Scent Bar XXIV - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 21:17   #1171
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Alveo podziałalo, ale w pewnym zakresie, a ja bym chciała jeszcze trochę , bo od brzucha wyglądam jak Wenus Boticcellego

Cytat:
hmmm...ja po 30 latach pracy mam taka pensję
ale nie uważasz chyba że to jest dużo? chociaż w sumie wszystko zależy od wydatków, liczby osób itp. np. na 1 osobę bez zobowiązań i z własnym mieszkaniem jest jak najbardziej dobrze
choć po 30 latach w jakiejkolwiek sytuacji dobrze nie brzmi...

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
mam jeszcze gruz, dużo gruzu
dla spragnionych wrażeń ekstremalnych?

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Kameno - paczule właśnie wporzo się nadadzą - ja je traktuje pieszczotliwie
Villoresi nie jest pieszczotliwy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:19   #1172
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
tak to bym się odstawiła gdybym kupowała takie coś co kiedyś wklejałaś, te apartamenty z tarasami czy co tam było, nie na kupowanie M-3 z lat 70-tych
Więc pozostaje Ci stara garsonka i Vanilla Fields

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bo do skier się jedzie pół godziny w jedną stronę, a do wawy co najmniej dwie
Ha, wiedziałam, że rzucisz ten argument! To powiedz, że a) zagadaliście się jeśli jedziesz do kolegi b) chciał nareperować od ręki więc czekałaś ale nie wyszło c) kolejka była jeśli to nie kolega a serwis d) wypadek na drodze e) korek f) wyciek paliwa/gazu/substancji rakotwórczych g) pomagałaś harcerzom przenieść drzewo leżące na szosie h) inne losowe wypadki.
Kurde, czy tylko ja umiem łżeć jak z nut?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
a nie f*ck też mam posiniaczone nogi

Uwaga! Jadę we wtorek do dietetyczki, zobaczymy co mi powie, cena wizyty pierwszej znośna
E, to lipa z wymiany...

A co Ci ona powie: zdrowe tłuszcze proszę jeść, warzywa oprócz marchewki i ziemniaków, owoców mało, pieczywo pełnoziarniste, ciemny ryż i kaszę, dużo białka, chude mięso, gotować na parze, pić dużo wody i zielonej herbaty, kostkę czarnej czekolady raz na tydzień i tyle.
EDIT: ale idź, idź!

Cytat:
A nie ma jakichś takich spodniów co łuda pomniejszają o 2 rozmiary
Som. No o rozmiar. Ja robiłam tak: zwężałam spodnie w oudach na maksa żeby trzymały je w ryzach i zakładałam ucięte nad kolanami pończochy samonośne na szerokiej gumie. Pućki od środka stawały się niewidoczne Próbowałam też wyszczuplających majtasów do kolan ale nie były dostatecznie obciskające i brzydko deformowały mi zadek - robiła się buła jak to w rajstopach.

Cytat:
będę zadawać szyku pleśnią

Cytat:
cały dzień siedzę w mazidłach i już wiem, że goowno wiem
Dlatego ja tam nie zaglądam.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2011-02-24 o 21:21
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:19   #1173
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ejjjjj, no nie bądź taka, weeeź powiedz

jak masz dochody tylko z pracy to raczej Cię strata nie dotyczy, moja Mama działa na giełdzie (wymyśliła giełdę żeby dorobić coś do emerytury bo raczej emerytura z nieco ponad 2000 netto nie jest oszałamiająca), mnie też kazała założyć konto giełdowe, stąd u mnie te pity-38
strata bierze się stąd np że kupujesz akcje na giełdzie drożej a sprzedajesz taniej, ze stratą - wykazuje się stratę po to żeby tego belkowego podatku nie płacić

ale ja mam konto giełdowe

aaaa..to juz kapuje...tzn nie kapouje po co sprzedawac akcje ponizej ceny kupna,no ale zasade czaje. A jakbym tegoi pita nie wypełniła to co?

a zyski z dywidendy tez sie wykazuje? bo chyba jest podatek pobierany automatycznie jak przy lokacie....kurde
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:19   #1174
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
[SIZE=1
wszystko, nawilżać, lekko natłuszczać, ujędrniać, zabić cellulit i pachnieć
ja mam na to sposób bardzo prosty ,
1. do wanny nalac 2/3 wody , wlac 4 łyżki oleju z pestek winogron lub z ryzu , dosypa 30 deko soli jodowanej i poleżec 15 minut, potem umyc ciało rękawicą lub ostrą gabką , nie myc ciała zelem ani mydłem, spłukac pod ciepłym prysznicem w włożyc ciepły szlafrok. niczym nie smarowac
powtarza 2 razy w tygodniu. Nawet peelingu nie trza.
2. wypachnic sie ulubionymi perfumami ( wodą )

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-02-24 o 21:21
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:23   #1175
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a myślisz, ze czemu się katuję bieganiem na mrozie?
A raczej próbowałam, bo te parę metrów podrygów nie zasługuje na miano biegu

Dobranoc
dobrze robisz - tylko następnym razem wyleć dalej - ciepło się ubierz - rękawiczki czapka koniecznie - i sru w pole - cudnie rozbieguje sie nerwa - żałuje ogromnie ze nie mogę uskuteczniać tego obecnie - an siłownię mnie nie stać a bieżni nie mam w domu - a była to jedna z niewielu form ruchu którą uwielbialam bez względu na wagę itp
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:27   #1176
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A co Ci ona powie: zdrowe tłuszcze proszę jeść, warzywa oprócz marchewki i ziemniaków, owoców mało, pieczywo pełnoziarniste, ciemny ryż i kaszę, dużo białka, chude mięso, gotować na parze, pić dużo wody i zielonej herbaty, kostkę czarnej czekolady raz na tydzień i tyle.
.
pieczywa ajlepiej wcale , a marchwke mozna w postaci świeżego soku ( może byc z selerem i jabłkiem) + kilka kropel oliwy z oliwek
Stary 2011-02-24, 21:28   #1177
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
No nie?

W ogóle Maja to mi się kojarzy z takim konikiem, co jak cokolwiek spotkał na drodze, np. kabel leżący w poprzek to rżał, stawał dęba, po czym ani kroku dalej, przerażająca przeszkoda nie do przejścia

Cytat:
Maja, jak Ci się dłuży zapuszczanie włosów to masz naprawdę za dużo wolnego czasu i za mało prawdziwych problemów
bo przywiązuję chyba za dużą wagę do szczegółów
Albo rzeczywiście mam sklonnosc do rpzesady, jak kolega mawiał
Cytat:
Rodzicom powiedz, że jedziesz w sprawie pracy i w sumie naprawdę parę CV możesz gdzieś zostawić, szukasz już czegoś? Bo ani się obejrzysz a zostaniesz darmową niańką u siostry, zobaczysz Bierz sie jak najszybciej
pracę traktuję jako zuo koniecznie - jak bedzie mus, to będe szukać
Albo jak mi się zachce, choć to pierwsze chyba bardziej prawdopodobne

P.S. pzypominanie o tym, co zuee i przykrych łobowionskach wcale nie ułatwia mi dostrzeżenia radosnej strony życia
Wręcz przeciwnie - ideu się pochlastać, do dupy to życie jak tylko zasrane łobowiązki i wieczne czekanie na wszystko
Cytat:
Ha, wiedziałam, że rzucisz ten argument! To powiedz, że a) zagadaliście się jeśli jedziesz do kolegi b) chciał nareperować od ręki więc czekałaś ale nie wyszło c) kolejka była jeśli to nie kolega a serwis d) wypadek na drodze e) korek f) wyciek paliwa/gazu/substancji rakotwórczych g) pomagałaś harcerzom przenieść drzewo leżące na szosie h) inne losowe wypadki.

Cytat:
Kurde, czy tylko ja umiem łżeć jak z nut?
nie umiem kłamać
I nie chcę - kuamstwo to zuuoooo
A ja se wymyśliłam, że bendeu życ według swoich tffardych zasad moralnych zakładających szczerość, honor, zawsze dotrzymywać słowa i takie tam inne niepopularne dziś zasady rycerskie
No, może poza napierdzielaniem się na ubitej ziemi, bo nie lubieu przemocy
Cytat:
dobrze robisz - tylko następnym razem wyleć dalej - ciepło się ubierz - rękawiczki czapka koniecznie - i sru w pole - cudnie rozbieguje sie nerwa - żałuje ogromnie ze nie mogę uskuteczniać tego obecnie - an siłownię mnie nie stać a bieżni nie mam w domu - a była to jedna z niewielu form ruchu którą uwielbialam bez względu na wagę itp
wolę zapijać
rozbiegiwanie tylko gorzej mnie dżaźni

edit: ale dzisiaj bredzeu
spac, spać cza a nie goopoty pisać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-02-24 o 21:32
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:29   #1178
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze ja właśnie od opłacanej dietetyczki wymagam ułożenia jadłospisu np - konkretów ale wiem ze w zderzeniu z rzeczywistością one mówią czesto oczywiste oczywistości

oby Spo trafiła do profeski jakiej
Stary 2011-02-24, 21:31   #1179
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
pieczywa ajlepiej wcale , a marchwke mozna w postaci świeżego soku ( może byc z selerem i jabłkiem) + kilka kropel oliwy z oliwek
Jeśli bez pieczywa to skąd brać energię, ta z białka wystarczy? W sumie tak tylko pytam bo sama go nie jadałam Ale wydawało mi się, że niezdrowo robię.

Stary 2011-02-24, 21:31   #1180
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

wolę zapijać
rozbiegiwanie tylko gorzej mnie dżaźni
no i chciej tu cowieku dobrze - moze jutro rzeczywiście
dobranoc
Stary 2011-02-24, 21:32   #1181
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

dla spragnionych wrażeń ekstremalnych?
o

Cytat:

Kurde, czy tylko ja umiem łżeć jak z nut? .

Cytat:
Som. No o rozmiar. Ja robiłam tak: zwężałam spodnie w oudach na maksa żeby trzymały je w ryzach i zakładałam ucięte nad kolanami pończochy samonośne na szerokiej gumie. Pućki od środka stawały się niewidoczne Próbowałam też wyszczuplających majtasów do kolan ale nie były dostatecznie obciskające i brzydko deformowały mi zadek - robiła się buła jak to w rajstopach..

Cytat:
1. do wanny nalac 2/3 wody , wlac 4 łyżki oleju z pestek winogron lub z ryzu , dosypa 30 deko soli jodowanej i poleżec 15 minut, potem umyc ciało rękawicą lub ostrą gabką , nie myc ciała zelem ani mydłem, spłukac pod ciepłym prysznicem w włożyc ciepły szlafrok. niczym nie smarowac
powtarza 2 razy w tygodniu. Nawet peelingu nie trza.
2. wypachnic sie ulubionymi perfumami ( wodą )
wszystko fajnie , ale trzeba mieć wannę

ale ja mam bardzo suchą skórę i po wyszorowaniu z oleju/oliwy, cielsko zacznie mi się łuszczyć

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 21:32   #1182
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Więc pozostaje Ci stara garsonka i Vanilla Fields

Cytat:
Som. No o rozmiar. Ja robiłam tak: zwężałam spodnie w oudach na maksa żeby trzymały je w ryzach i zakładałam ucięte nad kolanami pończochy samonośne na szerokiej gumie. Pućki od środka stawały się niewidoczne Próbowałam też wyszczuplających majtasów do kolan ale nie były dostatecznie obciskające i brzydko deformowały mi zadek - robiła się buła jak to w rajstopach.
chyba nie było to za wygodne....

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale ja mam konto giełdowe

aaaa..to juz kapuje...tzn nie kapouje po co sprzedawac akcje ponizej ceny kupna,no ale zasade czaje. A jakbym tegoi pita nie wypełniła to co?

a zyski z dywidendy tez sie wykazuje? bo chyba jest podatek pobierany automatycznie jak przy lokacie....kurde
chyba nie wiem co to jest dywidenda

akcje poniżej ceny kupna sprzedajesz po to żeby wykazać stratę, czyli np. sprzedajesz i za chwilę kupujesz znowu, stan posiadania ten sam ale strata wykazana
przy giełdzie płacisz podatek raz na cały rok, żeby go nie płacić trzeba mieć stratę, jak masz zysk to płacisz
(edit: tzn. stratę na któryś tam dzień, nie chodzi żeby ciągle nie mieć zysków ale żeby w momencie rozliczeniowym pokazać że się nie ma
mętnie tłumaczę bo się za bardzo nie znam)

ale zaraz, jak masz konto giełdowe to przysyłają Ci pit co roku, nie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-02-24 o 21:37
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:37   #1183
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

I nie chcę - kuamstwo to zuuoooo
A ja se wymyśliłam, że bendeu życ według swoich tffardych zasad moralnych zakładających szczerość, honor, zawsze dotrzymywać słowa i takie tam inne niepopularne dziś zasady rycerskie
Ad. 1 nieee, on żartowaaał

Ad. 2 to ja już nie wiem, cierp bez kompa, howgh

Cytat:
kurcze ja właśnie od opłacanej dietetyczki wymagam ułożenia jadłospisu np - konkretów ale wiem ze w zderzeniu z rzeczywistością one mówią czesto oczywiste oczywistości
Hmmm... Ale jakby tak zebrać nasze życiowe mondrości to same mogłybyśmy ustalić dobrą dietę. TŻtowi wymyślałam ino się nie stosował.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
ale trzeba mieć wannę
Gadasz jak Maja!

Cytat:
chyba nie było to za wygodne....
Niestety nie było a najgorzej w kiblu się ubrać i rozebrać. Cóż, chciałam zadać szyku to cierpiałam.

Stary 2011-02-24, 21:40   #1184
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no i chciej tu cowieku dobrze - moze jutro rzeczywiście
dobranoc
no bo sieu męcze i zmuszam, a tego nie lubieu
Fogóle nie lubię aktywności i sportów, bleeeh
Tylko tańczyć lubieu, a ze sportów to ewentualnie rowery i kajaki - pod warunkiem, ze naprawdę mam na to ochotę
Cytat:

Hmmm... Ale jakby tak zebrać nasze życiowe mondrości to same mogłybyśmy ustalić dobrą dietę. TŻtowi wymyślałam ino się nie stosował..
ja miałąm na studiach wykłady z fizjologii - skladniki odzywcze, biland energetyczny i te sprawy cuś jeszcze pamiętam, to se sama dietę ukladam
Stary 2011-02-24, 21:44   #1185
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
No właśnie, dokładnie tak M.in przez słodycze, nie wytrzymywałam dłuższej długości bez nich i już
No ale nawet jak raz na jakiś czas zjesz pól czekolady powiedzmy, czy ze dwa piwka wypijesz to wcale nie oznacza, ze wszystko przepadło, wracasz do dietetycznego jedzenia do następnego razu a nie rzucasz wszystko

Cytat:

bo przywiązuję chyba za dużą wagę do szczegółów

pracę traktuję jako zuo koniecznie - jak bedzie mus, to będe szukać
Albo jak mi się zachce, choć to pierwsze chyba bardziej prawdopodobne
Ty chyba lubisz cierpieć i marudzić I jakbyś była szczęśliwa to by Cię unieszczęśliwiło Bo uwierz, Twoje problemy i pietrzące się przeszkody to żadne, ale to żadne problemy...

Nie wiem, może to użalanie się nad sobą to sposób na zwrócenie na siebie uwagi

Zdarzało mi sie tu marudzić, ale zaraz sie brałam za rozwiązywanie problemu zamiast latami truć na ten sam temat i to po tym jak dostałam świetne rady jak się problemu pozbyć

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:47   #1186
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm... Ale jakby tak zebrać nasze życiowe mondrości to same mogłybyśmy ustalić dobrą dietę. TŻtowi wymyślałam ino się nie stosował.[COLOR="Silver"].
eksperyment na pannie Spoo ?

czemu nie - tylko ze ja odpadam - gdyż ponieważ ja nie uczestniczę w odchudzaniu, oraz jest ono tak sprzeczne z moja naturą hedonisty że ja bym jej doradzała wino i inne rozkosze podniebienia - mołdawskie cudne na mrozy - słodkie ciężkie - itp

ale zamysł ciekawy - chodzi jednak o proporcje do danego organizmu odpowiednie - musiałąby przysłać zdjecia i procent tkanki tłuszczowej mierzyć - no i ten przeklęty typ sylwetkowy - ja nigdy nie utyję w łydach nigdy - co akurat jest gorsze bo potęguje goteskowy wygląd, ale no w tym deseń - jak schuść z oudów? za pomocą pumpernikla z serkiem ? riliii?

tu chyba kombinację dobrac tak ajdobiera sie pigułki anty czy so ? ale nie wiem - zgaduję

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-02-24 o 21:49
Stary 2011-02-24, 21:49   #1187
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
no ale pisałą że nie jest bogata - kasy brak
Jeszcze na tym zarobimy - jak nie siano, to co innego się wymyśli- kisiel w brodziku?
Cytat:
To zapraszam do siebie Oczywiście na spotkanie z Tobą ubiorę się tak by jak najmniej łuda było widać A Gucio też będzie?
Proponuję krynolinę
Oczywiście, Gustawa zobaczysz

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:53   #1188
Pin up girl
Zakorzenienie

Ju, jak pachną Wings?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:57   #1189
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
1. do wanny nalac 2/3 wody , wlac 4 łyżki oleju z pestek winogron lub z ryzu , dosypa 30 deko soli jodowanej i
I normalnie orgię w tym urządzić zamiast w sianie

Cytat:
No, może poza napierdzielaniem się na ubitej ziemi, bo nie lubieu przemocy
O, szkoda, ja dziś wciąż myslę o widowiskach

Cytat:
Ty chyba lubisz cierpieć i marudzić I jakbyś była szczęśliwa to by Cię unieszczęśliwiło Bo uwierz, Twoje problemy i pietrzące się przeszkody to żadne, ale to żadne problemy...

Nie wiem, może to użalanie się nad sobą to sposób na zwrócenie na siebie uwagi

Zdarzało mi sie tu marudzić, ale zaraz sie brałam za rozwiązywanie problemu zamiast latami truć na ten sam temat i to po tym jak dostałam świetne rady jak się problemu pozbyć
Pamiętaj, że Maja jest DDA
I w ogóle cieszę się, że już nic mówić nie muszę na ten temat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 21:57   #1190
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
eksperyment na pannie Spoo ?

jak schuść z oudów? za pomocą pumpernikla z serkiem ? riliii?

tu chyba kombinację dobrac tak ajdobiera sie pigułki anty czy so ? ale nie wiem - zgaduję
Ad. 1 ale czy pacjentka przeżyje?

Ad. 2 Bym wpierniczała te pumpernikle tonami.

Ad. 3 wydaje mi się - ale może źle mi się wydaje - że dieta nie wpływa na kształt sylwetki, można ją co najwyżej zmienić/spróbować zmienić ćwiczeniami. Inna sprawa, że zależnie od ćwiczeń wypadałoby ułożyć inną dietę

Stary 2011-02-24, 22:00   #1191
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ju, jak pachną Wings?
Bardzo podobne do Eternity, ale ostrzejsze, bardzo w stylu lat 80tych-LOUD!
Nie tyle idą w stronę sexu, co raczej świeżości, ale takiej, jaką lubię- bez cytrusów. Ja nie mogę ich nosić- dostaję cholery w tym zapachu, choć baaardzo mi się podoba

Stary 2011-02-24, 22:01   #1192
dzika truskawa

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Pamiętaj, że Maja jest DDA
I w ogóle cieszę się, że już nic mówić nie muszę na ten temat
Więc tym bardziej powinna zwiewać, bo nigdy nie dorośnie

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2011-02-24, 22:05   #1193
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo podobne do Eternity, ale ostrzejsze, bardzo w stylu lat 80tych-LOUD!
Nie tyle idą w stronę sexu, co raczej świeżości, ale takiej, jaką lubię- bez cytrusów. Ja nie mogę ich nosić- dostaję cholery w tym zapachu, choć baaardzo mi się podoba
Hmmm... Mam biznes...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 22:10   #1194
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... Mam biznes...
w dzisiejszych czasach to dobrze
Stary 2011-02-24, 22:18   #1195
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
w dzisiejszych czasach to dobrze
Sieu okaże...
Stary 2011-02-24, 22:30   #1196
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Gadasz jak Maja!
tak, bo jestem do Niej podobna czyt. z igły widły, pierdylion przeszkód na drodze do.... itp. itd

28.05.2010
Stary 2011-02-24, 22:35   #1197
Pin up girl
Zakorzenienie

Flo, a wiesz co się robi z przeszkodami?
Stary 2011-02-24, 22:38   #1198
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Więc tym bardziej powinna zwiewać, bo nigdy nie dorośnie
Prawda, tylko...czy już nie jest za późno...

Cytat:
Hmmm... Mam biznes...
Taaaaak?

Stary 2011-02-24, 22:42   #1199
dzika truskawa

Cytat:
Prawda, tylko...czy już nie jest za późno...
Zgodnie z moją życiową filozofią nigdy nie jest za późno na nic dopóki jeszcze się żyje

Stary 2011-02-24, 22:45   #1200
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Flo, a wiesz co się robi z przeszkodami?
co

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości