|
|
#571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
![]() mam nadzieję bo wyczekuję tego spotkania ze zniecierpliwieniem ![]() A on coraz bardziej mi słodzi ![]() Oczy mam po babci Btw. Czyżbyś sie chciała oświadczyć ?? ![]()
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co... naszła mnie ta refleksja..
Ze chyba najsmutniejsze jest w calym rozstaniu to, jak dziewczyna wklada w zwiazek wiele wysilku, staran, wyrzeczen. Robi dla faceta wszystko.Kocha go prawdziwa, wielka , bezinteresowna miloscia. I nawet przez mysl jej nie przychodzi ze ksiaze z bajki pomimo tego co ona robi , co daje , ile mu ofiaruje , zostawi ją bo tak. I ten sam ksiaze z bajki nie znajdzie racjolanego wytlumaczenia. Rzuci tekstem, ze cos sie wypaliło, obwini ją za reszte , spakuje manatki i sobie pójdzie w pi***. Ale nawet nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to kiedy ów książe nawet przez chwile nie zateskni za ta dziewczyną, kiedy ją oleje nie tylko jako partnerke , ale przede wszystkim jako czlowieka. I kiedy po kilku latach bycia razem a raczej próbie tej kobiety ,,kochania za dwoje , aby palant miał wszystko'' , nie usłyszy od takiego, ze mu przykro , ze ma watpliwosci co do swojej decyzji ... I nie przyleci ten facet z kwiatami, ze chcce wrocic, nie poprosi o wybaczenie, nie przeprosi. On zapomni. Zapomni tak naprawde. To jest przykre. Taka kobieta nie otrzymała nic za to co dała z siebie... Wzieła mi sie ta refleksja stad , ze sama to przezylam. Myslalam, ze po kilku miesiacach on zateskni za mną , nie bedzie mógł sie pogodzic z rozstaniem i po prostu bedzie chciał wrócić. Ale to tylko moja przypadłość. |
|
|
|
#573 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście
Wyjdziesz za mnie? Będzie trójkącik jak się zgodzisz , bo i Ty i ja jesteśmy zaręczone już z Monilką ![]() ![]() To nie tylko Twoja przypadłość. Kilka stron wcześniej pisałam o tym (Więc z lenistwa się zacytuję) ![]() Jest ciężko, ale takie oddawanie życia facetowi kończy się właśnie tak, że jemu się nudzi, bo ma wszystko i nie ma o co się starać, więc się nie stara. Rodzą się kłótnie, zaczyna się wszystko sypać, związek się rozwala całkowicie (bo facet przyzwyczajony do tego, że to tylko i wyłącznie kobieta się stara zaczyna się dziwić o co jej chodzi i jakim prawem wymaga od niego jakiegoś większego zaangażowania, wcześniej jej przecież pasowało ). A wtedy kobieta zostaje z niczym, bo olała przyjaciół i ich cierpliwość też się skończyła i oni też się oddalili, olała szkołę i ma zaległości/kiepskie oceny/ kiepskie wykształcenie, olała pracę, to ma jakaś byle jaką i marne pieniądze za to. Nie opłaca się po prostu tak poświęcać, bo to się nigdy dobrze nie kończy. Kobieta ma być jego partnerką, a nie matką traktującą go jakby miał 2 lata. ![]() A tak w ogóle znalazłam kilka ciekawych artykułów do poczytania Wklejam jakby kogoś zainteresowało bądź jakby się ktoś nudził ![]() Dekalog porzuconej kobiety (to już chyba ktoś kiedyś wrzucał http://zdrowie.onet.pl/fotogalerie/d...l#photo8534014 Kiedy kobieta kocha za bardzo http://zdrowie.onet.pl/psychologia/k...0,artykul.html 7 sposobów na pokonanie niepewności http://zdrowie.onet.pl/psychologia/7...9,artykul.html Uwolnij głowę od czarnych myśli http://zdrowie.onet.pl/psychologia/u...7,artykul.html Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą http://zdrowie.onet.pl/psychologia/g...9,artykul.html
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-24 o 15:28 |
|
|
|
#574 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25327738]Treść usunięta[/QUOTE]
Przecież Ty miałaś jak najszybciej się z nim rozstać i trzymać od niego z daleka
|
#576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taak, ja wiem, ale innego powodu nie było... ;/ Wszystko układało sie swietnie do czasu kiedy jego kolega zaproponowal mu dorobienie sobie, i watpie zeby to legalne bylo. |
|
|
|
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zajęć. Czuję się jak stara baba, wszystko mnie boli, tu mnie kłuje, tam trzeszczy w kościach.. chyba się sypię.
Ejjjj, mam tak przystojnego Pana Doktorka z Anatomii.. brunecik wysoki, młodziutki a jak paaaachnie! Tak się śmialiśmy grupowo, mój kolega pytał go czy pracuje czy jest tutaj na stażu, fajnie, zabawnie, a nagle wypala z tekstem "dziewczyny chcą wiedzieć, ale boją się zapytać czy jest pan żonaty" (nie miał obrączki, tylko różaniec na palcu serdecznym) a on ? yyy... ee... 'zostawię to pytanie bez odpowiedzi' hahah słoooodki jest!
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj bylam na dniach otwartych i ooooo! tyle facetow wokol!
|
#580 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi teraz humor zbladł.. mój exex, z którym mam nawet dobry kontakt ma dziewczynę - cieszyło mnie to, bo fajny facet i należy mu się.. i zobaczyłam jego opis.. przykro mi się zrobiło, bo dla mnie nigdy nie miał. NIE chodzi tutaj o głupi opis.. tylko o to, jak teraz jest szczęśliwy.. ze mną aż tak bardzo chyba nie był..
|
#582 |
|
Rozeznanie
|
spoko, pozniej poszlam do baru z ludzmi z klasy i co? i przyszedl byly ze swoimi jakimis kumplami... zmienilismy sale, ja sie troche wstawilam ;/ a jak poszlam na ta sale, gdzie oni siedzieli to ich nie bylo, takze chyba wrocili na ciag dalszy tych wykladow, tak czy owak, jakos mi sie smutno zrobilo, ze przylazl i dlugo patrzyl na mnie, a ja teraz z ta grzywa jakos strasznie inaczej wygladam, kumpela powiedziala, ze inaczej, dziwnie (inaczej nie znaczy dobrze ;() inni nie zauwazyli roznicy...
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
Jak dziewczyna da odczuc facetowi, żę jest w stanie zrobić dla niego naprawde wiele, i pokaże za bardzo swoje zaangażowanie to po pewnym czasie facet stwierdzi, że i tak czego by nie zrobił to My i tak wybaczymy i po jakimś czasie sie całkiem przestanie starać, no bo przecież będzie miał już wszystko to co chciał... I niby dla niego będzie dobrze ale dla nas już będzie inaczej, mniej zainteresowania, czułości i w ogóle... Faceci są jacyś dziwni...
|
|
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To jest tak cholernie niesprawiedliwe...trudne do pogodzenia się. Ja też myślałam, że zatęskni...ale skoro nie tęskni to znaczy że po prostu mnie nie potrzebuje...i to jest najgorsze właśnie. To, że on w ogóle tego nie żaluje, że dla niego to jest już przeszłość. |
|
|
|
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
a tak w ogole dziewuch znacie jakis genialny sposob na przyzwyczajenie wlosow do grzywki? mam cos a'la wicherek na srodku czola i na ktora bym nie zaczesala ta grzywke to mi sie odgina... ;(
|
#586 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mówią że kobiety są skomplikowane![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Niestety jest dokładnie tak jak napisałaś
A mówią że kobiety są skomplikowane![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Czyli wychodzi na to, że to faceci sa bardziej skomplikowani od kobiet Naaaam czuuułooości i miłooości i w ogóle noo ;D Edytowane przez Strawberry2010 Czas edycji: 2011-02-24 o 16:30 |
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
przyklepanie czymkolwiek spowoduje ze bede miala wrazenie ze jest tlusta, odgarnianie tez zreszta powoduje jej przetluszczanie, narazie stawiam na spinki, ale w pewnym momencie mnie trafi, nie po to ja scielam, zeby teraz ja spinac ;/ ble
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
;o
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-24 o 16:30 |
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
idę dzisiaj z eksem na tańce
ciesze sie , uwielbiam z nim tanczyc, ale wiem ze nie moge sobie robic nadzeii, choc pewnie to nieuniknione...bo caly czas robie...pare dni temu na pytanie czy nie bedziemy juz razem i mam sobie ukladac zycie, odpowiedzail ze nei wie i nie moze mi teraz na nei odpowiedziec, wiec jak tu nei robic sobie nadziei...a jak u was dzien minal? jakie plany na wieczor?pozdrawiam sedecznie
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry dziewczyny, nie chce mi się nadrabiać. Jestem załamana.
Przez awarię kompa korzystałam z jego lapa. Pierwsze co tam znalazłam to mail od koleżanki z jakimiś notatkami, tytuł "tylko dla Ciebie, Kwiatuszku : )))"... Załamka, tłumaczył, że ona ma chłopaka, że to tylko taki żart, że to było na zajęciach, że ona ma taki sposób bycia i mówienia, że przecież w tym mailu nic nie ma tylko notatki, że ona mu się nawet nie podoba. Ok. Uwierzyłam. Dzisiaj wpisuję jakąś stronę na s a tam wyskakuje mi z historii sex chat... Pytam go co tam robił, mówi, że wcale tam nie wchodził tylko raz z kumplem robili sobie jaja z ludzi na czacie i przecież mi o tym mówił (fakt, było coś takiego, mówił mi o tym). Ale przezornie sprawdziłam godzinę wejścia. 1 w nocy... Kilka razy. Mówił, że niemożliwe, że nic takiego nie pamięta. Przyjechał do mnie, w końcu wyciągnęłam z niego, że dobrze to pamięta, mówi, że był tam kilka razy. Było to w listopadzie. Twierdzi, że mnie nie zdradził, że kłamał, bo wiedział jakby to wyglądało, że wchodził tam z nudów a nie żeby uprawiać cyber seks i że po prostu robił sobie tam jaja z ludzi a nie gadał o seksie. Boże, jak mi jest ciężko Pomóżcie mi, teraz ja nie wiem co mam robić
|
|
|
|
#592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie też panuje cisza, zero jakiejkolwiek tęsknoty. Cóż, widocznie znaczyłam mniej niż mi się wydawało. Pocieszam się jakoś tylko tym, że jednak dobrze, gdy skończy się związek z kimś, kto nie kochał, bo potem byłoby tylko gorzej. (W sumie nie mogę sobie wyobrazić stanu gorszego niż teraz, ale... pewnie można cierpieć bardziej).
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Ty, Fubisiu, nie wiesz co robić?
to musi być na prawdę źle.. Nie wiem.. ja bym była podejrzliwa.. koleżanka.. potem seksforum.. wątpie żeby sobie robił 'żarty' .. wszyscy wiedzą po co tam tam się wchodzi.. a przecież cyberseks to też zdrada..
|
#594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym cybersexem to moze i prawda, ale nie rozumiem, ze jak klamal? ;o
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrytka jasne,że tak
|
#596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym razie to, co do tej pory zostało przez Ciebie "stwierdzone" nie byloby dla mnie wystarczającym powodem do podjęcia jakichś bardziej radykalnych kroków, jak rozstanie.. Poczekaj, zobacz jak się będzie zachowywał, czy będzie się starał odbudować stracone zaufanie. Ja osobiście też często zaglądam na czat (niekoniecznie są to pokoje "sex" ), niemniej jednak jestem w stanie zrozumieć, że czasami ludzie wchodzą tam właśnie "dla żartu" - w rzeczywistości większość z nich nie miałaby odwagi spotkać się ze sobą twarzą w twarz. Zależy też oczywiście wiele od intencji - ja wchodzę tam po to, by niezobowiązująco porozmawiać na jakiś przyjemny, interesujący temat, inni wchodzą tam żeby się cyberseksić o.O albo szukać wrażeń... Jeżeli Twój TŻ dotąd nie zawiódł Twojego zaufania i zarzeka się, że zajrzał tam ot, z nudów, bez żadnych niecnych planów i nadziei - daj mu szansę. Oczywiście to tylko moje zdanie ![]() Acha.. Dopisek po namyśle: jestem skłonna uwierzyć w to, że po prostu zrobiło mu się głupio z powodu "przygody" z tego typu stronkami i właśnie dlatego chciał ten haniebny fakt zawoalować :x No i weź pod uwagę, że było to w listopadzie... Czyli nie jest stałym bywalcem. Może faktycznie było to takie jednorazowo-bezmyślne
Zrób coś. Już tak nie mogę. Wszystko ma kolce, powietrze ma kolce, deszcz wymierza policzki. Włosy wplątały się w szprychy roweru, odchodzą razem z głową. Zrób coś. Zabierz mnie stąd. Edytowane przez Casaria Czas edycji: 2011-02-24 o 16:41 Powód: nagła myśl :) |
|
|
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale z drugiej strony nie zdradził Cię, ale okłamał i teraz kwestia tego czy był to jednorazowy incydent czy się powtórzy. Poczekaj, zobacz jak on się będzie zachowywał. Trzymaj się i nie załamuj
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-02-24 o 16:42 |
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
no klamal bo mowil ze w ogole tego nie pamietal i dlatego powiedzial ze nie wchodzil na ten czat... potem sie okazalo ze pamietal to tylko nie chcial sie przyznac bo "wiedzial jak to bedzie wygladalo". twierdzi ze mnie nie zdradzil ze tylko jaja sobie robil...ale wczesniej twierdzil ze go w ogole tam nie bylo... masakra... nie wiem juz w co mam wierzyc
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj widzę, nie znasz jej historii.. Jej facet obściskiwał się z inną dziewczyną..
|
|
#600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Kolor identyczny 

). A wtedy kobieta zostaje z niczym, bo olała przyjaciół i ich cierpliwość też się skończyła i oni też się oddalili, olała szkołę i ma zaległości/kiepskie oceny/ kiepskie wykształcenie, olała pracę, to ma jakaś byle jaką i marne pieniądze za to. 

A mówią że kobiety są skomplikowane

Pomóżcie mi, teraz ja nie wiem co mam robić