|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
no wg. mnie jest fajna i nalicza skoki
![]() U mnie dzis 550 skoków
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam
![]() To ten?
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit. tak, ten, który wkleiłaś Edytowane przez Kinga 72 Czas edycji: 2011-02-23 o 21:01 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiałam się nad tym masłem (tylko bardziej nad cytrynowym )i w końcu nie wzięłam. Też jestem ciekawa jakie jest to cytrynowe, czy warto kupić Chciałam jeszcze kupić kremowy żel pod prysznic i peelingi, ale wieczorem ich nie było (już albo jeszcze nie było ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
Czytam wątek już od dłuższego czasu, jednak w końcu postanowiłam się uaktywnić..mam nadzieję że mogę
![]() Co do nowej gazetki to już wczoraj w mojej biedronce były wszystkie produkty...Zakupiłam peeling truskawkowy, tartę (tą z morelami) ale jak dla mnie jest aż za słodka, kwestia smaku pewnie i tez kosztowała 4,49 Dzisiaj się wybrałam na większe zakupy z tej gazetki i hmm szczerze mówiąc mało co już było, w ogóle już nie było peelingów, polowałam na polecany przez was żel niebieski i kupiłam ostatni na sklepie Różowych tez już w ogóle nie było. Kupiłam jeszcze te limitowane chipsy sól i pieprz, (które zresztą mają być od jutra:P)przypominają trochę chipsy naturals te o smaku soli
Edytowane przez papuzia Czas edycji: 2011-02-23 o 21:47 |
|
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i w jakiejś gazecie z programem telewizyjnym, taka wkładka jednostronna, też jakby na dzień kobiet . Uprasza się o wybaczenie za offtop
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś zakupiłam litrowy żel pod prysznic w wersji Energy
A do tego podkład Soraya - naturalny,matujący Jeszcze nie używałam,ale spróbowałam na dłoni i chyba go trzeba nakładać mało i dobrze rozetrzeć :P W pierwszym kontakcie ze skórą,dość ciemny,ale później już ok ![]() Nad masłem się zastanawiałam,ale jakoś tak zniechęciło mnie opakowanie No i chyba nie mam czego żałować...
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie marsz do biedronki z zamiarem kupienia peelingu, specjalnie wzięłam tylko drobne i zostawiłam portfel, ale uzbierałam na:
-peeling truskawkowy -peeling porzeczkowy -masło mango- podoba mi się i zapach i konsystencja -torby próżniowe ![]() Potem dokupiłam skakankę, mam już małą siłownię w pokoju
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#4271 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jeśli chodzi o ten żel do mycia twarzy - niebieski to.... w życiu lepszego nie miałam... poważnie!!! Kiedyś kupiłam go przez przypadek.. bo skończył się mój nivea.. na początku miałam wrażenie, że nie myje mi twarzy.. w ogóle się nie pieni i twarz po nim nie była ściągnięta.. ale.... z czasem baaaardzo się do niego przekonałam.. mogę nim myć całą twarz włącznie z oczami (absolutnie nie szczypie w oczy.. wiem bo czasem otwieram ).. dobrze usuwa cały makijaż.. skóra nie jest wysuszona.. i co dla mnie najważniejsze cera baaardzo mi się poprawiła - miała skłonność do wyprysków.. po tym żelu widziała spora poprawę.. Jak dla mnie rewelacja.. szczególnie za tą cene dziś kupiłam 4 opakowania - na zapas Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przewiń stronę troszkę w górę i zobacz moją odpowiedź. dobra nawet Ci zacytuję: Cytat:Napisane przez jamapi a ten "niebieski żel" to jak wygląda? bo chciałabym wiedzieć czego szukać .... albo konkretną nazwę poproszę, żeby zdjęcia poszukać Cytat:
i człowiek później musi robić taaakie długaśne posty bo cytuje po kilka razy to samo. nic dziwnego, że Polacy coraz mniej książek czytają, jak nawet tu w internecie mają problemy
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-02-23 o 21:57 |
|||||||
|
|
|
#4272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na opakowaniu pisze tylko, że to masło lemon jest z olejkiem z pestek winogron, nic o żadnych drobinkach, więc pewnie ich nie ma, ale może się mylę może już ktoś testował?a ten peeling rzeczywiście w butelce ładny zapach, u mnie zostały tylko dwie sztuki, a w innej biedronce już w ogóle go nie było (a byłam ok. 10), ale też jeszcze nie używałam. Jak przetestuję te produkty to dam znać
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiałam się dzisiaj nad kupnem skakanki, powiedzcie mi do czego służy ten przycisk przy liczniku??
|
|
|
|
#4274 |
|
Wtajemniczenie
|
_czarny_kot, nie widziałam w ogóle tej skakanki, ale jak przycisk przy liczniku to pewnie do zerowania ilości skoków?
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
kochanieńkie takie małe pytanko: czy te żele do twarzy (micelarny i ten drugi
) będą na 100% w regularnej sprzedaży?? bo nie wiem czy na nie polować... (w sumie dziś ich nie widziałam w B. )jak się sprawują masła do ciała?? dobrze nawilżają?? ładnie pachną?? bo ja mam problema ze suchą skórą a tarta morelowa średnia w smaku strasznie słodka i taka... sztuczna. zbyt intensywny ma ten smak
|
|
|
|
#4277 |
|
Raczkowanie
|
Dziwna ta moja biedro - wszystko jest
) też pod dostatkiem.
|
|
|
|
#4278 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki, to znaczy, że jeszcze je dorwę
|
||
|
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Peeling porzeczkowy CUDOWNIE pachnie
niestety jedna z małych piłek uszkodzona (bez powietrza), a już nie chciało mi się wracać -sprawdzajcie lepiej na miejscu zestawy!!!A w ogóle to witam przyłącza się fanka Biedronki
|
|
#4281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4282 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Przyłączam się do wątku na stałe bo też już od dłuższego czasu czytuję.
Moje dzisiejsze zakupy to: - masło do ciała o zapachu mango, powiem szczerze pachnie mało apetycznie trochę jak kiepskiej jakości pomadki, ale na skórze już czuć tylko mango i widać te drobinki połyskujące, a najbardziej na dłoniach - żel peelingujący truskawkowy mniam ![]() - zestaw do ćwiczeń z piłkami i taśmą do strechtingu, tylko żebym ja znalazła chęci do ćwiczeń regularnych i miejsce w pokoju to będzie sukces - tarty owocowe z malinami i jagodami - intensywny owocowy smak i zapach, dużo lepsze niż te bagatelki co reklamują, bo w nich tylko ciasto i parę rodzynek czułam, zero jabłek, a w tych tartach dużo owocowego nadzienia! a jak w domku sprawdziłam to kosztowały u mnie 3,99U mnie skakanek nie było jeszcze(mieszkam w Łodzi) i tych lizaków chupa-chups Cytat:
Kusi mnie jeszcze ten zestaw cieni... tylko mi szkoda trochę kasy |
|
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro muszę oblookać szczoteczki elektryczne
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-02-24 o 01:59 |
|
|
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja np. nie lubię mleczka do demakijażu Be Beauty. Mam wersję różową- niby dla wrażliwców. Szczypie w oczy, źle zmywa.
![]() nie wiem czy tylko ja tak pokochałam żel pod prysznic niebieski?
|
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2011-02-24 o 08:07 |
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
ja o tym drzewku wczoraj zapomniałam ... zauważyłam, jak już odeszłam od kasy i nie chciałam się wracać z zakupami ... ale dziś chyba po nie polecę, bo było dużo i ładne ... tylko 1. ciekawe czy jeszcze będą, bo tanie i ładne .. 2. ciekawe czy mi nie zmarznie po drodze
![]() no i dokupuję żele niebieskie
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dawno mnie nie było a widzę że żele się pojawiły tylko czy to aby napewno to samo co wczesniej? czyli żele micelarne? i który będzie taki sam - ten niebieski taki jak stary micel? czy różowy mam problematyczną skórę która toleruje tylko micele a jednocześnie mam skłonność do zapychania i dlatego chcę się upewnić
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
ten różowy żel ma taki skład jak ten stary bialo-niebieski
![]() więc można spokojnie powiedzieć że nowy różowy to stary ![]() lo jesoooo... zamotałam
|
#4289 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kolor naturalny jest bardzo ciemny, ciepły beż- średni w kierunku do ciemnego, jasny beż- fajny naturalny, jasny beż.
|
|
|
|
#4290 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja właśnie wybieram się po książki, bo ja taki mol książkowy jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

U Was też?
)i w końcu nie wzięłam. Też jestem ciekawa jakie jest to cytrynowe, czy warto kupić
).

wywaliłam już tyle kasy na różne specyfiki mające rzekomo poprawiać wygląd cery
cudo
oby go nigdy nie wycofali 
przewiń stronę troszkę w górę i zobacz moją odpowiedź. dobra nawet Ci zacytuję:

Dzięki, to znaczy, że jeszcze je dorwę