|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
jak wyżej P.S Malla - sliczne fotki piekna pogoda była ale i tak wolę góry latem bo jestem zmarzluch
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-24 o 22:46 |
|
|
|
#722 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dolce - zimą chodzi się lepiej, bo:
- jest zimno, więc jesteś ciepło ubrana (nienawidziłam momentu zdejmowania rękawiczek) i jest Ci cieplej niż w lecie - nie musisz nosić w plecaku kupy rzeczy "a co, gdy będzie cieplej/zimniej", bo jest zimno i tyle ![]() - nie spotkasz misia - pustka na szlakach - przy słonecznej pogodzie lepsza widoczność niż w lecie. Widzę dużo plusów
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Nie chce znowu mówić o tym samym, ale pamietacie historie mojego nieudanego piwa z tym gostkiem, co pisalismy na fb
|
||
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze keidyś się przełamie ![]() ale śliczne fotki dobranoc 4 all
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doceniam bardzo ten podpunkt ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Kurna, do czego dochodzi. ![]() Siedzę na sex chacie i prowadzę śledztwo, czy rzeczywiście na głównym oknie ludzie nie gadają o seksie. (facepalm)No i nie gadają Gadali o cieście na pierogi a teraz o szpilkach ![]() On mówił, że prywatnych rozmów nie prowadził, bo jak wchodził ze swojego nicka, to tylko jacyś goście napaleni się odzywali, bo nie znają angielskiego i myślą, że to kobieta. Wchodzę więc z tego samego nicka co on (jestem niebylejakim szerlokiem). I faktycznie jakiś facet pisze do mnie czy się zabawimy. Ja piszę, że przecież jestem facetem, on się wyłącza. Albo mój facet opłacił statystów, żeby siedzieli na tym czacie, albo może mówił prawdę?
|
|
|
|
|
#726 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - nawet jak mówił prawdę, to go nie wybiela, bo gdybyś się nie czepiła, to by nie powiedział prawdy
Pilnuj się.
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie teraz w dość chaotyczny sposób próbuję sprawdzić, czy zdradził ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Nie no ten czat to jest jakiś śmiech. Napisałam mu, że jak dla takich ujowych stronek ryzykuje związek ze mną to chyba ma coś niezgodnie z projektem pod czaszką, żenada.
|
|
|
|
|
#728 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo nie możesz mu niczego zabronić...
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#730 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dlaczego ryzykuje związek z Tobą? Żeby się w nim nie zatracić.
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe. Napisał "Wtedy w listopadzie po prostu tam wszedłem, nie postrzegałem tego jako ryzykowanie czegokolwiek. Nie pomyślałem też, jak wygląda wejście w takie miejsce o 1 w nocy w historii. Przepraszam." no a potem kilka obietnic, że już nigdy bla bla bla.
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-25 o 01:31 |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Miałam straszny koszmar.
![]() w sumie miałam dwa sny, jeden straszny a drugi milusi. ![]() taaaki ładny facecik byyył.. Na dworze -30stopni a człowiek musi latać na uczelnię, brrr. Fubizka - pilnuj go dobrze, jesteś mądra babka, wiesz co robić z takimi burakamim
|
#733 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - ale nie możesz mu zabronić wchodzenia nocą na czaty o lepieniu pierogów
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mnie nie strasz 2 własnie .....fubizka spokojnie,, okłamał Cie więc miej to na uwadze ze nie jest jednak w porządku ![]() miłego dnia jakby ktoś nie wiedział to przypominam ze dzisiaj piątek
|
|
|
#735 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie chcę piątku, to oznacza długi i samotny weekend...
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..ale tu pusto
![]() Ja dzis jade do wrocka..calkiem zdrowa nie jestem..ale mam zajecia praktyczne 2 dni i szkoda opuscic(w tym specjalizacje) i oczywiscie matka nie zadowolona..bo ona ogolem ma gdzies moja szkole i uwaza ze lepiej zostane w domu i strace 20 h zajec praktycznych
|
|
#737 |
|
Nie depcze krokusów
|
A w czym się specjalizujesz?
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Podologia-pedicure medyczny i w niedziele mam z tego 12 h praktycznych.
Dlatego jade i nie opuszcze..(a leki swoja droga caly czas biore.. i dzis sie koncza a tu tak srednio lepiej)
|
|
#739 |
|
Nie depcze krokusów
|
Medyczny? ooo, a jaki to?
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Np stopa cukrzycowa,wrastajace paznokcie-klamry itd.
(tutaj tak w skrocie->http://www.twojauroda.zgora.pl/page....icure_medyczny)
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
Mallaa
Tęskniłam ![]() Jak samopoczucie?? ![]() Ogólnie dosyć dużo sie ostatnio dzieje w moim życiu ![]() M..... skutecznie wybił mi eksa z głowy Miesiąc bez znaku życia z mojej strony i nawet nie jest mi żal ![]() Skutecznie zapełniłam sobie myśli kimś innym ![]() Tylko troche to dziwne ![]() Poznać kogoś kto jest moim idealnym odzwierciedleniem tylko w męskiej wersji ![]() Jest miedzy nami chemia i w ogóle wszystko co powinno..,. Ale on ma kogoś więc ja staram się nie angażować za bardzo mimo,że on sam przyznał że działam na Niego strasznie pociągająco i ma czasami problemy,zeby się powstrzymać kiedy jestem obok
|
#742 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dżuniorka - Ty to zawsze trafisz... jak nie palant, to zajęty
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
No góral nie jest zajety ani nie jest palantem
![]() A M.... to jest cięzkie do określenia ze wzgledu na jego dziewczynę... Najśmieszniejsze jest to,że ja widuję się z nim częściej niż jego laska... W dodatku będziemy razem pracować bo załatwiłam mu prace u mnie ![]() Koleś nawal do mnie pełno esów codziennie,spędza ze mną dużo czasu,gada,rozumie bo mamy bardzo podobne przeżycia,lubimy to samo i on sam jest zdziwiony,że nie uciekam od niego z krzykiem bo większość osób za niektóre jego teksty strzeliło by mu w twarz...A ja?? ![]() A ja się śmieję Ćwiczę swoją cierpliwość i właściwie charakter mam identyczny więc się dogadujemy mimo strasznie krótkiej znajomości![]() On sam jest zdziwiony,ze wracam mu chęć do życia bo dawno nikt tak na niego nie działał motywująco jak ja ![]() Więc nie wiem sama jak mam to wszystko traktować btw.dostałam "awans" i przechodzę na inne stanowisko Znowu ![]() Czyli wszystko w końcu zaczęło sie układać
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej Wam się układa, gratuluję.
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo ja w końcu nauczyłam się żyć tylko dla siebie
Bo mój sukces zależy tylko i wyłącznie od tego jak bardzo będe do niego dążyć ![]() Więc dążę ![]() A facet?? Kiedyś w końcu sam sie znajdzie nie mam zamiaru szukać nikogo na siłę bo i po co ?? ![]() Sami się zlatują - samobójcy
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj kazdej sie ulozy.. Juniorka spokojnie czeka..ja wzielam byka za rogi.. Mi siedzenie w domu daloby rozpamietywanie.. dlatego rzucilam sie w wir randek...nie wiem czy cos na przyszlosc z nich bedzie ale odzyskuje chec zycia i wiare w siebie.. i sie dowartosciowuje ![]() W ogole ciekawa jestem jaki bedzie dzisiejszy Pan ( duzo razem na gg gadamy i czesto do mnie dzwonil) z wygladu -grzeczny chlopiec..W zartach mu powiedzialam ze jestem skorpionem i nie wiem czy on ma takie jaja zeby ze mna wytrzymac![]() nie wiele starszy ode mnie( a np eks byl starszy 5 lat bo ja zawsze za starszych sie bralam)
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyć dla siebie.. dla mnie to oznacza dom-uczelnia-dom-uczelnia i tak w kółko. Nie mam osoby której mogę się wyżalić, pośmiać się z nią, przytulić się, pogadać o głupotach, napisać z rana smsa czy na dobranoc, nie mam przyjaciółki, nie mam właściwie nikogo, tylko siebie. Siostra ma swoje życie, mama jest super ale ona ma dużo swoich problemów domowych + praca. Od dwóch dni łażę taka struta, od kiedy dowiedziałam się o tej imprezie co eks organizuje, na której MNIE nie będzie. Boli mnie to, bo mam głupie przeczucie, że on nigdy już przenigdy nie napisze bo spotyka się z tą swoją exex zołzą.. Powinnam się cieszyć, że pozbyłam się wrzoda i tyrana, że jeśli teraz poleciał do tej byłej to jest baranem, bo tak na nią wyzywał i obrażał, mówił że jej nienawidzi.. Boli mnie kur**..de to, że dla niego już nie istnieje, że zapomniał o mnie. On pewnie teraz siedzi i się cieszy, może już z kimś flirtuje, w każdym bądź razie pewnie już nie pamięta o mnie. A ja głupia zamiast brać się w garść to myślę. Nie, nie płaczę, ale jest mi cholernie przykro, bo myślałam że mi po trochu mija - miałam dużo dobrych dni, od 2 czy 3 dni czuję się koszmarnie, jak na początku. W gardle ściska bo beczeć się chce.. ale za kim mam płakać? Za kimś kto mnie już nie kocha.. trudne to wszystko. Nawet nie mam gdzie kogoś poznać żeby pogadać, nikt nie zwraca na mnie uwagi nawet, jestem chyba dla ludzi niewidzialna, może mało atrakcyjna? może zbyt nudna? Przepraszam, ale gdzieś chce wylać te 'ostatniodniowe' żale bo jest mi z tym coraz gorzej.. Nie myślcie że jestem masochistką, że katuje się tym. NA PRAWDĘ próbuje zająć się sobą, poprawić sobie humor. Na każdym kroku staram się nie myśleć o tym, ale to wszystko wraca jak bumerang. Teraz miałabym ochotę się do niego przytulić, a jeszcze godzinę temu w autobusie chciałam mu napluć w twarz. To wszystko jest chore.. A on jest gdzieś TAM, 7km ode mnie. Tak blisko, a tak daleko..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-25 o 11:54 |
|
|
|
|
#748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żeby inni Cie zauważali powinnaś zacząć wierzyć w siebie ![]() Uśmiechać się do ludzi,przestać się smucić... Weim,ze będzie cięzko ale uwierz ja borykałam się z exem przez bardzo długi czas i po każdym zerwaniu wracała myśl o nim... Ale mimo tego staram sie go skutecznie wytępić ze swojego życia i mam w nosie czy on nadal będzie o sobie przypominał czy nie... Także spokojnie przejdzie z czasem...Musisz tylko zacząć żyć dla siebie-pełnią życia... Będzie ciężko ale trzymam za Ciebie kciuki ![]() I szczerze mój ostatni miesiąc też kręcił się między domem-pracą i uczelnią i dałam radę ![]() Dla siebie samej
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej.. Streszcze sie.. bo niedlugo zmykam na obiad i na autobus ![]() Po 1 musisz sobie uswiadomic ze nie ma za kim plakac.. (ja dopiero jak sobie to uswiadomilam to odzylam) Po 2 zawsze sie nawinie ktos do wyzalenia sie ![]() Tez nie mam przyjaciolki jako takiej..to tez na forum zale wylewam.. Ostatnio tez wylewalam wspołlokatorkom - i co sie okazalo?Ze dziewczyna z mieszkania ma podobna historie i jest singielka obecnie.(mimo ze widzialam je 2 raz w zyciu) i kolezankom z grupy-zrobily mi pomoc psychologiczna i pomoglo ( ehh prawie sie im poryczalam..ale prawie bo mi glupio jest przed kims ryczec i lubie byc silna przed kims.. i opowiedzialam i powiedzialy ze poznam lepszego a on byl dupkiem skoro mnie zdradzal.. i rozmowa z nimi mi pomogla)Po 3 -jesli jest jakas wizazanka z Twoich okolic z tego forum spotkajcie sie-moze jakas imprezka ![]() I zblizy Was podobna sytuacja..
|
|
|
#750 |
|
Nie depcze krokusów
|
Juniorka - Wasza więź brzmi bardzo obiecująco, ale zaczęłabym wypytywać go częściej o dziewczynę, tak niewinnie, np. co u niej, co ostatnio robili itp. Niech zna swoje miejsce w szeregu.
Zjedzmnie - ja Cię nie okrzyczę, raz lepsze, a raz gorsze chwile są normalne.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

piekna pogoda była 

bo czemu niby ma się tłumaczyć przed dziewczyną
a teraz o szpilkach

( duzo razem na gg gadamy i czesto do mnie dzwonil) z wygladu -grzeczny chlopiec..W zartach mu powiedzialam ze jestem skorpionem i nie wiem czy on ma takie jaja zeby ze mna wytrzymac