|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. III
nuudziaaakiemm? ble. wole juz jakiegos pastelka :P
|
|
|
|
#4022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja i moje paznokcie jedziemy jutro do Krakowa na weekend. Już się boję tego co tu zastanę w niedzielę... Będę miała całą stertę zaległości |
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Orchidku mi patent z pilniczkiem się sprawdza
Dobrze kochana, że masz to już za sobą Kinia to czekam na zdjęcia a co do tego pazurka, to ja przedostatnio zapomniałam pomalować serdecznego i dopiero wieczorem przed spaniem się zorientowałam ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Kinia o już jest, gapa ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Kinia a jaki numerek ma ten wibo? ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- podoba mi się ten niebieski i ten GR. Ten z avonu też ciekawy, a masz gdzieś zdjęcia na pazurkach?
|
#4024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! I kolor i wzorek i dlugosc zdecydowanie na tak
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tresci podpisu...zazdroszcze. Orlica! nie wiem czy ostatnio zagladasz ale przegladalam Twojego bloga i jestem pod wielkim wrazeniem! jestes mega kreatywna jesli chodzi o kwestię malowania i zdobienia! zamowilam, jak sie okazalo, ta sama plytkę konad 65(czy 64? ) ale jeszcze nie doszla, bede sie inspirowac;p
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-02-24 o 22:03 |
|
|
|
|
#4026 |
|
Zadomowienie
|
Ajaj, dziekuje
chociaz ostatnio nie ma czego zazdraszczac, ale to nie na ten watekkolejny panzokciec mi sie ukruszyl na kancie a juz mialam frencza robic
|
#4027 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Musicie tak pędzić, cholery?
zapomniałam już co miałam na początku napisać już idzie do Carmenkowej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
witamy na wątku Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia na kursie ![]() Karolko w obu wersjach kolorystycznych mi się podobasz , jakbym się miała czepić, a wiesz, że lubię się czepić... Anulka na Twoje pazury nie mam już komplementów ![]() Kinguś już wysłałaś dziękuję, ja jeszcze nie
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-24 o 23:17 |
|||||
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a taki w pisaku to nie wiem dokładnie, bo nie kupowałam, ale natura rossman? no albo allegro, przy okazji kupowania czegoś czasem ![]() albo tak jak Meedzikowa pisze, można np takim patyczkiem do skórek, albo wykałaczką przejechać i zebrać mokry lakier... Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna Orchidea ładnie sie prezentują paznokcie
ja jak maluję to udaje mi się nie zalewać skórek, więc i Ty dojdziesz do takiej wprawy, a na razie może tak jak Anula radzi jakiś korektor w pasku sobie spraw Znalazłam takie korektory na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ze.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ci.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...en.html&next=1
|
#4030 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
![]() u mnie dzisiaj "blado"
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
ooo jakie masz piekne, biale koncoweczki
moje zolte jak u palacza
|
#4032 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4033 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten niebieski to Vollare raz użyty, kiedyś tu wstawiałam zdjęcie jest prawie taki sam jak Bell 411. Znajdę zdjęcie na kompie to wstawię ![]() A z GR który z ostatniego zdj. czy przedostatniego ? niestety nie mam ich na paznokciach tego lakieru z avonu jest tylko 3/4 ![]() Maliś nio wysłałam wczoraj nie martw się, nie pali się
Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2011-02-25 o 12:13 |
|
|
|
|
#4034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję bardzo, wiele dla mnie znaczą takie słowa ![]() Teraz miałam sesję, dziś wpisano mi ostatnią ocenę, więc może uda mi się wkręcić się z powrotem w kilka miejsc w sieci, które zaniedbałam przez koła
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25350916]Nie zaglądam, ale dostałam cynk od Sabb, że mnie wołają ^^
Dziękuję bardzo, wiele dla mnie znaczą takie słowa ![]() Teraz miałam sesję, dziś wpisano mi ostatnią ocenę, więc może uda mi się wkręcić się z powrotem w kilka miejsc w sieci, które zaniedbałam przez koła [/QUOTE]ahh Sabb gratuluję zakonczenia sesji! i zyczę sobie jakies pazurki z dedykacja! najlepiej przy uzyciu plytek konad tej 64 (?) nie wiedzialam, ze jestes tylko rok starsza ode mnie, ja to jak dziecko wygladam, ale czego oczekiwac przy wzroscie 158 bede zagladac w miare na bierząco, ale mam utrudniony dostep do neta na tygodniu (internat) dobrze, ze mam wi fi w telefonie. dziewczyynyyy wyjezdzilam juz polowe jazd a za 2 tygodnie mam wewnetrzny praktyczny, nie umiem jezdzic, nie zdaaam
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ten niebieski mi się bardzo podoba
![]() No to czekam do wieczorka
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Sieemaaaa
![]() Matko kochana nie mam na nic siły ![]() A jaki mi się leń załaczył ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- A. Zapomniałabym. na wątku dodałam fiolet przyobleczony w glitter
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokup dokup, ja dokupilam chyba 6h i od razu lepiej sie czulam. duzo sie na ostatnich godzinach douczylam (zdalam za drugim, za 1 jak glupek sie zestresowalam na luku :P ) |
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiajsze fioleciki
zdjęcia oczywiście przekłamały kolor ![]() więcej zdjęć na moim wątku
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
Marcelina ladne pazurki
![]() Pomalowalam moje... bo juz do dzioba zaczynalam pchac Na dzien dzisiejszy wygladaja tak:
|
|
#4041 |
|
Raczkowanie
|
Lidzia obgryzałaś? bo całkiem ładne pazurki
![]() a dziewczyny ja mam takie pytanie może i głupie ale... czy to możliwe że paznokcie urosną do jakiejś określonej długości, a póżniej sie zatrzymają i już nie będą rosnąć? a jeśli sie je obetnie to znowu rosną, ale też do tej długości? bo mi sie chyba jakoś zatrzymały i niewiem co sie dzieje
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Twojego przypadku to nie mam pojecia
czego Ty nie chcesz sam!" Edytowane przez Lidzia007 Czas edycji: 2011-02-25 o 16:18 |
|
|
|
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super pazurki ![]() Cytat:
wow jakie pazurkowe szaleństwo super
|
||
|
|
|
#4044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tez walcze o swoje paznokcie tylko ze ja od 5 tyg nie obgryzam i tez musze miec "cos" na nich zeby do buzi nie pchac
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Lidzia- świetne paznokcie. Tak na bogato
![]() ![]() Super!!!!
|
|
|
|
#4046 | |
|
Zadomowienie
|
aaaj bo nie moglam sie zdecydowac
Cytat:
. Nie mam sily do tych paznokci... chcialabym takie dlugie jak mialam jeszcze na poczatku stycznia pozniej poszly pod "noz" a raczej pilnik i odmowily posluszenstwa ![]() Karola haha w niedziele zmyje pewnie .
czego Ty nie chcesz sam!" Edytowane przez Lidzia007 Czas edycji: 2011-02-25 o 16:34 |
|
|
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki, pakuję Wam te lakiery, ależ to roboty bo każdy osobno, żeby się nie pobiły, jestem gdzieś w połowie \\Edit: skończyła mi się biała taśma klejąca, a tak pięknie miało być....trudno, będzie szara pakowna
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-25 o 17:25 |
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie lakiery? jakąś niedoinformowana jestem?
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Lidzia ładne pazurki
?Rudamala ja też mam takie wrażenie, że rosną mi do pewnego momentu i później już stoją w miejscu ![]() Anula spróbuję znaleźć zdjęcie buteleczki tam chyba było lepiej widać kolor ![]() Maliśku
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

Zapraszam 

ja Cie przepraszam 

a juz mialam frencza robic 

Pozwolicie, że się przyłączę? Czytam was od początku tej części i po prostu napatrzeć się nie mogę
moze kiedys sie skusze.

z ostatniego zdj. czy przedostatniego ?