![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdradzam męża...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
ale przecież to są dwie różne sprawy, co ma ojciec alkoholik i zdrada jego do zdrady człowieka który nic nie zawinił?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..ale odpowiedz proszę dokładnie na tamte moje pytania, po prostu ciekawa jestem, jak na to zapatruje się mężczyzna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() 1. czemu ludzie o roznych temperamentach byli ze soba (zakladajac ze problem jest natury lozkowej)? nie wiem naprawde ciezko mi stwierdzic ale jednak ten twoj post zakonczylbym na moim pytaniu |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty piszesz o zdradzie,a jiedzieć,dlaczego zdradzała? dla mnie jest to wielka różnica jeśli mam kogoś ocenić/wydać wyrok muszę wiedzieć więcej niż sam fakt. jestem jak sąd,muszę znać fakty nie pomówienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powtorze moj post z innej strony... jesli czlowiek ma jakis kregoslup moralny, ma wartosci...i sam brzydzi sie zdrady...to niech tez nie zdradza sam....tak naprawde nie ma zadnego powodu aby zdradzac....czlowiek przede wszystkim powinien patrzec na siebie samego a nie na to czy facet/kobieta.. dba czy nie dba....zdrada to FAKT a niedbalstwo powinno przyczynic sie do szczerej rozmowy badz.. zmiany partnera lecz nie zdrady...zadna rzecz nie ma prawa popchnac do zdrady... a kto zdradza nawet w byle jakim zwiazku to zdradza tez siebie...bo nisko upada....ta osoba...jak jest zle w zwiazku to "opuszcza" sie go...bo zdrada napewno go nie uleczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie zdrada jest czymś złym,tylko o ile mogę zrozumieć bitą żonę,tak nie zrozumiem kobiety,ktora z premedytacją zmienia kochanków,kiedy jej mąż siedzi w domu z dziećmi i czeka na swoją panią. tak w pierwszym przykładzie kobieta jest dobrą matką,tak z drugiego przykładu jest dla mnie karykaturą matki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
jeden jedyny wniosek to dobrac sie temperamentami...wiadomo uczucie jest pierwsze...ale taki aspekt jak seks i czulosci widac na roznych przykladach jest wazne.. tak naprawde zaden aspekt w zwiazku nie jest wazniejszy od innego...wszystko jest na rowni...i wystarczy ze jakis element bedzie niezgrany tak wlasnie wtedy bedzie...zdrady...klotnie ...."nie wiem czego chce"...brak czulosci...brak seksu..brak milych slow....
zanim ludzie zwiaza sie to kurcze niech sie dobiora....a nie ze "niesmiala dziewczyna pojdzie pierwszy raz do lozka bo chlopak taki zaje***ty ze tylko tym go zatrzyma.." lub "niesmialy facet zaduzajacy sie w kobiecie co zmienia facetow jak rekawiczki..." no przykladow jest mnostwo...facet ma ogromny temperament a kobieta nawet dotknac sie nie da TEZ NA NIC... z lozka i czulosci potem wszystko wychodzi na zycie codziennie.. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-25 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby życie było takie proste nie byłoby rozwodów,zdrad,kłamstw |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro podalas liczby to po prostu niech kobieta nie bierze starszych niz 5 lat PROSTE dlatego smiesza mnie dziewczyny majace 19-20 lat co patrza na facetow 30<x no masakra...potem takiemu "dziadziusowi" nie bedzie stawal..ona bedzie miec 30 to on juz bedzie wrak. seks raz na 2 tygodnie to maks...i taki zwiazek nie bedzie mial sensu.. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-25 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
normalnyFacet - w zasadzie odpowiedziałeś mi rozwijając temat w rozmowie z Margo.
Ja też uważam, że powinno przywiązywać się dużą wagę do doboru partnera.. starać się poznać i realnie ocenić. No, a ludzie różnie podchodzą, często lekkoduszne, często nie zastanawiając się nad tym, czy ten ktoś będzie nam pasował również za 10 lat. Do tego zdarzenia losowe, wpadki, załamania psychiczne, czy chociażby wpadnięcie w choroby typu alkoholizm. Echh życie nie jest łatwe ![]() Śmiesznie.. to co poruszyłeś na końcu zawsze podświadomie siedziało mi w głowie. Gdzie się nie obejrzysz samotne starsze kobiety, wręcz babcie.. bo mężczyźni krócej żyją. To mnie przeraża :P Może częściowo dlatego zawsze unikałam starszych od siebie mężczyzn ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cóz z tego,ze młodszy facet będzie miał więcej wigoru,ale będzie mniej dojrzały. i tak źle i tak niedobrze. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wiec....dla 20latki starszy ok spoko ale moim zdaniem 5 lat to max...bo taki facet (taki OK facet) zawzyczaj jest juz stabilny emocjonalnie i tez chce sie jeszcze z dziewczyna ciut mlodsza RAZEM pobawic i RAZEM ewentualnie wejsc na stabilizacje....lecz nie mysli jeszcze az tak bardzo....wszystko rozklada sie w czasie ![]() co do dobierania sie...tak jak pisalem czysty temperament (mi sie wydaje zawsze staly niezaleznie od wieku - na rozne sposoby mozna go okazywac) moze byc zmniejszany lub zwiekszany...zmniejszany poprzez stres, prace, zmeczenie, chorowanie, zly humor, przygnebienie.... i szczerze to wlasnie wole takie kobiety ktore zazwyczaj zawsze maja ochote na czulosci a ich odmowy sprowadzam do tego co wymienilem wyzej...i wtedy mysle sobie "aha no spoko jest zmeczona ok przytule ja pogadamy i pojdziemy spac..." ale mam wtedy ta swiadomosc ze moja kobieta swoja odmowe sprowadzila na zmeczenie niz z np "robienia na zlosc" czy "feministycznym podejsciem do faceta" badz "mysli tylko o jednym".... Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-25 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli do tej pory było ok,a teraz już nie wystarcza to co,mam szukać innego na boku,sama się zadowalać,czy czekać,że to minie. żeby tak popęd sexualny przełożyc na prace byłabym szczęsliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() problem chyba nie jest w dopasowaniu,ale tolerancji.tak myślę. a co jeśli ta z wysokim libido nie będzie ci odpowiadała w innych dziedzinach życia? Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-02-25 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() predzej w codziennosci pojdzie sie na kompromis niz w lozku tak mi sie wydaje.... w lozku albo jest dopasowanie jest ogromna chec albo jej nie ma u jednego z partnerow...i tez mozna powiedziec "ooo wszystko pieknie cacy gotowanko zajmuje sie dziecmi. sama tez pracuje itp a w lozku slabo" ale sam juz nie wiem...wychodzi na to ze jedno ma wplyw na drugie i na odwrot... Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-25 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do drugich badań, które przytoczyłaś - nawet ludzie, którzy prowadzą tego typu badania, mają świadomość tego, że mężczyźni zawyżają, a kobiety zaniżają ilość partnerów seksualnych i ogólnie wynik badań zależy od wielu czynników, m.in. ostracyzmu społecznego etc. Cytat:
Cytat:
Uważam, że człowiek tak samo będzie traktował swoje małżeństwo jak obce, tak samo będzie traktował swojego partnera, jak swoich rodziców itd. Cytat:
Ty natomiast na podstawie nie wiadomo jakich przesłanek ubzdurałaś sobie, że zdradzają wyłącznie mężczyźni i to mężczyźni są wszystkiemu winni... i nie wiadomo czemu wypisujesz to wszystko w wątku, który opisuje sytuację, w której zdradziła kobieta. Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||
Zakorzenienie
|
Domapine99 - badania proszę
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli dla Ciebie stwierdzenie, że "mężczyźni jednak nadal zdradzają częściej niż kobiety" oznacza, że kobiety nie zdradzają, to na prawdę nie mamy o czym rozmawiać. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- tak w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Też myślę, że w łóżku ciężko o kompromis.. jeśli czegoś domaga się nasz temperament, to rezygnacja z tych potrzeb na dłuższą metę będzie dość uciążliwa. Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2011-02-26 o 15:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mysle ze nie, mysle ze to jest tylko typowe myslenie penisem, czego sie tak zaciecie wypierasz. Nie mowilem, ale podawalem...pisalem, nie myslalem, albo myslalem glowka i glowkowalem jak tu byc madrzejszy od tych bab ![]() Reszta twych "logicznycz" odpowiedzi jest tez super durna ![]() Ale ze nie do mnie reszte pisales, to odpuszcze sobie kometarz. Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-02-26 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówisz, że podałaś badania. Ktoś mówi ci, że nic te badania nie przekazują (jeszcze jedna osoba oprócz mnie), a ty nadal swoje, że pokazałaś badania. Teza jest Twoja, Ty ją wymysliłaś, więc szukaj badań ją potwierdzających, albo się wycofaj, proste. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
O co mi chodzi? znajdź dowód na podważenie tych badań, bo na razie to tylko suche frazesy
![]() ![]() Póki co podane statystyki mówią, że mężczyźni częściej zdradzają. Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2011-02-27 o 00:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
mysle ze zadne badania tutaj sie nie sprawdza.... to nie jest kwestia plci
![]() ![]() ![]() ![]() a to dla kazdej ktora zdradza meza i ma syna ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-27 o 03:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie oceniam kobiet,ktore boją się zmienić swoje życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.