|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Lolka zakupy zabójcze
a te butki w zestawie z reniferkiem przecudowne Teraz to już chyba pękne z zazdrości i nie zasne A napisz mi jeszcze, gdzie i za ile kupiłaś te granatowe trampeczki z pierwszego zdjęcia? Też mam ten dwupak jasnych półśpiochów |
|
|
|
#3992 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki w imieniu mojego synka.. w końcu to jego ciuszki
![]() Cytat:
Mary nie szkoda Ci włosów? Mi też byłoby wygodniej myć przy każdym prysznicu, ale właśnie mi szkoda tych moich marnych włochalów.. Podobno dla cebulek nie dobrze tak codziennie je męczyć Kwiatecek A mój mąż też zawsze mi mówi, że mam super gust.. a potem dodaje - skoro sobie takie przystojnego męża wybrałaś, to musi dobrze świadczyć o twoim guście !!
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak dziś pomyślałam, jak wózek złożyłam
Że już tylko małego w nim brakuje ![]() Lolka Moje też by nie wytrzymały codziennego mycia Myję co 2-3 dni, ale też zawsze pod prysznicem
|
|
#3996 |
|
Rozeznanie
|
Renessme czy ja dobrze pamiętam, że kupowałaś ten wózek X-LANDER XA GONDOLA MAXICOSI CITI TORBA PARASOL
Jeśli tak, to napisz proszę, czy ten kolor jungle wygląda na żywo, tak jak na zdjęciu? Bo wydaje mi się niezła cena tej aukcji, ale u mnie w sklepie nie ma tego koloru, żebym mogła podejrzeć. |
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rene śpiworek fajny, co? Też w "Smyku" zakupiony.. udaoł mi się podwójnie, bo nie dość, że ładny to jeszcze z przeceny - zapłaciłam 30 zł !!!
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do dobrego gustu i twojego tz moj mowi tak samo na co ja ze akurat z jego wyborem to mialam chwilowe zacmienie![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
LOLKA -
Przecudne te ciuszki!!! Jakie buty! A te reniferki!!! Nie moge....
|
|
#4001 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko właśnie w Zarze ostatnio widziałam prawie identyczne za 130 zł, a mąż się na nie napalił i chce czekać na przecenę. Ale przypuszczam, że ta cena po przecenie będzie równie powalająca. Można wiedzieć ile kosztowały w smyku? Bo może zaspokoje pragnienia męża niższym kosztem |
|
|
|
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kolor jest identyczny jak na zdjęciu piękny ... TŻ dzisiaj złożył wózeczek i jest super
|
|
|
|
|
#4004 | |||||
|
Zakorzenienie
|
My juz po filmie i kazdy teraz siedzi wpatrzony w swojego laptopa, mam nadzieje, ze sie jeden w koncu popsuje bo nasze zycie prywatne bardzio na tych dwoch komputerkach w domu cierpi
![]() A filmu TURYSTA nie polecam jakos specjalnie, fajny, ale bez rewelacji, przynudnawy rzeklabym chwilami... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czzzaaaasem jak juz bylo bardzo zimno to mylam wieczorem a rano spryskiwalam woda i na szybko ukladalam, ale to sporadycznie bo czuje sie z tym zle![]() rozumiem wiec twoje zboczenie, dla mnie prysznic poranny rowna sie mycie wlosow, czasami jak sie kapie wieczorem (bo wiadomo wieczorkiem tez )) to tez umyje wlosy przez zapomnienie, moj TZ wtedy mowi, ze jestem nienormalna i mi wszystkie wyleca![]() Cytat:
![]() Lolaaaa genialne te ciuszki!!! spiworek, mokasynki i te bodziaki wszystkie! zestaw z reniferkiem moj ulubiony! jako meiszkaniec Norwegii mam tu mnostwo reniferkow i tez taki chceeee nooooooo!! gratulujemy udanej wizyty! Cytat:
![]() nic dodac nic ujac sle buziale i mooocno przytulam![]() Cytat:
wiec nie ma sie co przejmowac. ja jutro wizyta. mam nadzieje, ze znajda przyczyne moich plamien i okaze sie ze to nic groznego ![]() jeszcze zapuszcze sobie jakas muzyczke na dobranoc i powoli chyba szykuje sie do spanka... |
|||||
|
|
|
#4005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zadomowienie
|
Matall nie!! Ja się tak nie bawię!!
Furę dla Eda macie.. Wyrko też już stoi!! Macie wszytsko..!! Ale wam dobrze.. ale się wzorowi rodzice Edzikowi trafili ![]() Cytat:
Poza tym nie chcą się układać i dlatego nie lubię się czesać ![]() Seee Ci nasi mężowie wymyślili ![]() A tak po cichu wam powiem, że chciałabym, żeby mój synek był taki jak mój mąż!! I chyba życzyłabym sobie, żeby po nim odziedziczył charakter.. niekoniecznie po mnie |
|
|
|
|
#4007 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście, ale się udało doczytać
Cytat:
Mieszkam za granicą z mężem. Rodzina, rodzeństwo kochane tak daleko ode mnie Tutaj mieszka teściowa tylko a bliskich znajomych brak. Często spotykamy Polaków, ale Ci tylko cieszą się jak rodakom gorzej wiedzie się niż im![]() Cytat:
moniqac a to dzidzia mamie dzisiaj narozrabiała Boskie zdjęcie agus87 za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
Rewelacyjne zakupy ![]() Patrzcie jaki serek dzisiaj kupiłam uśliniłam się już w sklepie.
|
||||
|
|
|
#4008 |
|
Rozeznanie
|
noooo doczytałam, to teraz mogę Wam napisać, że dzisiaj byliśmy na tym ostatni genetycznym w 30 tc
z maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku, wszystkie pomiary w normie, wychodzi na troszkę większego niż z OM, nic mu nie odpadło i nadal jest malutkim kawalerem ![]() co do szyjki to nie za bardzo mi chciał sprawdzać, stwierdził że za tydzień mam wizyte u swojego gina prowadzącego, to on sprawdzi i mam leżeć jeszcze ten tydzień ... próbował coś tam zobaczyć przez powłoki brzuszne ale stwierdził, że w taki sposób to ciężko ocenić, a że na samolocie to on mnie badał nie będzie, bo po co tak często... no więc leżę dalej ![]() ![]() ... a jak wracaliśmy, to kazałam TŻ zajechać do MC i kupiłam sobie shakea czekoladowego ![]() ... jak cudownie było wyjść na zewnątrz |
|
|
|
#4009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4010 |
|
Rozeznanie
|
Mary, Anula ja też od zawsze myje włosy codziennie i to właśnie zawsze rano. I wcale nie uważam, żeby to niszczyło włosy, ani żeby to było nienormalne.
|
|
|
|
#4011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- oooooooo.... Philadelphie znam jeszcze z czasów jak w PL się o niej nie śniło no ale takiego cuda, to ja jeszcze nie widziałam... normalnie muszę spróbować
|
|
|
|
|
#4012 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do wlosow to moje juz bardziej przetluszczac sie nie moga, sa okropne ![]() z mojego tz to ten spokoj by mogli mlodzi odziedziczyc Cytat:
|
||
|
|
|
#4013 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zapłaciłam 30 złotóweczek ![]() ![]() ![]() ..i wstyd teraz się przyznać, ale jak myślę, że buty i śpiworek w tej samej cenie.. to buty drogie się wydaja hhahah Cytat:
Jak mój mały będzie ubrany "za renifera" będę myśleć o tobie i Zosi ![]() ![]() Anulka mocno ściskam kciukaski za jutro ![]() Szybko dawaj znać już po co u was !!
|
|||
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz zauważyłam go w sklepie. Kremowy serek biały z dodatkiem czekolady Milka |
|
|
|
|
#4015 |
|
Rozeznanie
|
Gusiagatko jak mogłaś o tej porze wkleić to zdjęcie
![]() Nie mam serka, ale mam milke i już otworzyłam. Robaki mnie zjedzą jak nic Renessme gratuluje udanego USG Zawsze miło podejrzeć dzidziola Ja będę 4 marca podglądać i już nie mogę się doczekać |
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Lolko, robię im to już tyle lat i jakoś się trzymają, na włosy nie mogę narzekać, a kiedyś nawet dostałam propozycję odkupienia, bo podobno z prawdziwych włosów robi się najlepsze treski, czy coś
Czasem zdarzy mi się nie umyć włosów, ale wtedy kucyk/kucyki, bo jakoś źle się czuję z nieumytymi. Nie wiem, jak z przetłuszczaniem, bo nigdy dłużej ich nie przetrzymywałam. Lubię mieć czyste, świeże, pachnące włosy, skóra głowy przecież też się poci, a wszelkie zanieczyszczenia osiadają też na włosach. Dla mnie to zwykła czynność pod prysznicem. ![]() Anula, no to jesteśmy dwie ![]() Catia, porozglądam się W sumie kusząca opcja
|
|
|
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam już do spania, bo jutro muszę wcześniej wstać. Mam wizytę u dentysty
![]() Już dość dawno nie byłam i aż się boję usłyszeć co mam do zrobienia... Na dodatek czasami miewam rano odruch wymiotny i boję się, że na fotelu. No cóż trzymajcie kciuki. Miłej nocy!!!
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na prawdę super, że z wami wszystko dobrze.. chociaż jestem pewna, że żadna z nas nie wyobrażała sobie, że mogłoby być inaczej! Szyjka się nie martw, tydzień szybko minie.. Synuś zdrowy i to najważniejsze ![]() ![]() Gusia Philadelphia ![]() Ja tą słodką i tą do kanapek uwielbiam!! Zresztą ja uwielbiam wszytsko co da się zjeść
|
|
|
|
|
#4019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
super ze po usg wszystko ok, a tym czekoladowym shake mnie dobilas po serku gusiaagatko |
||
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

a te butki w zestawie z reniferkiem przecudowne 

A dodam, że mam długie, do połowy pleców, a jeszcze niedawno były do pasa prawie
Nad wanną byłoby mi ciężko chyba, ale pod prysznicem jest wygodnie i szybko
Że już tylko małego w nim brakuje 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

uśliniłam się już w sklepie.

na fotelu. No cóż trzymajcie kciuki. Miłej nocy!!!