|
|
#1021 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
no własnie wiem zwłaszcza ze pierwotne załozenie było ze ma byc kolorowo,wesoło i niepoważnie ale myslałam nad czerwonymi i białymi dodatkami do tych ziemiości ![]() np czerwony dywan (Tza juz oswajam powoli z ta myślą ) i na scianach obrazy w czerwono-zółto-pomaranczowej kolorystyce
|
|
|
#1022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jak mi po 1-2 minutach od włączenia neta cały komp pada nawet odpowiedzi do baru pisze w notatniku, potem tylko kopiuje, połącz neta, kopiuj-wklej, przeczytać najnowsze wiadomości, zamknąć szybciutko neta, napisać swoją odpiowiedź, otworzyć neta, kopiuj-wklej...i tak już kwwwwa kolejny tydzień Ale ja tu zdechnę bez muzy i filmów na tym zadupiu Czemu ja się dałam namówić kolezance, zeby jej brat mi system zainstalował Głupia, głupia, głupia, zawsze sobie przez własną głupote wszystko pop***lę a przeciez nie mam pewnosci, ze to windows padł ale sama nie sprawdze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 12:41 |
|||
|
|
|
#1023 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi sie sciągnac jeszcze jeden program, moze teraz pojdzie, bo takim samym chyba wypełniałam rok temu i mi się jakimś cudem wszystko udało
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z takimi dodatkami powinno być dobrze
|
|
#1026 |
|
BAN stały
|
Ves, przy okazji - jak tam antyzmarchowe mazidło?
Mam nadzieje, że o mnie pamiętasz
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja zadzieram nosa
![]() Cytat:
---------- Kurzy zad! Wpadł mi w oko pewniem płaszczyk okołowiosenny, niedrogi w sumie.... Wizażu, doradź!
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet napisałam Ci pw. Ale możliwe,że zapomniałam go wysłać
|
|
#1029 | ||
|
BAN stały
|
Aha!
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brać, co masz nie mieć, jak możesz mieć
|
|
#1031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym po 2 niewyjściu wzięła dupę i pojechała do US po papierowy druk. Cytat:
Lepiej później po rozmysleniu sie opchnac na allegro niz nie kupic i juz nie trafic na taki który sie podoba. Napisałam to ja która nie może się od 2 lat zdecydować na zakup czegokolwiek i odpuszcza a potem dsama na siebie psioczy. (a ponoć człowiek uczy się na błędach).
|
|
#1032 | |||
|
Zakorzenienie
|
No
Cytat:
Cytat:
(za to kupiłam sobie zaj.e.b.iaszczy zielony stanik )A ten czarny ma taki wesoły, radosny krój Ach, wreszcie jakaś konstruktywna rada! ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
W sumie wpadł mi w oko całkiem przypadkiem i zawołał "bierz mnie! (będzie wspaniale, obsyp mnie złotym deszczem, no dalej! )", a że łażenie po sklepach mnie nieco frustruje i męczy, więc chyba pójdę za ciosem..., a co!
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-02-24 o 13:14 |
|||
|
|
|
#1033 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Racja, przecież to odchudza ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
oł jee, wreszcie czwartym programem udało mi sie tego pdf-a zrobić
![]() A jeszcze się z mamą pocięłam, wczoraj przed obiadem jej mówiłam, że mam straszną ochote na kaszę i żeby dzisiaj zrobić, a ona "kaszę? aha, no dobra" i tyle. Dzisiaj idę na obiad, a moje ślinianki od 24 godzin szaleją na myśl o kaszy, a tu... kartofle A czemu nie kasza? "Bo nie mam" No to teraz mi do cho***y mówisz? Jak dzisiaj rano byłam w sklepie i się pytalam co kupić? Co za pojjj**** dzień ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() A tak fogóle, to przesłuchałam arcturusa i Borknagar i doszlam do wniosku, ze Vortex najfajniej brzmiał w Dimmu Borgir. w tych pozostałych kapelach jakoś tak se podśpiewuje, bez tego cudnego pałera w głosie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 13:32 |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Czy istnieją jakieś odświeżacze do powietrza inne niż: górski poranek, morska bryza, cytrusowa nita, wiosenne kwiaty czy zieloność lasu?
Czy istnieje coś drzewne albo przyprawowe? Wqurzyłam sie użyłam odświeżacza w łazience pt. górski poranek i nie mogę teraz tam wliść bo mnie na .... zbira.
|
#1036 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jak... patriotycznie
![]() Cytat:
nom i w ten sposób w pracy będą 3 laski z B-stoku, podbijamy wielki świat oł je Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1037 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja cały czas czytam ze wiosenny czarny błyszczyk ![]() Cytat:
cedrowy płomien? ![]() chos jak ja go pofonhauam to tesz mnie zebrało..... mozna se psiknąć Feu de Bois diptika ![]() albo innego diptikowego rum spreya-cale mnostwo maja a kurde! o tym nie pomyslałam od razu zwizualizowalam se bialo czerwona flage na burej scianie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-24 o 13:39 |
||
|
|
|
#1038 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko mam pewne obawy, czy mój nekro-image na tym nie ucierpi i nie będę wyglądać zbyt wesoło |
|||
|
|
|
#1040 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozę mnie nie zbierze wszystko jest na pewno lepsze niż ozony i kwiatuchy. ad.2 Diptiki to ja używam na siebie. Szkoda by mi było na ten kanalizacyjny odór. Musze to zgłosić to do "zarządcy" bo już mam dość ze mi w łazience cuchnie gotowana kapustą.
|
|
#1042 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
choć mnie się bardziej kojarzy z socrealem ![]() eee, nie, do biurka i papiórków, pewnie długo nie posiedzi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1043 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wow ale fajnie Cytat:
![]() Cytat:
), nie obserwujecie wzmożonego pocenia w innych miejscach? ![]() Cytat:
Maja - Sałato bierz płaszczyka, najlepiej leć teraz, już do sklepu, bo jeszcze wykupią No i chyba nie wszystkie posty z nocy mi się wzięły i zacytowały ![]() Dzień dobry fogle
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
|
|
#1044 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Mić -
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapowiada sie fajnie, cena wysoka ale chyba to standard dla takich "aromatyzerów.Szukam raczej czegoś w spraju do takie butelczyny z farfoclami to by u mnie nie przeżyły minuty.
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Żeby rozświetlić twarz i nadać jej świeżości ![]() Madzix mam fajny błyszczyk w kolorze grobowego fioletu - sama jej doradzałam , wygląda genialnie Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1047 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jeden z moich znajomych pracował kiedyś z misem - mis był z bliska wąsaty i trochę ciężko mu komputer wchodził
![]() miała to o misie w cv czy przypadkiem wyszło?
|
|
|
|
#1048 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam to samo-czuje obiad w łazience nie swój ![]() Cytat:
|
|
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
|
W Rossmannach i Super Pharmie
Nie pamiętam Ale jak rozpuścił te hery do oudów, to jakby z bicza trzasnął Cytat:
Ale wiesz, jakbyś jednak zauważyła wzmożone pocenie w "innych miejscach", to możesz je też pociągnąć blokerem i problem z głowy ![]() ![]() Cytat:
Wezmę 2 na zapas ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1050 | |
|
Wtajemniczenie
|
no!Cytat:
Chociaż wiesz czy wbijać do sąsiadów n obiad czy nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

Jakby było za dużo tego jabłoniastego to na żywo, do jasnych paneli i części ścian wyglądałoby kijowo. Ale jeśli jabłoń na żywo jest inna to nie ma co gdybać
Przydałyby się kontrastowe elementy, właśnie jakaś rudość, albo fiolet, albo nawet czerwień 
zwłaszcza ze pierwotne załozenie było ze ma byc kolorowo,wesoło i niepoważnie 
) i na scianach obrazy w czerwono-zółto-pomaranczowej kolorystyce 
ale sama nie sprawdze 

A czemu nie kasza? "Bo nie mam" No to teraz mi do cho***y mówisz? Jak dzisiaj rano byłam w sklepie i się pytalam co kupić?