|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
moja siostra bylo wxczoraj w biedro i oto co zakupila:
![]() -maslo do ciala mango i lemon(lemon przypomina zapachem i konsystencja krem glicerynowy do rak )-szczoteczki do zebow -pasty do zebow -zel micelarny i ten niebieski -platki kosmetyczne -dyfuzer kwiat wschodu, ale u mnie jakos tak slabo pachnie -tarty z owocami lesnymi(wg mnie smakuja jakos tak nie wiem zakalcowarto troche:niewiem:jak takie zwykle kruche ciastko z dzemem) -skakanke -krem do rak -serki wiejskie)u mnie sa z krasnego stawu) -bonitki pelnoziarniste a czekoladek belgijskich nie bylo uff i to chyba wszystko
Edytowane przez Paulinka18 Czas edycji: 2011-02-24 o 09:50 |
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze ciekawa jestem tego niebieskiego, czy może też by się nadał dla mojej skóry? tak patrzę że w ulotce to jest pokazany tylko ten niebieski, różowego żadnego nie widzę
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie sa tylko te 2 |
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
ona jest ciężka, wypełniona piaskiem, ćwiczyć nią normalnie można, tylko jest bez powietrza, to tam wielka wada nie jest... Aczkolwiek początkowo się wkurzyłam. Ale przeżyję
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Właśnie wróciłam z Biedronki z książkami "Po prostu razem"Gavaldy i "Klub niewiernych żon", a także skakanką
Moja Biedronka wygląda jakby przeszło przez nią tornado. Cienie są połamane i pokruszone
|
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
Co sądzicie o paluszkach rybnych? Zjadliwe? Ile kosztują?
|
#4300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Dla mnie to jest raczej 'opalony', bo która Polka ma tak ciemny naturalny odcień skóry? Niestety brałam w ciemno i wzięłam akurat ten kolor myśląc, że będzie ok na lato jak trochę się 'opalę' balsamem brązującym a w domu po pierwszych testach zaczęłam mieć obawy czy i po użyciu samoopalacza nie będzie za ciemny Teraz żałuję, że w sklepie nie otworzyłam opakowania i sprawdziłam kolorów
|
|
#4301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do nowej oferty to ja zakupiłam podgrzewacze zielona herbata, ostatnim razem kupiłam pomarańczowe i były świetne. O zielonych dziewczyny pisały,ze mniej pachną - przetestuję ![]() Szukałam lizaków, tych pakowanych po 6szt i albo nie było jeszcze albo już zostały wykupione. Książek też nie było z nowej oferty, więc może jeszcze nie wyłożyli - bo nie podejrzewam,aby wszystkie zostały wykupione. Poza tym zauważyłam,że co Biedronka to inne zwyczaje. np perfumy z promocji stały na półkach z chemią, a w Biedronce , gdzie zwykle robię zakupy , rzeczy promocyjne stoją w koszykach promocyjnych. Więc nie zawsze wszędzie jest tak samo, niestety trzeba szukać. |
|
|
|
|
#4302 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
, a skakanek jakoś nie widziałam.
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nawet cieszę się że nie było beży u mnie, kupiłabym a potem bym żałowała ![]() Dziś testuje cienie i oczywiście czas na sprawdzenie połączeń kolorystycznych (tyle tych odcieni ). Eylinery łatwo się nakładają, są intensywne, kolor bardzo wyrazisty na powiece po 1 nałożeniu. Póki co 5h utrzymują się bez problemu, zobaczymy jak będzie potem
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Skakanki są już chyba od 3 dni. U mnie było ich pełno. Miałam kupić lidlową, bo bardziej mi się podobała, ale jakos tak wyszło...
|
|
|
|
#4306 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze - kupiłam te paluszki rybne (niebieskie pudełeczko - 100% filet - 250g) w we wtorek i kosztowały 2,89. Wczoraj w innej biedronce widziałam właśnie coś ok. 3,99. Ale jeszcze nie robiłam. A jak smażycie? Czekacie do rozmrożenia czy już mrożone np. na patelnie?
Edytowane przez joelina Czas edycji: 2011-02-24 o 11:50 |
|
|
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() ja już po wizycie w biedro. Zakupiłam: - peeling truskawkowy x 2 - dwupak signal - dwupak liptona, tak mi herbaty zasmakowały, że postanowiłam kupić na zapas - wiadereczko białego sera - uwielbiam ![]() - saszetki zapachowe kwiat wschodu, w mojej biedro leża od długiego czasu, pewnie z jakiejś starej gazetki. Mam zamiar zapolować w marcu na poziomkową. Białych Michałków nadal nie znalazłam |
|
|
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedronkowych nie jadlam jeszcze ale smakują mi te z LIDLA |
|
|
|
|
#4309 |
|
Przyczajenie
|
Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
A teraz WINA WŁOSKIE
i które dobre w dobrej cenie ? półwytrawne zeby nie bylo kwasne ? kupujecie ? |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Uff w końcu przebrnęłam przez kilka stron, które się nazbierały od wczoraj
![]() A więc ja byłam wczoraj w Biedronce i większość rzeczy była ![]() Kupiłam: -niebieski żel z drobinkami (wczoraj użyłam i póki co mi się podoba i chyba dziś pójdę zrobić zapas )-żel pod prysznic z johnsons'a, ale nie jestem zadowolona - dyfuzor kwiat wschodu, rano włożyłam patyczki do buteleczki więc zobaczę czy jak wrócę po pracy do pokoju to będę coś czuć ) - peeling pomarańczowy, bardzo je lubię i często kupuję - peeling do stóp - polecam to moje kolejne opakowanie. Jedynie wadą jest to ,że jak się kończy to ciężko go wycisnąć, ale to niestety wada większości produktów w tubkach ![]() -krem do rąk różowy (bo tylko taki się ostał), ale szczerze to chyba lepszy jest zielony Dziś pójdę jeszcze chyba zobaczyć kwiatki bo wczoraj było tyle ludzi, że nie mogłam się przecisnąć
|
#4311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) według mnie jak smażone sa na głębokim tłuszczu to strasznie nim przesiąkają i nie da się jeść. Ja zamrożone rzucam na dość mało oleju i jak widze że jest za mało to ewentualnie trochę dolewam. Jeszcze ich nie piekłam ale myśle że to lepsza metoda- przynajmiej nie strzelają po całej kuchence
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Rozeznanie
|
A propos peelingów. Pamiętacie może, był kiedyś w B. taki piling do rąk z serii BeBeauty w takich małych buteleczkach, 2 -fazowy, tzn. sól i olejek i trzeba było wstrząsnąć go, żeby się zmieszał dokładnie. Były chyba 3 zapachy, ja miałam brzoskwiniowy, fajne były, wygładzały dłonie i natłuszczały delikatnie. Szkoda, że już nie ma tych pilingów w sprzedaży
|
|
|
|
#4313 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY a któraś z was była moze dzisiaj w biedronce i widziala te wagi elektroniczne po 25zł
![]() Wyglądają na fajne i niby od dzisiaj w promocji sa , jestem ciekawa czy faktycznie bd .
|
|
|
|
#4314 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co prawda nie do mnie pytanie ale odpowiem ![]() chodzi o 2 pak pasty signal white now i kosztuje 11.99zl |
|
|
|
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj wpieniłam
![]() w Biedronce! Myślałam, że kogoś zabiję.Wchodzę sobie, żeby kupić ananasa w puszce, piersi, pastę jajeczną jabłka i szpinak... a tu proszę peeling truskawkowy, tusz i jakieś kosmetyki do kąpieli.Popatrzyłam na ceny pomyślałam, pomyślałam... bach! truskawy do koszyka. Odwracam się, a tu, w wąziutkim przejściu za moimi plecami stoi ochroniarz. Dosłownie! Stał za mną i ja odwracając się, wpadłam prawie mu w klatę. Nikogo oprócz mnie na tym dziale nie było. No nic... idę dalej, ale już mi ciśnienie skoczyło.Lecę na warzywa i wybieram sobie pomidory (swoją drogą, okropne! z wierzchu czerwone, wewnątrz twarda zieleń). Odwracam się, a za plecami ochroniarz! Noż kurcze! Nie wytrzymałam i pytam, czy coś robię takiego, że musi stać za moimi plecami? A on udaje zdziwionego, że tylko obserwuje sklep i jestem pierwszą klientką, która zwróciła mu uwagę ![]() Ja rozumiem, że to ich praca, ale bez przesady! Czułam się jak złodziejka! Nic nie mogłam obejrzeć w spokoju, ponieważ czułam jego oddech, autentycznie! Po tej akcji - odczepił się i WYSZEDŁ przed kasy. No... uff... wyżaliłam się, ale mam kiepski dzień dzisiaj
|
|
|
|
#4319 | |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny myślicie ze do 8 marca te wszytskie produkty jeszce będą? Niby pisze że do wyczerpania zapasów lub do 8 marca, ale jak w poniedziałek już nic nie bedzie z tych kosmetykow to troche przegiecie
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Kiedyś też byłam w Leclercu i ochroniarz cały czas łaził za mną a ja normalnie robiłam zakupy, siłowałam się tylko z lodówką żeby wyciągnąć paluszki rybne ale to przecież nie zbrodnia ale też zwróciłam uwagę![]()
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie ja raz robiłam zakupy w Tesco i tam przy wejściu do sklepu stał ochroniarz. Kiedy zrobiłam zakupy i wychodziłam ze sklepu chciał bym pokazała mu paragon i zakupy. Jakbym coś ukradła. Nikogo innego nie poprosił o to tylko mnie. Oczywiście nie miałam nic do ukrycia.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

)

Dla mnie to jest raczej 'opalony', bo która Polka ma tak ciemny naturalny odcień skóry?
Niestety brałam w ciemno i wzięłam akurat ten kolor myśląc, że będzie ok na lato jak trochę się 'opalę' balsamem brązującym a w domu po pierwszych testach zaczęłam mieć obawy czy i po użyciu samoopalacza nie będzie za ciemny