Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-25, 14:18   #4441
gusiagatko
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Violisia, mozemy ich spiknąc na fifkę Bardzo chetnie ale ja w domku dopiero za tydzien bede, obecnie leżakuje u rodziców
Twoje pytania wcale a wcale nie należą do głupich, mam podobne lęki/obawy/odczucia a własnie najwiekszy znak zapytania dla mnie stanowi fakt

gusiagatko, dziekuje Czekamy na Ciebie

To ja, to ja chciałam Tż z Twoim na fife spiknąć!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:20   #4442
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ja zjadlam kawalek ciasta i jablko, kurde nie moge stale na "suchym"jechac

kurde ten katar

amarcia ale masz coreczke, w zyciu nie widzialam takiego pieknego dziecka jak twoja mala. To pierwsze zdjecie kojarze, wstawialas kiedys na forum i tez bylam zauroczona

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

ojej bede siedziala tak dlugo jak bede musiala zeby malutka czula moja obecnosc

no wlasnie zlosnica dziewczyny juz od wczoraj paczki kupuja bo im sie czwartki pomylily
hehe a co

Cytat:
tiaaa.... musze jeszcze zdjecia ud dorzucić stado głodnych wilków albo rekinów bym nimi wyżywiła

poziomeczko droga, a czy Ty nie nalezałas takze do chudzinek ? Bo ja zdecydowanie uwazam ze TAK i nadal Cię za takową mam, patrząc na Twoje szczuplusie zdjęcia z brzusiem To że przed ciążą wazyłam 50 kg nie wynikało wcale z mojego chudostwa tylko raczej ze wzrostu. My tu z Kasią chyba dwa najmniejsze krasonuldki - zaledwie 158cm w kapeluszu

Violisia, mozemy ich spiknąc na fifkę Bardzo chetnie ale ja w domku dopiero za tydzien bede, obecnie leżakuje u rodziców
Twoje pytania wcale a wcale nie należą do głupich, mam podobne lęki/obawy/odczucia a własnie najwiekszy znak zapytania dla mnie stanowi fakt
  • że dzidzia otwiera oczka
  • ze połyka wody i sie nie krztusi, dusi i dławi a nie jest rybką- jest to na moj kurzy móżdzek nie do ogarnięcia
Tak więc niczym sie nie przejmuj, tylko dziwne że w nocy Cie tak napada ! Powinnas spac i wypoczywac, choc sama wiem po sobie, ze jak w nocy nie mozna usnąć, to przerózne mysli do głowy przychodzą

zlosnica, moria juz wczoraj ogłosiła świetowanie tłustego czwartku my prawie wszystkie tu jak jeden mąż, czekamy na ten dzień, dlatego tez z uwagi na ten stan, rozpoczęłysmy świętowanie z odpowiednim wyprzedzeniem Tak więc zapraszamy

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

zlosnica a wczesniej nie miałas takiego apetytu ? Bo ja własnie w I trymestrzem mimo mdłosci pożerałam wszystko co się tylko nie rusza i na drzewo nie ucieka...
Dziekowac Bozi, ten stan mi minał

a co rozumiesz, że o ciąże nie dbają ?? Bo ja mam wyrzuty sumienia, że tak zapychałam sie słodyczami...

gusiagatko, dziekuje Czekamy na Ciebie
łojtam co ty gadasz
ja jak sie gina na fotelu rozsiadlam
to zanim zaczac robic badanie
to zaczal mnie maca na udach i mowi tak
"tu pani poszlo i tu poani poszlo co" i tak maca te moje galaretowate uda

no myslalam, ze go gwizdne tam

a wczesniej mowi "trzyma sie pani rto jedzenie, co"
a ja Panie doktorze, naprawde nie jem slodyczy ( bo nie jadlam, tyle co wtedy tego bananowca upieklam i doslownie 2 kawalki z niego zjadlam)
i owocow tez nie jem
poza grejfrutami i swiezymi czy mroznoymi truskawkami
a i tak tyje
a on dobraa to juz nic nie mowie
a ja do niego
"panie doktorze naprawde nie jest w polowie tego, co bym chciala i strasznie wielu rzeczy sobie odmawiam, maz potwierdzi" a tz siedzi na krzeselku i kiwa glowa
a on dobrza, to juz nic nie bede moiwil, niech sie pani nie denerwuje
i cisza
Stary 2011-02-25, 14:21   #4443
Lolka1212
Zadomowienie

Kasia, Matall, Ddaaiissyy ale fajowymi zdjęciami nad uaczyłyście

Tylko Ddaaiissyy za dużo narzeka Cycole fajowe (mężuś pewnie zachwycony ), buzia żaden księżyć! celulitu nie widzę W ogóle to ślicznie promieniejsze
Kochana dobrze doczytałam u Ciebie dziś studnióweczka?? A to liczysz w stosunku do 3 czewca, czyli ostataniego terminu z USG, tak?
Stary 2011-02-25, 14:24   #4444
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zakupiłam:
body 56 - 1
body 62 - 2
body kopertowe 62/68 - 2
pajac 62 - 1

Wrzucam zdjęcia. Upolowałam dwa bodziaki z żyrafkami
I gratis mój brzuszek z dnia dzisiejszego i moja perspektywa, jak patrzę w dół
Jaki szpiczasty
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Siasiek - obecnie na topie są właśnie żele/maści silikonowe, więc może dlatego lekarz wyraził się o maściach cebulowych, że są 'stare'.
Dzisiaj mama idzie do apteki, zobaczę co wybierze
Cytat:
Napisane przez zlosnica22m Pokaż wiadomość
A to jak już tak brzuszki lecą, to ja swoim też się pochwalę
Mój małżonek pomazał mnie trochę konturówką do ust chcąc zrobić sobie tapetę na telefon i teraz chodzi i wszystkim się chwali

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom
mnie póki co omijają wszelakie wirusy.

Dziewczyny piękne brzucholki już takie pokaźne ,widać że powolutku zbliżamy sie ku rozsypaniu .
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te,które bedą dziś.

Mój tż jak kładzie rękę na brzuchu,to mała też ostro do niego się odzywa,chyba go lubi .Jak byłam w ciąży z chłopcami to było wręcz odwrotnie.

Wklejam obiecane fotki bębenka z 25 tc
brzuszki śliczne
Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Haj

KOlejny tydzien swietuje !!!
Ciag dalszy wiosny u mnie (15 stopni)
Za 26 godzin mam 3d
Wpadne wieczorkiem jak moj zbuntowany 2-latek prawie pojdzie spac ...

o jeju wiosna?! musisz nam to robić?

No i gratuluję kolejnych skończonych tygodni, jeszcze troszkę zostało

My wróciliśmy, przeżyłam to gorzej niż młody.
Najpierw dr pojeździł z młodym fotelem do góry i na dół co bardzo się spodobało. Później wszystko pokazał jak się wierci, żeby "robaczki" od słodyczy uciekły z zębów No a jak zaczął mu tam te robaczki wyganiać to młody tak się roześmiał, że wszyscy byli w szoku.
Ja prawie mdlałam z wrażenia, że mam takie dzielne dziecko a on się cieszył.
\
Po tym wszystkim nie mogłam zajść do domu tak mnie brzuch bolał z tego stresu. Jak ja bym tam miała usiąść to bym chyba urodziła zaraz po zejściu.
Kupiliśmy puzzle za odwagę
No i chyba jak mi z brzuchem przejdzie to pójdziemy do tego Reala.

A no i teraz jestem pewna tego, żeby jak najwcześniej zacząć chodzić z dzieckiem do dentysty. Przyzwyczai się i jak będzie większy nie będzie się tak bał.
Młody zapowiedział, że znów za niedługo pójdzie bo było fajnie

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel

Edytowane przez Siasiek
Czas edycji: 2011-02-25 o 14:27
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:24   #4445
zlosnica22m
Raczkowanie

ddaaiisyy jakoś wcześniej nie miałam ani zachcianek, ani napadów na jedzonko.. jakoś tak ze 3 tygodnie dopiero, ale tez nei mam jakoś tak żeby szczególnie na cos konkretnego... ogólnie- na wszystko :P

co do kobiet nie dbających o ciążę- to miałam na myśli nawiązanie do tych panienek co to ćpają, palą, piją i wszystko w dupie mają....
od objadania się słodyczami nikt jeszcze nie umarł :P
Stary 2011-02-25, 14:25   #4446
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Alez rabiecie te posty
Tez mam cyce jak donice w dodatku w nocy mleczko oddaja

pochwale sie zakupkami robilabym zdj ale na aukcjach dobrze wygladaja a tel za wiele widac nie bedzie, no i jestem super zadowolona 87 zl wydalam w tym juz jest koszt przesylki
http://allegro.pl/rozek-becik-miekki...472993941.html
mam wielokolorowy z dinozaurami mowie wam bomba!
http://allegro.pl/wanna-wanienka-pri...463274527.html wzielam niebieska, ladniejsza niz na zdjeciu i sliczne skarpetki w gratisie
http://allegro.pl/termoopakowanie-ba...462122474.html wzielam niebieskie
http://allegro.pl/gruszka-do-nosa-tw...465361207.html
http://allegro.pl/termometr-kapielow...465361158.html
http://allegro.pl/szczotka-grzebien-...463871043.html
http://allegro.pl/canpol-zestaw-kosm...453344336.html
ladnie zapakowane, babka tez bardzo kontaktowa, towar i ceny wydaje mi sie,ze jak najbardziej oki Moria prosze dodac
e-fifiannapl do sprawdzonych sprzedajacych.
Stary 2011-02-25, 14:29   #4447
zlosnica22m
Raczkowanie

Kwiatecek to spore zakupy becik super no i ceny ma faktycznie babeczka całkiem całkiem...
Stary 2011-02-25, 14:29   #4448
principessina
Zakorzenienie

No my juz po obiadku i zraz ide sie zdrzemnac, bo znowu o 6tej wstalam nie piszcie za duzo

violisia widze, ze u Ciebie mozg tez pracuje na pelnych obrotach ale to pytanie czemu dzidzius sie nie dusi wodami jest interesujace...takze nie znam odpowiedzi....

Kwietecek, ale zescie sie obkupili, wszystko sliczne! ja becika nie kupuje, mysle, ze mi sie nie przyda....

Eve o jak ja w lato jade do Pl to mi zimno, w dlugim rekawku chodze, a ludzie patrza na mnie jak na dziwologa zreszta tutaj tez w morzu kapie sie tylko w sierpniu, taki zmarzluch jestem hehe

ddaaiissyy ja nie widze Twoich brzuszkowych fotek gdzie sa?
Stary 2011-02-25, 14:31   #4449
amarcia
Wtajemniczenie

24kasia!!!!! Rzeczywiście na pierwszym zdjęciu Wiki wygląda jak mój avatar, a to przecież dwie różne osóbki
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:31   #4450
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
uwielbiam czytac ksiazki, dla mnie te 600stron to tez pikus. Obecnie nie mam co czytac i wlasnie mi przypomnialas ze moglabym w koncu cos zamowic w Klubie dla ciebie, w ktorym jestem

nic nam nie jest slonce obojetne co swiadczy o naszej matczynej milosci i zaangazowaniu.

Czy ktos pamieta jak pisalam o tej pasierbicy mojego wuja? (w ciazy pila, cpala, palila itp, miala kile i olewala lekarzy)...??
otoz urodzila synka 3 tygodnie temu-wczoraj sie dowiedzialam. Lezy w szpitalu od porodu, jest bardzo chory na szczescie do domu dziecka go nie oddaje, moj wujek zainterweniowal. Moja rodzina sie jednak smieje, ze jak ona sie wychoruje po porodzie to znowu zniknie...ale dobrze ze chociaz Tomuś-tak mu dali na imie, bedzie z dziadkami. Kurde jak bym ja zobaczyla to bym ja
Biedny mały...
Taką to tylko

Idę rozpakowywać paczkę, która przyszła z zakupami

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:36   #4451
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
To ja, to ja chciałam Tż z Twoim na fife spiknąć!
aaa to Ty Lalunia inicjatorka Ja nie mam nic przeciwko temu mysle ze moj mariusz tez nie bedzie miał nic na przeciw niech sobie dwa nałogi pociupią a my spokojnie oddamy się upajaniu na wizazu tylko jak wróce do domku.

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Tylko Ddaaiissyy za dużo narzeka Cycole fajowe (mężuś pewnie zachwycony ), buzia żaden księżyć! celulitu nie widzę W ogóle to ślicznie promieniejsze
Kochana dobrze doczytałam u Ciebie dziś studnióweczka?? A to liczysz w stosunku do 3 czewca, czyli ostataniego terminu z USG, tak?
Lolus, ja licze w stosunku od mojej ostateniej @ czyli od 03 wrzesnia do 10 czerwca (nie w stosunku do ostatniego USG)
tzn JA NIC nie licze ... tak mi wyliczyła stronka

http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2010&bg=000

Moze powinnam jeszcze gdzieś to sprawdzić ??

zlosnica ciesze się, ze jestem rozgrzeszona Ufff
Osobiscie zachcianek tez nie miałam, poza jabłkami... ale apetyt to miałam przeogromny i stad te 20kg na plusie
Jedz na zdrówko, widocznie Ty i dzidzius potrzebujecie !! Mysle, ze smakowanie wszystkiego w granicach zdrowego rozsądku, tez nikomu nie zaszkodzi

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:37   #4452
principessina
Zakorzenienie

Dziewczynki co zakladacie swoim malenstwom odrazu po porodzie, w sensie w pierwszy dzien? Ja myslalam o czyms takim
http://allegro.pl/ms-mis-praktyczny-...479582341.html

matall a Ty nic tylko zakupy i zakupy pochwal siem
Stary 2011-02-25, 14:39   #4453
andziot
Zakorzenienie

the_sania twoja mama ma niezłego nosa do ciuszków
eweska kochana już cie widze ze szmatą na podłodze z tym brzuszkiem wielkim uważaj na siebie kochana !!!
Siasiek jak tam mały po sadyscie ??? czytam - bravo dla Czaro !!!!!!!
mary poziomkowa zdrowiej szybko, bo nam wątek chusteczkami zaśmiecasz
matallewar też masz szpiczasty brzusio
beata1246 witamy
zlosnica22m piękne mieszkanko !!!
atiz dawaj zdjecie od fryzjera
kasia1361 kolejny piękny bębenek
violisia ciekawe pytania ale czytam na szybko i odp nie zdąże, bo mężu już obiad wykłada na talerze
Kwiatecek wow, zakupy na medal

idę na obiad
po obiedzie napiszę jak po wizycie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:39   #4454
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:

Miska? ihihhi No jak ty to chcesz liczyć w tył ? To sie ode ostatniej @ liczy
Kiedy miałas ostatnią?
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:39   #4455
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Kwiatecku ale poszalałas z zakupami !! BRAWO

Princi, nie widzisz, bo my siebie w kontaktach nie miałysmy Juz nadrabiam zaległosci i poleciało do Ciebie zaproszonko
na marginesie, swietny ten starter dla noworodka !!

Ciekawe jak Monia i Andziotka po wizytach... kiedy one wróca pewnie jeszcze na zakupki polazły

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:42   #4456
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dziewczynki co zakladacie swoim malenstwom odrazu po porodzie, w sensie w pierwszy dzien? Ja myslalam o czyms takim

no i ubranko spoko

Niech mi ktos odpowie a propo tych zakładanych kołnierzyków, Plis Siasiek ty juz jestes matka, jak to jest? Rozchełtuje sie to na ramionkach czy wymyślam?
Stary 2011-02-25, 14:42   #4457
principessina
Zakorzenienie

ddaaiissyy dziekowac zaraz ide ogladac
a moze lepszy taki starter:
http://allegro.pl/tu-myszka-superpra...469299689.html

dorkabl co za klonierzyki??? o co chodzi?

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2011-02-25 o 14:44
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:46   #4458
Lolka1212
Zadomowienie

Kasia86 ta historia wrrr... doskonale pamiętam!! Biedny Tomuś chory co za dziewucha

Kwiatecek
konkretne zakupki!

Dziewczynki wszystkie kupowałyście stylizatory i podgrzewacze?? Wiemy, że już było o tym wiele razy.. ale tak sobie myślę i myślę co mi potrzebne i w końcu nic nie wiem!!
Jednego dnia wydaje mi się, że i stylizator i podgrzewacz jest mi niezbędny.. a drugiego, że nic nie potrzebuję!!
Pomożcie mi się zdecyodwać

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Miska? ihihhi No jak ty to chcesz liczyć w tył ? To sie ode ostatniej @ liczy
Kiedy miałas ostatnią?
Ja od ostatniej @ liczę, dlatego zdziwiałam się i podpytuje koleżankę jak to u niej Prosze czytać uważniej
Stary 2011-02-25, 14:47   #4459
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
ddaaiissyy dziekowac zaraz ide ogladac
a moze lepszy taki starter:
http://allegro.pl/tu-myszka-superpra...469299689.html

dorkabl co za klonierzyki??? o co chodzi?

Dla mnie lepszy pierwszy zestaw, ten nie ma całych dolnych bodziaków tylko ma spodenki.
No słyszałam od paru mam ze lepiej jak ma dziecko na szyji zapinana bluzeczke a nie taka z zakładkami. Bo sie te zakładki rozchodza jak sie malec porusza troszke i ma dziecko gołe ramionka.
Stary 2011-02-25, 14:48   #4460
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
no i ubranko spoko

Niech mi ktos odpowie a propo tych zakładanych kołnierzyków, Plis Siasiek ty juz jestes matka, jak to jest? Rozchełtuje sie to na ramionkach czy wymyślam?
Zależy jakie masz, niektóre tak, a inne nie. Liczy się jak jest uszyte i jaka bawełenka. Szczerze to ja mam chyba 4 kopertowe a pozostałe 30 to takie zakładane. Niektóre są po młodym i często prane a całkiem dobrze się trzymają.
Nie przejmuj się tym, takie małe dziecko szybko wyrasta z ubranek także zanim aż tak zdziadzieją może będą małe

It's not about anger
Stary 2011-02-25, 14:50   #4461
amarcia
Wtajemniczenie

Wg tej strony haczewskiego termin porodu wychodzi mi na 1czerwca ooooooo
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:51   #4462
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
(..)
Lolus, ja licze w stosunku od mojej ostateniej @ czyli od 03 wrzesnia do 10 czerwca (nie w stosunku do ostatniego USG)
tzn JA NIC nie licze ... tak mi wyliczyła stronka

http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2010&bg=000

(..)
Hmmm.. bo ja tydzień przed tobą, a studniówkę wczoraj świętowałam
Ja liczę z tej: http://wciazy.familie.pl/tool/pregnantcalc#result
Stary 2011-02-25, 14:51   #4463
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia86 ta historia wrrr... doskonale pamiętam!! Biedny Tomuś chory co za dziewucha

Kwiatecek
konkretne zakupki!

Dziewczynki wszystkie kupowałyście stylizatory i podgrzewacze?? Wiemy, że już było o tym wiele razy.. ale tak sobie myślę i myślę co mi potrzebne i w końcu nic nie wiem!!
Jednego dnia wydaje mi się, że i stylizator i podgrzewacz jest mi niezbędny.. a drugiego, że nic nie potrzebuję!!
Pomożcie mi się zdecyodwać

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Ja od ostatniej @ liczę, dlatego zdziwiałam się i podpytuje koleżankę jak to u niej Prosze czytać uważniej
ja dostaje w spadku od szwagierki
podgrzewacz, sterylizator i laktator
laktatori i podgrzewacz aventu
a sterylizator brown'sa
ponoc sobie chwalila
Stary 2011-02-25, 14:52   #4464
principessina
Zakorzenienie

dorkabl a widzialas takie zapinane na allegro tak zebym mogla zobaczyc jak to wyglada...ja mam dwa zapinane ale z tylu przy szyjce z benettona

Lolka nie kupuje tych rzeczy, bo mam zamiar karmic piersia, wiec narazie nie potrzebne, w praniu wszystko wyjdzie i jesli bedzie potrzebne to kupie, kupilam tylko laktator, jakbym miala miec zapalenie czy cus, a pozniej bede odciagac zebym mogla malego z mezem zostawic
Stary 2011-02-25, 14:53   #4465
Siasiek
Zadomowienie

Coś Wam pokaże
Chciałam nakręcić jak mi młodszy jeździ piętą po brzuchu bo się ostatnio nauczył i chyba sprawia mu frajdę jak ja krzyczę....
Prostuje nogi i piętą z jednej strony brzucha jeździ na drugą.
Skubany nie dał mi tej satysfakcji ujęcia tego ale może jeszcze mi się uda

http://www.youtube.com/watch?v=EkFXtUOBj8Q

It's not about anger
Stary 2011-02-25, 14:53   #4466
violisia
Zadomowienie

Cytat:
  • że dzidzia otwiera oczka
  • ze połyka wody i sie nie krztusi, dusi i dławi a nie jest rybką- jest to na moj kurzy móżdzek nie do ogarnięcia
Tak więc niczym sie nie przejmuj, tylko dziwne że w nocy Cie tak napada ! Powinnas spac i wypoczywac, choc sama wiem po sobie, ze jak w nocy nie mozna usnąć, to przerózne mysli do głowy przychodzą
bo w nocy jak ide kilka razy siku to nei moge zasnac..:P i potem tak mnie nachodzi:P
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hehe a co

łojtam co ty gadasz
ja jak sie gina na fotelu rozsiadlam
to zanim zaczac robic badanie
to zaczal mnie maca na udach i mowi tak
"tu pani poszlo i tu poani poszlo co" i tak maca te moje galaretowate uda

no myslalam, ze go gwizdne tam

a wczesniej mowi "trzyma sie pani rto jedzenie, co"
a ja Panie doktorze, naprawde nie jem slodyczy ( bo nie jadlam, tyle co wtedy tego bananowca upieklam i doslownie 2 kawalki z niego zjadlam)
i owocow tez nie jem
poza grejfrutami i swiezymi czy mroznoymi truskawkami
a i tak tyje
a on dobraa to juz nic nie mowie
a ja do niego
"panie doktorze naprawde nie jest w polowie tego, co bym chciala i strasznie wielu rzeczy sobie odmawiam, maz potwierdzi" a tz siedzi na krzeselku i kiwa glowa
a on dobrza, to juz nic nie bede moiwil, niech sie pani nie denerwuje
i cisza
ja bym go chyba zabila, powinien chyba sie troszke haowac ten doktorek.. bez przesady, ale to nie twoja wina ze tyjesz.. to wkoncu ciaza ..
Cytat:
violisia widze, ze u Ciebie mozg tez pracuje na pelnych obrotach ale to pytanie czemu dzidzius sie nie dusi wodami jest interesujace...takze nie znam odpowiedzi....

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

violisia ciekawe pytania ale czytam na szybko i odp nie zdąże, bo mężu już obiad wykłada na talerze

smacznego , 3mam kciuki za wizyte
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:54   #4467
wieka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlosnica22m Pokaż wiadomość
swoja droga te wody płodowe to ciekawa sprawa, a ponoć dlatego własnie są porody w wodzie polecane- bo dzidzi łatwiej się przyzwyczaić do różnicy temperatury między brzusiem a otoczeniem zewnętrznym i coś tam jeszcze

A wiecie, że za tydzień już tłusty czwartek Pyyychaaaaa.... a w tym roku będę mogła się poobjadać i nikt mi nie wypomni jak przytyję... :P
ja chyba chciałabym rodzic w wodziealbo jakoś aktywniejakoś przeraża mnie leżenie na łóżku z zarzuconymi nogami d o góry..., wydaje mi się to takie niewygodne do porodu....
chociaż moja koleżanka bardzo popękała rodząc w wodzie, woda była już mętna od krwi i położna nie zdążyła zabezpieczyć jak glówka szybko wyskoczyła...bólu nie czuła, do momentu szycia, lekarze nawet nie bardzo wiedzieli jak się zabrać za te szycie...

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:57   #4468
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Ja biorę do szpitala tylko body i pajace, bo słyszałam, że potrafią zaginąć
Na wyjście przygotuję coś ładnego i tż nam przywiezie

A te zakupy to akurat stare, tylko długo pocztą szły

A poza tym wydałam cały fundusz dzidziolowy i mam prawie wszystko Więc jak popiorę, to mogę spokojnie leżeć, pachnieć i czekać na poród

Wrzucam zdjęcia
1-2. leżaczek do wanienki (superaśny jest, cieszę się, że się zdecydowałam na niego, a nie na gąbkę )
3. becik/rożek w żyrafki
4. pielucha flanelowa - w żyrafki
5. drugi komplet pościeli - tak, macie rację - w żyrafki
6. 30 pieluch tetrowych (nie zamierzam używać do przewijania - do tego kupiliśmy pampersy, ale uważam, że one się przydają do sporej ilości rzeczy )
7. aspirator/frida

Właśnie zjadłam opakowanie Milka tkank you
Edzik się cieszy, czuję jak mi brzuch faluje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0510.jpg (45,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0512.jpg (40,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0513.jpg (42,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0515.jpg (51,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0516.jpg (54,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0517.jpg (43,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0518.jpg (42,7 KB, 11 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:59   #4469
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Coś Wam pokaże
Chciałam nakręcić jak mi młodszy jeździ piętą po brzuchu bo się ostatnio nauczył i chyba sprawia mu frajdę jak ja krzyczę....
Prostuje nogi i piętą z jednej strony brzucha jeździ na drugą.
Skubany nie dał mi tej satysfakcji ujęcia tego ale może jeszcze mi się uda

http://www.youtube.com/watch?v=EkFXtUOBj8Q
super
ty juz jestes w ciazy drugi raz, to wiedzialas, czego sie spodziewc
a ja jak zobaczylam to po raz pierwszy u siebie to myslalam, ze zaczne krzyczec hehe
Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
bo w nocy jak ide kilka razy siku to nei moge zasnac..:P i potem tak mnie nachodzi:P

ja bym go chyba zabila, powinien chyba sie troszke haowac ten doktorek.. bez przesady, ale to nie twoja wina ze tyjesz.. to wkoncu ciaza ..

smacznego , 3mam kciuki za wizyte
no wiesz, niby moja niby nie moja wina
ile sobie pozwalam
ale kiedy jak nie teraz
zreszta ja nie wiem, co go to obchodzi czy przytyje 20 czy 35
Stary 2011-02-25, 15:00   #4470
Lolka1212
Zadomowienie

Siasiek super filmik!! kochane te nasze wiercipięty

Aguś dzięki czyli ty masz wszytsko!

Ja laktator już mam, ale właśnie ten podgrzewacz i stylizator mnie nurtuje..
Posłucham może jeszcze inne dziewczynki sie wypowiedzą!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości