![]() |
#1171 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() Cytat:
choć po 30 latach w jakiejkolwiek sytuacji dobrze nie brzmi... dla spragnionych wrażeń ekstremalnych? Villoresi nie jest pieszczotliwy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurde, czy tylko ja umiem łżeć jak z nut? ![]() Cytat:
A co Ci ona powie: zdrowe tłuszcze proszę jeść, warzywa oprócz marchewki i ziemniaków, owoców mało, pieczywo pełnoziarniste, ciemny ryż i kaszę, dużo białka, chude mięso, gotować na parze, pić dużo wody i zielonej herbaty, kostkę czarnej czekolady raz na tydzień i tyle. EDIT: ale idź, idź! ![]() Som. No o rozmiar. Ja robiłam tak: zwężałam spodnie w oudach na maksa żeby trzymały je w ryzach i zakładałam ucięte nad kolanami pończochy samonośne na szerokiej gumie. Pućki od środka stawały się niewidoczne ![]() ![]() Dlatego ja tam nie zaglądam. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-02-24 o 21:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja mam konto giełdowe ![]() aaaa..to juz kapuje...tzn nie kapouje po co sprzedawac akcje ponizej ceny kupna,no ale zasade czaje. A jakbym tegoi pita nie wypełniła to co? a zyski z dywidendy tez sie wykazuje? bo chyba jest podatek pobierany automatycznie jak przy lokacie....kurde ![]()
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. do wanny nalac 2/3 wody , wlac 4 łyżki oleju z pestek winogron lub z ryzu , dosypa 30 deko soli jodowanej i poleżec 15 minut, potem umyc ciało rękawicą lub ostrą gabką , nie myc ciała zelem ani mydłem, spłukac pod ciepłym prysznicem w włożyc ciepły szlafrok. niczym nie smarowac powtarza 2 razy w tygodniu. Nawet peelingu nie trza. 2. wypachnic sie ulubionymi perfumami ( wodą )
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-02-24 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
dobrze robisz - tylko następnym razem wyleć dalej - ciepło się ubierz - rękawiczki czapka koniecznie - i sru w pole - cudnie rozbieguje sie nerwa - żałuje ogromnie ze nie mogę uskuteczniać tego obecnie - an siłownię mnie nie stać a bieżni nie mam w domu - a była to jedna z niewielu form ruchu którą uwielbialam bez względu na wagę itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1177 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo rzeczywiście mam sklonnosc do rpzesady, jak kolega mawiał Cytat:
Albo jak mi się zachce, choć to pierwsze chyba bardziej prawdopodobne ![]() P.S. pzypominanie o tym, co zuee i przykrych łobowionskach wcale nie ułatwia mi dostrzeżenia radosnej strony życia ![]() Wręcz przeciwnie - ideu się pochlastać, do dupy to życie jak tylko zasrane łobowiązki i wieczne czekanie na wszystko ![]() Cytat:
![]() nie umiem kłamać ![]() I nie chcę - kuamstwo to zuuoooo A ja se wymyśliłam, że bendeu życ według swoich tffardych zasad moralnych zakładających szczerość, honor, zawsze dotrzymywać słowa i takie tam inne niepopularne dziś zasady rycerskie ![]() No, może poza napierdzielaniem się na ubitej ziemi, bo nie lubieu przemocy ![]() Cytat:
rozbiegiwanie tylko gorzej mnie dżaźni ![]() edit: ale dzisiaj bredzeu ![]() spac, spać cza a nie goopoty pisać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 21:32 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby Spo trafiła do profeski jakiej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |||
Zakorzenienie
|
o
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale ja mam bardzo suchą skórę i po wyszorowaniu z oleju/oliwy, cielsko zacznie mi się łuszczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() akcje poniżej ceny kupna sprzedajesz po to żeby wykazać stratę, czyli np. sprzedajesz i za chwilę kupujesz znowu, stan posiadania ten sam ale strata wykazana przy giełdzie płacisz podatek raz na cały rok, żeby go nie płacić trzeba mieć stratę, jak masz zysk to płacisz (edit: tzn. stratę na któryś tam dzień, nie chodzi żeby ciągle nie mieć zysków ale żeby w momencie rozliczeniowym pokazać że się nie ma mętnie tłumaczę bo się za bardzo nie znam) ale zaraz, jak masz konto giełdowe to przysyłają Ci pit co roku, nie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-02-24 o 21:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 to ja już nie wiem, cierp bez kompa, howgh ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Gadasz jak Maja! ![]() Niestety nie było a najgorzej w kiblu się ubrać i rozebrać. Cóż, chciałam zadać szyku to cierpiałam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
no bo sieu męcze i zmuszam, a tego nie lubieu
![]() Fogóle nie lubię aktywności i sportów, bleeeh ![]() Tylko tańczyć lubieu, a ze sportów to ewentualnie rowery i kajaki - pod warunkiem, ze naprawdę mam na to ochotę Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1185 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem, może to użalanie się nad sobą to sposób na zwrócenie na siebie uwagi ![]() Zdarzało mi sie tu marudzić, ale zaraz sie brałam za rozwiązywanie problemu zamiast latami truć na ten sam temat i to po tym jak dostałam świetne rady jak się problemu pozbyć ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu nie - tylko ze ja odpadam - gdyż ponieważ ja nie uczestniczę w odchudzaniu, oraz jest ono tak sprzeczne z moja naturą hedonisty że ja bym jej doradzała wino i inne rozkosze podniebienia - mołdawskie cudne na mrozy - słodkie ciężkie - itp ale zamysł ciekawy - chodzi jednak o proporcje do danego organizmu odpowiednie - musiałąby przysłać zdjecia i procent tkanki tłuszczowej mierzyć - no i ten przeklęty typ sylwetkowy - ja nigdy nie utyję w łydach nigdy - co akurat jest gorsze bo potęguje goteskowy wygląd, ale no w tym deseń - jak schuść z oudów? za pomocą pumpernikla z serkiem ? riliii? tu chyba kombinację dobrac tak ajdobiera sie pigułki anty czy so ? ale nie wiem - zgaduję Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-24 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Jeszcze na tym zarobimy
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, Gustawa zobaczysz ![]()
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
Ju, jak pachną Wings?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I w ogóle cieszę się, że już nic mówić nie muszę na ten temat ![]()
![]() |
#1190 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 ![]() Ad. 3 wydaje mi się - ale może źle mi się wydaje - że dieta nie wpływa na kształt sylwetki, można ją co najwyżej zmienić/spróbować zmienić ćwiczeniami. Inna sprawa, że zależnie od ćwiczeń wypadałoby ułożyć inną dietę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podobne do Eternity, ale ostrzejsze, bardzo w stylu lat 80tych-LOUD!
Nie tyle idą w stronę sexu, co raczej świeżości, ale takiej, jaką lubię- bez cytrusów. Ja nie mogę ich nosić- dostaję cholery w tym zapachu, choć baaardzo mi się podoba ![]()
#1192 |
|
Więc tym bardziej powinna zwiewać, bo nigdy nie dorośnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... Mam biznes...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
tak, bo jestem do Niej podobna
![]()
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Flo, a wiesz co się robi z przeszkodami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Prawda, tylko...czy już nie jest za późno...
![]() Taaaaak?
#1199 |
|
Zgodnie z moją życiową filozofią nigdy nie jest za późno na nic dopóki jeszcze się żyje
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.