![]() |
#1141 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Phi
![]() ![]() Ale ale już się cieszę na tę myśl bo póki co się czaimy z TŻtem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
wyjątkowo niezdrowa dieta
![]() ![]()
#1143 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
![]() to znaczy że jesteś dziwna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I Pin jeszcze miałam ![]() Spakowałam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Nindżopesz
|
Jeszcze w nieśmiertelnym temacie skórzanych kurtek - jak ta robi takie cycki to biore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O! U Florens ![]() ![]()
![]() |
#1147 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() co prawda cefałki możesz już zacząć pisać i listy motywacyjne tworzyć, zanim Cię gdzieś zaproszą to już ciepło będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() odliczać stratę z lat ubiegłych można np. w picie-38, ja go wypełniam na okoliczność podatku Belki, do tej pory moja Mama mi zawsze wykazywała stratę a w tym roku mam zysk no i którąś stratę odliczać będę tylko nie wiem za który rok, do wyboru mam 3 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak to bym się odstawiła gdybym kupowała takie coś co kiedyś wklejałaś, te apartamenty z tarasami czy co tam było, nie na kupowanie M-3 z lat 70-tych ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
bo do skier się jedzie pół godziny w jedną stronę, a do wawy co najmniej dwie
przed chwilą w radiu leciało - cover Roesemary's baby - genialne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HrSqZzkCgAU
#1149 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam siana,ale las wokół jakby co ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A poważnie ... może pobiegaj, poćwicz, poskacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a nie f*ck też mam posiniaczone nogi ![]() ![]() Cytat:
- 13 kg może być ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwaga! Jadę we wtorek do dietetyczki, zobaczymy co mi powie, cena wizyty pierwszej znośna ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-24 o 20:37 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
grozi wypollizowaniem
|
nie powiem
![]() Cytat:
ale o co chodzi? ![]() co to jest strata i skąd ją można wziąć? ja pierwsze słysze o czyms takim i dlatego sie tak dopytuje..moze ja tez mam jakąs fajna strate do odliczenia i o niej nie wiem ![]()
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() i kciukasy za dietetyka ![]() nie jestem ![]() ale służę chrustem ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
#1156 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kobieto... ![]() ![]() Cytat:
mniej żryj ![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Polly, podnosić Ci morale?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
grozi wypollizowaniem
|
poczytałam w necie o stratach-nic nie czajeu
![]() ![]()
#1159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To zapraszam do siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Pobiegaj ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
ʞɐɯǝuɐ
|
wiem
![]() w razie gdybym się zapomniała rano wyperfumic z wrażenia to mam w torebce z kasą mini odlewkę Paczuli Villoresiego, znalazłam dziś przypadkiem bo to moja imprezowa torebka, będę zadawać szyku pleśnią ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
O tej porze bieganie
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Flo Ty Ty Ty taka Kochana jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() Hoho wybór podłoża łogromny ![]() Dobrze już nie będę próbować ![]() ![]() Ale ja żrem mniej ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
właśnie, okadzanie też zapewniam
![]() cały dzień siedzę w mazidłach i już wiem, że goowno wiem ![]() vesenkowe ![]() muszę chyba wagę kupić i papierki lakmusowe i wiele innych niezbędnych gadzetów ![]() marzę o własnorobnym musie do cielska
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
ejjjjj, no nie bądź taka, weeeź powiedz
![]() Cytat:
strata bierze się stąd np że kupujesz akcje na giełdzie drożej a sprzedajesz taniej, ze stratą - wykazuje się stratę po to żeby tego belkowego podatku nie płacić
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
albo brzuch
![]() Alveo podziałalo, ale w pewnym zakresie, a ja bym chciała jeszcze trochę , bo od brzucha wyglądam jak Wenus Boticcellego ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- a co on ma robic ?
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-02-24 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak żresz mniej i ćwiczysz to musisz schuść ![]() ![]() ![]() ![]() nie poddawaj się, chadzaj na siłownię i jedz zdrowo, a jak dopadnie Cię zwątpienie, to zrób sobie wieczór odstępstwa od diety, ale nie za często ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- wszystko, nawilżać, lekko natłuszczać, ujędrniać, zabić cellulit ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
cudnie się chuuudnie - widzę po sąsiadce - no ale i prawa fizyki działają - jak zimno to energia poczebna
jakbym nie chorowała na "pewne sprawy" to bym uskuteczniała - szalenie dodaje powera i rozładowuje stres - taki mini survival Kameno - paczule właśnie wporzo się nadadzą - ja je traktuje pieszczotliwie |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A raczej próbowałam, bo te parę metrów podrygów nie zasługuje na miano biegu ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1170 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W ogóle Maja to mi się kojarzy z takim konikiem, co jak cokolwiek spotkał na drodze, np. kabel leżący w poprzek to rżał, stawał dęba, po czym ani kroku dalej, przerażająca przeszkoda nie do przejścia ![]() Podobały się rozumiem ![]() Maja, jak Ci się dłuży zapuszczanie włosów to masz naprawdę za dużo wolnego czasu i za mało prawdziwych problemów ![]() Rodzicom powiedz, że jedziesz w sprawie pracy i w sumie naprawdę parę CV możesz gdzieś zostawić, szukasz już czegoś? Bo ani się obejrzysz a zostaniesz darmową niańką u siostry, zobaczysz ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.