![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Słuchajcie, co się stało...poszłam na chwilę do pokoju, zostawiając na stole w pracowni obrazek dla Tru, już prawie pokryty farbą, wracam- patrzę- a Gucio cały wymazany jak nieboskie stworzenie, powyciskał mi wprost na obrazek Tru cały fiolet, amarant i żółty, fotel w farbie, apokalipsa!
![]() No to ja Go dawaj do łóżka, szybko do zlewu, w ekspressowym tempie najpierw mały obr. Tru pod kran, a potem- bo żal mi było farb- z tego, co było wyduszone na stole namalowałam...wstępny pejzaż- 100 na 70! I chyba- nie chcę zapeszać- jest świetny... ![]() Nie ma jak pożyteczne wykorzystanie nieszczęśliwego wypadku ![]() Wszystko trwało jakiś- ja wiem?- kwadrans ![]() ![]() Teraz muszę się zająć Gustawem, który gra w łóżku na organkach cały żółto- różowo- fioletowy. ![]() No i stół umyć, ale to najmniej ważne.
#1292 | |
Wtajemniczenie
|
Wrócił zbok
![]() ![]() Cytat:
![]() To to pomagawcze to nawet nie wiedziałam że istnieje do szafek narożnych ja znam tylko zwykłe narożne z półkami ale dzięki za ostrzeżenie jak mi zaproponują to powiem nie dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Czemu mi nikt nie wspomnial ze Carmex ten balsam do ust jest ochydny
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale obraz uratowany? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
No...nie jest ten sam, co przedtem, ale...chyba fajniejszy...
![]()
#1297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Podoba mi się Twoje podejście do sytuacji, do życia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ohydny jest? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanie, możecie polecić jakąś dobrą patelnię do smażenie bez tłuszczu? Albo powiedzieć jak smażyć bez tłuszczu bez zadymienia całej chaty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-25 o 12:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Tak, Pani Porucznik, i oporządzony, bo z wrażenia się spultał w pory
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Czy ta "komedia" się kiedyś skończy??? Spojrzałam na siebie w lustrze, usta i naokoło wysmarowane na brązowo (od oblizywania pędzli)...wersja light- jakbym jadła musztardę ![]() Tak otworzyłam listonoszowi ![]()
#1301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
On zawsze ma dziwny wzrok, może dlatego, że zazwyczaj mnie budzi i nie odpowiadam wtedy za mój wygląd
![]()
#1303 | |
Zakorzenienie
|
To chyba se nie kupię
![]() Cytat:
![]() Ja dziś po południu idę z koleżanką i z naszymi dzieciami na salę zabaw, a później do niej ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Piniu, a co to jest ten Szoking?
#1305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
grozi wypollizowaniem
|
mam dziwną sprawe z fejsem
![]() np. niedawno jakas laska prosiła o przypomnienie skąd sie znamy, bo wysłałam jej zaproszenie a ona mnie nie kojarzy-dodam ze ja jej tez i zadnego zaproszenia nie wysyałam. Dzis przyszło mi ze jakiestam gospodarstwo agroturystyczne zaakceptowało moje zaproszenie ![]() WTF?
#1307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewno na zasadzie reklamy - zwłaszcza ze fejs działą w oparciu o adres email - no a jak jest z nk - znajomi znajomych ktorych mozesz znac - przeca to cuś wychwytuje widac nie tylko po adresie email wszelkie siatki połączeń - nie wiem niestety dokąłdnie jak bo nie wnikałąm - nie podobało mi sie to ze nie jest tak ze tylko Twoi znajomi i tyla - tylko ze wyskakują jakieś podejrzane dziwne lub niechciane połaczenia z nikąd rzekomo - i uznałąm ze skoro tak to ja dziękuję, postoję jak Ci sie kce napisz do Fejsa - i zapytaj - jesli odeslą do regulaminu to cza by poczytac - bo to nie halo fest - ale ja uwazam ze w działąniu wszystkich portali publicznych, społecznościowych takie chwyty są ze właża ci do dupy bez smarowania - taka istota tego ustrojstwa no chyba ze "ktoś" sie włamał i se używa Twojego konta ale to by raczej skutkowało czym innym - juz spiskuję teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Wtajemniczenie
|
a so tu tak ucichło ?
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Ok plan jest taki na spotkanie projektowo-kuchenne zabieram wzorem Polly: - próbkę ściany - próbkę podłogi - netbooka ze zdjęciami przykładowymi co mi się podoba (dobrze że przyjaciele pożyczyli i mogłam sobie pościągać ale nie odżałuje tego co miałam na mym dedniętym lapku) - garść rad od Was nt co gdzie najlepiej montować i czego najlepiej nie montować jak sie nie chce pół dnia na szmacie pomykać czegoś zapomniałam? Rejcz serio mówisz że może to byc w regulaminie że fb sam sobie kogoś zaprasza do mego profilu jeśli ta firma zapłaci za reklame? Kurcze muszę go zgłębić...
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
próbki sufitu ![]() wczoraj byłam w takiej firmie meblowej...tłum ludzi, tłum przy wzornika, wzdychania i k...y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- ja zaraz lece dalej ogladac płyty na meble ![]() ![]()
![]() |
#1312 |
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może ktoś jej zasugerował Ciebie jako znajomego i uznała to za zaproszenie... ![]() a te zmiany nazw kont na jakieś firmowe czasem biorą się stąd, że firmy odkupują konta z dużą ilością "znajomych" i spamują na tablicy. ![]() Rejcz, nie taki fejs straszny - mnie tylko raz wywujali z tą aplikacją i kontem randkowym ![]() Ale wystraczyło zmienić lokalizację z Poznania (kto mnie do tego Poznania wogle przypisał ![]() ![]() Gorsze przejścia miałam ze Skypem, jak pisałam z kumplem o polityce, to przerywało połącznie, wiadomości nie dochodziły etc... a jak o pierdołach to hulał... ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Opowiadaj ![]()
![]() |
#1315 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
czy dobrze kojarzę że jest jakiś Wielbłąd w Tesco co to jest analogiczny do Jelenia ale roślinny? Cytat:
![]() ![]() higienę jamy ustnej? ![]() Cytat:
![]() nie ma tego złego ![]() ale, ale, czy to znaczy że kryzys minął? ale na randkowym zmieniłaś i piszą z Australii? czy na fb?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
na randkowym, co mnie fejs tam posłał...
zaakceptowałam aplikację, a tu konto utworzyło i na mailu ruch się wzmożył... ![]() Jeden osobnik nawet bardzo odkrywczo do mnie napisał: You're not from Denpasar! ![]()
#1317 |
Zakorzenienie
|
Zompie w tagach!!!
![]() ![]() Izi spox ![]() ![]() Bry! ![]() ------- Nie kupiłam płaszcza... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
BAN stały
|
Raczej karząca ręka gryksiej sprawiedliwości
![]() A blademu solarium? ![]() Gratuluję "zimnokrwistości" ![]() To przegnać zboczeńca! Precz z degeneratem! ![]() ![]() To jest najlepszy balsam do ust ever ![]() A że niby o co mi się rozchodziło?! ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biały jeleń zawiera Sodium Tallowate czyli łój zwierzęcy ![]() ![]() ![]() Biały Wielbłąd to głównie olej palmowy- Sodium Palmate ![]() Cytat:
![]() i ja ślepa jestem, ale krzywo ![]() Witam wszystkich ![]() puchnę od zęba ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Wpisz tu zomzing
|
dobrze - ostatnio wyhaczyłam dziada w kerfurze - wybielili go i faktycznie jest teraz wielbłądem królewny śnieżki; producent: Barwa (ten o ziołowych szamponów)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.