|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Cytat:
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...uz_za_tydzien/ |
|
|
|
|
#4442 |
|
Raczkowanie
|
nie, chodzi o oferte od 7 marca
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
wracając do niebieskiego żelu - u mnie kiepsko sobie radzi z demakijażem oczu
więc normalnie najpierw musze robić demakijaż, a potem też żel, jako "przeczyszczacz" (
|
#4444 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka razy pisałyście o elektrycznych szczoteczkach do zębów ale nie widziałam ich nigdzie w ofercie. Od kiedy one były, są jeszcze?
|
|
|
|
#4446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
brumek ja w tych serkach plastrowanych na kanapke nie wyczuwam by bylpo to polaczenie mozarelli z twoim smakiem
![]() Takie ukrecony twarozek kanapkowy jak dla mnie - dla leniwych bo juz poporcjowany
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej jakby założycielka nowego wątku się tego podjęła. Mogę to zrobić a później edytować pierwsze posty i uzupełniać listę. Nic trudnego, da się zrobić
A dziewczyny, które popierają pomysł mogłby napisać swoje własne listy i wtedy byłoby łatwiej. Bo czytać jeszcze raz całego wątku chyba nikomu się nie zechce. Cytat:
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałąm kupić ten żel..ale widze że sypią się negatywy. Ale za 4 zł może wypróbuje sama.
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zrobiłam odkrycie roku
Nawet nie zwróciłam uwagi z jakiej one są firmy, coś mi później mignęło, że piszecie Joanna Naturia i myję się dziś rano i nagle patrzę na mój kawowy peeling antycellulitowy o obłędnym zapachu i były tam wtedy jeszcze inne zapachy (czyli chyba tam się muszę przejść po peelingi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-25 o 10:04 |
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super pomysł, tym bardziej, że nazwa wątku jak sama wskazuje - produkty godne polecenia. Więc nasuwa się samo przez sie - lista tych produktów ![]() Moje polecane: - serki delicate, - paluszki wieprzowe i drobiowo-wieprzowe 1,99zł , - ser zółty w plastrach światowid (czy jakoś tak) za 5,69zł gouda i podlaski - just fit płatki ale te małe i truskawkowe- mleko, - parówki wyborne 500 g za 2,99 - dżem rapsodia. - paszteciki z kapustą, - orzeszki ziemne, - mieszanka studencka, - makaron durum, - sos słodko-kwaśny za 2,99zł - pomidory krojone w puszce, - twaróg, - twarożek President naturalny, - jogurt pannacota ![]() - podpaski bella 4,99zł - tampony, - ręczniki papierowe Qeen, czy jakoś tak, - chusteczki o takiej nazwie, jak powyżek aloesowe, - płyn eden biały (bo jeszcze innych nie używałm) - świeczki zapachowe cytrusowe, - kret w granulkach tani i b. dobry, - żel do twarzy - na razie mam różowy - jeszcze niebieski muszę dokupić, - kremy do stóp. Dużo tego jest bardzo
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2011-02-25 o 10:51 |
|
|
|
|
#4452 |
|
Raczkowanie
|
uf, nadrobiłam czytanie wczorajszych wpisów i zaniedbałam trochę prace- więc wniosek- da się przeczytać 5 czy 6 stron bez trudności w ok pół godziny
i jestem zawiedziona bo chciałam kupić skrzyp a u mnie go nie ma, czytam wasze posty i widze że w niektórych biedronkach jest więc albo jestem ślepa albo już wykupione. A ha co do tych ochroniarzy to zgadzam się w rossmanie jest najgorzej ale w Biedronce spotkałam się z taką akcją że ochroniaż stojąc za kasami przechodziła za mną jak ja w inną alejke to on tam zaglądał ja w następną to i on zagląda- a efekt był taki że oczywiście dałam sobie spokój z oglądaniem i kupiłam to co pamietałam. |
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie...
ponieważ czytam codziennie a rzadko się odzywam, postanowiłam dzisiaj zabrać głos ![]() u mnie micelek sobie radzi w następujący sposób: płatki kosmetyczna zwilżam wodą, na to micelek i na oczka... bardzo ładnie schodzi wszystko z oczu nie próbowałam jeszcze tego nowego niebieskiego ale zarówno stary jak i ten różowy w ten sposób używam i jest ok ![]() także ten sposób polecam ![]() no i to chyba było by najlepsze wyjście.... takie hity i kity z biedronki ![]() bo szczerze mówiąc jak wczoraj czytałam i co drugie pytanie widziałam o żel to się zaczęłam zastanawiac czy to taka mega filozofia popatrzeć, czy już ktoś nie pisał o tym... bo na pytanie zadane po raz setny o żel od razu mi się słabo robiło... ja rozumiem, że nieraz się nie chce przelatywac cały wątek ale kurcze... jedna dwie strony to chyba nie jest jakiś problem.... dobra, nie jęczę już bo widzę że kilka osób wcześniej sie juz wypowiedziało na ten temat ![]() miłego dnia wszystkim
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie widziałam 4 opakowania, ale nie wiem, czy to z aktualnej gazetki.
|
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę też napisać swoje typy, a mianowicie
- parówki te kilogramowe drobiowe - papier toaletowy Queen - pasty na kanapki (wszystkie, chodzi mi o te np. jajeczne) - płyn do naczyń Kraft- rewelacja to są takie moje typy nr. 1 jeszcze tampony i wkładki chigieniczne - dużo i tanio Edytowane przez gggg85 Czas edycji: 2011-02-25 o 10:25 |
|
|
|
#4456 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- http://gazetka.biedronka.pl/g18,sport_na_zdrowie.html Na 23 stronie
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też te zniknęły najszybciej a truskawkowe, kiwi pozostały podobno w opakowaniach ponad 2 kilogramowych Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-02-25 o 11:19 |
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
mają 29 % ;P
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Moje typy :
-mleko zolte 1,5% -chipsy "top chips" -cola oridżinals ![]() -orzeszki ziemne -estella (lub po mojemu XXL) -krówki -serki delikat -zapiekanki -czekolady -pomidory w puszce -makaron spaghetti (nie ten najtanszy vitalia? tylko ten troszke drozszy) -CIASTO FRANCUSKIE -nowe jogurty (sernikowe, biszkoptowe,wisnia +czekolada) Za to nie polecam: -jedzenia w puszkach dla kotow (koty dostaly alergii pokarmowej)
|
#4461 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi w Biedronce najbardziej odpowiada:
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2011-02-25 o 10:49 |
|
|
|
#4462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hmmm porównywałam składy i ten zielony ma jakiś jeden dodatkowy składnik- być może to jakiś zagęszczacz ? myślałam, że oba będą takie same i będą się różnić tylko zapachem ;p a tu suprise ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Później był mniej wyczuwalny, bo zapewne już się przyzwyczaiłam do tego zapachu Tak czy owak polecam go, bo naprawdę ładnie pachnie
|
|
#4463 |
|
Rozeznanie
|
moje ulubione rzeczy z Biedry:
-chipsy top chips solone -prażynki solone - serki wieśniaki - jogurty bon cream z kawalkami czekolady (wisniowy, pomaranczowy, bananowy) - jogurt duo fruvita -w opakowaniach jak fantasia danona(smak gruszka z cynamonem, orzechy wloskie z czekolada, winogrona z bakaliami) - jogurt fruvita - rabarbarowy, agrestowy, - jogurt fruvity (chyba) duze opakowanie wisna z platkami migadłowymi - deser bondi ( w samku zupelnie jak monte) - biedronkowe "actimele" - nie pamietam nazwy firmy, pakowane po 6 każda po 100gram- smak tropikalny, owoce lesne - jogurt naturalny gesty bez cukru Bakomy - serek delikat (zarowno do smarownaia, jak i ten w plasterkach jak warmii) - ser żółty w kostce -mleko 1,5% - mix sałat - baby szpinak - poledwiczka wieprzowa -zupka instant goraca chwila - czy jakos tak -serowa z grzankami Z promocji nie w stalej ofercie: - magnetic czekoladowe precelki - magnetic czekolada do picia Zachęcona waszymi opiniami wziełam dyfuzer o zapachu pomaranczy. Mam nadzieje ze bedzie ladnie pachniec. Popoludniu otworze
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2011-02-25 o 11:28 |
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Po drodze od lekarza wpadłam do B. i kupiłam m.in.:
-> kawałek filetu z łososia - chyba świeży, a taka cena ![]() -> jeszcze dwie belgijskie na zapas - białą i deserową -> jabłko, okaże się czy takie dobre jak mówicie, ale ogólnie lubię jabłka z B. -> chusteczki do demakijażu z kobiecego tygodnia, oby było warto ![]() ->. danie gotowe z indyka w sosie, bo zauważyłam że ma malutko węgli i tłuszczu. Skosztuję w niedzielę albo poniedziałek ![]() Oparlam się temu deserowi Grand czekoladowemu, ale nie wiem ile dam radę... wyglądał przekusząco.
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2011-02-25 o 11:29 |
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czasem lista się zapełni bo będziemy coraz to nowe rzeczy dopisywać ide zaraz do Biedry wydać trochę pieniązków
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jabłka podrożały o 1zł
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
powróciły pasty jajeczne ale już nie kosztują 1,29zł a 1,59zł
widziałam dziś paprykarz z łososia chyba za 1,99zł- próbowałyście go może?? |
|
|
|
#4468 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie wrocilam z biedronki ;D
moja top lista: - mrozone cwiartki ziemniaków, - top chips - orzeszki w chipsie - bagietka z masłem czostkowym - warzywa na patelnie - przecier pomidorowy - serek delikate - ser wędzony beniamin - platki kosmetyczne - mieso mielone z łopatki - herbata rooibos z pomaranczem i cynamonem (toj jest najlepszy produkt z biedronki jak dla mnie ! )
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
pomysł z lista bardzo mi się podoba, jestem jak najbardziej za
![]() tylko to pewnie i tak nie uchroni wątku od powtarzających się pytań... Dziewczyny, a powiedzcie mi proszę, od czego zależy, że jest już zakładany nowy wątek? |
|
|
|
#4470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurdę, kupuję dziadkowi co 2-3 miesiące 10 kilo cukru, zawsze kosztował 2.80 czy 2.90, poszłam sobie z 30 złotymi do Biedry i się mocno zdziwiłam, bo teraz kilogram 3,39. Musiałam wrócić do domu po dodatkowe pieniądze :/
Edytowane przez kate_rossi Czas edycji: 2011-02-25 o 12:19 Powód: Dopisek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

więc normalnie najpierw musze robić demakijaż, a potem też żel, jako "przeczyszczacz" (

ale te małe i truskawkowe

Mam ten fioletowy. Może ktoś się jeszcze wypowie bo jestem ciekawa