|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
próbowałam ale to też pomaga na chwilę. Jak stosuję te wszystkie "Zabiegi" to jest ok a jak tylko przestanę to masakra!! a ja własnie paznokcie u stóp mam bardzo mocne aż mam problemy jak je obcinam-nieźle muszę się namęczyć.
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Ana dam znać. Ostatni temat jaki miałam na hospitacji baaardzo mi się podobał
|
|
|
|
#4383 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Tomus booski ![]() kochana jutro wrzuce bo zaraz zmykam spac Cytat:
![]() do nas dzisiaj wieczorkiem przychodza znajomi ![]() Cytat:
wspolczuje sytuacji z wanna ![]() a jaka chcecie? Cytat:
![]() ok zmykam spac
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
cisza z rana hhmmm .... aż dziwneżabcia czekam czekam , widziałam minusiki na wadze po zumbie , super neska22 dobrze że kaskę oddali , teraz tylko znaleźć nową trzeba , trzymam kciuki anika ładna ta sukienka , no i rzeczywiście może będzie dobra do karmienia , a kiedy te chrzciny ? zaraz jak się Natalia urodzi ? madziu jak tam się dzisiaj czujesz? marta co ci tam powiedzieli na rehabilitacji ? SRR jak tam czekamy dalej ? ana jak idzie pisanie pracy? india jakieś postępy w wykańczaniu już sa od ostatnich zdjęć ? atomufka to już dzisiaj wracasz czy za tydzień? agus dobrze że wszystko ok z córeczką katunia czy ja już pisałam czy nie , ale super filmik , jaki już duży Tomeczek a ja dzisiaj do tego sądu lecę z mężem, wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie , aż normalnie padłam wczoraj tak zmęczona że migiem śmigiem zasnęłam , ale niestety Dominik nie dał pospać więc dzisiaj jestem lekko padnięta
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kasiu. No cisza i od wczoraj wieczora też mało naskrobane
Daj znać jak wrocicie z sądu.
|
|
#4386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzisiaj zabieram się dalej za pisanie, a mąż zadeklarował się, że jak wróci z pracy to posprząta także wolna moja rozczochrana ![]() ![]() Z gorszych wieści to, że pojawiła mi się opryszczka grrra w weekend do szkoły... mówię Wam jak mi się nie chce. Miesiąc przerwy i tak się rozleniwiłam, że hej Dobrze mi było spędzać w weekendy w gronie rodziny, a nie w szkole Cytat:
Cytat:
![]() A jaki był, coś o cukierkach chyba? ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj dalej pisanie pracy powolutku, ale do przodu ![]() Odp. za atomufkę wraca za tydzień ![]() Powodzenia w sądzie.
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-02-25 o 09:08 |
|||
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ja się jeszcze nie rozliczałam czekam na pit z pracy ale pewnie pierwszy z brzegu z neta ściągnę... sprawdź jak możesz czy w tych utworach masz lovely cd 1 trzy maile bo coś się pozawieszało i nie wiem czy poszły trzy czy tylko dwa bo ja poszłąm do wanny a mąż potem wysyłał i prosił zapytać
![]() ktosia ty sprzątaczu mały, odpoczywaj teraz należy Ci się ![]() india83 polecam basen jest super ![]() neska najważniejsze że kase oddali.. ![]() mona jaaaaa babski comberrr ale ci zazdroszcze.. a o północy standardowo się wszystko skończyło "pogrzebową" muzyką itd? anika fajna sukienka ale ja z wyborem poczekałabym do porodu.. ![]() kasiaher na rehabilitacji ok pani jest zadowolona czekamy na wizytę z neurologiem, trzymam kciuki za rozprawę
|
|
#4388 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kochana, polecam te: SANPROBIS. Są jedne z najlepszych.
Cytat:
Szczęście w nieszczęściu, że oddali Wam wszystkie pieniądze. Super! Są jednak uczciwi ludzie! Cytat:
Cytat:
Jednak wygrałaś tą aukcję?! Super! Cytat:
Wczoraj teżUdanej zabawy dzisiaj! Kochana, kiedy Ty na ten bal idziesz? Tzn na zabawę? Jakoś początkiem marca prawda? A co do Merz Spezial, to jest bardzo dobry. Tabletki są drogie, bo w sumie koło 50zł kosztują jako jedne z nielicznych faktycznie działają Cytat:
wczoraj był mecz Lecha i na chwilę przyszli znajomi. Już dzisiaj nigdzie nie idę! i nie piję piwa . Mamy zaproszenie do znajomych,a le jestem tak wykończona tym tygodniem, że dobrze mi zrobi wieczór w domku z mężem. Tym bardziej, że TZet w sobotę na rano ma do pracy.I jaki wczoraj mąż mi obiad zafundował!!! Zrobił tortilkę z mięskiem mielonym... pycha! No i do tego wysprzątał cały dom - szok! Nie muszę nic robić jutro! i jeszcze pojechał na zakupy - no ideał
|
|
#4389 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż wątpie żeby to się zakończyło na jednej rozprawie Cytat:
a na kiedy masz termin oddania pracy ? lepiej pisać nawet 2-3 strony dziennie niz pisac np. 10 stron , lepiej się streścić, bo potem szybko trzeba zrobić, tak jak ja to miałam i teraz jak oddawałam moja pracę to tak mi się wszystko poprzestawiało w niej że szok, ale mam to gdzieś oby tylko do obrony został mi lekko ponad tydzień , musze jeszcze opracowac dwa pytania i się uczyć Cytat:
a ja czekam na wyniki które robiłam prawie dwa tygodnie temu , ale muszę zadzwonić czy już sa bo chcę się zapisać do tej poradni pulmonologicznej i zobaczymy co dalej narazie męczymy się jeszcze z biegunkami , ale juz jest lepiej nie daje mu nic co zawiera gluten i widzę że ani brzuszek go nie boli bo coraz ładniej śpi, chociaż zdarza mu się marudzić w nocy ale to znowu zęby mu idą
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwuś, dostałam wszystkie maile oprócz jednego. Najwyraźniej to jet ten co odrzuciło (Mozart 1). Dziękuję
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
to dokładnie ta sama sukienka
http://allegro.pl/sukienka-chanelka-...473088492.html Martucha dzięki za muzykę |
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno pierwszy termin może się odbyć minimum 2 tygodnie, od ostatniego wpisu, ostatniej osoby ze specjalizacji A jakie badania robiłaś? ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- No i to najważniejsze ![]() Mój się zadeklarował, że dzisiaj posprząta zobaczymy
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas było tak, że każdy indywidualnie się umawiał tylko terminów było kilka dla wygody promotora. I nie było jakiegoś czasu, który musiał upłynąć przed obroną, no chyba, że licząc czas dla sekretarki, która musiałą wszystko przygotować. Dziwne to.
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że ktoś chce indywidualnie, to droga wolna... ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Dla mnie to bez sensu, tym bardziej że zaczęłam pisać pracę dość wcześnie i w sumie to wolałabym obronę jak najszybciej. |
|
|
|
|
#4397 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Rosette no ja też nie wiem co robią z tym cukrem Rozumiem czas letni przetwory.kompoty itp. My to w ogóle cukru nie używamy i śmiejemy się, że mamy dla gości tylko. No chyba, że do wypieków.A i mnie rozlicza teściowa więc z pitem nie pomogę. Katunia i jak na zakupach? tesco jeszcze stoi? czy ludziska rozebrali? neska no to nie fajnie z tą wanną. Mam nadzieję, że znajdziecie podobną, albo popytajcie w rożnych sklepach czy Wam akurat tego modelu nie sprowadzą. Ja tak kabinę sprowadzałam bo to też byla jedna jedyna. anika kieca ciekawa no i ja też się nastawiłam tylko na pierś i mam nadzieję, że tak zostanie![]() kasiaher tak czekamy dalej. Kolejny cel to dotrwać do wizyty u gina 3marca Powodzenia na rozprawie![]() A ja właśnie poprałam już wszystkei ciuszki od kuzynki i mam nadzieję, że to już ostatnie bo mi się w szafie nie mieszczą ![]() No i wczoraj dowiedzieliśmy się, że jednak kuzyn z żonką (też w ciaży) zjeżdżają na stałe do Polski i chcą się u nas zatrzymać w drodze na Podkarpacie. Ja się bardzo cieszę, że oni przyjeżdżają, bo my się tak odwiedzamy i utrzymujemy dobry kontakt ze sobą......tylko mam takie obawy, że co jak przyjadą a ja na porodówce wyląduje?? Nie lubię tak, ja muszę mieć wszystko zorganizowane i pod kontrolą buuuuuu
|
#4398 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Na mojej uczelni z lic.broniłam się tydzień po oddaniu pracy
Z kolei na mgr praca musiała być oddana na miesiąc przed obroną- tłumaczono się długimi przygotowaniami, wprowadzaniem danych, liczeniem średniej itd.Na szczęście i tu i tu obrone miałam dość wcześnie bo na początku czerwca |
|
|
|
#4400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i zobaczymy co dalej , teraz mało mleka mi je ale za to nadrabia obiadkami , to dobrze że chociaż tyle mu się poprawiło jak odstawiłam całkowicie ten gluten muszę bardzo dokładnie wiedzieć co może jeść, jakie słoiczki jeśli mu chcę podawać czasami i dokładnie czytać co jest w składzie i uważać sama jak mu gotuje , nic nie może być zabielane śmietaną np. albo żadnych klusków i czy makaronu, nawet ostatnio jak przyszła moja psiapsióła przyniosła mu ciasteczka i biszkopty i tego też nie może bo w składzie jest mąka pszenna a to własnie gluten więc odpada , zauważyłam jeszcze że jak mu daje jajko albo słoiczek krem dyniowy z żółtkiem to go czyści , dlatego muszę porobić te badania wszystkie , bo np jest taki alergen jak kurcze jako, np jeszcze białko ryby, mięsa co tam jeszcze było.... pomidory , jest tego sporo ciężko to zapamiętać , a jeszcze można osobno zrobić na każdy rodzaj mąki bo może być tak że np na pszenną będzie uczulony a na inna nie , także musze porobić badania bo szkoda mi go tak jak się męczy boli go brzuszek, marudzi , i jest taki wygaszony
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi wiedziałam że się coś pochrzaniło
dobra to loveli wyślę ci jeszcze raz 3 maile i sobie wybierzesz to co brakuje i w takim razie Baji też
|
|
#4402 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia na rozprawie: zekam na wiesci ![]() Cytat:
kupowac i tak bede w sklepie albo szyc na miare bo ze mna to ciezko kupic przez allCytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczynki prosze o trzymanie kciukasków o 12 ![]()
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
iii Rosi jak możesz podaj nazwę programu do rozliczenia skoro jest fajny to nie będę musiała szukać
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-02-25 o 09:55 |
|
|
|
#4404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, że przyjadą a Ty będziesz się świetnie bawić i po ich wyjeździe pojedziesz do szpitala A jak tam torba? Spakowana?Cytat:
![]() Cytat:
bo mi brakuje...![]() trzymam kciuki! ![]() daj później znać koniecznie o co chodziło!
|
|
#4405 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wtedy jeszcze zajęcia a długo przed obroną skończyliście zajęcia? Cytat:
Kciuki
|
||
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
halo
![]() My juz po szczepieniu. Bylismy z rana zeby za duzo chorych dzieci nie bylo i udalo sie, przyjela nas lekarka jako pierwszych. Tomus przy pierwszym zastrzyku nawet nie zaplakal a przy dwoch kolejnych tylko zakwilil i zaraz sie smial zeby tak zawsze bylo! a wazy juz 6600 wiec kawal chlopa lekarka jeszcze powiedziala ze mysli ze on szybko bedzie siedziec i chodzi bo bardzo silny jest dzis musze na niego uwazac bo po ostatnim szczepieniu goraczke mi wieczorem dostal. Zapytalam tez lakarke jak to jest z rozszerzaniem tej diety dzieci karmionych cyckiem i mozemy juz nowosci wprowadzac wczoraj w tesco marchewke kupilam mu ze sloiczka, jeszcze chce jakas kaszek kupic i wieczorami dawac. Tak wiec zaczynamy przygode obiadkowa na sam poczatek sloiczki a zaraz potem bede sama gotowac. aaaaa dzis przyjedzie moje autko ![]() ![]() maz nim wroci z pracy bo specjalnie jechal z kolega autem Cytat:
![]() Trzymam kciuki za rozprawe-nie daj sie tam!! no i powodzenia w "tropieniu" tego co szkodzi Dominiczkowi - szkoda ze dzieci nie moga powiedziec co im dokladnie dolega i tak ciezko im czasem pomoc! ale ty wytrwala i uparta (pozytywnie) jestes i na pewno dojdziesz do tego co jest nie tak! Cytat:
z tym curem masakra! ten za 3,39 juz byl caly wykupiony, zostal ten za 3,79! ja musialm kupic wiec wzielam od razu 10. A kupowalam tez butle Tomciowi i powiem Ci ze nie kupuj nigdy akcesoriow dla dzieci zw tesco - takie male porownanie - butla w tesco 31zl a w "mama i ja" 23zl! a zajecia mam miec od 9-12 tak wiec w poludni na spacerek sie koniecznie wybierz tylko jak ja Cie rozpoznam ![]() A fajnie z tymi odwiedzinami-mam nadzieje ze jednak przywitasz gosci w domu a nie na porodowce ![]() Rosi poka jaki to program ! ja tez mam jeden ulubiony i oczywiscie nie pamietam jego nazwy gryyyyy Anika - ja nie kupowalam spodnicy (Guciu - bo tak napisalas) ja na chrzciny kupowalam sukienke ktora mi Ktosia znalazla taka: http://allegro.pl/sukienki-sukienka-...458123043.html Powiem Ci ze do karmienia sie sprawdzila bo tez o to mi chodzilo, teraz ja wykorzystalam na rocznicy slubu rodzicow tez. aha no i kciukiMartus - dzieki za muzyczki Kobietki - ktore prosily mnie o muzyke bobasa- obiecuje wyslac, mam zapisane do kogo wiec na pewno pojdzie - bede wysylac to czego nie dostalyscie od Marty albo Kliwii - czyli dwie czesci. Nie gwarantuje tylko jak szybko bo jestem dzis sama z maluchem w domu. Aha SSR - widzialam wczoraj oryginalne plyty w MAMA I JA! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-02-25 o 10:42 |
||
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obrona była 13 czerwca![]() anika a więc będziemy trzymać kciuki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

aż dziwne
grrr

i nie piję piwa
Zrobił tortilkę z mięskiem mielonym... pycha! No i do tego wysprzątał cały dom - szok!

bo mi brakuje...