona zawsze na stanowisku. Robocop
|
|
#3935 |
|
Zadomowienie
|
Ddaaiissyy rzeczywiście przykra sytuacja, nie dziwię Ci się, że zrobiło Ci się smutno i przykro
Dobrze, że masz zwolnienie i odpocznies troszkę od pracy.. zmiana otoczenia, choć na chwilę, zawsze jest dobra ![]() A teraz wcinaj tuńczyka i nie myśl już ani o kadrach, ani dyrekcji A ja biorę się za robienie zdjęć moich nowych nabytków. Zaraz wrzucę i będę popisywać moimi cudami
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-02-23 o 20:27 |
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja ostatnio zastanawiam się, gdzie zawieruszyła się Mazianka? p.s. Ta Twoja szefowa to faktycznie jakiś cyborg . Wrzuciłaby baba na luz
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
ja juz powizycie i szkole rodzenia wiec ze mna wszystko dobrze, szyjka krotka, ale pozamykana, wiec jest dobrze dziecko wporzadku, ulozona glowkowo czyli glowka w dol, pupe ma do gory nad pepkiem lezy idealnie prosto z pomiarow brzuszka wychodzi nawet 27 kwietnia termin hehe a wazy 1600 g powiedzial, ze nie jest duze, w sam raz ![]() no a na te moja bole spojenia lonowego smarowac naproxenem i jesc paracetamol wsio ryba za 3 tygodnie znowu ![]() ide jesc kolacje i bede was nadrabiac ![]() aha i najwazniejsze plec zenska ![]() tzn w dalszym ciagu nic nie wyroslo (ale rozumie pani, czasem sie zdarza )ale wyglada na plec zenska dziekuje za kciukasy |
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy no ta Twoja szefowa to chyba typowa karierowiczka, ona maz rodzine, dzieci? rece opadaja, ale teraz czesto sie slyszy o braku zrozumienia dla kobiet w ciazy, dobrze ze dostalam to L4 teraz bedziesz pupcie w domku grzac, a ona niech sie martwi
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, gratuluję udanej wizyty
|
|
|
|
#3940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daisy co za wredna baba! ale jak piszesz ze samotny z niej robocop to nie ma sie co spodziewac wulkanu pozytywnych emocji , jaka ona musi byc zgorzkniala! dobrze zrobilas ze poszlas po zwolnienie! tak trzymac |
|
|
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
andziot
![]() ddaayyssyy masz racje damy rade hehe dzieciowe rozmiary rzadko placze...ale w ciazy czesciej mi sie to zdarza niz przed ![]() dzisiaj sie poplakalam bo zrozumialam ze sa na tym swiecie ludzie, ktorym do szczęścia wystarczy to ze moga komus pomoc...malo tego przekonalam sie o tym tutaj, na tym forum... jestescie kochane. Moje zycie nie jest usłane różami, zreszta kazda z nas ma swoje problemy. I wiem ze kazdy nawet najmniejszy wasz problem jest wazny. Nie chce wzbudzac litosci, nie lubie zeby ktos myslal:"o tej dziewczynie trzeba pomoc" bo choc to mile, sprawia ze czuje sie jeszcze bardziej slaba. A jedna osoba tutaj przekonala mnie ze w zyciu trzeba byc silnym i pewnym siebie. I choc teraz jestem smutna i czuje sie bezsilna, chociaz obecnie zywie przekonanie ze nic sie nie poprawi to pozostaje zawsze nadzieja. Ktoś madry napisal: "Co jest najważniejsze w zyciu? Chcielibyśmy jak najlepiej wykorzystać dany nam czas, gdyz nikt go za nas nie przezyje. Dlatego musimy wiedzieć, w ktora strone kierowac wysilki, jaki jest nadrzedny cel, ktory powinniśmy osiagnać" kieruje ta mysl do dziewczyn, ktore maja problemy z kasa, z rodzina, ze zdrowiem i z wlasnymi uczuciami. A moj cel: byc kochajaca matka.
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-02-23 o 20:34 |
|
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
Aguś super, że takie dobre wieści przynosisz
![]() Grzeczną masz Oleńkę.. już tak ładnie ułożona!! ![]() 27 kwiecień? czyli dziś trochę wcześniej wyliczyło? Ciekawe jak to będzie.. może będziesz pierwsza ![]()
|
|
|
|
#3943 |
|
Zadomowienie
|
Daisy
Siaśku ale ładna fotka Moria chodziło mi o ten fotelik samochodowy "nosidełko" http://allegro.pl/maxi-cosi-citi-enz...454299669.html Czy tak jak na zdjęciu tutaj można doczepić taki daszek i osłonke na nóżki?? Dziewczyny nie wklejajcie już Waszych nabytków dzieciowych bo pogrążam się całkowicie... Ja oprócz 6 body, spodni i śliniaka nie mam nic Jeszcze mam 3 msc, ale szczerze to jestem przerażona tym, że nic nie posiadam....Powróciły moje jedyne objawy ciązowe 1 trymestru - czyli jedzenie i pierdzenie Co krok to - pfu pfu sru bąk! ![]() Zadzwonie do Kasi Cichopek żeby mnie przygarnęła do programu "Sexi Mama" odcinek 1 pt "Pierdząca Ala" Wsunęłam dziś całą maślanke truskawkową
![]() Żona Mama Misia ![]() Makijażystka ![]() Edytowane przez Aliczka88 Czas edycji: 2011-02-23 o 20:36 |
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie ukrywam, że mój synek jest moim oczkiem w głowie...
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zasłużyła na ![]() Dobrze, że wzięłaś to L4 i już tam nie wracaj. Przynajmniej sobie pojedziesz na tłusty czwartek do rodziców i odpoczniesz. |
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Lolka dawaj zdjęcia
Ciekawe co slicznego nabyłaś A co z imieniem ?? Wojtuś czy zmiana ? listopadowa, no to odezwij się czasem częściej ja chyba już nie umiem bez Was życ i pokręciłoby mnie gdybym nie włączyła kompa A teraz znów siama siedze, bo małż bardzo w pracy zapracowany ale nie martwię się, bo - jestem z Wami Cytat:
princi, ona nie ma męża, nie ma faceta, nie ma rodziny ............... agus87, super ze wszystko ok.. ale w sumie... przecież inaczej być nie mogło, prawda Smacznego aaa pisałyscie wczoraj o szkole rodzenia.. Ja płace z tego co widzę malutko w stosunku do niektorych z Was bo 350zł Zajęcia 3 x w tygodniu przez okres 4 tygodni. Dodatkowo mam też zajecia na basenie !! Hurra Zaczynam 05 kwietnia, małża mam brać na wykłady tylko. Chyba nasza poziomeczka polecała ?? AgnieszkaM, ale masz pamięc Faktycznie strasznie chciałam na pyszne pączuszki do czestochowy jechac Pakuję się i jadę jutro już Małż sie cieszy, że bedzie mógł całymi wieczorami grać
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-23 o 20:42 |
|
|
|
|
#3948 |
|
Zadomowienie
|
Ale duzo piszecie, Agus gratuluje wizyty, mysle ,ze juz nic tam nie wyrosnie
![]() moniqac, ale mialas stracha, najwazniejsze ,ze wszystko oki, ale od dzis Twoj maly to gwiazdor ![]() Mnie znowu cos dopada jakies przeziebienie, a dopiero co wtamtym tygodniu wyzdrowialam, no oszaleje przz to juz.... maly czka mi w pachwince, a to lobuz
|
#3949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to ze ci chcemy pomoc to tylko dlatego ze cie lubimy!!! co w tym dziwnego? zobacz jaka jestes wyjatkowaagus super ze wizyta ok, a jak z waga? nie czepial sie? |
||
|
|
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
ddaaiissyy ojj biedna, nie denerwuj sie
![]() Tak wracajac dop tego wosku to kiedys zakładałam jednorazowe majtasy ale teraz to juz jestem lewel wyżej i lece na golasa. Czasem trzeba nogi na bokli poodchylać to i tak by te majty sie odsunęły same. Poza tym w srodku, na warach tez likwiduje! Normalnie bym nobla za wosk dała
|
|
|
|
#3951 |
|
Zadomowienie
|
Ależ prosze Nie dziękujcie za moje bąki!! Gorzej z moim lubym bo jak wchodzi do pokoju to tylko pyta co to za "siarczanoidy"?? ![]() Co za wstyd
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie zbieram się do tej sesji, ale najpierw mama i siostra ciągle przy mnie były - i nie chciałam sobie obciachu robić, że ciuchy fotografuje.. a teraz mnie zatrzymujecie i to wasza wina Okejjj, pięć minutek i jestem z fotkami
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-02-23 o 20:47 |
|
|
|
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
Ta nasza Kasia to cud dziewczynka:*
i brzuszeczek jej pieknie rosnie od tej milosci
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ddaaiissyy no to stara panna chyba nie oczekiwalas, ze ktos taki Cie zrozumie...moze jej czas juz przeminal, ze tak brzydkow powiem i niestety jest taka, bo w glebi czuje co stracila...
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piszcie o basenie, bo mi gin zabronił, a tak chciałam
![]() Tż wrócił z pracy i powiedział, że za skomplikowany ten wózek Ale wziął się za łóżeczko, to Wam dziś zdjęcie wrzucę
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w zyciu nie chorowałam co miesiac.. przeciez w styczniu brałam antybiotyk i tez siedziałam na l-4Kuruj sie Słonce i siedz w domku, bo te mrozy są zabójcze :-( Moniqac, mówie całkowicie szczerze i z pełną odpowiedzialnością - smakowała mi glukoza. Wolałabym ją pić co dzień niż dawać się ukłuć celem pobrania krwi A ten moj numer tel to gdzie mam zostawić ??? dorka, ale nie boli Cię to ?? az mi dreszcze na samą mysl przechodzą Fajnie byc taką gładziusią jak dupcia niemowalczka ![]() aliczko, ja tez troszkę pobąkiwałam sobie a chyba dziewczyny mówiły, ze to od magnezu ?? choc przejrzałam ulotkę wzdłuż i wszerz i na moim magnezie, nie ma słowa o bączkach
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-23 o 20:50 |
|
|
|
|
#3957 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa, Wy już niedługo też będziecie cieszyć się swoimi skarbami
ja wtedy dwoma ![]() Dziękuje też za wsparcie Moja dzidzia właśnie cały czas płacze...ząbek boli. A wizyta w piątek, chyba nie doczekamy i pójdziemy może jutro jak nie przejdzie. Kasia damy radę Kaśki są dzielne ![]() Ddaaiissyy mam nadzieję, że na L4 spodoba Ci się to odpoczywanie i już tak zostaniesz do końca, po co tam wracać i się denerwować?!
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-02-23 o 20:52 |
|
|
|
#3958 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież on tak samo potrzebuje miłości i zabawy jak ten mały... jakoże ten starszy jej syn jest moim ulubieńcem, kocham go ponad życie to normalnie dokopałabym jej za takie zachowanie Cytat:
dostaje się jednorazowe stringusie
|
||
|
|
|
#3959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Siarczanoidy też są niezłe, musicie mieć wesoło |
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Aliczka88 padlam ze smiechu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

No chłopak nie jedno niewieście serce złamie
, zawsze mi marudził, że powinnam przytyć. I nazywał naszą szkapą

gdzie fruwałaś ?
. Wrzuciłaby baba na luz
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
przecież on tak samo potrzebuje miłości i zabawy jak ten mały... jakoże ten starszy jej syn jest moim ulubieńcem, kocham go ponad życie to normalnie dokopałabym jej za takie zachowanie