|
|
#451 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Treść usunięta
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25309055]Treść usunięta[/QUOTE]
![]() u mnie to samo, poki co nie mam porownania mimo wszystko pierwszy seks przywiazuje
Edytowane przez karmadlakota Czas edycji: 2011-02-23 o 20:02 |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, nasza wątkowa kolekcja eksów:
- bijące - grające w gry komputerowe - posyłające buraczane teksty - natrętne, nie dające o sobie zapomnieć - bzykający inne kobiety - nieszczere - agresorzy po kebabach i browarach - wogóle nie okazujący uczuć - skoncentrowani tylko na sobie -zazdrosnicy |
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25309457]Treść usunięta[/QUOTE]
Pamięta się Mi jest czasami wstyd, że miałam coś wspólnego z moim pierwszym chłopakiem Co prawda aktualnie postrzegam ten związek za taki dość dziecinny, bo ja się duuuużo zmieniłam od czasu rozstania
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-23 o 20:13 |
|
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zadzwonił mój eks ( nie miałam jego nr bo skasowałam
![]() ) i mówi, że dostał pracę.Później wyjechał z propozycją czy nie wynajmę mu mojego mieszkania, bo będzie miał bliziutko do pracy i mówi, że może namówi aby zamieszkał z nim ten i ten i tak myślę kolesie którym w głowie tylko zaliczanie panienek mieliby do mojego mieszkania przyprowadzać jakieś WYDRY NO WAY !!!!
|
|
|
|
#456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w koncu od tego ma jaja ![]() Cytat:
|
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Bilety zakupiłam tydzień temu ...
Bardzo chciałabym jechać.
|
|
|
|
#459 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25310010]Treść usunięta[/QUOTE]
ja to nawet dlugo myslalam, ze do siebie wrocimy, bo to taka pierwsza milosc, nieprzemijajaca... przeminela... jak reka odjal ;P moze nie byla prawdziwa? ;> nie wiem, pocierpialam miesiac i mi przeszlo
|
#461 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Wieczorem mi cuda na kiju obiecywał, a rano wpychał mi takie różne takie standardowe rozstaniowe ściemy ![]() Co prawda nie wierzę, że pomysł o odejściu narodził mu się tak nagle i tak spontanicznie ze mną zerwał. Obstawiam, że dużo dłużej o tym myślał i udawał, że wszystko jest w porządku, faceci chyba tak lubią udawać
|
|
#463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a poza tym dowiedzialam sie, ze chce zerwac, wiec w sumie juz mi bylo wszystko jedno, oszczedzilam mu tego i sama zerwalam! ;Pzeby mi gadal bzdury jak ten przy ktorejs tam probie rozstania ; 'jestes cudowna, ale cos tam, bylo mi z Toba super, dziekuje za tyle milosci, ale nie mozemy byc razem'! jesli chodzi o tego, to jak tak na niego patrze to ne iwem co czuje, wracam do domu wlacza mi sie sentymentalizm i wzdychanie, ale probuje sie oderwac, czuje, ze jak pokaze mu, ze nie jest mi potrzebny to moze sie ogarnie. poza tym kiedys mi mowil, ze jestem uzalezniona od niego, wiec teraz ma najlepszy przyklad na to, ze jednak nie jestem bo sobie radze, bardzo dobrze, mialam chwile zalamki, ale juz drugi tydzien leci, wiec nie ma co dolowac, tymbardziej widze, ze on jest jednak bardziej samotny niz mi sie wydawalo, wiec jak sie opamieta bedzie chcial wrocic, ale ja jestem silna, asertywna... wczoraj to mi ze swetra zdejmowal paproszki, dla mnie to bylo dosc dziwne, wiec mu powiedzialam, zeby tego nie robil, to sie oburzyl i dlatego odwolal propozycje odwiedzenia jego mieszkania za miesiac znowu mu sie zmieni, a wtedy to ja sie zastanowie ;p a jak mu sie nie zmieni... to wam dam znac, to bedzie kolejne potwierdzenie na to,ze jak facetowi nie zalezy to chocby nie wiem co i tak sie nie ogarnie...
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-02-23 o 20:29 |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#465 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój był maminsynkiem. Zwiazek na odleglosć a jak był w mieście na weekend, to widzieliśmy się tylko w sobote (tzn, zazwyczaj tak było i to na 4 godzinki), bo on np musiał posiedzieć w domu z rodzicami, albo musiał iśc z mamą na zakupy. Mama tu, mama tam
|
|
#467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wybierz mnie
|
|
#468 |
|
Rozeznanie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25311212]Treść usunięta[/QUOTE]
Ja bym dorzuciła jeszcze bajkopisarze mój eks jest w tym świetny ahh i zapomniała bym zmieniający się o 360 stopni
|
|
#469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. U mnie w związku było gorzej, bo się psuło dość długo... Wolałabym nagle i bez ostrzeżenia chyba :/. A z tym pierwszym seksem to wcale nieprawda. Najważniejszy jest pierwszy seks w połączeniu z pierwszą miłością, i tyle. Ja swój pierwszy raz (właściwie ileś tych razów) przeżyłam z facetem, którego nie kochałam. Byliśmy razem, on chciał, no to w końcu tak wyszło. Bleee... nie wspominam tego wszystkiego dobrze, ale młoda byłam i głupia . Dopiero z (aktualnym) byłym wszystko było tak jak powinno być.
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, faceci są do bani, nigdy NIKOGO nie znajdę. Ehhh.. bo niby kiedy.. gdzie..
ale co tam, mam kubek z kawą i mam w nosie to póki co. Lilka, te zdjęcia.. ten eks na tych zdjęciach.. wywal tooo! Chyba wyślę zaproszenie do kolegi eksa na fb, a co się będę, jeden znajomy więcej. ^^
|
#471 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wyślij i do mnie, jedna znajoma więcej
|
|
|
#472 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Twojego faceta to bardzo dziwny typ, niby Cie chce a z drugiej strony nie chce być w związku? Mnie osobiscie wydaje się że on chce taką otwartą furtkę mieć. Tzn jeśli nie będzie mieć odpowiedniej kandydatki, albo np jakaś go oleje ( bo i tak może się zdarzyć) to przyleci do Ciebie bo będzie wiedzieć że narobił Ci nadzieji i na niego czekasz. Może myślę błędnie wkońcu nie znam Twojej historii od początku, ale z tego urywku mogłabym tak wnioskować. Ale to tylko moje zdanie ![]() A ty co o tym sądzisz? |
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam zaproszenie do jego kolegi, też go dobrze znam
![]() A niech sobie myślą, kombinują, wszystko jedno. Ja go dodałam bo chcę, nic złego mi nie zrobił przecież.
|
#475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
On jest moim tzn był drugim facetem. Z nim przeżyłam swój pierwszy raz. Pewnie pomyślicie że szybciutko zdecydowałam się na ten krok, ale ja po prostu czułam że tego chce. Pierwszy raz poczułam się kochana przez faceta. Może to głupie że tak szybko, ale nas serio coś wzięło od samiutkiego początku. Od pierwszego naszego spotkania sam na sam. Ta chemia i wogóle, magiczne to wszystko do tej pory gdy pomyślę o tym jak mi mówił że się zakochuje robi mi się coś w brzuchu .. No i teraz z jednej strony cieszę się że mam już to za sobą- ten pierwszy raz, że zrobiłam to nie z przymusu, ale z uczucia które zaczęło się rodzić, a z drugiej strony przykro mi że dopiero zaczęliśmy, że po tym seksie jeszcze bardziej coś poczułam do niego, zbliżyło nas to a już się związek zakończył. Z mojej winy jak mówił on i wizażanki.Mówisz że na pierwszą miłość jest najlepsza druga, a co jeśli ja nikogo nie chce? nie umiem się zmusić. Dla mnie narazie istnieje on. Szczerze mówiąc boję się że już więcej nie będę umiała poczuć z nikim takiej chemii jak mieliśmy my z sobą. Jeśli chodzi o samoocene to wiem że podobam się facetom, ale jakoś w danej chwili mnie to nie bawi :P wiem wiem porażka! zlejcie mnie dziewczyny prosze! nie mogę negatywnie myśleć!
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moja samoocene i poczucie własnej wartości spada dlatego boo ja myslałam że ta znajomość serio była dla niego wyjątkowa, uwierzyłam że pierwszy raz tak ma.. i teraz po rozstaniu mam takie poczucie że już nigdy więcej tak szybko nie poczuje tej chemii i jakiegoś uczucia do nikogo, że tylko ze mną tak miał. To podnosi mnie na duchu, a potem jak pomyślę że już ma nową, i być może z nią też już czuję tą magię, chemie tak jak ze mną to od razu czuję się nie warta niczego. Jeśli chodzi o seks że może się okazać że był beznadziejny hmmm właśnie był dooobry i to bardzo haha mój pierwszy raz był mega udany Nie wiem czy mnie zrozumiecie o co mi chodzi :P Edytowane przez ZagubionaWuczuciach Czas edycji: 2011-02-23 o 21:26 |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
W ogole ehh ciagle cos.. Awarie telefonu mam i licze ze stary zadziala bo jak nie to bede miala problem w weeekend;( A w ogole gdzie jest Malla?chyba nas nie opuscila..
|
|
#478 |
|
Rozeznanie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25312421]Treść usunięta[/QUOTE]
Czasu już nie cofniemy, co było to było ważne że teraz jestem milion razy mądrzejsza
|
|
#479 |
|
Rozeznanie
|
Odnoszę wrażenie, że robisz wszystko, by zwrócić na siebie uwagę exa :/
|
#480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-02-23 o 21:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

Mi jest czasami wstyd, że miałam coś wspólnego z moim pierwszym chłopakiem 

do tej pory gdy pomyślę o tym jak mi mówił że się zakochuje robi mi się coś w brzuchu