|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Cytat:
(też Tesco:P). Facet niby miał ją rozmagnesować, ponieważ miała wszyte zabezpieczenie... no, ale to rozumiałam.Dzisiaj zwyczajnie w świecie facet stał mi na plecach, aż nie wytrzymałam! I naprawdę - wyobraźcie sobie alejkę - może z 1m szerokości i ktoś patrzy na ręce. Idę na drugi koniec sklepu, to samo. No nerwy mi puściły! A nawet jeśli miał jakieś podejrzenie, to mógł to robić dyskretniej, jego praca nie polega na prześladowaniu, a obserwowaniu klientów. Ervisha - ja bym na Twoim miejscu nie zgodziła się. Jeśli nie było podstaw, nic "nie dzwoniło", prosiłabym o wezwanie policji. Ochroniarze czują się bezkarnie. Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2011-02-24 o 14:34 |
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Paluszki mi bardzo smakują i zarówno jak smażę na patelni czy w piekarniku to wrzucam zamrożone ![]() princesa89; też się dzisiaj nad tym zastawiałam czy coś z tej oferty będzie można dostać później bo u mnie w biedronce już praktycznie nic z niej nie ma |
|
|
|
|
#4324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem o czym mowisz bo czasem mi sie to zdarza w rossmanie lub wlasnie w biedronce a ja po prostu lubie sobie czasem dluzej cos poogladac i sie zastanowic czy kupic czy nie
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nic nie robiłam. Nie oglądłam długo produktów ani nic z tych rzeczy. Uwziął się nam nie i tyle
|
|
#4327 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj bedac w krakowie nie bylam w krakowie, dzisiaj polecialam i lipa. nic prawie nie bylo. a we wtorek po poludniu bylam i tez nic nie wystawione. wczoraj tak wykupili. kupilam tylko skrzyp i perfum kylie minoque couture, chcialam soraye to zostaly same bardzo ciemne po pilingach ani sladu.
a u mnie pasy jajeczne sa, kupilam sobie. estelli toffi tez co chwile dokladaja tez kupilam. michalki biale super. tarty tez. ja jestem szczupla wiec sobie moge pozwolic na duzo slodkiego... |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z Biedronki a właściwie z dwóch
I tak kupiłam:- zapas żeli do twarzy zarówno niebieskie jak i różowe - peelingi czrna porzeczna, truskawka i grejfrut - farbę do włosów, sprzątnęłam ostatni złoty brąz - czekolady belgijskie na swoje stracenie ![]() - książkę "Klub milośniczek czekolady" - zestaw herbat Liptona - masła do ciała - dyfuzer kwiat wschodu, bardzo ładny zapach Poza tym wszystkiego pod dostatkiem. U mnie cienie do powiek były w 4 zestawach: zielony, niebieski, fioletowy i złoty (wymieniłam kolory eyelinerów). Podkładów dużo i możliwe, że był jasny beż. Tarty sobie odpuściłam i chyba dobrze. |
|
|
|
#4329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio mi się nudziło więc kiedy ochroniarz stanął prawie koło mnie i się we mnie wgapiał w Rossmannie, stałam sobie przed półką i zaczęłam oglądać swoje dłonie. Szybko sobie poszedł |
|
|
|
|
#4330 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Od paru tygodni Wasz wątek stał się moją codzienną lekturą obowiązkową i postanowiłam do Was dołączyć. Dzięki Wam kupiłam ostatnio piękne czerwone podkładki filcowe i pudełka tekturowe. Ze sprawdzonych i znanych mi produktów biedronkowych polecam szczególnie: -kukurydzę, -oliwki zielone z papryką -płatki kukurydzione, -cola light -kaszki Mleczny start -czekolada z ryżem -piwo Trix malinowe -płyn do płukania Eden czerwony -lody bakaliowe Symfonia -ciasto francuskie -mieszanki warzyw mrożone Oj jest tego więcej.... Mogłabym pisać i pisać.... Pozdrawiam wszystkie fanki Biedronki. I mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
|
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
a ja zakupiłam wczoraj te tarty- wg mnie są przepyszne! zwłaszcza te z morelami
Jeszcze dziś (ewentualnie jutro) polecę do Biedry dokupić wiecej opakowań- tak na zapas
|
|
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
Czy u Was dostępne jest jeszcze mleko Gerber dla dzieci? Kiedyś u nas było, ale od dłuższego czasu nawet karteczki z ceną nie widać...
Ja w biedronce kupuje: - paluszki lajkonik, - nektar bananowy, soki Vitanella, - makaron pastani, ten maly jejeczny, ryż, - buraczki tarte, marchew+groszek, pomidory krojone w puszcze, - sos boloński w słoiczku, - mięso mielone wiep-woł, - sery Beniamin, - bagietka czosnkowa, - pizza 1kg, - ciastka Paryskie, małe herbatniki, - mleko 3,2% - pampersy i chusteczki dada, - płyn Eden niebieski, - zapałki, ściereczki, gąbki do czyszczenia, - herbata miętowa, oraz to co jest potrzebne i jest w promocji Więcej teraz nie pamiętam hehe
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i po żele micelarne i po resztę kosmetyków
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#4335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do ochroniarzy, obecny z Biedronki raczej stoi na środku lub przed kasami i obserwuje, ale ten poprzedni też tak lubił chodzić za kimś krok w krok... i widzę, że nie on jeden : /
|
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie to oni te kosmetyki będą dokładać w następnym tygodniu bo skoro są to artykuły na dzień kobiet to dziwne byłoby jakby już nawet 1 marca nic nie było. Mam taką nadzieję bo chcę dokupić żel micelarny jeszcze na zapas wczoraj myłam buźkę i super uwielbiam go, peeling i czekoladki belgijskie
chyba jestem ich maniaczką
|
|
|
|
#4337 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nie spotkałam się z przypadkiem żeby ochroniarze w Biedronce chodzili po sklepie. Zawsze stoją za kasami albo wcale ich nie ma.
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Pociągne temat ochroniarzy ^ ^ w rossmanach najczęściej czuję się jak złodziejka! Często tam chodzę, oglądam, porównuje, czytam składy itd. Zawsze cośkupuje. I kilkakrotnie w momencie kiedy kucałam z kremami w ręku i czytałam skład ochroniarz stał NADE MNĄ. Odwracam się i pytam kulturalnie czy coś się stało a ten, że coś ZA DŁUGO się zastanawiam! Patrze na niego z oczami wielkości arbuzów ze zdziwienia i pytam czy to zbrodnia i chyba nie ma nic dziwnego w tym, że w sklepie kosmetycznym oglądam kremy i nie wiedziałam, ze jest na to jakiś limit czasowy! Oburzył się i w momencie kiedy podchodziłam do kasy poszedł za mną i sał przy kasjerce. No myślała, że go udusze!
A wracając do biedronki to muszę zapolować na peelingi - uwielbiam je!Przydałoby sie zrobić małe zakupy spożywcze: - avokado (najtańsze jakie widziałam) - serki wiejskie/twaróg - grahamki (ale tylko z dwóch biedronek bo w innych widziałam po prostu nadmuchane, zabarwione buły pszenne, które podawały się za grahamki) - słonecznik - jakieś chipsy ^ ^ nie wiem, które są najlepsze bo chyba tylko raz jadłam jakieś pomidorowo - coś tam, były smaczne. Aaa i żele micelarne - jak będą to wezme kilka sztuk.
|
#4339 |
|
Rozeznanie
|
Taki trochę oftop w sprawie kosmetyków w tubkach. Może się komuś przyda. Ja jak mam coś w tubce to jak zużyję gdzieś połowę to przecinam tubkę na pól i wkładam jedną połówkę na drugą. W ten sposób można zużyć do końca, a jest zamknięte i nie wysycha. Mam nadzieję że rozumiecie.
Ja mam nadzieję że żele zostawią w stałej ofercie. U mnie one stoją normalnie na półce. |
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym nie ma u mnie peelingów porzeczkowych
|
|
#4341 |
|
Rozeznanie
|
w mojej biedrze też wszystkiego pod dostatkiem
pełno palet cieni,zestawów mascara+błyszczyk,podkład ów też sporo było(jeden zakupiony) no a farby już na wykończeniu peelingów też masa choć grejpfrutowy zszedł po całości.zakupiłam dziś skakankę,przetestuję popołudniu
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
O, jeżeli chodzi o Rossmann to nade mną też często stoją, jak nie ochroniarze to sprzedawczynie które chyba zwyczajnie nie mają co robic
![]() Jaką książkę z tych co się pojawiły polecacie? |
|
|
|
#4343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Toperzyca Czas edycji: 2011-02-24 o 15:41 |
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada belgijska biała jest przepyszna
zjadłam na razie jedną kostkę i walczę ze sobą, żeby się nie rzucić :P ciekawe jak inne...
|
|
|
|
#4345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż sama się zdziwiłam I całkiem ładnie pachnie : ) Przynajmniej ten zielony
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Ja go używam
![]() ![]() mam ten do skóry wrażliwej. jak dla mnie identyczne jak Gilette baardzo mało a piana gęsta i wielka
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4347 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
#4348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I na ten niebieski żel do buzi też się juz nastawiłam po Waszych recenzjach. Zmieniając temat. Mój małż kupił ostatnio tą lampke ledową z czujnikiem ruchu. Sprawdza się rewelacyjnie na korytarzy gdzie nie mam wyłącznika schodowego. Jedyny mankament to to że trzeba ją wyłączać w dzień a włączać jak już jest ciemno bo takto by w dzień się załączała przy najmniejszym ruchu na korytarzu. Mój małż się śmiał ze mnie że chyba nie sądziłam że w tej cenie będzie też czujnik zmierzchu, Ale ogólnie polecam! Edytowane przez Toperzyca Czas edycji: 2011-02-24 o 16:02 |
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Artykułów z gazetki dla kobiet u mnie pod dostatkiem
skusiłam sie na podgrzewacze o zapachu cytrusowym, tak zachwalałyście poza tym, mleko chipsy ser-szynka
|
|
|
|
#4350 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie wróciłam z zakupów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

(też Tesco:P). Facet niby miał ją rozmagnesować, ponieważ miała wszyte zabezpieczenie... no, ale to rozumiałam.

a ja po prostu lubie sobie czasem dluzej cos poogladac i sie zastanowic czy kupic czy nie

I tak kupiłam:

zjadłam na razie jedną kostkę i walczę ze sobą, żeby się nie rzucić :P ciekawe jak inne...