Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 20:36   #2821
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

idę użyć peelingu
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:09   #2822
lacrimachristi
Zakorzenienie

ja chce sprobowac oleju kokosowego uzywa ktoras z Was??? jaki polecacie?
musze odzywic te moje wlosiska i pomyslalam o kokosiku ;D
Stary 2011-02-23, 21:11   #2823
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny, wpadlam na taki pomysl, powiem szczerze ze mam dosc pisania w kolko jedno i to samo
edytuje pierwszy post i tak powklejamy przykladowe podklady, odzywki, mozemy dac swoje recenzje, zeby ulatwic nam wszystkim zycie, przykladowe watki wlosowe, zeby tak nie mieszac i nie pytac w kolko. mam nadzieje, ze tym sposobem nie umrze nasz watek, ale mysle, ze to by bylo ulatwienie dla wszystkich. tylko ile roboty przy tym

co Wy na to?
dobry pomysł będzie można łatwo znaleźć potrzebne informacje

Ja już po spa poza podstawą zadbałam dziś szczególnie o twarz był:
- peeling;
- maseczka z białej glinki;
- maść cynkowa punktowo;
- krem na całą twarz;
- wazelina na usta;
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:17   #2824
kenio26
Rozeznanie

Ufff nadrobiłam

snowhitee piękne włosy

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
było:
depilacja
balsam na ciało
serum do biustu
plasterek na wągry na nos
żel punktowy na wypryski

co do tabletek anty też brałam zawsze najnowszej generacji, ale mój organizm nie tolerował ich, źle się czułam, brak apetytu miałam, zbierało mi się na wymioty, itp, ale nigdy nie przytyłam, tak jak caate napisała to wszystko w naszej głowie jest, nad apetytem trzeba panować, bo jedząc więcej to logiczne, że się przytyje. Lepiej czuję się nie biorąc tabletek, więc raczej już do nich nie wrócę. Ale jak miałam torbiele na jajniku to właśnie pigułki mi pomogły. Każdy człowiek jest inny i każdemu pasuje co innego i to normalne
Ja po tabletkach bardzo źle się czułam,niedobrze mi było,ciągle mi się w głowie kręciło i też nigdy nie przytyłam.

Cytat:
możecie polecić mi dobry szampon przeciwłupieżowy? nie dla mnie, dla Tż, bo ma straszny łupież, ale nizoral mu nie pomaga miała może któraś z Was z vichy szampon przeciwłupieżowy?
Mi to nizoral pomaga i maseczka Wax,ale nie wiem czy Twój Tż by wytrzymał co najmniej 15 minut z czepkiem na głowie.Może źle coś się ostatnio odżywiał?Miałam kiedyś szampon HS,ale mi kompletnie nie pomagał wręcz szkodził.
Mój brat mówi,że na łupież najlepszy jest męski Nivea.
Cytat:
mam jeszcze jedną prośbę do Was jaki podkład możecie polecić do twarzy? chodzi mi o dobrze kryjący, bo mam co ukryć
Dla mnie tylko ten,kupuję próbki na allegro
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...10.html&next=1
Nie ma co kupować mocniejszego,bo ja też mam co kryć Kryje super,na 12 h,pierwszy taki podkład.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
muszę się wyżalić - wyskoczyła mi dzisiaj opryszczka
biedactwo
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
współczuję ja jeszcze nigdy nie miałam
właśnie ja też nigdy nie miałam,całe szczęście,bo moja koleżanka miała raz i od tamtej pory non stop ją łapie.Nie wiem czemu to tak powraca Jej.

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:22   #2825
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kenio26 Pokaż wiadomość
Ufff nadrobiłam

snowhitee piękne włosy

Ja po tabletkach bardzo źle się czułam,niedobrze mi było,ciągle mi się w głowie kręciło i też nigdy nie przytyłam.

Mi to nizoral pomaga i maseczka Wax,ale nie wiem czy Twój Tż by wytrzymał co najmniej 15 minut z czepkiem na głowie.Może źle coś się ostatnio odżywiał?Miałam kiedyś szampon HS,ale mi kompletnie nie pomagał wręcz szkodził.
Mój brat mówi,że na łupież najlepszy jest męski Nivea.

Dla mnie tylko ten,kupuję próbki na allegro
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...10.html&next=1
Nie ma co kupować mocniejszego,bo ja też mam co kryć Kryje super,na 12 h,pierwszy taki podkład.

biedactwo

właśnie ja też nigdy nie miałam,całe szczęście,bo moja koleżanka miała raz i od tamtej pory non stop ją łapie.Nie wiem czemu to tak powraca Jej.

bo to taki wirus. powraca w czasie, gdy organizm jest osłabiony.
mojemu TŻ też HS w ogóle nie pomógł i nie znam osoby, u której zlikwidowałby łupież.
Stary 2011-02-23, 21:23   #2826
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catttt Pokaż wiadomość
1. Revlon Colorstay do tłustej i mieszanej
2. Bell mineralny
3. Max Factor Panstick
4. Dermacol też jest dobry, ale nie używałam zbyt długo, bo okazał się za jasny, jednie parę razy użyłam zobaczyć, czy dobry
5. Manhattan taki w niebieskim opakowaniu

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

cudowna sprawa, jak mogła o nim zapomnieć
dziękuje

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:25   #2827
lacrimachristi
Zakorzenienie

to ja tez sie poskarze na opryszczke ;/ teraz juz zeszla ale mialam warge taka napuchnieta jakbym sie lała z kims ;D nawet dziadek sie mnie pytal czy mi ktos nie przyfasolił
Stary 2011-02-23, 21:27   #2828
kenio26
Rozeznanie

A ja Wam musze się jeszcze pożalić,że zgubiłam swój ukochany korektor do twarzy....Jutro zamierzam robić wielkie poszukiwania!!!

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:28   #2829
lacrimachristi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kenio26 Pokaż wiadomość
A ja Wam musze się jeszcze pożalić,że zgubiłam swój ukochany korektor do twarzy....Jutro zamierzam robić wielkie poszukiwania!!!

coz za strata
Stary 2011-02-23, 21:32   #2830
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Nadszedł czas, aby oficjalnie przywitać się
w VI części naszego wątku

jeżeli dażych do perfekcyjnego wyglądu...
jeżeli lubisz miło spędzać czas rozmawijąc o tym...
jeżeli pragniesz stać się z dnia na dzień piękniejsza...

to zapraszamy w nasze skromne progi

Pozostałe części:
I część
II część
II część
IV część
V część

w wyniku ciągłych pytań o to samo,
dyskusji, pytań, dyskusji, pytań (...)
postanowiłyśmy dla dobra nas wszystkich ()
stworzyć liste przydatnych wątków,
które pomagają nam w dążeniu do idealnego,
wymarzonego wyglądu.

Apeluje do wszystkich nowych jak i stałych forumowiczek tego wątku, o zapoznanie się z pierwszym postem,
a dopiero potem zadawanie pytań, takich które nie przyprawią Nas do białej gorączki (żeby nie było, jesteśmy pokojowo nastawione i każdego chetnie przyjmiemy w nasze grono, lecz pamietajmy, że powinnyśmy szanować się wzajemnie i nasz poświecony czas na dzielenie się radami, przecież my też skądś zdobyłyśmy tą wiedzę najpierw, potrafimy czytać, więc korzystajmy z tej umiejętności )

WŁOSY:
*Farbowane:
-blond: KLIK!
-brunetki i czarne: KLIK! i KLIK!
-rude i czerwone: KLIK! i KLIK!
-henna: KLIK!
-dekoloryzacja: KLIK!,KLIK!
*Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów: KLIK!
*Amla - indyjskie olejki do włosów: KLIK!
*Oleje i olejki do włosów: KLIK!
*Olejek rycynowy: KLIK!
*Olej kokosowy: KLIK!
*Nafta kosmetyczna: KLIK!
*Walka o zdrowe i piękne włosy: KLIK!
*Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów: KLIK!
*Zapuszczanie włosów: KLIK!
*Dziennik regeneracji włosów: KLIK!
*Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal: KLIK!
*Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic:KLIK!
*Lista zanalizowanych kosmetyków: KLIK!

TWARZ:
*Trądzik: KLIK!
*Przebarwienia: KLIK!
*Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna: KLIK!

PAZNOKCIE:
*Sposoby Babuni na mocne i zdrowe paznokcie: KLIK!

ĆWICZENIA, FITNESS:
*Insanity: KLIK!
*Hula-Hop: KLIK!
*Tamilee Webb: KLIK!
*Brazil Butt Lift: KLIK!
*Callanetics: KLIK!

jezeli zauwazycie bledny watek, prosze o napisanie-poprawie
jezeli chcecie dodac watek od siebie, wazny i uwazacie go za przydatny tutaj-prosze napisz, dodam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-23 o 21:37
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:33   #2831
agusiownik
Zakorzenienie

dziewczyny bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi
byłam w aptece, ale nie było szamponu przeciwłupieżowego z vichy, więc wzięłam zwykły przeciwłupieżowy z herbal i odżywkę do włosów suchych i zniszczonych i właśnie trzymam ją na włosach jak maskę

Stary 2011-02-23, 21:36   #2832
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

jezeli chcecie dodac watek od siebie, wazny i uwazacie go za przydatny tutaj-prosze napisz, dodam
super, na prawdę się postarałaś
Stary 2011-02-23, 21:43   #2833
kakus20
Raczkowanie

Znowu musiałam nadrabiać. Ale szalejecie z postami Zrobiłam dzisiaj maraton po lumpkach i jestem meeeega zadowolona. Już nie mogę doczekać się wiosny, bo tyle nowych ciuszków czeka, żeby je założyć.
Cytat:
do ukrywania to uzywam korektorow, uwazam to za najlepsza metode, niz katowanie calej twarzy ciezkim podkladem.
z kryjacych to lecac od gory z kwc, przepraszam, ze nie wkleje juz wszystkich linkow, ale srednio raz w miesiacu przerabiamy ten temat, a mysle ze nic nowego nie odkryjemy. KWC

uwazam za kryjace:
Lirene 2w1 - testowalam na rece, efekt byl, sama sie na nia czaje, ale tez inne Liren sa godne uwagi
Deborah 24h - kiedys uzywalam, piekny pudrowy efekt, ujednolica, mysle nad powrotem do tego podkladu
oczywscie Revlon Colorstay
EL Double Wear
MF Lasting Performance
Kolastyna Satin Make up
Kobo matujacy
Podkreślonego nie p0olecam do cery tłustej. Mam go i użyłam może ze 2 razy. Moim zdaniem słabo kryje, jedynie wyrównuje koloryt cery i strasznie się po nim świecę. Jak nie powiem co...

Cytat:
wlasnie dobrze, ze wspominasz o torbielach, czesta choroba u kobiet, wlasnie lecozna tabletkami
tez mialam nudnosci, ale po zmianie na inne zniknely te objawy z czego sie ciesze, ale wiem, ze wlasnie wiele dziewwczyn nie beirze ich z tego powodu lub dretwienia wlasnie nog.
Tak mi sie wlasnie kolezanka przypomniala, jak brala tabletki i jest nalogowym palaczem, nie moglam uwierzyc ze potrafi tak sobie szkodzic, wg mnie zakrzepica murowana (zapewne przesadzam ale to i tak dla mnie nieodpowiedzialne, znajac skutki uboczne)

lece nalozyc zmaseczke z glinki zielonej
Ja mam koleżankę, która brała tabletki 6 lat bez przerwy i nie robiła badań a dodatkowo pali 1,5 paczki papierosów dziennie. Nabawiła się nadżerki 3 stopnia i miała ją wycinaną. Potem jakieś komplikacje, dalej brała tabletki i teraz się okazało, że zostały jej jakieś okropne blizny i naturalnie to już napewno nie urodzi. Nadal pali i twierdzi, że to wszystko to nie jest wina papierosów i antykoncepcji hormonalnej. Ale ja zdania nie zmienię - w życiu nie paliłabym przyjmując hormony.
-walczę o piękną cerę
-TYJĘ!!!

kakus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 21:48   #2834
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
super, na prawdę się postarałaś
dziekuje

zajelo mi troche, lecz i tak to nie wszystko, nie mam sily na wiecej wyszukiwanie, ale mam nadzieje, ze to chociaz troszeczke upozadkuje nasz watek, bo to co ostatnio sie dzialo, powtarzanie w kolko tego samego, staje sie niesmaczne dla tego forum, a przeciez od nas zalezy jaka bedzie atmosfera, my tu o nia dbamy

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kakus20 Pokaż wiadomość
Znowu musiałam nadrabiać. Ale szalejecie z postami Zrobiłam dzisiaj maraton po lumpkach i jestem meeeega zadowolona. Już nie mogę doczekać się wiosny, bo tyle nowych ciuszków czeka, żeby je założyć.

Podkreślonego nie p0olecam do cery tłustej. Mam go i użyłam może ze 2 razy. Moim zdaniem słabo kryje, jedynie wyrównuje koloryt cery i strasznie się po nim świecę. Jak nie powiem co...

Ja mam koleżankę, która brała tabletki 6 lat bez przerwy i nie robiła badań a dodatkowo pali 1,5 paczki papierosów dziennie. Nabawiła się nadżerki 3 stopnia i miała ją wycinaną. Potem jakieś komplikacje, dalej brała tabletki i teraz się okazało, że zostały jej jakieś okropne blizny i naturalnie to już napewno nie urodzi. Nadal pali i twierdzi, że to wszystko to nie jest wina papierosów i antykoncepcji hormonalnej. Ale ja zdania nie zmienię - w życiu nie paliłabym przyjmując hormony.
no wlasnie, ja mam cere sucha, wiec polecam co mi jest dobre... dlatego ciezko jest polecic cos osobie, ktora nic nie napisze o swojej cerze oprocz 'polecicie mi jakis dobry podklad?' chyba tez jakad adnotacje zamieszcze do 1postu, ale i tak nie wiem czy wszystkie osoby wezma sobie to do serca, moze ja za duzo wymagam...

co do nadzerki, ja mam od lat, mialam ja przed braniem tabletek, wiec nie obwiniam tabletek za to, z tego co ja wiem, to nadzerki sie nie wymraza, dlatego warto zasiegnac opini lekarzy roznych, ale sie ja leczy. jezeli chodzi o palenie i branie tabeltek, to jej glupota i ja bym czula sie winna na jej miejscu, bo napewno jej organizm bardziej ucierpial niz normalny, niestety ludzie niektorzy nawet jak juz przejada sie na skorze, nadal nie potrafia wyciagnac wnioskow. zapewne w ciazy by tez palila, moze i dobrze ze tak sie stalo, przynajmniej dziecka nie bedzie miala z defektem, przykre ale czasami prawdziwe...
Stary 2011-02-23, 21:57   #2835
kakus20
Raczkowanie

Cytat:
co do nadzerki, ja mam od lat, mialam ja przed braniem tabletek, wiec nie obwiniam tabletek za to, z tego co ja wiem, to nadzerki sie nie wymraza, dlatego warto zasiegnac opini lekarzy roznych, ale sie ja leczy. jezeli chodzi o palenie i branie tabeltek, to jej glupota i ja bym czula sie winna na jej miejscu, bo napewno jej organizm bardziej ucierpial niz normalny, niestety ludzie niektorzy nawet jak juz przejada sie na skorze, nadal nie potrafia wyciagnac wnioskow. zapewne w ciazy by tez palila, moze i dobrze ze tak sie stalo, przynajmniej dziecka nie bedzie miala z defektem, przykre ale czasami prawdziwe...
Przecież wymrażanie jest formą leczenia nadżerki. Mi nie pomogły leki i musiałam zrobić zabieg. Wolałam nie ryzykować i nie czekać, bo nigdy nie wiadomo co później z tego będzie. Zależy też jak duża ona jest.
-walczę o piękną cerę
-TYJĘ!!!

kakus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:00   #2836
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

caate naprawdę dobra robota i w ogóle super pomysł z tym

Porządkowałam dzisiaj swoje kosmetyki iii... nawet nie wiedziałam o co niektórych że je mam, nowe i nieużywane w ogóle połowa już po terminie wyrzucałam bez żadnych skrupułów, jak nigdy część też mamie oddałam, a sobie zostawiłam tylko te, które używam. I od razu na półkach zrobiło się przejrzyście i tak czysto A przy okazji wiem, że już z kosmetyków wszystko mam co potrzebuję, no i dopóki mi się nie pokończą to mam z głowy zakupy kosmetyczne i więcej kaski w portfelu

edit. czuję się spełniona kosmetycznie a myślałam, że ten moment nigdy nie nastąpi

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-02-23 o 22:03
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:00   #2837
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Przecież wymrażanie jest formą leczenia nadżerki. Mi nie pomogły leki i musiałam zrobić zabieg. Wolałam nie ryzykować i nie czekać, bo nigdy nie wiadomo co później z tego będzie. Zależy też jak duża ona jest.
aaa dopiero teraz doszlo do mnie, ze ona miala 3stopnia
mi moja w niczym nie przeszkadza, nie powieksza sie, dlatego nie wykonuje zabiegu, bo jest w 'dobrym stanie'.

jestem dzis padnieta, jakas zmeczona lece spac, dobranoc
Stary 2011-02-23, 22:03   #2838
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
ja też miałam wymrażaną, z tego co wiem nie poleca się wypalania u kobiet, które jeszcze nie rodziły

Stary 2011-02-23, 22:03   #2839
dianulaa
Zadomowienie

caate dobry pomysł z tymi linkami A tutaj możemy zrobić poprostu swój dziennik codziennej pielęgnacji oraz tego jakie rezultaty zauważamy stosując coś dłużej

Proponowałam to już we wcześniejszej którejś częśći wątku ale nie doszło do skutku :P

W zasadzie jeszcze myślę czy by nie zrobić krótkich opisów np do pielegnacji włosów,paznokci itd takich od nas z tego wątku , takich w skrócie żeby bardziej leniwi nie musieli szukać w innych wątkach ;>
Stary 2011-02-23, 22:06   #2840
loluska
Zakorzenienie

Catte super sprawa z tym porządkiem tutaj na wątku co do koloru, to znacznie dziewczęcej i delikatniej w brązie wygladasz, w czerni tak ostro :P ale na pewno nie brzydko

Donka94,agusiownik, angelinmyheart, Jeanne22, E.J, snowhitee
bardzo dziękuję cieszę się że podobają się wam moje nowe ciuszki

snow boski kolor, najładniejszy jak dotąd na Twojej pięknej głowie według mnie

czekoladko
mi najbardziej podobasz się w blondzie

ładnie naskrobałyście dziś :P ja nadrobiłam i lecę do łóżeczka bo jutro na rano... ale już niedługo weekend

acha w ramach dbania zakupiłam dziś alantan i adidasiorki

dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:08   #2841
lacrimachristi
Zakorzenienie

caate masz piekne wlosy
Stary 2011-02-23, 22:19   #2842
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Ale naskrobałyście przez cały dzień

Tż ogląda mecz a ja Was nadrabiam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:24   #2843
Jeanne22
Raczkowanie

Nadrobiłam...i zapomniałam co chciałam napisać
Ale:
cvxcvxcvx- szkoda, że mam w pokoju taki wysoki sufit no ale jakieś miejsce się znajdzie tylko trzeba się spiąć i spisać
xhankax- też lubię tę maseczkę Perfecty z miodem i migdałami
Kaplana- ja używałam farb Palette i jakoś bardzo mi włosów nie zniszczyła, albo ja tego nie widziałam ale jeśli mówisz, ze ciemny brąz to za jasny... mi zawsze wychodzi prawie czarny, jak chciałam brąz brąz to akurat zawsze malowałam jasnym złotym brązem (Graniera chyba)
caate- mam podobne zdanie dotyczące tabletek i brawo za wysiłek włożony w uporządkowanie tematyki
Co do podkładów nie pomogę, bo ja akurat wielkich problemów z cerą nie mam, głównie zależy mi na wyrównaniu kolorytu
A ja dziś rano zrobiłam sobie maseczkę z prefekty z aloesem i bardziej zadbałam o to żeby pokój był czysty no ale u mnie porządek = dużo lepszy nastrój Teraz tylko zabiorę się za spiłowanie paznokci, nasmaruje je rycyną i pomaluję jakimś delikatnym kolorem bo niestety mi się połamały
W ogóle mogłaby już przyjść wiosna, bo dostałam od koleżanki śliczne koronkowe rajstopy, a tu tak zimno a taaak mi się podobają
Stary 2011-02-23, 22:25   #2844
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

dobranoc
ja tak nie na temat... jak Ty to robisz,ze w ciagu miesiaca masz az o 4 cm dluzsze wlosy:p ala:
Stary 2011-02-23, 22:44   #2845
Ariadna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
edit. czuję się spełniona kosmetycznie a myślałam, że ten moment nigdy nie nastąpi
Gratulacje , myślę że ja się u siebie takiej chwili nie doczekam chociaż dałaś mi odrobinę nadziei

caate - świetna robota , jutro też poszukam paru wątków żeby jeszcze trochę pouzupełniać i będzie super

Przeszukałam parę wątków i chyba zacznę pić pokrzywę . Muszę też kupić waxa do wypadających włosów i rycynę i zacząć akcję "zagęszczanie włosów domowymi sposobami"

A tymczasem idę spać bo padam. Te ferie mnie wykańczają .
Dobranoc Dziewczyny
Stary 2011-02-23, 22:47   #2846
Jeanne22
Raczkowanie

Właśnie mi się przypomniało, że miałam napisać o paście cynkowej Wiem, że jest zachwalana, niestety u mnie średnio spełniła swoją rolę. Ale od siebie mogę polecić taką maść tormentiol, trochę brudzi, dlatego stosuje się ją na noc, ale dzięki niej jak już coś wyskoczy to szybko znika, a jak coś się szykuje to jest szansa, że nie wyskoczy
Stary 2011-02-23, 22:55   #2847
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez catttt Pokaż wiadomość
Używała a konkretnie odcienia BRĄZ.
Ta farba (chociaż w gruncie rzeczy to nie jest farba) w ogóle nie niszczy włosów, dodaje im połysku, a odżywka Cudo po prostu!
Kolor spłukuje mi się po ok. 2-3 miesiącach, przy myciu co 2-3 dni
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja używałam brązu i jestem bardzo z niego zadowlona. Włosy niezniszczyły mi się po tej farbie i ładny kolor uzyskały. Farbowałam na początku grudnia, a włosy ciągle mam ciemny brąz. Choć to raczej nie zasługa farby tylko moich włosów, bo w zimie, jak miałam naturalne to miałam ciemne.

Dziękuje Dziewczyny ale chyba się wstrzymam

Cate
w czarnych było Ci ładnie, ale masz rację - tak wybladziło Ci cerę i tak dodatkowo podkreśliło kości policzkowe

I Cate super, że zrobiłaś porządek

Co do tabletek - dla mnie jest to zbyt duża ingerencja w swój organizm, w naturalny cykl, takie bawienie się w Boga kiedy mam mieć okres a kiedy nie. I nie to,że jestem nie wiem jak religijna ale tak uważam.

Poza tym udało mi się bez konsekwencji i płacenia kar oddać książki

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:56   #2848
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

boska jesteś- dobra robota

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:57   #2849
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate świetna robotę zrobiłaś.

Jeanne22, jaki podkład używasz by wyrównać koloryt? Ja właśnie też nie mam problemów i głównie na tym mi zależy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 23:00   #2850
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości