Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 14:54   #571
juniorka89
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Biedactwo
Ale chociaż palenie rzucisz i wyjdzie Ci to na zdrowie

To dobrze

Jak mój niedoszły Kolor identyczny
I to mi się w nim najbardziej podobało, więc uważaj
niby tak ale to oznacza,że rzucę bo muszę a nie dlatego,ze chcę tak jak w grudniu

mam nadzieję bo wyczekuję tego spotkania ze zniecierpliwieniem
A on coraz bardziej mi słodzi

Oczy mam po babci
Btw. Czyżbyś sie chciała oświadczyć ??
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:03   #572
szczesciaraaa089
Raczkowanie

wiecie co... naszła mnie ta refleksja..

Ze chyba najsmutniejsze jest w calym rozstaniu to, jak dziewczyna wklada w zwiazek wiele wysilku, staran, wyrzeczen. Robi dla faceta wszystko.Kocha go prawdziwa, wielka , bezinteresowna miloscia. I nawet przez mysl jej nie przychodzi ze ksiaze z bajki pomimo tego co ona robi , co daje , ile mu ofiaruje , zostawi ją bo tak.
I ten sam ksiaze z bajki nie znajdzie racjolanego wytlumaczenia. Rzuci tekstem, ze cos sie wypaliło, obwini ją za reszte , spakuje manatki i sobie pójdzie w pi***.
Ale nawet nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to kiedy ów książe nawet przez chwile nie zateskni za ta dziewczyną, kiedy ją oleje nie tylko jako partnerke , ale przede wszystkim jako czlowieka.
I kiedy po kilku latach bycia razem a raczej próbie tej kobiety ,,kochania za dwoje , aby palant miał wszystko'' , nie usłyszy od takiego, ze mu przykro , ze ma watpliwosci co do swojej decyzji ...

I nie przyleci ten facet z kwiatami, ze chcce wrocic, nie poprosi o wybaczenie, nie przeprosi. On zapomni. Zapomni tak naprawde.

To jest przykre. Taka kobieta nie otrzymała nic za to co dała z siebie...

Wzieła mi sie ta refleksja stad , ze sama to przezylam. Myslalam, ze po kilku miesiacach on zateskni za mną , nie bedzie mógł sie pogodzic z rozstaniem i po prostu bedzie chciał wrócić.

Ale to tylko moja przypadłość.
szczesciaraaa089 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:15   #573
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość

Oczy mam po babci
Btw. Czyżbyś sie chciała oświadczyć ??
Oczywiście
Wyjdziesz za mnie?

Będzie trójkącik jak się zgodzisz , bo i Ty i ja jesteśmy zaręczone już z Monilką

Cytat:
Napisane przez szczesciaraaa089 Pokaż wiadomość
To nie tylko Twoja przypadłość. Kilka stron wcześniej pisałam o tym (Więc z lenistwa się zacytuję)
Jest ciężko, ale takie oddawanie życia facetowi kończy się właśnie tak, że jemu się nudzi, bo ma wszystko i nie ma o co się starać, więc się nie stara. Rodzą się kłótnie, zaczyna się wszystko sypać, związek się rozwala całkowicie (bo facet przyzwyczajony do tego, że to tylko i wyłącznie kobieta się stara zaczyna się dziwić o co jej chodzi i jakim prawem wymaga od niego jakiegoś większego zaangażowania, wcześniej jej przecież pasowało). A wtedy kobieta zostaje z niczym, bo olała przyjaciół i ich cierpliwość też się skończyła i oni też się oddalili, olała szkołę i ma zaległości/kiepskie oceny/ kiepskie wykształcenie, olała pracę, to ma jakaś byle jaką i marne pieniądze za to.
Nie opłaca się po prostu tak poświęcać, bo to się nigdy dobrze nie kończy. Kobieta ma być jego partnerką, a nie matką traktującą go jakby miał 2 lata.

A tak w ogóle znalazłam kilka ciekawych artykułów do poczytania Wklejam jakby kogoś zainteresowało bądź jakby się ktoś nudził

Dekalog porzuconej kobiety (to już chyba ktoś kiedyś wrzucał)
http://zdrowie.onet.pl/fotogalerie/d...l#photo8534014

Kiedy kobieta kocha za bardzo
http://zdrowie.onet.pl/psychologia/k...0,artykul.html

7 sposobów na pokonanie niepewności
http://zdrowie.onet.pl/psychologia/7...9,artykul.html

Uwolnij głowę od czarnych myśli
http://zdrowie.onet.pl/psychologia/u...7,artykul.html

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą
http://zdrowie.onet.pl/psychologia/g...9,artykul.html

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-24 o 15:28
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:21   #574
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:24   #575
mrytka
Wtajemniczenie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;25327738]Treść usunięta[/QUOTE]
Przecież Ty miałaś jak najszybciej się z nim rozstać i trzymać od niego z daleka

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:36   #576
Strawberry2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
I myślisz, że była to prawdziwa miłość ? Jeśli to by naprawdę była prawdziwa miłość przetrwała by wszystko. Każde przeciwności losu.

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

nie napiszę !
Staram się być silna

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

I on wyjeżdża dopiero w czerwcu... A jest koniec lutego :/

Taak, ja wiem, ale innego powodu nie było... ;/ Wszystko układało sie swietnie do czasu kiedy jego kolega zaproponowal mu dorobienie sobie, i watpie zeby to legalne bylo.
Strawberry2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:50   #577
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:00   #578
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Wróciłam z zajęć. Czuję się jak stara baba, wszystko mnie boli, tu mnie kłuje, tam trzeszczy w kościach.. chyba się sypię.

Ejjjj, mam tak przystojnego Pana Doktorka z Anatomii.. brunecik wysoki, młodziutki a jak paaaachnie! albo mi się wydawało, albo cały czas się na mnie patrzył.. hm.. a jak zadał mi pytanie to takiego buraka spaliłam i yy, eee, noo.. ten.. ale wstyd
Tak się śmialiśmy grupowo, mój kolega pytał go czy pracuje czy jest tutaj na stażu, fajnie, zabawnie, a nagle wypala z tekstem "dziewczyny chcą wiedzieć, ale boją się zapytać czy jest pan żonaty" (nie miał obrączki, tylko różaniec na palcu serdecznym) a on ? yyy... ee... 'zostawię to pytanie bez odpowiedzi' hahah słoooodki jest!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:02   #579
ver_million
Rozeznanie

a ja dzisiaj bylam na dniach otwartych i ooooo! tyle facetow wokol!
Stary 2011-02-24, 16:06   #580
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj bylam na dniach otwartych i ooooo! tyle facetow wokol!

Zazdroszczę
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:06   #581
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ale mi teraz humor zbladł.. mój exex, z którym mam nawet dobry kontakt ma dziewczynę - cieszyło mnie to, bo fajny facet i należy mu się.. i zobaczyłam jego opis.. przykro mi się zrobiło, bo dla mnie nigdy nie miał. NIE chodzi tutaj o głupi opis.. tylko o to, jak teraz jest szczęśliwy.. ze mną aż tak bardzo chyba nie był..

Stary 2011-02-24, 16:10   #582
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Zazdroszczę

spoko, pozniej poszlam do baru z ludzmi z klasy i co? i przyszedl byly ze swoimi jakimis kumplami... zmienilismy sale, ja sie troche wstawilam ;/ a jak poszlam na ta sale, gdzie oni siedzieli to ich nie bylo, takze chyba wrocili na ciag dalszy tych wykladow, tak czy owak, jakos mi sie smutno zrobilo, ze przylazl i dlugo patrzyl na mnie, a ja teraz z ta grzywa jakos strasznie inaczej wygladam, kumpela powiedziala, ze inaczej, dziwnie (inaczej nie znaczy dobrze ;() inni nie zauwazyli roznicy...
Stary 2011-02-24, 16:12   #583
Strawberry2010
Raczkowanie

Jak dziewczyna da odczuc facetowi, żę jest w stanie zrobić dla niego naprawde wiele, i pokaże za bardzo swoje zaangażowanie to po pewnym czasie facet stwierdzi, że i tak czego by nie zrobił to My i tak wybaczymy i po jakimś czasie sie całkiem przestanie starać, no bo przecież będzie miał już wszystko to co chciał... I niby dla niego będzie dobrze ale dla nas już będzie inaczej, mniej zainteresowania, czułości i w ogóle... Faceci są jacyś dziwni...
Stary 2011-02-24, 16:15   #584
mlko92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczesciaraaa089 Pokaż wiadomość
wiecie co... naszła mnie ta refleksja..

Ze chyba najsmutniejsze jest w calym rozstaniu to, jak dziewczyna wklada w zwiazek wiele wysilku, staran, wyrzeczen. Robi dla faceta wszystko.Kocha go prawdziwa, wielka , bezinteresowna miloscia. I nawet przez mysl jej nie przychodzi ze ksiaze z bajki pomimo tego co ona robi , co daje , ile mu ofiaruje , zostawi ją bo tak.
I ten sam ksiaze z bajki nie znajdzie racjolanego wytlumaczenia. Rzuci tekstem, ze cos sie wypaliło, obwini ją za reszte , spakuje manatki i sobie pójdzie w pi***.
Ale nawet nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to kiedy ów książe nawet przez chwile nie zateskni za ta dziewczyną, kiedy ją oleje nie tylko jako partnerke , ale przede wszystkim jako czlowieka.
I kiedy po kilku latach bycia razem a raczej próbie tej kobiety ,,kochania za dwoje , aby palant miał wszystko'' , nie usłyszy od takiego, ze mu przykro , ze ma watpliwosci co do swojej decyzji ...

I nie przyleci ten facet z kwiatami, ze chcce wrocic, nie poprosi o wybaczenie, nie przeprosi. On zapomni. Zapomni tak naprawde.

To jest przykre. Taka kobieta nie otrzymała nic za to co dała z siebie...

Wzieła mi sie ta refleksja stad , ze sama to przezylam. Myslalam, ze po kilku miesiacach on zateskni za mną , nie bedzie mógł sie pogodzic z rozstaniem i po prostu bedzie chciał wrócić.

No świetnie to ujęłaś
To jest tak cholernie niesprawiedliwe...trudne do pogodzenia się.
Ja też myślałam, że zatęskni...ale skoro nie tęskni to znaczy że po prostu mnie nie potrzebuje...i to jest najgorsze właśnie. To, że on w ogóle tego nie żaluje, że dla niego to jest już przeszłość.
mlko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:18   #585
ver_million
Rozeznanie

a tak w ogole dziewuch znacie jakis genialny sposob na przyzwyczajenie wlosow do grzywki? mam cos a'la wicherek na srodku czola i na ktora bym nie zaczesala ta grzywke to mi sie odgina... ;(
Stary 2011-02-24, 16:24   #586
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez Strawberry2010 Pokaż wiadomość
Jak dziewczyna da odczuc facetowi, żę jest w stanie zrobić dla niego naprawde wiele, i pokaże za bardzo swoje zaangażowanie to po pewnym czasie facet stwierdzi, że i tak czego by nie zrobił to My i tak wybaczymy i po jakimś czasie sie całkiem przestanie starać, no bo przecież będzie miał już wszystko to co chciał... I niby dla niego będzie dobrze ale dla nas już będzie inaczej, mniej zainteresowania, czułości i w ogóle... Faceci są jacyś dziwni...
Niestety jest dokładnie tak jak napisałaś A mówią że kobiety są skomplikowane

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
a tak w ogole dziewuch znacie jakis genialny sposob na przyzwyczajenie wlosow do grzywki? mam cos a'la wicherek na srodku czola i na ktora bym nie zaczesala ta grzywke to mi sie odgina... ;(
Może żelem albo pianka przyklep tą grzywkę
Stary 2011-02-24, 16:26   #587
Strawberry2010
Raczkowanie

Niestety jest dokładnie tak jak napisałaś A mówią że kobiety są skomplikowane

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Czyli wychodzi na to, że to faceci sa bardziej skomplikowani od kobiet hehe

Naaaam czuuułooości i miłooości i w ogóle noo ;D

Edytowane przez Strawberry2010
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:30
Stary 2011-02-24, 16:27   #588
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Może żelem albo pianka przyklep tą grzywkę
przyklepanie czymkolwiek spowoduje ze bede miala wrazenie ze jest tlusta, odgarnianie tez zreszta powoduje jej przetluszczanie, narazie stawiam na spinki, ale w pewnym momencie mnie trafi, nie po to ja scielam, zeby teraz ja spinac ;/ ble
Stary 2011-02-24, 16:28   #589
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

;o

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:30
Stary 2011-02-24, 16:28   #590
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

idę dzisiaj z eksem na tańce ciesze sie , uwielbiam z nim tanczyc, ale wiem ze nie moge sobie robic nadzeii, choc pewnie to nieuniknione...bo caly czas robie...pare dni temu na pytanie czy nie bedziemy juz razem i mam sobie ukladac zycie, odpowiedzail ze nei wie i nie moze mi teraz na nei odpowiedziec, wiec jak tu nei robic sobie nadziei...a jak u was dzien minal? jakie plany na wieczor?pozdrawiam sedecznie
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:28   #591
Fubizka
Zakorzenienie

Sorry dziewczyny, nie chce mi się nadrabiać. Jestem załamana.

Przez awarię kompa korzystałam z jego lapa. Pierwsze co tam znalazłam to mail od koleżanki z jakimiś notatkami, tytuł "tylko dla Ciebie, Kwiatuszku : )))"...

Załamka, tłumaczył, że ona ma chłopaka, że to tylko taki żart, że to było na zajęciach, że ona ma taki sposób bycia i mówienia, że przecież w tym mailu nic nie ma tylko notatki, że ona mu się nawet nie podoba. Ok. Uwierzyłam.

Dzisiaj wpisuję jakąś stronę na s a tam wyskakuje mi z historii sex chat... Pytam go co tam robił, mówi, że wcale tam nie wchodził tylko raz z kumplem robili sobie jaja z ludzi na czacie i przecież mi o tym mówił (fakt, było coś takiego, mówił mi o tym). Ale przezornie sprawdziłam godzinę wejścia. 1 w nocy... Kilka razy. Mówił, że niemożliwe, że nic takiego nie pamięta. Przyjechał do mnie, w końcu wyciągnęłam z niego, że dobrze to pamięta, mówi, że był tam kilka razy. Było to w listopadzie. Twierdzi, że mnie nie zdradził, że kłamał, bo wiedział jakby to wyglądało, że wchodził tam z nudów a nie żeby uprawiać cyber seks i że po prostu robił sobie tam jaja z ludzi a nie gadał o seksie.

Boże, jak mi jest ciężko Pomóżcie mi, teraz ja nie wiem co mam robić
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:29   #592
Casaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
No świetnie to ujęłaś
To jest tak cholernie niesprawiedliwe...trudne do pogodzenia się.
Ja też myślałam, że zatęskni...ale skoro nie tęskni to znaczy że po prostu mnie nie potrzebuje...i to jest najgorsze właśnie. To, że on w ogóle tego nie żaluje, że dla niego to jest już przeszłość.
Podpisuję się pod tym.
U mnie też panuje cisza, zero jakiejkolwiek tęsknoty.
Cóż, widocznie znaczyłam mniej niż mi się wydawało. Pocieszam się jakoś tylko tym, że jednak dobrze, gdy skończy się związek z kimś, kto nie kochał, bo potem byłoby tylko gorzej. (W sumie nie mogę sobie wyobrazić stanu gorszego niż teraz, ale... pewnie można cierpieć bardziej).
deszcz wymierza policzki.
Włosy wplątały się w szprychy roweru,
odchodzą razem z głową.
Zrób coś. Zabierz mnie stąd.
Casaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:33   #593
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Ty, Fubisiu, nie wiesz co robić? to musi być na prawdę źle..

Nie wiem.. ja bym była podejrzliwa.. koleżanka.. potem seksforum.. wątpie żeby sobie robił 'żarty' .. wszyscy wiedzą po co tam tam się wchodzi..

a przecież cyberseks to też zdrada..

Stary 2011-02-24, 16:33   #594
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

Przez awarię kompa korzystałam z jego lapa. Pierwsze co tam znalazłam to mail od koleżanki z jakimiś notatkami, tytuł "tylko dla Ciebie, Kwiatuszku : )))"...

Załamka, tłumaczył, że ona ma chłopaka, że to tylko taki żart, że to było na zajęciach, że ona ma taki sposób bycia i mówienia, że przecież w tym mailu nic nie ma tylko notatki, że ona mu się nawet nie podoba. Ok. Uwierzyłam.

Dzisiaj wpisuję jakąś stronę na s a tam wyskakuje mi z historii sex chat... Pytam go co tam robił, mówi, że wcale tam nie wchodził tylko raz z kumplem robili sobie jaja z ludzi na czacie i przecież mi o tym mówił (fakt, było coś takiego, mówił mi o tym). Ale przezornie sprawdziłam godzinę wejścia. 1 w nocy... Kilka razy. Mówił, że niemożliwe, że nic takiego nie pamięta. Przyjechał do mnie, w końcu wyciągnęłam z niego, że dobrze to pamięta, mówi, że był tam kilka razy. Było to w listopadzie. Twierdzi, że mnie nie zdradził, że kłamał, bo wiedział jakby to wyglądało, że wchodził tam z nudów a nie żeby uprawiać cyber seks i że po prostu robił sobie tam jaja z ludzi a nie gadał o seksie.

z tym cybersexem to moze i prawda, ale nie rozumiem, ze jak klamal? ;o
Stary 2011-02-24, 16:36   #595
juniorka89
Wtajemniczenie

Mrytka jasne,że tak
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:38   #596
Casaria
Raczkowanie

Cytat:

Hmm.. Ciężka sprawa, bo w zasadzie nie przyłapałaś go na "gorącym uczynku", masz jedynie świadomość, że z jakiegoś powodu tam wchodził. Alarmujące jest dla mnie to, że nie przyznał się od razu, gdy go o to zapytałaś, tylko kłamał, mówiąc, że zaglądał z kumplem. Później nagle, że sam, ale "dla jaj". Jestem wyczulona na punkcie kłamstwa - kłamie ten, kto ma coś na sumieniu.
W każdym razie to, co do tej pory zostało przez Ciebie "stwierdzone" nie byloby dla mnie wystarczającym powodem do podjęcia jakichś bardziej radykalnych kroków, jak rozstanie.. Poczekaj, zobacz jak się będzie zachowywał, czy będzie się starał odbudować stracone zaufanie.

Ja osobiście też często zaglądam na czat (niekoniecznie są to pokoje "sex" ), niemniej jednak jestem w stanie zrozumieć, że czasami ludzie wchodzą tam właśnie "dla żartu" - w rzeczywistości większość z nich nie miałaby odwagi spotkać się ze sobą twarzą w twarz. Zależy też oczywiście wiele od intencji - ja wchodzę tam po to, by niezobowiązująco porozmawiać na jakiś przyjemny, interesujący temat, inni wchodzą tam żeby się cyberseksić o.O albo szukać wrażeń... Jeżeli Twój TŻ dotąd nie zawiódł Twojego zaufania i zarzeka się, że zajrzał tam ot, z nudów, bez żadnych niecnych planów i nadziei - daj mu szansę.
Oczywiście to tylko moje zdanie

Acha.. Dopisek po namyśle: jestem skłonna uwierzyć w to, że po prostu zrobiło mu się głupio z powodu "przygody" z tego typu stronkami i właśnie dlatego chciał ten haniebny fakt zawoalować :x No i weź pod uwagę, że było to w listopadzie... Czyli nie jest stałym bywalcem. Może faktycznie było to takie jednorazowo-bezmyślne
deszcz wymierza policzki.
Włosy wplątały się w szprychy roweru,
odchodzą razem z głową.
Zrób coś. Zabierz mnie stąd.

Edytowane przez Casaria
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:41 Powód: nagła myśl :)
Casaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:39   #597
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

Ciężka sprawa, sama nie wiem co możesz zrobić. Głupie tłumaczenia, wchodzenie na tego typu strony z nudów albo żeby porobić sobie jaja z ludzi No ale z drugiej strony nie zdradził Cię, ale okłamał i teraz kwestia tego czy był to jednorazowy incydent czy się powtórzy. Poczekaj, zobacz jak on się będzie zachowywał. Trzymaj się i nie załamuj

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:42
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:40   #598
Fubizka
Zakorzenienie

no klamal bo mowil ze w ogole tego nie pamietal i dlatego powiedzial ze nie wchodzil na ten czat... potem sie okazalo ze pamietal to tylko nie chcial sie przyznac bo "wiedzial jak to bedzie wygladalo". twierdzi ze mnie nie zdradzil ze tylko jaja sobie robil...ale wczesniej twierdzil ze go w ogole tam nie bylo... masakra... nie wiem juz w co mam wierzyc
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:41   #599
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Casaria Pokaż wiadomość
Jeżeli Twój TŻ dotąd nie zawiódł Twojego zaufania i zarzeka się, że zajrzał tam ot, z nudów, bez żadnych niecnych planów i nadziei - daj mu szansę.
Oczywiście to tylko moje zdanie

Oj widzę, nie znasz jej historii.. Jej facet obściskiwał się z inną dziewczyną..

Stary 2011-02-24, 16:43   #600
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
no klamal bo mowil ze w ogole tego nie pamietal i dlatego powiedzial ze nie wchodzil na ten czat... potem sie okazalo ze pamietal to tylko nie chcial sie przyznac bo "wiedzial jak to bedzie wygladalo". twierdzi ze mnie nie zdradzil ze tylko jaja sobie robil...ale wczesniej twierdzil ze go w ogole tam nie bylo... masakra... nie wiem juz w co mam wierzyc
no ale to jak zapytalas to sklamal mam rozumiec?, bo jesli sie nie przyznal po prostu wczesniej, powiedzial, ze nie pamieta, to moze to cos nieznaczacego bylo, ja nie wiem... w sumie bedac w takiej sytuacji bym sie 'fochnela' i sie nie odzywala, w celu przemyslenia i podjecia odpowiednich krokow, no bo kurcze, to to jednak nieuczciwe...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości