|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 jest jeszcze nowsza wersja ultra, nie mialam ale ponoc jest swietna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 tylko ze dosyc droga jak na taka pojemnosc.. Cytat:
jak widze cos fajnego, nawet taniego to raczej nie kupuje tylko najpierw ogladam opinie na damskiej torebce i kwc, bo nie chce kupowac niepotrzebnie, po co ma lezec, nie kupuje wtedy kota w worku![]() wmasowalam juz w skalp wode brzozowa, keratyna w sprayu na wloski, jedwab na konce i samoopalacz na buzke ![]() a i kupilam sobie wczoraj taka pilotke hehe nie wiem czy nie powinnam sie wstydzic w niej chodzic bo taka troche dziecinna, ale leje na to bo jednak duzo chodze po miescie, a jak sa te mrozy to mozna zamarznac, nie raz autobus nie przyjedzie czy cos wiec taka czapa mi sie przyda, grzeje niemozliwie
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-25 o 10:44 |
||
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edit: party_girl7 o tym samym napisałam
Dbam o siebie: -18.02. Falvit -zapuszczam włosy -walczę o piękną cerę -TYJĘ!!! Edytowane przez kakus20 Czas edycji: 2011-02-25 o 11:21 |
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane chcę sobie kupić hula-hop
Waham się między tymi trzema, bo chcę odebrać osobiście Które brać? ![]() 1.http://allegro.pl/kolo-hula-hoop-hop...463299146.html 2.http://allegro.pl/odchudzajace-kolo-...466793629.html 3.http://allegro.pl/rewelacyjne-hula-h...476388772.html ja chyba byłabym najbardziej za 3 ale sama nie wiem
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
Używacie rozświetlacza do twarzy? Chciałabym jakoś ożywić twarz ale nie wiem czy coś to da
![]() Wstawiłam jeszcze fotkę do albumu, coś bym z ta twarzą zmieniła bo jest taka szara
|
#3156 | |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie, cześć
![]() snow, nie doradze ci bo sie nie znam ale pamiętam jak dziewczyny pisały, że po takim hh miały siniaki ![]() Lecę się ogarnąć, coś zjeść i w końcu pofarbuję włosy ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
ja nie używam rozświetlacza
|
|
#3157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym Ci doradzila zebys mocniej podkreslila brwi-henna albo kredka albo cieniem do brwi(ja uzywam zwyklego brazowego do powiek ) i mocniej wytuszowac rzesy jakbys musnela policzki delikatnie rozem tez by bylo fajnie np kolorki takie
|
|
#3159 | |
|
Raczkowanie
|
snowhitee - czytałam kiedyś że do takiego hh to potrzebny jest jeszcze chyba pas neoprenowy żeby nie było siniaków, ale nie jestem pewna czy to dokładnie o to chodziło
![]() w każdym razie od takiego hh można się niezłych sińców nabawić ![]() Cytat:
![]() wystarczy odrobina różu i będzie super
|
|
#3160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie brwi od niedawna robię henną i mam gęściejsze niż na tych zdjęciach, na policzki daję puder brązujący w kulkach ale chyba za słaby efekt daje, a te kolorki cudne Czekoladowa1 kakus20
|
|
#3161 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry, dziękuję
Mam nadzieję że uda mi się tutaj zmotywować do zwalczenia lenia. Mam ostatnio więcej czasu na roku a straaasznie mnie to rozleniwia. Widzę że dobrze trafiłam bo właśnie poszukuję rozświetlacza, znacie może ten: http://allegro.pl/the-body-shop-radi...413835098.html ? I jak go używać, pod puder/na puder? ![]() party_girl7, Yves Rocher ma całkiem niezłe mleczka do ciała chociaż ostatnio chyba wycofali sporo wariantów zapachowych, nad czym ubolewam Co do innych kosmetyków to te do twarzy mnie strasznie uczulały a nie mam zwykle skłonności do alergii.Plany na dziś: 1.Samoopalacz 2.Olejowanie włosów 3.Glinka na twarz 4.Uczyć się!
|
|
|
|
#3162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czuje sie w niej ladnie nawet, TZtowi sie podobam, sam mi kazal ja kupic a cieplo w niej! nie rozstaje sie z nia na krok TZ ma taka czarna z materialu a od spodu z lisa, czyli takie brazowo-szary i tez w niech chodzi, mimo ze czapek nienawidzi, ale jak ona grzeje w glowe, to juz jak raz zalozysz i poczujesz to cieplo, to sie nie rozstaniesz![]() Cytat:
mozesz szalec, bo masz sniada taka karnacje wiec roze i bronzery jak najbardziej zloto na powiekach, opalizujace cienie, biala kredka na linie wodna, rozswietlic wewn.kacik blyszczaca kredka/cieniem. ja bym cie widziala w ktoryms z moich dziennych, ogolnie w brazach,fioletach,zieleni ach-takich zgnilych podaje Ci moje makijaze, moze cos Ci sie spodoba, tez nosze okulary, wiec staram sie, aby nie gryzly sie z nimi ![]() codziennie-mix tutaj 1 i 3 bym proponowala na wieczor, impreze, kolacje: cos a'la smok ten mnie zawsze ratuje, jak nie wiem co ze soba zrobic ![]() o rozswietlenie powiek, mam na mysli cos w tym stylu: braz ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- a ja zamiast sie uczyc, wystawiac oceny na KWC ...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-25 o 11:51 |
|||
|
|
|
#3163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ariadna
Cytat:
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
snow pamietam, ze na watku o HH, dziewczyy pisaly o siniakach, tak samo jak ryz wsypywal do srodka hh, to tez wiele obic mialy
pozniej juz nie czytalam jak sobie z tym poradzily, bo ja krecilam zwyklym, taki jak mi mama kiedys w przedszkolu kupila (to byla moja ulubiona zabawa w dziecinstwie, postrailam krecic tak pol dnia ). Jednak ja bym poczytala tak jak dziewczyny radza, bo nigdy bym sobie siniakow nie zafundowala ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- filmiki to radze wybiorczo, bo to moje poczatki, to duzo gadam zamiast robic ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- widzialyscie gdzies ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=42407 ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- znalazlam na all ale weersje metaliczna, a mi zalezy na macie... http://allegro.pl/elf-beauty-encyclo...477887932.html tanie sa tak pzt
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
caate, obejrzałam Twoje makijaże, masz nieziemskie oczy
|
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Gratuluje ang. caate współczuje Ci. Dzielna z Ciebie kobieta jest i dobrze, że miałaś Tż. koło siebie. ![]() Patka1881 powodzenia i dajn znać, jak Ci poszło. Frambooos pewnie, witaj. snowhitee ja niedawno tez chciałam kupić hula-hop, choć chyba bym kupiła takie zwykłe, a tak to nie wiem, które Ci doradzić, bo nie znam się za bardzo na tym. ![]() Ale dużo piszecie. Tyle Was nadrabiałam.
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
ciekawy blog masz ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- od jakiegos czasu szukam pakownej kosmetyczki z przegrodami na inne kosmetyki. zazwyczaj sa kuferki, takie duze, a ja chce cos malego i znalazlam tyle czemu taka droga ?http://allegro.pl/nyx-carry-all-beau...447677628.html
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-25 o 12:14 |
|
|
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry weekend spędzam na uczelni więc będę miała mało czasu żeby tu zajrzeć. Jutro rano mam ciężki egzamin boje się jak nie wiem.
Życzę miłego wekendu wszystkim
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam jutro ostatni zjazd i ostatnie zaliczenie i tez sie boje
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane!
Dziś wypuścili nas wcześniej, także jestem już w domku ![]() catt - świetny ten taniec weselny, taki zupełnie inni, widać, że wyluzowani i potrafią łamać pewne zasady w śmieszny sposób ![]() buahhot - mnie się najbardziej z tych fotek sukien ślubnych, których wrzuciłaś podoba ta : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1298578743 , ta : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1298578743 ale ona właśnie mi idealnie pasuje do takiego typu urody jak modelka ze zdjęcia, taki egzotyczny typ, i te dwie jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1298578743, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1298578743 i ta ma idealny krój https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1298578743 agusiownik - najgorsze, jak ktoś się wpiernicza w prywatne plany innych wkurzające ![]() Talullah - ja nawet nie miałam kiedy spytać o Ciebie, marthee i montii i resztę bo ja również zajęta bardzo byłam i mam ogólnie 50stron do nadrobienia, jak to pisałam ale nadrobiłam na razie tak ok.25 Suuper, że egzamin zdany, gratuluję! A profesor wiedział co mówi I zazdroszczę gładziutkiej buźki i tego, że tak późno mogłaś sobie pozwolić na nakładanie podkładu caate - o chryste, co za historia!! Biedactwo...Szczerze współczuję, to musiał być szok i ból...![]() Hehehe, wybacz tych lekturek Dzisiaj właśnie sobie taki zrobiłam i śliczny wyszedł i prościutka ta fryzurka jest Donka94 - i mi, i mi też oddawaj włoski niepotrzebne!! Ale odważna jesteś, ja bym to tak nigdy nie zrobiła chyba... Tylko, że ja mam powykręcane i bardziej mi do prostych niż kręconych i ciemny blond, ale cóż jakoś damy radę ![]() Jeanne22 - rozumiem, rozumiem, u mnie też nie da rady tak wydawać kasy na kosmetyki, a listę mam długaśną, ciągle coś dopisuję, ale już tu opisywałam przy odp. do Kalpany jaka sytuacja u mnie jest itd. więc też jedynie jak mi coś wpadnie to się zastanawiam i kupuję Chodzi mi raczej o to, że ja KAŻDĄ kasę wydaję na kosmetyki ![]() Frambooos - witaj ![]() miczka21 - to może te płyny, które testujesz zmywają niedokładnie? No nie wiem, ja z tym Bielendy nie mam najmniejszych problemów Hehehe, no niestety taki długi, bo nadrobiłam w nim 25stron Ale ja to tak zawsze mam, normalka, dziewczyny chyba już się do mnie takiej gaduły przyzwyczaiły ![]() marta85 - ja mam w planach zjedzenie obiadku, pójście na spacerek z moim psiakiem i Tż'em i do sklepu po zakupy dla mojej babci i ładnie się ogarnąć i oglądnąć może z Tż'em kolejne odcinki Dr.House'a i wieczorkiem na posiadówkę idziemy do mojego brata i jego dziewczyny z Tż'em i moim sąsiadem - będziemy grać na xbox'ie, oglądać filmy, jeeść i procentować się wódeczką i drineczkami ![]() party_girl7 - ok, dziękuję, przy najbliższej okazji zapytam ![]() Kurczę, nie mam pomysłu jak się ubrać, jak oczy malnąć, a bardzo chciałam dziś tak fajnie wyglądać ![]() Dziewczyny, a gdzie ogólnie właśnie marhaaa, montii, Coldplay, angelwithoutsoul, Dotka95, magne, Marzeniatko? Dobra, lecę kochane, resztę nadrobię później, bo teraz muszę się coś ogarnąć
|
|
#3174 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego jestem cenzurowana? Buu
![]() Ok, już wszystko działa Dzień dobry, dziękuję za miłe przyjęcie![]() Mam nadzieję że będę się tutaj motywować do wygonienia lenia bo mam teraz dośc luźny rok na studiach a paradoksalnie okropnie mnie to rozleniwia. Widzę że dobrze trafiłam bo szukam właśnie rozświetlacza, znacie może ten z Body Shopu? I jak nakładać taki w płynie? Pod puder/ na puder? party_girl7 Yves Rocher ma świetne mleczka do ciała chociaż ostatnio zrezygnowali z kilku wariantów zapachowych, a szkoda. Kosmetyki do twarzy mnie osobiście strasznie uczulały mimo że nie mam zwykle skłonności do alergii. Plany na dziś: 1.Olej kokosowy na włosy 2.Glinka na twarz 3.Depilacja 4.Samoopalacz 5.Uczyć się!
Edytowane przez Frambooos Czas edycji: 2011-02-25 o 14:13 |
|
|
|
#3175 |
|
CABIN CREW
|
dzien dobry
ja zrobiłam sobie dziś wolne od szkoły i od rana się lenie- leze w wyrku i seriale ogladam... ale mam dziś w planie zrobić mega SPA, sprzątanie domu i moze zrobić spaghetti- bo jutro K przyjeżdża więc wszystko musi być pięknie
|
|
#3176 | |
|
Raczkowanie
|
??
Cytat:
![]() aa tam, ja się lenię od 2 tygodni bo mam ferie (które swoją drogą już się kończą ), może to i lepiej że się kończą bo przynajmniej w końcu się za siebie wezmę ![]() Uuuwielbiam tego bloga - znacie? ![]() www.mariannann.blogspot.com Ogólnie uwielbiam wszystkie skandynawskie blogi, może znacie jeszcze jakieś? Ja dla zainteresowanych mogę jeszcze polecić: charandthecity.indiedays. com psilovefashion.indiedays. com
|
|
#3177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady odnośnie hh
ale z kolei czy takim zwykłym hh uda mi się wyrzeźbić, np. ładną talię? Bo czytałam też, że im cięższe tym lepiej muszę to przemyśleć ![]() Cytat:
a tak w ogóle to ja nie widzę szarości ![]() Cytat:
|
|
#3178 |
|
CABIN CREW
|
dziewczyny a używała któras z was oleju z krokosza??
znalazłam dziś go na all i nie wiem czy warto spróbować?? Sposób użycia: Należy usunąć zbędne owłosienie (depilacja lub golenie). Olej ma wtedy łatwiejszy dostęp do mieszków włosowych. Po goleniu lub depilacji należy skórę dokładnie umyć (by środek depilujący lub krem do golenia nie reagował z olejem) i osuszyć. Następnie należy wmasować olej w skórę. Olejku nie wycieramy, oczekujemy aż zostanie wchłonięty. Smarowanie olejem najlepiej powtarzać codziennie, natomiast usuwanie owłosienia w miarę potrzeby. Olej działa niszcząco na mieszki włosowe, które z biegiem czasu zamierają. Odrastające włoski będą coraz słabsze, aż do całkowitego zaniku. Kuracja 7 tygodni powinna odnieść zauważalne rezultaty. Jednak należy pamiętać, że wiele zależy od uwarunkowań genetycznych, dlatego czas oczekiwania na efekt końcowy może się wydłużyć. Każda osoba i jej skóra jak i organizm reaguje na olej indywidualnie. Może się zdarzyć, że i po dłuższym czasie mogą pokazać się odrosty. Należy wtedy poddać zabiegowi od czasu do czasu takie miejsca.
|
|
#3179 |
|
Wtajemniczenie
|
Też uwielbiam blog mariannan
![]() Ja juz po farbowaniu jestem mega zadowolona, ale na zdj nie wychodzi mi rzeczywisty kolor, chyba muszę na podwórku strzelić fotę bo w domu mam jakoś za ciemno ), tzn daleko im jeszcze do włosów buahhot, snow, cate i cattt, ale dla mnie to już sukces i jestem z nich zadowolona snow dziękuję ci za polecenie mi tej farbki
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chciałam dzisiaj swoje Wam pokazać, ale po Twoich to się wstydzę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

hehe nie wiem czy nie powinnam sie wstydzic w niej chodzic bo taka troche dziecinna, ale leje na to bo jednak duzo chodze po miescie, a jak sa te mrozy to mozna zamarznac, nie raz autobus nie przyjedzie czy cos wiec taka czapa mi sie przyda, grzeje niemozliwie

ja chyba byłabym najbardziej za 3 ale sama nie wiem

?

A profesor wiedział co mówi
Biedactwo...Szczerze współczuję, to musiał być szok i ból...