Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 17:19   #631
mrytka
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
ale na pewno bym napisała, że faceci te tłumaczenia to chyba losują z dupy sobie nawzajem.
Padłam
Cytat:
Idę z chu... chłopem pogadać
Powiedz nam jak się potoczyła ta rozmowa

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:20   #632
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki bejbe Nie wiem do końca co bym napisała, bo jednak nie mogę w 100% się wczuć, ale na pewno bym napisała, że faceci te tłumaczenia to chyba losują z dupy sobie nawzajem. No i niestety prawdopodobnie tak jest. Idę z chu... chłopem pogadać

Oki, 3mam kciuki! Jak skończysz rozmowę to powiedz nam o wynikach. Będzie dobrze, jesteś silna babka, pamiętaj! Tyle osób na Ciebie liczy w trudnych momentach, teraz mamy nadzieję że pokażesz facetowi co to jest klasa i zadecydujesz prawidłowo!

Niech moc będzie z Tobą!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:22   #633
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Ja ostatnio nie daje rady
Ciągle do mnie wydzwaniają jakies numery i wyzywają od najgorszych , były ustawia sobie chamskie opisy On mi nie da nigdy normalnie żyć
Stary 2011-02-24, 17:24   #634
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Ciągle do mnie wydzwaniają jakies numery i wyzywają od najgorszych , były ustawia sobie chamskie opisy On mi nie da nigdy normalnie żyć

Yhm.. szczyt kultury.. :/

nie zwracaj na to uwagi, nie karm ich swoją goryczą to kiedyś im się znudzi.

I USUŃ byłego z gg!

To jest chamskie normalnie, czy ludzie potrafią się normalnie po rozstaniu zachować? Twój były to jakiś bałwan.

Stary 2011-02-24, 17:26   #635
neversaynever91
Raczkowanie

Paskudny dzień.
neversaynever91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:30   #636
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym się z tymi telefonami zgłosiła na policję. Masz podejrzanego i jakby kazali mu się zgłosić i wyjaśnić sprawę, to by się może przestraszył i dał Ci spokój, bo obstawiam, że on ma coś wspólnego z tymi telefonami.

A z gg go skasuj, po co go jeszcze tam trzymasz?

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
no dziewczyny trochę mnie nie było ale wpadła dzisiaj do mnie na kawę siosta mojego byłego. trochę nam zeszło na gadaniu o tym wszystkim ale dzieki temu wiem co mam robić. Postanowiłam, że daję mu trochę czasu na uspokojenie emocji (ale nie wierzę w jaką kolwiek zmaiane) i że nie daruję mu rozmowy. eśli sam się nie odezwie to ja się odezwę do niego. będzie musiał się ze mną spotkać i pogadać bo oczekuję od niego wyjaśnień i to porządnych. Nie pozwolę tak się traktować. I tak właśnie zrobię!!!! czekam jeszcze kilka dni bo ja nie chcę tego co było między nami przekreślać bo uciekanie przed problemami nie jest w moim stylu. Jeśli nie będzie miał odwagi to zaciągnę go siłą na tą rozmowę!!! Jest mi winien wyjaśnienia w niektórych sprawach i jęsli sądzi, że się wykręci to grubo się myli!!!
Niestety, ale obawiam się, że po takiej rozmowie poczujesz się jedynie gorzej Nie jedna z dziewczyn tu obecnych Ci to potwierdzi.

Cytat:
Napisane przez neversaynever91 Pokaż wiadomość
Paskudny dzień.
Trzymaj się
Dla relaksu zrób sobie jakaś kąpiel z bąbelkami, poczytaj ciekawą książkę, a będzie Ci lepiej

.
Stary 2011-02-24, 17:36   #637
neversaynever91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Trzymaj się
Dla relaksu zrób sobie jakaś kąpiel z bąbelkami, poczytaj ciekawą książkę, a będzie Ci lepiej
Obawiam się, że tym razem to nie wystarczy. Znowu potrzebuję porządnego kopa. Eks mnie olewa na całej linii, zero wyjaśnień, nic. Miałam w poniedziałek bardzo ważny dzień od którego wiele zależało i on o tym wiedział i nawet nie spytał co z tego wynikło. Jak można tak w 100% zapomnieć po tak krótkim czasie?
Stary 2011-02-24, 17:39   #638
ilo16na
Zakorzenienie

W ogole ..
OD 2 tygodni ani razu nie plakalam.. (a z nim prawie co spotkanie)
Chyba swiadczy o tym ze najlepsze co bylo mozliwe to rozstanie z tego chorego zwiazku

A co do artykulu na onecie -czytalam i bylam w szoku.
Chyba o uzaleznieniu od milosci/partnera.
O lasce ktora od pol roku czeka" bo moze on zadzwoni"
I od piatku kiedy konczy prace do pn rana lezy w lozku..
Wlosow suszarka nie suszy bo by nie uslyszala jak on zadzwoni..
Jezu-zyje jak roslinka..nie wychodzi/nie spotyka sie z ludzmi.. bo czeka na niego..az on zrozumie..A z tego co pisalo on ja zostawil i nie zamierza wrocic..

Boze to ja jakbym w nowym domu wydzwaniala do niego ryczala i myslala o tych kocach znowu .. i czekala bo on zrozumie..
I nie spotykala sie z innymi-bo przeciez mis zrozumie i wroci.
A w d.. mam tego misia..

MAm teraz fajniejsze zycie juz fajnych ludzi w mieszkaniu poznalam(napilabym sie z nimi.. ale leki biore )
Jutro mam randke .. ..
w ogole mam jeszcze dodatkowo tego przyjaciela z ktorym sie ostatnio widzialam..(dosc skutecznie pocieszal)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:41   #639
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Nie mialam jego numeru, ale jak koleżanka mi napisała co on ma na opisie to dodalam i teraz śledzę.. :/ A z tą policją też tak myślałam .Może będe nagrywać rozmowy , trzymać sms ..
Stary 2011-02-24, 17:45   #640
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Obawiam się, że tym razem to nie wystarczy. Znowu potrzebuję porządnego kopa. Eks mnie olewa na całej linii, zero wyjaśnień, nic. Miałam w poniedziałek bardzo ważny dzień od którego wiele zależało i on o tym wiedział i nawet nie spytał co z tego wynikło. Jak można tak w 100% zapomnieć po tak krótkim czasie?
Wiesz..też mam o to żal.. miałam ważne egzaminy, w których on mi bardzo pomagał. Prawie zdaną sesję po części zawdzięczam jemu.. też się nie zainteresował.
Wiesz co sobie obiecałam? Że kiedy muszę z nim porozmawiać. Nie dzisiaj, nie jutro. Kiedyś chcę to zrobić.. jak emocje opadną, ja się odkocham. To może być za miesiąc, za dwa, za pół roku albo rok. Nie wiem kiedy będzie mi na tyle dobrze, żeby to zrobić. Póki co nie jestem gotowa, Ty pewnie też..

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Ilona, Ty chociaż masz kogoś kto podnosi Twoją samoocenę..

Ja już dłuuugo nie usłyszałam od nikogo że jestem ładna, że dobrze wyglądam.. że mam ładne byty/sweterek, że ładnie pachnę.. on mi to zawsze mówił.. eh.. niech to szlag.

Stary 2011-02-24, 17:46   #641
neversaynever91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Wiesz..też mam o to żal.. miałam ważne egzaminy, w których on mi bardzo pomagał. Prawie zdaną sesję po części zawdzięczam jemu.. też się nie zainteresował.
Wiesz co sobie obiecałam? Że kiedy muszę z nim porozmawiać. Nie dzisiaj, nie jutro. Kiedyś chcę to zrobić.. jak emocje opadną, ja się odkocham. To może być za miesiąc, za dwa, za pół roku albo rok. Nie wiem kiedy będzie mi na tyle dobrze, żeby to zrobić. Póki co nie jestem gotowa, Ty pewnie też..
To jest spowodowane męską dumą, o której tyle wczoraj dziewczyny tutaj pisały na wątku. Chociaż czasami wydaje mi się, że on nawet w głębi serca nie myśli o tym co u mnie, po prostu ma teraz nowe życie i koniec. Zero żalu, nawet przed samym sobą, jestem tego pewna, dlatego też wiem, że już nigdy nie dostanę od niego żadnej wiadomości.
Powiedz mi jaki jest sens rozmowy z nim? Co on Ci powie? Ja na pewno teraz nie jestem gotowa i chyba nigdy nie będę...
Stary 2011-02-24, 17:48   #642
pika87
Rozeznanie

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Niestety, ale obawiam się, że po takiej rozmowie poczujesz się jedynie gorzej Nie jedna z dziewczyn tu obecnych Ci to potwierdzi.

gorzej już czuć się nie mogę!!! po tym jak planowaliśmy ślub, szykowaliśmy sobie mieszkanie i przeżyliśmy razem naprawdę dużo miłych chwil i tych naprawdę trudnych i traumatycznych oczekuję od niego czegoś więcej niż kilka zdań które wzajemnie się wykluczają. Niestety muszę poznać prawdę bo to nie da mi spokoju, wiem że jeśli tego nie zrobię będę bardzo żałować a wolę żałować że coś zrobiłam, niż tego że czegoś nie zrobiłam
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:49   #643
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Ja już dłuuugo nie usłyszałam od nikogo że jestem ładna, że dobrze wyglądam.. że mam ładne byty/sweterek, że ładnie pachnę.. on mi to zawsze mówił.. eh.. niech to szlag.
Od razu mowie ze ciezko nie jest poznac kogos nowego/lepszego
Nie jeden Ci to jeszcze powie..
Mi sie samoocena podniosla o jakies 100% ..lepiej niz za czasow eks
TYlko trzeba sie rozejrzec w kolo.. jakies imprezki cos..w domu sie nikogo nie pozna( mam tez konto na sympatii..ciekawi ludzie tam sa-ostatni kolesie z sympatii)
A mi przyjemnosc zaczela sprawiac wolnosc..(w ogole we wrocku czuje sie urwana ze smyczy) To ze wychodze kiedy chce i wracam kiedy chce i robie to co chce
I w ogole nie mam wyrzutow sumienia..ze sobie szaleje

Stary 2011-02-24, 17:58   #644
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz mi jaki jest sens rozmowy z nim? Co on Ci powie? Ja na pewno teraz nie jestem gotowa i chyba nigdy nie będę...
Cytat:

Dziewczyny.. miewam chwile, kiedy chciałabym napisać.. na przykład teraz. Ale wiem, że nie mogę. Nie mogę i już.
Źle mnie zrozumiałyście. Czas leczy rany, mam nadzieję, że kiedyś będę mogła z nim porozmawiać. Nie mówię teraz, ani jutro, ani za tydzień. Może za pół roku? może. Tego nikt nie wie. Póki co chce żyć własnym życiem, cieszyć się, bawić, mimo że wiem, że to bardzo trudne.
Co mu powiem? nie wiem.. może w ogóle się nie odezwę.. może on wyśmieje mnie? może? Takie gdybanie nic nie da.
Co nie zmienia faktu że strasznie mi teraz ciężko.

Usuwałam pocztę, miałam tam mnóstwo starych maili od niego o których zapomniałam. Nie otwierając ich ponownie wyrzuciłam do kosza. Sam widok wiadomości od niego spowodował ucisk w sercu, więc nie katuję się dalej, idę czytać książkę. Do wieczora..

Stary 2011-02-24, 18:20   #645
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Zapisuj smsy, a rozmowy jesli masz taką mozliwość nagrywaj i jeśli się to wszystko nasili drałuj na policje. Oni spiszą to wszystko, Ty powiesz kogo podejrzewasz i dzielnicowy przeprowadzi pogadankę z tymi osobnikami, a wtedy na pewno będziesz miała święty spokój przerabiałam to latem

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:

Jesteś ładna, dobrze wyglądasz, masz ładny sweterek
Stary 2011-02-24, 18:21   #646
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Prosiłam go o spotkanie już dwa czy trzy razy. Miał dać znać.. nie odezwał się. To mówi samo za siebie skończył związek przez sms (co za szczeniackie zachowanie!) i uważał, że nie mamy po co się spotkac i o czym rozmawiać... no ale ponoć mnie kochał. jasne
Ja już w kochanie przez swojego po takim zachowaniu przestałam wierzyć...
Cytat:
Mam pytanie, nie wiecie czy można zmienić numer w orange jak ma sie mixa? Bo wydzwaniają do mnie znowu jakieś laski i glupio gadają :|

U mnie na razie spokój odkąd pozmieniałam hasła.
Cytat:
Napisane przez baterflaj_ Pokaż wiadomość
ale kiedy własnie facet pokazuje, stara sie, kocha, a nagle stwierdza ze on już nie chce. to ja nie rozumiem tego.
bo nie przestaje się kochac w ciągu tygodnia...
Jestem w podobnej sytuacji i cóż... żyję dalej. Może sobie uświadomi, co stracił...
Cytat:
byliśmy razem przez 3 lata, za miesiac mielismy razem zamieszkac i wogóle wszystko było fajnie. jeszcze kilka dni temu mówił, że mnie kocha i nie wyobraża sobie życia beze mnie a w piatek stwierdził, że juznie chce ze mną być i że mnie nie kocha. Dodam, że oznajmił mi to przez sms-a bo jak stwierdził nie ma odwagi powiedzieć mi tego prosto w oczy.
Im dłużej tu jestem, tym mocniej tracę wiarę w miłość i szczerość
Cytat:
dziewczyny !!! pomocy !!! wpadł mi do głowy pomysł żeby wysłać do niego maila z pytaniami na które nie znam odpowiedzi !!! z jednej strony to mogłoby mi pomóc ale z drugiej ...
99% nie dostaje żadnych odpowiedzi, 1% dostaje "spadaj"...
Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
nie dzwonić, nie spotykać sie? dać mu czas az sprawa sie uspokoi? nie wiem sama co teraz
Daj mu czas na ochłonięcie, ale odzywaj się co jakiś czas.
Stary 2011-02-24, 18:29   #647
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

gorzej już czuć się nie mogę!!! po tym jak planowaliśmy ślub, szykowaliśmy sobie mieszkanie i przeżyliśmy razem naprawdę dużo miłych chwil i tych naprawdę trudnych i traumatycznych oczekuję od niego czegoś więcej niż kilka zdań które wzajemnie się wykluczają. Niestety muszę poznać prawdę bo to nie da mi spokoju, wiem że jeśli tego nie zrobię będę bardzo żałować a wolę żałować że coś zrobiłam, niż tego że czegoś nie zrobiłam
Skoro lubisz cierpieć i sama siebie katować to proszę bardzo biegnij poznać prawdę, oby Ci lepiej było i żebyś tylko bardziej nie cierpiała

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

A ja dzisiaj widziałam eksa z koleżanką z pracy, z którą mnie nie zdradził i z którą nic go nie łączy i łączyć nie będzie bo kocha tylko mnie
Stary 2011-02-24, 18:39   #648
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokazał jaki jest na prawdę. Też powinnaś go olać. Po co trzymać w sercu ludzi, którzy mają Cię głęboko gdzieś?

Cytat:
Nie mialam jego numeru, ale jak koleżanka mi napisała co on ma na opisie to dodalam i teraz śledzę.. :/ A z tą policją też tak myślałam .Może będe nagrywać rozmowy , trzymać sms ..
Nagrywaj wszystko, trzymaj smsy, a potem na policję

Cytat:
Jesteś ładna
Dobrze wyglądasz
Masz ładne buty i sweterek (na pewno masz)
I na pewno ładnie pachniesz

Też się dołączyłam do komplementowania

.
Stary 2011-02-24, 18:42   #649
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Casaria Pokaż wiadomość
Zwariuję w mieszkaniu, muszę wyjść i złapać trochę tlenu. Spotkam się z przyjaciółką, przespaceruję się po Kazimierzu. Może jakoś ten dzień minie. Najgorszy będzie wieczór Wrócę tu wtedy, wypiszę wszystkie żale, zrobię cokolwiek, byle tylko nie napisać do niego i nie poniżyć się już więcej.
Jakbyś nie miała z kim pospacerować po Kazimierzu, to daj znać
Stary 2011-02-24, 18:42   #650
ilo16na
Zakorzenienie

Zjedzmnie
-jeszcze a propo komplementow ..eks CI mowil..moj nie..
Na poczatku ..pozniej rzadko kiedy slyszalam ze ladnie wygladam..
Jak wyprostowalam wlosy to on: farbowalas wlosy?
Ale kto inny mi to mowil(znaczy komplementy)

Stary 2011-02-24, 18:55   #651
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A w ogole gdzie jest Malla?chyba nas nie opuscila..
Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Malla regeneruje się nam w górach
Z eksem w górach było bardzo fajnie, ale nie poczułam do niego niczego więcej, wciąż mam w głowie i sercu Ciacho...
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Ja mam 153 wzrostu. Z tego co wiem, Malla nie jest wiele wyższa.
Tyle właśnie mam
Cytat:
Przez awarię kompa korzystałam z jego lapa. Pierwsze co tam znalazłam to mail od koleżanki z jakimiś notatkami, tytuł "tylko dla Ciebie, Kwiatuszku : )))"...
Załamka, tłumaczył, że ona ma chłopaka, że to tylko taki żart, że to było na zajęciach, że ona ma taki sposób bycia i mówienia, że przecież w tym mailu nic nie ma tylko notatki, że ona mu się nawet nie podoba. Ok. Uwierzyłam.
Dlatego jestem przeciwna zaglądaniu do maili i telefonów, wiadomości wyrwane z kontekstu potrafią nabruździć...
Cytat:
Twierdzi, że mnie nie zdradził, że kłamał, bo wiedział jakby to wyglądało, że wchodził tam z nudów a nie żeby uprawiać cyber seks i że po prostu robił sobie tam jaja z ludzi a nie gadał o seksie.
Wg mnie po prostu wstyd mu przyznać się, że ma pewne potrzeby, które musiał jakoś zaspokoić.
Stary 2011-02-24, 18:57   #652
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Dziewczyny, nie sądziłam że kiedykolwiek napiszę na forum o takim temacie, ale coż - życie jest przewrotne. Otóż chciałabym wam opowiedzieć moją historię: Mój NARZECZONY ( od 5 miesięcy) powiedział mi jakiś czas temu, że chce przerwy. Ja oczywiście się nie zgodziłam, bo powiedziałam, że w takie rzeczy nie wierzę. No i przez jakiś tydzień niby było miło i przyjemnie - tzn. on nie ukrywał, że nie jest do końca pewien tego co jest między nami, a ja próbowałam mu uzmysłowić, ze go kocham i takie tam. No ale dzisiaj na tą przerwę sie zgodziłam. On mi powiedział, zebym nie traktowała tego jako zerwanie, że on nadal chce się ze mną spotykać, ale potrzebuje przerwy. No i nie wiem, co mam o tym myśleć. Pomożecie?
lallcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:06   #653
Malla
Nie depcze krokusów

Ile jesteście razem, jak przygotowania do ślubu...?
Stary 2011-02-24, 19:21   #654
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Przykro mi się zrobiło jak dowiedziałam się że w następnym tygodniu czy za 2 tyg mój ex z kolegami robią 'zlot' klasowy + ludzie których zaproszą.. żal mi, bo pewnie bym tam była.. moja siostra, jako że chodzili do technikum jest oczywiście zaproszona.. Nie mam pojęcia co ten bałwan naopowiadał swoim kumplom o mnie.. na pewno to nie są miłe rzeczy..

Stary 2011-02-24, 19:37   #655
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie sądziłam że kiedykolwiek napiszę na forum o takim temacie, ale coż - życie jest przewrotne. Otóż chciałabym wam opowiedzieć moją historię: Mój NARZECZONY ( od 5 miesięcy) powiedział mi jakiś czas temu, że chce przerwy. Ja oczywiście się nie zgodziłam, bo powiedziałam, że w takie rzeczy nie wierzę. No i przez jakiś tydzień niby było miło i przyjemnie - tzn. on nie ukrywał, że nie jest do końca pewien tego co jest między nami, a ja próbowałam mu uzmysłowić, ze go kocham i takie tam. No ale dzisiaj na tą przerwę sie zgodziłam. On mi powiedział, zebym nie traktowała tego jako zerwanie, że on nadal chce się ze mną spotykać, ale potrzebuje przerwy. No i nie wiem, co mam o tym myśleć. Pomożecie?

ooooo oooł tylko nie PRZERWA, mój eks też chciał przerwy i jak to się skończyło ...

Mam nadzieję, że w Twoim wypadku będzie inaczej

aaaa tak w ogóle to heyka
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:42   #656
karmadlakota
Raczkowanie

a ja dzis sobie uswiadomilam ze moj ex to... hmm zal d.upe sciska krotko mowiac
po tym jak zobaczylam jakie to on manifestacje urzadza na portalu spolecznosciowym wszystkim dobrze znanym tylko pogratulowac jego wspanialosci

i mojej slepoty

ale juz coraz lepiej widze

poza tym dziewczeta postanowilam isc jutro do poradni, mam zamiar sie zmobilozowac i isc
powinnam pogadac z jakims pssychologiem przede wszystkim o moim podejsciu o ktorym juz pisalam... no bo jakos tak sie przezwyczailam do bycia w tak beznadziejnym w zwiazku ze w ogole nie miesci mi sie w glowie ze mozna byc z kims kogo sie kocha, byc kochanym i szanowanym
ja sie chyba boje takiej normalnosci
karmadlakota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:47   #657
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dlatego jestem przeciwna zaglądaniu do maili i telefonów, wiadomości wyrwane z kontekstu potrafią nabruździć...
To prawda.

Cytat:
Wg mnie po prostu wstyd mu przyznać się, że ma pewne potrzeby, które musiał jakoś zaspokoić.
Ale ja nie jestem jedną z tych dziewczyn, które robią aferę, że ktoś wchodzi na stronki porno, bo wiedziałam z jakich on korzysta i mnie to nie bolało Więc zaspokajanie jego potrzeb we własnych zakresach mnie nie bulwersuje. Co innego stronka porno a co innego sex chat.

Rozmawiałam z nim. Napisałam Wam tu super posta ale coś mi piendyknęło i się skasował

W każdym razie, on przepraszał mnie, że mnie okłamał. Tłumaczył się tym, że zrobił to bezmyślnie, że wiedział, że ciężko mu będzie przekonać mnie, że nic złego na tym czacie nie robił (no fakt, dość ciężko). Że odezwały się jego dawne nawyki, bo kiedyś często zdarzało mu się skłamać, żeby sobie ułatwić życie. Ale po wielu rozmowach i awanturach oduczył się tego. Myślałam, że już na dobre, bo minęło ładnych parę lat.
Zarzeka się i przysięga, że mnie tam nie zdradził, tylko prowadził rozmowę na tym głównym oknie z kilkoma osobami, że raz że sobie robił jaja a dwa że potem rozmawiali tam z kimś na różne tematy, ale nie o seksie (na seks czacie, rozumiecie ). I że on wie, że teraz ciężko mi jest uwierzyć, bo skłamał i to sprawia, że nie jest wiarygodny.
Głównie skupiłam się na tym, żeby mu uświadomić, jak bardzo mnie zranił Chyba zrozumiał.

A co tak naprawdę działo się na tym czacie pozostanie pewnie wieczną tajemnicą.

Tknęło mnie jeszcze, żeby wejść w tą historię i przeszukać na jakie stronki wchodził w tym samym czasie co na ten czat. Jeśli na jakieś pornole, to wiadomo, że kłamał. No ale nie, czytał jakieś p.ierdoły o piłce nożnej i sprawdzał rachunek za telefon, przynajmniej w tym dniu, który został w historii

Malla cieszę się, że było fajnie
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:58   #658
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
a ja dzis sobie uswiadomilam ze moj ex to... hmm zal d.upe sciska krotko mowiac
po tym jak zobaczylam jakie to on manifestacje urzadza na portalu spolecznosciowym wszystkim dobrze znanym tylko pogratulowac jego wspanialosci

i mojej slepoty

ale juz coraz lepiej widze

poza tym dziewczeta postanowilam isc jutro do poradni, mam zamiar sie zmobilozowac i isc
powinnam pogadac z jakims pssychologiem przede wszystkim o moim podejsciu o ktorym juz pisalam... no bo jakos tak sie przezwyczailam do bycia w tak beznadziejnym w zwiazku ze w ogole nie miesci mi sie w glowie ze mozna byc z kims kogo sie kocha, byc kochanym i szanowanym
ja sie chyba boje takiej normalnosci
dla Ciebie, że zrozumiałaś z jakim dupkiem byłaś a do psychologa idź nie zaszkodzi a z pewnością pomoże, będzie dobrze

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Przykro mi się zrobiło jak dowiedziałam się że w następnym tygodniu czy za 2 tyg mój ex z kolegami robią 'zlot' klasowy + ludzie których zaproszą.. żal mi, bo pewnie bym tam była.. moja siostra, jako że chodzili do technikum jest oczywiście zaproszona.. Nie mam pojęcia co ten bałwan naopowiadał swoim kumplom o mnie.. na pewno to nie są miłe rzeczy..
Halo malutka, a cóż Cię obchodzi co inni z tym #$%&# Twoim eksem na czele o Tobie myślą Ważne jest to jak Ty siebie postrzegasz i oczywiście my A Ty sobie w tym czasie jak będą mieć ten zlot pójdziesz na własną imprezkę

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
To prawda.

Ale ja nie jestem jedną z tych dziewczyn, które robią aferę, że ktoś wchodzi na stronki porno, bo wiedziałam z jakich on korzysta i mnie to nie bolało Więc zaspokajanie jego potrzeb we własnych zakresach mnie nie bulwersuje. Co innego stronka porno a co innego sex chat.

Rozmawiałam z nim. Napisałam Wam tu super posta ale coś mi piendyknęło i się skasował

W każdym razie, on przepraszał mnie, że mnie okłamał. Tłumaczył się tym, że zrobił to bezmyślnie, że wiedział, że ciężko mu będzie przekonać mnie, że nic złego na tym czacie nie robił (no fakt, dość ciężko). Że odezwały się jego dawne nawyki, bo kiedyś często zdarzało mu się skłamać, żeby sobie ułatwić życie. Ale po wielu rozmowach i awanturach oduczył się tego. Myślałam, że już na dobre, bo minęło ładnych parę lat.
Zarzeka się i przysięga, że mnie tam nie zdradził, tylko prowadził rozmowę na tym głównym oknie z kilkoma osobami, że raz że sobie robił jaja a dwa że potem rozmawiali tam z kimś na różne tematy, ale nie o seksie (na seks czacie, rozumiecie ). I że on wie, że teraz ciężko mi jest uwierzyć, bo skłamał i to sprawia, że nie jest wiarygodny.
Głównie skupiłam się na tym, żeby mu uświadomić, jak bardzo mnie zranił Chyba zrozumiał.

A co tak naprawdę działo się na tym czacie pozostanie pewnie wieczną tajemnicą.

Tknęło mnie jeszcze, żeby wejść w tą historię i przeszukać na jakie stronki wchodził w tym samym czasie co na ten czat. Jeśli na jakieś pornole, to wiadomo, że kłamał. No ale nie, czytał jakieś p.ierdoły o piłce nożnej i sprawdzał rachunek za telefon, przynajmniej w tym dniu, który został w historii

Malla cieszę się, że było fajnie
Ważne że zrozumiał jak bardzo Cię to zabolało teraz musi na nowo po raz kolejny odzyskać Twoje zaufanie, bo jednak skłamał. Podziwiam Twoją cierpliwość do niego, ja bym chyba nie potrafiła wybaczyć kolejnego kłamstwa, niby bzdura ale jednak Mam nadzieje, że ta Twoja chłopina się naprostuje
Stary 2011-02-24, 19:59   #659
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
potem rozmawiali tam z kimś na różne tematy, ale nie o seksie (na seks czacie, rozumiecie ).
To faktycznie trochę dziwne Ale może i tak było, bo takiego kłamstwa to by chyba nie dodawał

Ale ogółem pogodzeni?

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-24 o 20:01
Stary 2011-02-24, 19:59   #660
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Wypalona, tyle że ja już straciłam ochotę na imprezy.. po tej czwartkowej, sprzed tygodnia mi się odechciało. Myślałam cały czas o nim, źle mi się tańczyło, jakaś naćpana chciała mi piwo wylać, i w ogóle do bani.. nawet nie mam planów na jutro..
Ależ ja się nad sobą użalam.. hu hu hu.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości