|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
Bardzo mi się podobaa przy okazji Dzień dobry Wszystkim |
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Anula wiesz faceci tak mają. Mają swoje zachcianki, często drogie. Mój też często kupuje jakieś niepotrzebne rzeczy, albo komuś pożycza, bo jego rodzina myśli, ze jak oboje pracujemy to śpimy na kasie, a ja przez to ciągle z czegoś rezygnuje, ciuchów już sobie nie kupuje, a i nie raz nie kupie sobie czegoś dobrego do jedzenia.
Aliczka super tytuł, widzę, ze będzie problem z wyborem ![]() dorkabl u mnie szkoła rodzenia trwa 6 tygodni więc ja niedługo się tam wybiorę, bo mogę nie zdążyć
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Dorwał mnie taki katar, że nie czuje smaku i w ogóle niczego nie czuję. Czasami gdzieś tylko przebija zapach Olbas, bo ładuję ostro w kominek ![]() Nie wiem, czy w nocy nie miałam stanu podgorączkowego, bo było mi tak gorąco, że nie wiem. Co do nowego tytułu, to u mnie weny brak, ale bardzo podoba mi się Anuli tytuł ![]() Narzekacie na TŻ, to ja się dołączam, napiszę w Klubie, co wymyślił, gdzie i w jakim celu pojechał ![]() Poszczułyście mnie tłustym czwartkiem i w sumie pączka do kawy zjadłabym. Na zastępstwo mam croissanty i nutelle, już mój cellulit na udach się cieszy ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Dorko, dzięki za info Domyślam się, że ciężko znaleźć kobitkę, która dobrze się nami zajmie. Będę musiała poczytać opinie.
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to ide po serniczek
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale mi narobiłyście ochoty na te pączki i słodkości
normalnie chyba ruszę swoje cztery litery i zejdę do sklepiku po coś do kawy Mary, kuruj się
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
Matall - super łóżeczko . Mam takie same, tyle że z szufladąRenessme - gratuluję udanej wizyty ![]() Daisy - obiecuję odzywać się częściej ![]() Co do mycia włosów - myję, odkąd pamiętam, codziennie. Nie schylam się, zawsze je myję podczas kąpieli. Gusiagatko - a co to za serek? Wygląda apetycznie Rety, dzisiaj muszę posprzątać w chałupie, a tak mi się nie chce ![]() I obiad zrobić - będzie kalafiorowa i filet z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym. Banalne, ale innego pomysłu nie miałam.I znowu mnie gardło boli. A Adrian znowu chory. Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2011-02-24 o 10:54 |
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Dorko, no właśnie. Muszę się zdecydować, bo domyślam się, jaka to wygoda!
![]() MoniaK, kuruję się Olbasem i herbatką. Mam nadzieję, że przejdzie JUŻ TERAZ NOW!
|
|
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach to za tyyyydzień ale widzę, że już takiego smaka wszystkim narobiłam, że możemy ogłosić nasze prywatne, wątkowe preludium tłusto czwartkowe i ja też pojadę sobie po pączusie
![]() anula, Aliczka – świetne tytułu! Znów będzie ciężki wybór ![]() anula – no tak jak pisze migotka faceci już tak mają, może im jakiejś klepki brakuje w mózgu Mój też czasem kupuje takie rzeczy, że mi się w głowie nie mieści o oszczędności nie dba, o ubezpieczenie nie dba a jak już uzbierał trochę kasy to kupił sobie auto i wypłukał się do zera ![]() Zytus – fajne adidaski
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
moria niestety nie tłusty ! Zawsze odliczam dni do niego, zaraz dzień po zakończeniu wcześniejszego hihi Czekam na to święto bardziej jak na wigilię
Jakies takies zboczenie Ale mi się podoba Twoj fotelik........... dorkabl, bo to jest uzależnienie wizazowe ! ale podoba mi się ono Zakwasy po aerobiku ? OMG ! To był dla kobiet ciązowych aerobik? Co oni tam z Wami wyprawiali ![]() Matallewar, no własnie - gdzie kotek model I moria też dawno swojej pięknisi nie prezentowała !! Princi, a jak Twoje wychowanki ? Dalej na obiadek przychodzą do Ciebie ? Ale macie Dziewczynki wenę z tymi tytułami ! Ciężki wybór, oba trafne w 100% Mary, ja też smarkam jak smarkacz jakiś Pani dr kazał mi sobie kropelki do nosa takie dla dzieci nabyc, absolutnie nie wolno zadnych, które obkurczają naczynka.gusiagatko, dzień doberek Długo siedzisz juz w DE ? anulka, a nie chcecie mieć z małżem np. wspolnego konta oszczędnosciowego, na które każdy z Was przelewa np po 20% wynagrodzenia i te pieniążki bedą np na Zosiowe zakupki ? Zawsze jest to jakies zdyscyplinowanie.... W koncu to wydatki na Wasze Wspólne dzieciątko ! A nie na Twoje widzi mi się czy ciuszkowe zachcianki dla siebie samej. U mnie też ciagle są cyrki z kontem, równiez, kazdy z nas ma swoje konto, do tego mamy oszczednosciowe ale przelewamy tak w cały swiat... wiec najczęsciej kazdy rządzi sie swoim kontem. Jedyne z czym mam dobrze, to nie płace absolutnie zadnych rachunków ani rat. Jedynie za moją komorke co msc 160 zeta i tyle. Agusia, dlaczego nie spałas ?? Nie miałas zadnych podstaw by sie np stresować ! dorka, czyli jak ja teraz bym założyła dz.gosp to jeszcze 90 dni musze pracowac na etacie? Czy 90 dni płacić składki z tytułu prowadzenia dz. gosp a po tym czasie dopiero L-4 we własnej firmie ? No ta luka prawna daje niesamowite możliwoscci... 6 tys co msc... Nawet jakby to miało byc po 2 tysie to i tak super deal ! I co ZUS się czepia? Muszę mieć jakiś obrót gospodarczy? Wystawiac jakies fakturki cycuś aby sie mnie nie czepili ?? I jeszcze a propos szkoły rodzenia.. bo wedle @ termin mamy ten sam co do dnia, i mnie lekarz powiedział, ze najlepiej abym poszła sobie do szkoły tak marzec/kwiecień bo potem raz że coraz cieplej a dwa brzuszek do brody, może nie ułatwiać gimnastyki. Idz smiało w marcu. Ja zaczynam od 05 kwietnia ale tylko dlatego, ze na 08 marca nie było juz miejsc. migotka u mnie byłoby na odwrót Wcinałby krokiety a na pulpeciki kreciłby nosem. Ja osobiście z chęcia zjadłabym to co Ty serwujesz MniaaammmmiiiI jeszcze hot doga zjadłas Grazin, widze Ty też fanka pączusiów I naleśników... ja równiez Z czym je będziesz dziś jadła ? Dzwoniłam do mami zeby mi naleśniczki na obiadek jak przyjade do domku ukręciła i pączuszka z mojej ulubionej piekarni zakupiła, tylko nie może kupić wiecej jak 1 nadal oszczędzam się ze słodyczami..... Ze słodkiego to tylko ostatnio płątki czekoloadowe do mleka wcinam albo kakao pije..no albo mineralkę z miodem i cipitrynką A lody leża w zamrażalniku i kwiczą
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
anula kciukasy za wizytę dzisiejszą,
u nas sytuacja z kasą jest zupełnie inna, oszczędnościowe konto mamy wspólne i tam są pieniądze na wszystko, jak trzeba to bierzemy, każdy z nas ma swoje konto, ale płacimy za różne rzeczy, mężu rchunki, nianię, ja mieszkanie i codzienne wydatki raczej, ale jak komuś zabraknie to uzupełniamy, więc nie ma takich problemów ... a tytuł nowy SUPEROWY !!!!!!!!!!! Zytus jakie szpanerskie buciki ![]() dorkabl moja Zosia w ogóle butów nie miała, dokąd nie zaczęła stawać i chodzić, wolałam jej kupić bluzkę ![]() Aliczka88 też tytuł świetny, będę mieć problem z wybraniem ![]() mary mniej przytyjesz jak smaku nie czujesz ![]() ja też dołącze do grona narzekających dziś : spało mi się okropnie, biodra mnie nawalały w każdej pozycji !!!!!!!!!!! jeszcze baba ma takie twarde te łóżka ![]() Zosia chodzi i jęczy dziś od rana meża wysyłam do fryzjera bo wygląda jak "idź stąd" ![]() no i dziś definitywnie wracamy już na dolny śląsk Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 ![]() Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI ![]() Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI narazie starczy bo muszę z Zosią puzzle układać
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się 1 i 3
|
|
#4062 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja sie powoli zbieram pod prysznic, trzeba sie ogarnac, skoro wizyta u lekarza dzisiaj.
jakos nie mam humoru, na dworze minus 10 i snieg znowuu snieg! ilez moznaaaa ja chce wiosneee! co do tytulow widze, ze bardzo tworczo poszlysmy w tej czesci ![]() Cytat:
my mamy osobne konta, osobne oszczednosciowe i jedno wspolne biezace na ktore co miesiac przelewamy okreslona kwote, i automatycznie sciaga sie kredyt , czynsz i takie tam, z tego konta placimy rachunki i codzienne zycie ![]() ale musze zmusic TZ zeby konto oszczednosciowe zrobic tez wspolne. bo jakby COS SIE STALO to on oszczedzil na samochod a ja na to COS? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
'dziekuje dziewczyny za mile slowa, moze wyolbrzymiam, ale tak juz mam. ide sie depilowac i szykowac, coby pan doktor sie mnei nei wystraszyl
|
||||||
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
ddaaiissyy ale się uśmiałam
, miło mi to słyszeć, bo mój TZ jest bardzo wybredny i bardzo rzadko mówi że coś mu smakowało.andziot super tytuły
|
|
#4064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i pamiętajmy ze biznes łumen nie przysługuje urlop wychowawczy, tylko macieżyński
|
|
|
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dżemem jagodowym.nie wiem czy próbowałyście tych konfitur z biedronki kosztują chyba 2,99 albo 3,99 nie pamietam. i są smaki truskawkowe jagodowe i wiśniowe. i powiem tak: lepszych nie jadłam! truskawkowe są z CAŁYMI truskawkami a jagodowe są tak nadziane tymi jagodami ze mmm. normalnie polecam. są to takie konfitury z czarną nakrętką nie pamietam nazwy. ale jak bedziecie w biedronce to prosze zróbcie to dla mnie iu kupcie sobie ![]() Cytat:
oddaję swój głos![]()
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
anulka, a to ten polski lekarz, prawda?? Koniecznie daj znać jakie wrażenia po spotkaniu. I może jako Rodaczkę potraktuje Cię "łagodniej" i mniej zapłacisz... ehhh te chłopy......... mój tez mysli o zmianie auta i silniku najlepiej 4.2 !! Raz jakie opłaty, dwa ile to żre paliwa.. a do pracy ma raptem 3 km !
Nawet ten silnik sie nie nagrzeje i gdzie tu takie predkosci w PL rozwijać... A drugim halo to konsole i gry... andziotka i gusiagatko tez coś o tym wie i o ile pamietam to jeszcze bodajże Kasi albo Dziewczonki mąż "uzalezniony" od grania Koniecznie musicie pogadać o tych oszczędnosciach, bo tak jak mówisz -nie bedziecie sie licytować kto co kupi (-ł) Zosi... tak, wiem, ze takie rozmowy są ciężkie. Dla nas też to był problem, bo przed slubem kazdy równiez mega niezależny a tu zonk... I tak nie jest idealnie, ale kompromis trzeba wypracować !! Mnie do poniedziałkowej pensji zostało 102 zł Moria masz racje, zacznijmy świetowac tłusty czwartek od dziś andziot, gdy przeczytałam Twoje tytuły, to miałam aż gęsia skórkę i łzy w oczach.. to juz tak niedaleko... KOCHANE PIĄTKOWE DZIEWCZYNY ! dziś next week !! Swietujemy !! (edit; falstart - dziś czwartek !! ) Wiec gratuluje Czwartkowym Mamuniom A Paulizia to juz wrociła? Chyba dziś wylatuje do UK ?
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-24 o 11:30 |
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
daisyy a bo ja wiem
![]() masakra ![]() andziot swietne tytuly moj taki bez jajeczny ![]() wlasnie sie dowiedzialam, ze za tydzien ide na impreze na wage rangi miasta i ledwo co wlazlam w kiecke wygladam jak wieloryb musze pod spod cos dokupic, ala bluzeczke ozdobna ![]() a stanik do karmienia zaloze, bo inny siue nie zmiesci ![]() |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
dorkabl Kot ma zakaz wstępu, bo jak raz wlezie do środka, to go nie oduczę i będzie mi na małym spał
![]() A tak śpi na mnie Co do szkoły rodzenia, to podobno i tak zapomnicie ![]() A do samego porodu, to położna powinna przypomnieć np. jak oddychać My też szkołę mamy darmową, zaczynamy w sobotę ![]() anula My mamy wspólne konto i bardzo mnie to cieszy, bo tż nie panuje nad tym ile i na co wydaje i po tygodniu by nie miał kasy A tak, jak wie, że widzę, na co wydaje, to robi to racjonalnie i większe zakupy konsultuje ze mną.No i ja z nim też Tytuł mi się podoba ![]() Zytus Śliczne ![]() A jeszcze moja siostra jak się wyprowadzi, to sporo rzeczy z domu zabierze i będziemy musieli kupić ![]() Aliczka Tytuł mary Mój cellulit płacze, bo nie mam w domu nic słodkiego... No, chyba, że liczymy kaszkę manną z owocami z torebki ![]() listopadowa Też myśleliśmy o wersji z szufladą, ale była ponad 100zł droższa, a mebli do pokoju małego mamy wystarczająco, a uznaliśmy, że lepiej za te 100zł (cośtam dołożyć) dokupić regał mały albo coś Moria Jesteście niemożliwe z tymi pączkami... Słowo daję, przytyłam już 4 kg od kiedy jestem z Wami na wątku, a wcześniej ani jednego andziot Tytuł z bankructwem bardzo trafny Ja spałam dobrze, ale tż mnie obudził, że wysłał mi pracę na maila Jakby nie mógł poczekać, aż sama się obudzę.A było tak fajnie, Drań mnie grzał (śpi koło mnie pod kołdrą, przytulając się A propos Drania, to właśnie siedzi w wózku, a ja nie mam sumienia go wyrzucać. Będę tego żałować... ![]() Zbieram się chyba do pracy...
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
ddaaiissyy jeszcze chciałam napisać że pamiętałam o tym ze mamy terminy razem, tyle ze jakoś ostatnio pisałaś ze ci sie na wcześniejszy przesunął...smutno mi
|
|
|
|
#4070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadłam z chlebkiem, mój Tż wyjadał łyżeczką ![]() Ja mieszkam w De i pierwszy raz się na niego natknęłam. W De mieszkam od lipca 2008. Nie jest źle, ale brakuje mi bliskich, rodziny. Jak pracowałam nie odczuwałam tego tak bardzo, ale pocieszam się, że jeszcze trochę i będzie z nami nasze maleństwo Cytat:
super! Ciężko będzie wybrać
|
||
|
|
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziewczyny, ale pospałam
obudziłam się o 7.30 jak TZ wychodził z zamiarem, że wstanę, a gdzie tam, obudziłam się o 10.30, ale dobrze mi z tym .małym się już tak nie przejmuje, za to dziś rano wykazuje aktywność taką, jakby chciała mnie przeprosić , eh... kocham mojego małego gwiazdora .śniadanko było przepyszneee... łosoś . doczytałam Was i musze lecieć na zakupy i do przychodni się przepisać.będę później. buziaki. daisy 0 mówie Ci Szymuś cały Tatuś, gwiazdor .a ta Twoj pani dyr..... no masakra, wstrętny, durny babsztyl a sałatka: ryż, tuńczyk, ogórek kiszony (roboty moich rodziców ) jajko, kukurydza, majonezik... pycha .agus super! i dobrze ułożona .Kasiu "a mój cel być kochającą matką" nic więcej - super postawa, mimo trudności - jesteś wielka kladki:.Kwiatecek - "mów mi gwiazdor"... co to będzie .daisy - w klubie jest wątek "numerowy" - masz wstęp do klubu? tam sa nasze tel . ja nawet wczoraj odbyłam b. przyjemną rozmowę z jedną z Was - zupełnie inaczej zostawiaj i bierz nasze .Lolka - ale zakupki . już doczytałam - znowu zrobie nalot na smyka .a RENIFEREEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEk o nieeeeeeeeee, ahahahahahaha, cudnyyyy! i te drugie buciki, no nie moge .antropia za glukozę.anula za wizytę!!!!! będzie dobrze .Aga.M my chcemy ten sam x-lander co Ty sobie upatrzyłaś gusiagatko - wstyd normalnie - nidgy nie była tak aktywny jak przez te 15 min ... a za ten serekkkk - jak ja Cie nie lubieeeeee.Renesmee - dobrze że z maleństwem wszystko ok.migotka......... dopiero 1.00 a Wy już mi smaka narobiłyście na milke i hot-ddoga nie mogę anula - super tytuł!!!!!!!! wymyśliłam dwa, ale nawet ich nie wrzucam bo Twój wymiata i powala na kolana! co do TZta - ja myślę, że jak mała wyskoczy to mu się priorytety zmienią, niech się "cieszy" póki co, ale zmieni mu się - na pewno. ja myślę, że ten tytuł - przesuper z reszta :Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI ![]() na jakiś końcowy wątek - ale trzymajmy go w pamięci - andziot, jakby teraz nie było - dawaj na kwiecień tutuł nr 1 też wymiata |
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez was musiałam iść po coś słodkiego a że w w sklepie nie było już moich ulubionych pączków to kupiłam placek drożdżowy z owocami, też ujdzie Do tego zrobiłam kawkę (dawno nie piłam takiej zwykłej rozpuszczalnej) i drugie śniadanie zaliczone ![]() Anula, trzymamy kciuki za wizytę
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
matallewar tos mi poradziła z tą szkołą rodzenia- cholero ty jedna no!
Pójść pójdziemy, tylko sie bije z myślami czy w marcu czy w kwietniu
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grazin, jesli mowimy o tych samych konfiturach to podzielam Twoje zdanie w 100% ! Produkowane masz przez firmę Agros Nova ??? Jakoś na S sie chyba nazywają te konfitury ? Także mam truskawkowe w lodówce i aż poszłam sobie łyzeczkę zszamac bo są cuuudowne. Nie słodkie i caluskie owocki
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI
![]()
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajęcia trwają 5 albo 6 tygodni (sobota-niedziela). Dowiedz się w tej szkole rodzenia, do której chcesz iść ile trwają i kiedy najlepiej się zapisać, jak masz termin na czerwiec
|
|
|
#4077 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie zebym byla jakos wyjatkowo do Oilatum uprzedzona, ale pamietajcie o kilku rzeczach:
a) to nie jest jedyny emolient na rynku, a jest najdrozszy - sa jeszcze Oilian, Balneum etc. Musicie poczytac sklady i poszukac w internecie, na KWC b) rzeczywiscie nawilza i natluszcza, ale nie domywa!!! Wiec i tak bedziecie musialy raczej zaopatrzyc sie w jakies mydelko, chocby Bambino, bo po dwoch dniach poczujecie, ze skora dziecka jest brudna <-- testowalam to na sobie przez wiele miesiecy. c) rownie dobrze, jesli dziecko nie bedzie mialo jakis szczegolnych problemow ze skora, mozecie do kapieli dodac kilka kropelek zwyklej oliwki. Dziala podobnie. Wiec skoro nie czuc roznicy, to po co przeplacac? ![]() Cytat:
A jesli chodzi o ubrania dla siebie, to ja od pol roku nic sobie nie kupilam, no bo i gdzie, ciazowych nie ma juz sensu (naiwnie licze na to, ze schudne i wroce do swoich przedciazowych), a ladnych normalnych to jeszcze nie ma sensu, jak bede w domu siedziec z ulewajacym dzieckiem na klacie. Cytat:
Cytat:
Ja mam pierwszy raz w zyciu taki bol gardla, ze nie pomogl mi nawet Tantum Verde!!! Cala noc nie spalam, nie moge przelykac w ogole, mam w gardle zolto-krwistego giluna, a moj lekarz na urlopie. Ide zrobic sobie mleko z miodem (nienawidze mleka, ale co sie robi dla dziecka) i wracam do lozka. Mam nadzieje, ze to nie angina i chocby sie walilo i palilo to nie dam sobie wcisnac zadnego antybiotyku. |
|||
|
|
|
#4078 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Ja dziś byłam na pobraniu krwi (morfologia i HBs) i wiecie co przed chwilą zjadłam...? pysznego pączusia! tak tak Andziot- widze,że masz wene twórczą
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Monia robię dokładnie taką sama sałatke
jedynie jeszcze cebulę dodaję chyba mam dostep do klubu, musze poszukać bo nie pamietam ![]() Gusiagatko, własnie z tym serkiem to tu nam wszystkim narobiłaś smaczka W Polsce jeszcze nie widziałam takowej philadelphi Ona w ogole do nas doszła z kilkuletnim opoznieniem. W DE jadałam ją juz chyba nie przesadze, jak powiem z kilkanascie lat temu a w PL hmm moze od 4 góra 5 lat mozna ją dostac Poszukam na allegro moze bo brzmi wygląda smakowicie ! Znalazłam !!!!! JEEESSTTT Philadelphia milka http://allegro.pl/kraft-philadelphia...460629876.html
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy, ja w ogóle nie stosuję kropli, bo nie znoszę, wolę olejek. Ale w aktualnym stanie najchętniej nażarłabym się Aspiryny, ale jak?
![]() Andziot, Nutelle poczułam, może ona jakś lecznicza? ![]() Dobra, zmykam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Bardzo mi się podoba

normalnie chyba ruszę swoje cztery litery i zejdę do sklepiku po coś do kawy
. Mam takie same, tyle że z szufladą
- będzie kalafiorowa i filet z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym. Banalne, ale innego pomysłu nie miałam.

Jakies takies zboczenie
Długo siedzisz juz w DE ?
Nie miałas zadnych podstaw by sie np stresować !
nadal oszczędzam się ze słodyczami..... Ze słodkiego to tylko ostatnio płątki czekoloadowe do mleka wcinam albo kakao pije..no albo mineralkę z miodem i cipitrynką
Nawet ten silnik sie nie nagrzeje i gdzie tu takie predkosci w PL rozwijać... A drugim halo to konsole i gry... andziotka i gusiagatko tez coś o tym wie 

A tak, jak wie, że widzę, na co wydaje, to robi to racjonalnie i większe zakupy konsultuje ze mną.
kladki:.
.
za glukozę.