Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 09:04   #1111
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Mam mnóstwo pracy, ale zajrzałam na chwilę. Jakaś dziś jestem rozbita, w nocy mi się spadające samoloty znów śniły a to zawsze mi się śni na coś złego

Poza tym: weźcie ten głupi śnieg! Wstałam rano a tu kilka cm świeżego puchu i to dosłownie puchu, bo przy każdym podmuchu spowodowanym przez jadący samochód robiła się zamieć. Mimo to pojechałam autem do pracy i w połowie drogi zaskoczyła mnie mokra śnieżna breja, bo przejechał pług i śnieg się zaczął topić Znów mi przed oczami stanął mój poślizg, w który wpadłam na identycznej nawierzchni, więc jechałam ostrożnie i powolutku modląc się żeby mnie tylko nie ślizgnęło. Choć przez chwilę naszła mnie myśl żeby zjechać gdzieś na pobocze alub parking, zostawić auto i nie pchać się dalej, bo z każdym metrem było coraz bardziej biało.

madziarra mnie też kuszą zakupy, zwłaszcza pielęgnacyjno-włosowe (znów wyczytałam na fryzjerskim o kilku fajnych kosmetykach) i chcę jakiś nowy balsam do ciała. A mam 4 otwarte i żaden się nie chce skończyć

Stary 2011-02-23, 09:58   #1112
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ale co tam, jasne że damy radę!
tak trzymaj
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dam znać na pewno Jeszcze stoi w kolejce, bo "dobijam" jeszcze stary, który jakoś nie chce się skończyć

A o którym Clinique piszesz ?

W ogole to mam ochote na jakis kosmetyk albo i kilka Kusi mnie jakis cien z Kobo, jakis ladny roz i cos z pielegnacji. Ale nie moge, nie moge, nie moge
Ja właśnie użyłam- hmm, długo schnie Ale bardzo mi zapach odpowiada, nie jest słodki ani mdły, tylko taki świeżo-kwiatowy

High Lengths- mam miniaturkę. Jak na świeżaka to jest lepszy od tego Maybelline One by One- wczoraj wieczorem testowałam na małej imprezce. Super rozczesuje, nawet 2 warstwy u mnie nie kleją. Za to za mało tuszu zostaje na szczoteczce i chyba przez to mało pogrubia Się zobaczy. Na razie idzie w odstawkę, musze rozgryźć MaxFactora

Ja mam ochotę na kolorówkowe zakupy nadal- a już tyle nowych rzeczy nagromadziłam "na wiosnę" Chociaż akurat jeden zakup to była potrzeba- żel bezbarwny do brwi, nie moge się doczekac wyrzucenia do kosza starej brudnej odżywki. Z potrzebnych rzeczy jeszcze mi się przyda zmienić bazę pod cienie- wysłużony Inglot chyba daje we znaki swoją datę ważności (która minęła chyba ze 2 lata temu ), bo coraz częściej mnie zawodzi. Np. wczoraj- testowałam MagJowe nowe czwórki Isadorki (swoją drogą bajecznie się nimi malowało, zrobiłam najszybszy smokey ever!) no i po pięciu godzinach klapa jakiej dawno nie widziałam na swoich powiekach . Mam chrapkę na baze Lumene teraz. W ogóle na kosmetyki Lumene mnie wzięło- całe piękne stoisko włącznie z pielęgnacją jest w rzeszowskim Wispolu
Hmm chyba w ogóle jakaś jazda na kosmetyki z Północy mi się włączyła- Gosh, ID, Lumene
Na dodatek przy ostatnim intensywnym zużywaniu starych błyszczyków wzięło mnie na podkreślanie ust mocniejszymi kolorami. I z Gosha zamówiłam pomadke w płynie w kolorze pięknej czerwieni http://bestofbeaute.blogspot.com/201...ip-colour.html
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Poza tym: weźcie ten głupi śnieg!

madziarra mnie też kuszą zakupy, zwłaszcza pielęgnacyjno-włosowe (znów wyczytałam na fryzjerskim o kilku fajnych kosmetykach) i chcę jakiś nowy balsam do ciała. A mam 4 otwarte i żaden się nie chce skończyć
Ależ ten śnieg jest cudny! Wczoraj wieczorem z nieba leciały tony gwiazdek
Za to temperatura mogłaby odpuścić- muszę dziś wyjść do paczkomatu i przeraża mnie ten spacer

u mnie balsamowo też porażka- chociaż na plus jest to, że codziennie smaruję przynajmniej łydki
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:55   #1113
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mam niestety to samo. Mam dosłownie same BEZNADZIEJNE przedmioty, na dodatek jest ich strasznie dużo i plan beznadziejny, chcę żeby ten semestr już się skończył.

Ale damy radę, prawda?
Pewnie, że damy. Nie mamy innego wyjścia!
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja najchętniej po Wielkanocy- jeśli chodzi o spotkanie poza Krakowem
Mnie pasuje, tak jak pisałam, do obrony jestem tutaj i chętnie się spotkam.
Cytat:
fuksjaa, em dacie radę Może te przedmioty tylko tak wyglądają strasznie a w rzeczywistości nie będzie tak źle.
Oby było tak jak mówisz, najgorsze jutro.

Też mam ochotę na zakupy kosmetyczne i to całkiem spore. Teraz chyba nie ma kategorii, która by mnie nie kusiła.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 09:29   #1114
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Ja właśnie użyłam- hmm, długo schnie Ale bardzo mi zapach odpowiada, nie jest słodki ani mdły, tylko taki świeżo-kwiatowy
A masz kulkowy? Ja mam w spraju bo jakoś za kulkowymi nie przepadam, głównie dlatego, że ciężko mi je wykończyć

Cytat:
High Lengths- mam miniaturkę. Jak na świeżaka to jest lepszy od tego Maybelline One by One- wczoraj wieczorem testowałam na małej imprezce. Super rozczesuje, nawet 2 warstwy u mnie nie kleją. Za to za mało tuszu zostaje na szczoteczce i chyba przez to mało pogrubia Się zobaczy. Na razie idzie w odstawkę, musze rozgryźć MaxFactora
A dostałaś czy kupiłaś miniaturkę? Ja odkąd mam białą bazę nie narzekam na tusze - każdy jest super

Cytat:
Ja mam ochotę na kolorówkowe zakupy nadal- a już tyle nowych rzeczy nagromadziłam "na wiosnę" Chociaż akurat jeden zakup to była potrzeba- żel bezbarwny do brwi, nie moge się doczekac wyrzucenia do kosza starej brudnej odżywki. Z potrzebnych rzeczy jeszcze mi się przyda zmienić bazę pod cienie- wysłużony Inglot chyba daje we znaki swoją datę ważności (która minęła chyba ze 2 lata temu ), bo coraz częściej mnie zawodzi. Np. wczoraj- testowałam MagJowe nowe czwórki Isadorki (swoją drogą bajecznie się nimi malowało, zrobiłam najszybszy smokey ever!) no i po pięciu godzinach klapa jakiej dawno nie widziałam na swoich powiekach . Mam chrapkę na baze Lumene teraz. W ogóle na kosmetyki Lumene mnie wzięło- całe piękne stoisko włącznie z pielęgnacją jest w rzeszowskim Wispolu
Ja właśnie nie nagromadziłam i marzą mi się jakieś nowe malowidła
Najbardziej chodzi za mną róż , np. z Mac'a
Cytat:
u mnie balsamowo też porażka- chociaż na plus jest to, że codziennie smaruję przynajmniej łydki
A u mnie z balsamów końcówka Avene, 2 masła TBS (których używam raczej "od święta", bo na codzień mi trochę szkoda ) i nowy Garnier, który z racji swojej lekkiej konsystencji chyba poczeka do wiosny ... Więc chyba mnie czeka zakup balsamu
I wykończyłam wczoraj żel pod prysznic , więc wyciągnęłam już ostatni z zapasów

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 12:46   #1115
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A masz kulkowy? Ja mam w spraju bo jakoś za kulkowymi nie przepadam, głównie dlatego, że ciężko mi je wykończyć

A dostałaś czy kupiłaś miniaturkę? Ja odkąd mam białą bazę nie narzekam na tusze - każdy jest super

Ja właśnie nie nagromadziłam i marzą mi się jakieś nowe malowidła
Najbardziej chodzi za mną róż , np. z Mac'a

A u mnie z balsamów końcówka Avene, 2 masła TBS (których używam raczej "od święta", bo na codzień mi trochę szkoda ) i nowy Garnier, który z racji swojej lekkiej konsystencji chyba poczeka do wiosny ... Więc chyba mnie czeka zakup balsamu
I wykończyłam wczoraj żel pod prysznic , więc wyciągnęłam już ostatni z zapasów
Tak, kulkę wzięłam z ciekawości- dziś użyłam mniej i wysechł juz normalnie Jakies takie przekonanie mam, że z kulki wchłania się głębiej w skórę niż ze spraya- nie wiem czy prawidłowe I dobrze się zmywa- bo z Garnierem to juz nie miałam siły się męczyć. Tylko przyzwyczaiłam się do pozycji stojącej na kulce- będe go chyba wkładać do szklanki jak się będzie kończył

Dostałam miniaturkę w prezencie mikołajkowo-świątecznym, kupiona na allegro były wtedy od 12 zł nawet za sztukę. Tylko rączka jest ciut krótka i przy dolnych rzęsach trzeba się nagimnastykować. Ale Efekt mi to wynagradza Ja czasami podkradam siostrze miniaturkę bazy EL, ale jak tylko jakiś grosz mi wpadnie to sprawię sobie mini cils boostera- przekonałam się do baz.

Mi się ruch w cieniach robi- wywalam trochę staroci, następnym zakupem będzie Kobo lub kilka Inglotów coby już nic więcej od nich nie chceć Jeśli chodzi o róże to ostrzę zęby na 48 i 74 z Bourjois. A poza tym to non stop używam Deborah z dawnej carskiej limitki, zużycia nie widać, a pozostałe 9 róży leży odłogiem Ten kolor jakoś najlepiej mi pasuje przy szarawym zimowym nasłonecznieniu.

Jak wykończę obecne żelidło to zostanie mi już tylko 5
Stary 2011-02-24, 18:45   #1116
Hosenka*
Zakorzenienie

Dostałam dziś krem do ciała NutriExtra z Vichy
Póki co kusi zapachem - delikatnie pachnie prawdziwymi świeżymi morelami, a nie jak większośćmorelowych kosmetyków landynkami czy oranżadą

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:11   #1117
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najchętniej po Wielkanocy- jeśli chodzi o spotkanie poza Krakowem
Też jestem chętna, też po Wielkanocy, a w zasadzie to po prostu nie wcześniej niż w maju.

Cytat:
Mógłby ich w ogóle podkupić DM
Chyba to nierealne, bo chyba obie sieci są zbyt prężne. Zresztą nawet taki węgierski Rossmann był lepiej zaopatrzony niż nasz Bo w Hajduszoboszlo mają i Ross'a i dm na jeden ulicy, w zasadzie, to chyba nawet sąsiadują ze sobą przez ścianę. Już nie pamiętam, daaawno tam nie byłam.

Cytat:
Przyszły mi zakupki magjowo-moje
Cień L'Oreala Kaki jest piękny jeżozwierz Maybelline zostanie wypróbowany wieczorkiem a Hydrafresh pachnie tak jak kiedyś już mości sobie posadkę w szafce zapasowej (ale luty ładnie idzie- do tej pory z zapasów ubyło 5 szt a do szafki przyszło tylko 4 )
Nie mogę się już doczekać tego Kaki w takim razie. I IsaDorek. No i mojego tuszyka MF, bo Architecta 4D naprawdę tylko i wyłącznie na bazie mogę używać. Inaczej nawet jedna delikatna warstwa potrafi się osypać w 2h

Cytat:
Dam znać na pewno Jeszcze stoi w kolejce, bo "dobijam" jeszcze stary, który jakoś nie chce się skończyć
Spokojnie, mi się nie spieszy. Mam jeszcze 2 Garniery w kulce, praktycznie oba dopiero gdzieś w 2/3 zużyte.

Cytat:
A którą wersję masz?

Cytat:
Ja mam ochotę na kolorówkowe zakupy nadal- a już tyle nowych rzeczy nagromadziłam "na wiosnę"
Też mnie coś nagle wzięło ostatnimi czasy. Jak przez ostatni rok z kolorówki kupowałam jakieś dosłownie pojedyncze sztuki, (noo, w niektórych miesiącach ze 3-4 lakiery) w większości same must-have, to na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy kupiłam:
- puderek sypki rozświetlający ELF
- puder prasowany a la pryzmy ELF
- puder prasowany ELF (taki do torebki, aczkolwiek jeszcze wykańczam stary YR)
- matowy topcoat do lakierów ELF
- lakier Bell GW
- 2 pojedyncze cienie Loreala
- paletkę czwórek ID
- tusz Loreal Arhitect 4D
- tusz MF Extension
- pojedynczy cień Bourjois
- paletkę cieni Sleek Storm.
I jeszcze za mną chodzi róż Pupy

Cytat:
Hmm chyba w ogóle jakaś jazda na kosmetyki z Północy mi się włączyła- Gosh, ID, Lumene
Przynajmniej oni jako nieliczni uwzględniają, że istnieją inne typy kolorystyczne niż skwarka-solarka i robią kosmetyki pod takich bladawców, jak my.

Cytat:
Na dodatek przy ostatnim intensywnym zużywaniu starych błyszczyków wzięło mnie na podkreślanie ust mocniejszymi kolorami. I z Gosha zamówiłam pomadke w płynie w kolorze pięknej czerwieni http://bestofbeaute.blogspot.com/201...ip-colour.html
Mnie korci ten drugi kolorek, ale w sumie mam podobny z wiosennej kolekcji'10 BeYu, więc może najpierw jego zużyję, zanim się zacznie psuć przy moim tempie zużywania Co prawda ostatnio mocno się wzięłam za swoje błyszczyki i Superbalm już wykończony, a niedługo kosz powinien zaliczyć jeden z GlamShine'ów, ale jeszcze mam kilka takich wiekowych mazideł

Cytat:
Ależ ten śnieg jest cudny! Wczoraj wieczorem z nieba leciały tony gwiazdek
Za to temperatura mogłaby odpuścić- muszę dziś wyjść do paczkomatu i przeraża mnie ten spacer
Śnieg owszem, cudny, ale te temperatury to już mi zbrzydły. Mam serdecznie dość chodzenia w grubej kurtce, opatulania się szalikami i czapkami! Chcę już wiosnę!

A tak w ogóle to i mnie jakieś choróbsko wzięło i zdycham od wtorku. Niby tylko gardło, ale czuję, jakbym tam miała puszkę gwoździ i żyletek i w kółko się duszę Mam dość.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 21:58   #1118
karolina1985
Zakorzenienie

Wróciłam ze spotkania NK i muszę to oficjalnie napisać: Estella jest wstrętną kusicielką!
Będę teraz myśleć przez Ciebie o tym różu z Body Shopu tak długo aż go kupię

Poza tym nie kupiłam nic, ale tylko dlatego, że wczoraj poszalałam w nowootwartym MACu i wyszłam z pudrem mineralnym, korektorem i różem

Mag oj i Ciebie chyba dopadło
Donoszę, że użyłam dziś tej wody Caudalie i faktycznie makijaż fajnie utrwaliła, tak połączyła w jedno ze skórą ale nie wiem czy mimo tych zalet dam radę jej używać...A wszystko przez zapach. Jest straszny,mocny,taki jakby pieprzowy, ziołowy. Najgorsze, że utrzymuje się przez dłuższą chwilę i siedząc przy biurku w pracy czułam go jeszcze wyraźnie i dość długo...No nie wiem, będę dalej testować, ale jestem strasznie zła na ten zapach, bo gdyby nie to używałabym tej wody z przyjemnością

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 22:06   #1119
bossy
Zakorzenienie

A ja kupiłam sobie pędzel Body Shopa

Te buty co mierzyłam, to mówiłam, że chcę sprawdzić rozmiar i zobaczyć na stronie top shop ile kosztują bo wydawało mi sie, że mniej.. i miałam rację. W sklepie 90 euro a na stronie 62 euro ok 120zł różnicy! A przesyłka kosztuje 5 euro, niezależnie ile rzeczy się kupi. Hum

Edit: a nie bo na stronie jest w funtach więc różnica wynosi ok 70zł.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2011-02-24 o 22:12
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 22:17   #1120
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość

Te buty co mierzyłam, to mówiłam, że chcę sprawdzić rozmiar i zobaczyć na stronie top shop ile kosztują bo wydawało mi sie, że mniej.. i miałam rację. W sklepie 90 euro a na stronie 62 euro ok 120zł różnicy! A przesyłka kosztuje 5 euro, niezależnie ile rzeczy się kupi. Hum

Edit: a nie bo na stronie jest w funtach więc różnica wynosi ok 70zł.
Daj znać czy Ci pasuje, bo jak nie to będzie na nas

Dobre i 70 zł

Stary 2011-02-24, 22:20   #1121
iceflower
Przyjaciółka KWC

Widziałam dzisiaj w Rossmannie 2 szampony Alterra dzielnie nie kupiłam żadnego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 22:53   #1122
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Wróciłam ze spotkania NK i muszę to oficjalnie napisać: Estella jest wstrętną kusicielką!
oj tam zaraz wstrętną

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 22:54   #1123
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać czy Ci pasuje, bo jak nie to będzie na nas

Dobre i 70 zł
Dam, dam jak będzie niefajny to będzie lańsko

.supergirls just fly.
Stary 2011-02-25, 16:54   #1124
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to i mnie jakieś choróbsko wzięło i zdycham od wtorku. Niby tylko gardło, ale czuję, jakbym tam miała puszkę gwoździ i żyletek i w kółko się duszę Mam dość.
oj, zdrowiej szybciutko
Cytat:
ma dziewczyna talent
Cytat:
daj znać jak się go używa

ja wczoraj kupiłam szampon Schauma Ekstra owoc i witamina, skusił mnie zapach soku multiwitamina i cena zapłaciłam 4.99, a dostałam bon na 4,50, więc grzech było nie wziąć dziś dokupiłam z żurawiną i jagodą, pachnie obłędnie

wczoraj przyszedł sms od Sephory, dziś go wykorzystałam i przytargałam VitalumiereAqua w Arkadii babka popatrzyła na mnie i mówi, że B20 to nie... ona mnie widzi w BR20 - ja jej mówię, że niezbyt się czuję w różowych tonach, a ta swoje.. w końcu nałożyła mi oba przy linii żuchwy, na koniec zaproponowała, że może nałożyć na całą twarz - oczywiście wbrew prostestom nałożyła mi BR20 cała zachwycona, że stanęło na jej no ale tam nie mieli produktu, więc nie kupiłam
za to na bemowie znalazłam bez problemu i nikt mi nie wciskał czegoś, czego nie chcę
pierwszy raz spotkałam się z takim małym opakowaniem podkładu

kupiłam też torebkę w Zarze, spodobała mi się od razu, bo lubię kuferki

chyba nie powinnam już wychodzić do sklepów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg schauma.jpg (48,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka.jpg (22,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka4.jpg (16,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka2.jpg (45,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka3.jpg (49,6 KB, 26 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 17:57   #1125
isa666
Zakorzenienie

Ninuś kuferek świetny

Mag zdrówka życzę Ja też jestem chora tzn. wczoraj szłam załatwić coś na mieście z pracy i wracając już nie mogłam wyjść pod górkę. A na schody w biurowcu wychodziłam prawie ciągnąc za sobą prawą nogę I tak mnie boli od wczoraj
Stary 2011-02-25, 19:19   #1126
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jakie?Ja widziałam tylko ten bezzapachowy 2 w 1

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
oj tam zaraz wstrętną
I jeszcze się cieszy

Cytat:
Dam, dam jak będzie niefajny to będzie lańsko
Aaa tam , na pewno będzie fajny

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja wczoraj kupiłam szampon Schauma Ekstra owoc i witamina, skusił mnie zapach soku multiwitamina i cena zapłaciłam 4.99, a dostałam bon na 4,50, więc grzech było nie wziąć dziś dokupiłam z żurawiną i jagodą, pachnie obłędnie

wczoraj przyszedł sms od Sephory, dziś go wykorzystałam i przytargałam VitalumiereAqua w Arkadii babka popatrzyła na mnie i mówi, że B20 to nie... ona mnie widzi w BR20 - ja jej mówię, że niezbyt się czuję w różowych tonach, a ta swoje.. w końcu nałożyła mi oba przy linii żuchwy, na koniec zaproponowała, że może nałożyć na całą twarz - oczywiście wbrew prostestom nałożyła mi BR20 cała zachwycona, że stanęło na jej no ale tam nie mieli produktu, więc nie kupiłam
za to na bemowie znalazłam bez problemu i nikt mi nie wciskał czegoś, czego nie chcę

Świetny ten kuferek Ile kosztował?To skóra czy eko?

Miałam dziś iść po ten szampon, ale zapomniałam całkiem

Też dziś dostałam smsa, ale raczej nie wykorzystam. W lutym przekroczyłam limit zakupów

Nie cierpię takiego wmawianiaOne są tam od doradzania a nie od zmuszania

Przyszły moje pędzelki, więc weekend upłynie pod znakiem testów

Stary 2011-02-26, 08:42   #1127
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ninuś kuferek świetny

Mag zdrówka życzę Ja też jestem chora tzn. wczoraj szłam załatwić coś na mieście z pracy i wracając już nie mogłam wyjść pod górkę. A na schody w biurowcu wychodziłam prawie ciągnąc za sobą prawą nogę I tak mnie boli od wczoraj
dzięki

a nie powinnaś iść z tym do lekarza? nie ma żartów, jak chodzenie sprawia ból..
Cytat:
Świetny ten kuferek Ile kosztował?To skóra czy eko?
nie, to jakieś tworzywo.. cena 219
Cytat:
Miałam dziś iść po ten szampon, ale zapomniałam całkiem
do poniedziałku jest ta oferta ten żurawinowy pachnie prawdziwymi owocami lasu
Cytat:
Też dziś dostałam smsa, ale raczej nie wykorzystam. W lutym przekroczyłam limit zakupów
ja też.. ale w marcu już muszę przystopować
Cytat:
Nie cierpię takiego wmawianiaOne są tam od doradzania a nie od zmuszania
właśnie, ale akurat miała wizję mnie w różu
Cytat:
Przyszły moje pędzelki, więc weekend upłynie pod znakiem testów
jakie pędzelki?

wczoraj wieczorem przyszedł kurier, okazało się, że wygrałam koncentrat Skin Ergetic w konkursie Biotherm jakiś czas temu wypełniałam coś na ich stronie, żeby dostać miniaturkę w Douglasie, przy okazji napisałam coś w konkursie i trzeba było wybrać, co się chce dostać i teraz przyszło, jestem megazaskoczona

w czwartek ścięłam włosy, wczoraj wysłałam TŻowi zdjęcie, a ten oczywiście nic nie zauważył (a sporo je skróciłam) - faceci
Double with me?
Stary 2011-02-26, 10:17   #1128
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
do poniedziałku jest ta oferta ten żurawinowy pachnie prawdziwymi owocami lasu
ja też.. ale w marcu już muszę przystopować
właśnie, ale akurat miała wizję mnie w różu
jakie pędzelki?

wczoraj wieczorem przyszedł kurier, okazało się, że wygrałam koncentrat Skin Ergetic w konkursie Biotherm jakiś czas temu wypełniałam coś na ich stronie, żeby dostać miniaturkę w Douglasie, przy okazji napisałam coś w konkursie i trzeba było wybrać, co się chce dostać i teraz przyszło, jestem megazaskoczona

w czwartek ścięłam włosy, wczoraj wysłałam TŻowi zdjęcie, a ten oczywiście nic nie zauważył (a sporo je skróciłam) - faceci
No właśnie miałam wczoraj napisać, że chyba masz krótsze włosy

Fajne takie niespodzianki

Do poniedziałku włącznie?Bo teraz nie mam po drodze do C., ale w poniedziałek będę już miała

Zamówiłam kilka pędzli Revlona na allegro, mają dobre opinie, mam nadzieję, że też będę zadowolona.

Stary 2011-02-26, 10:34   #1129
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
a nie powinnaś iść z tym do lekarza? nie ma żartów, jak chodzenie sprawia ból..
Na szczęście dzis trochę lepiej już i mogę normalnie chodzić, ale jeśli do poniedziałku całkiem nie przejdzie to pójdę. I tak muszę wybrać wolne dni w pracy, więc mogę iść na jakieś badanie.
Jeszcze mnie czeka wizyta u dentysty, mam dziurki 2 zębach i jeden mnie cos pobolewa, gdy jem albo piję coś zimnego. Z zewnątrz nie wygląda żeby się psuł, ale pewnie dziad od środka się psuje jak większość moich zębów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-26, 11:05   #1130
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne takie niespodzianki

Do poniedziałku włącznie?Bo teraz nie mam po drodze do C., ale w poniedziałek będę już miała

Zamówiłam kilka pędzli Revlona na allegro, mają dobre opinie, mam nadzieję, że też będę zadowolona.
prawda tym bardziej, że sama bym sobie takiego cuda raczej nie kupiła

tak, do 28.02 w tych małych C. Market też są

zaciekawiłaś mnie tymi pędzlami napisz koniecznie jak poużywasz
Cytat:
Na szczęście dzis trochę lepiej już i mogę normalnie chodzić, ale jeśli do poniedziałku całkiem nie przejdzie to pójdę. I tak muszę wybrać wolne dni w pracy, więc mogę iść na jakieś badanie.
pewnie, że idź, nie ma co bagatelizować żeby później nie było z tego czegoś gorszego
Double with me?
Stary 2011-02-26, 12:16   #1131
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Nina też kupiłam te dwa szampony, świetnie pachną i do tego dwa żele Pamolive też z promocji z tymi bonami a sms z Sephory wykorzystałam na Almost Powder Clinique

W lutym jakieś ogólne szaleństwo zakupowe panuje, to chyba przez przedłużającą się zimę.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 12:54   #1132
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
W lutym jakieś ogólne szaleństwo zakupowe panuje, to chyba przez przedłużającą się zimę.
U mnie nie ma szaleństwa, nie kupiłam dużo w lutym. Kilka sztuk z pielęgnacji, perfumy i to chyba tyle. Czekam już na wiosnę, ale najpierw i tak mam zamiar przepuścić trochę kasy na ciuchy
Stary 2011-02-26, 15:37   #1133
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nina też kupiłam te dwa szampony, świetnie pachną i do tego dwa żele Pamolive też z promocji z tymi bonami a sms z Sephory wykorzystałam na Almost Powder Clinique

Oj u mnei zdecydowanie
Wczoraj kupiąłm 3 lakiery Catrice i ich matowy top coat. Wcześniej oliwkową paletkę Essence Metallic i kredkę z tej limitki.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-26, 17:21   #1134
bossy
Zakorzenienie

Kurde dzisiaj znów mam zakwasy wczoraj robiłam trochę swojego "Starego" treningu i kilka nowych ćwiczeń na piłce. Na początku wyglądało to tak, że starałam się z niej nie zrypać a potem skupiałam na prawidłowym wykonaniu ćwiczenia. Podoba mi się to, bo ćwiczy całe ciało, i ciało jest obciążeniem

Kupiłam dzisiaj podkład super stay 24h maybelline, jestem ciekawa jak się będzie sprawował. Od ponad roku używam affinitone i byłam zadowolona ale zaczęło mnie, nagle!, irytować, że wypływa i, że muszę go łapać czasami w drodze spadania. A nie zawsze mi się to udaje A ten jest z pompką. Więc wygodniejszy.

Mam też pytanie, bo zauważyłam, że Isana też ma olejek pod prysznic taki jak Nivea, mam tego nivee i jestem zadowolona, czy używałyście Isanę? Mogłabym go spokojnie zamienić za niveę? Pewnie i tak kupię, ale dopiero za jakieś 2 tyg jak mi się skończy Nivea..

Edit: Miałam dzisiaj iść pobiegać, ale, że muszę się uczyć stwierdziłam, że nie pójdę i poszłam do sklepu po jajka. I kupiłam 2 czekolady. Które pożarłam w drodze powrotnej. To już lepiej trzeba było iść biegać. A nie. Jestem w plecy o ileś zł i do przodu o 1200kcal

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2011-02-26 o 17:22
Stary 2011-02-26, 17:29   #1135
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jakie?Ja widziałam tylko ten bezzapachowy 2 w 1
Właśnie nie bardzo pamiętam jeden chyba z granatem i czymś jeszcze, drugi z pszenicą i jakimś cytrusem o ile dobrze kojarzę. Oba ładnie pachną, kosztują 8,99, ale starałam się wyprzeć je ze świadomości.

Muszę się pochwalić - na kosmetyki w tym roku wydałam niecałe 65 zł. Asceza w pełni, nawet na maseczkę w saszetce się ostatnio nie skusiłam, tylko sięgnęłam do szafki po kończącego się () Galenica.
Co nie znaczy, że jest to proste, wszędzie pokusy.

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Bosiak ja miałam olejek Isana - w działaniu jest dobry, tak jak Nivea, ale trąci nieco rybką i jest bardzo niewydajny (używałam na zmianę z żelem pod prysznic i w jakieś trzy tygodnie cały wychlapałam, a w domu śpię i kąpię się przez mniej więcej połowę tygodnia).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-02-26, 17:32   #1136
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

Bosiak ja miałam olejek Isana - w działaniu jest dobry, tak jak Nivea, ale trąci nieco rybką i jest bardzo niewydajny (używałam na zmianę z żelem pod prysznic i w jakieś trzy tygodnie cały wychlapałam, a w domu śpię i kąpię się przez mniej więcej połowę tygodnia).
Hm, ja każdy żel wychlapuję w max 3-4tyg

Ah i kupiłam lakier do włosów wellaflex zwiększający objętość. Ładnie pachnie. A działania jeszcze nie testowałam

Warszawianki - póki co pędzel jest ok, muszę się nim nauczyć malować bo za każdym razem najpierw na czole robię sobie placek z pudru brązującego bo jest inaczej ścięty niż ten, którego używałam z sephory Ale już sobie przypominam i jest coraz lepiej

Jak w ogole idzie Ci szukanie pracy?

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2011-02-26 o 17:37
Stary 2011-02-26, 17:35   #1137
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja też, jak używam codziennie lub prawie codziennie, ale tu by mi wyszło że Isana poszła w 1,5 tyg. czystego używania a to już mało
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-02-26, 17:47   #1138
bossy
Zakorzenienie

No tak.

.supergirls just fly.
Stary 2011-02-26, 18:01   #1139
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dostałam dziś krem do ciała NutriExtra z Vichy
Póki co kusi zapachem - delikatnie pachnie prawdziwymi świeżymi morelami, a nie jak większośćmorelowych kosmetyków landynkami czy oranżadą
A skąd? Ja się chciałam załapać poprzez maila z interii, jak tylko dostałam to kliknęłam ale już nie było do wzięcia
Cytat:
Ale mi nowość
Cytat:

Cytat:
ja wczoraj kupiłam szampon Schauma Ekstra owoc i witamina, skusił mnie zapach soku multiwitamina i cena

Trzeba się widzę przyjrzeć shaumom bliżej Jeszcze tylko jednego timoteia miałam kupić i potem się przerzucę

Wygląda standardowo jak dla mnie, no ale ja się nie znam na wysokopółkowcach

kuferek ok, chociaz ta cena zaporowa jak nie ze skóry

Ojtam, od razu "nie powinnaś"- w końcu raz na jakiś czas można poszaleć, no nie?
Cytat:

O, ale fajnie gratulacje! Tez to wypełniałam, ale właśnie nie mogłam się zdecydować co chcę i odłozyłam na później i zapomniałam

Mój by nie zdążył nie zauważyć, bo nigdy nie umiem trzymać jezyka za zębami i zawsze przed wizytą wypaplam
Cytat:
Nina też kupiłam te dwa szampony, świetnie pachną i do tego dwa żele Pamolive też z promocji z tymi bonami
Co to za bony, gdzie?
Ja raczej smsa nie wykorzystam, bo kliknęłam po południu 3 cienie burżujkowe na all i sie jeszcze zastanawiam nad czwartym
Cytat:
Kurde dzisiaj znów mam zakwasy wczoraj robiłam trochę swojego "Starego" treningu i kilka nowych ćwiczeń na piłce. Na początku wyglądało to tak, że starałam się z niej nie zrypać a potem skupiałam na prawidłowym wykonaniu ćwiczenia. Podoba mi się to, bo ćwiczy całe ciało, i ciało jest obciążeniem

Mam też pytanie, bo zauważyłam, że Isana też ma olejek pod prysznic taki jak Nivea, mam tego nivee i jestem zadowolona, czy używałyście Isanę? Mogłabym go spokojnie zamienić za niveę? Pewnie i tak kupię, ale dopiero za jakieś 2 tyg jak mi się skończy Nivea..

Edit: Miałam dzisiaj iść pobiegać, ale, że muszę się uczyć stwierdziłam, że nie pójdę i poszłam do sklepu po jajka. I kupiłam 2 czekolady. Które pożarłam w drodze powrotnej. To już lepiej trzeba było iść biegać. A nie. Jestem w plecy o ileś zł i do przodu o 1200kcal
Noo, piłeczki jak są dobrze prowadzone to są swietne. A'propos- przydałoby się wrócić na fitness, już 3 miesiące nie chodzę i to widać coraz bardziej :/

Chyba kiedyś chciałam spróbować kupić Isanę zamiast Nivei ale zapach nie do końca mi podszedł. A Nivejkowy raz na jakiś czas bardzo lubię kupić

A ja byłam na zakupach jedzeniowych, bo robimy dziś imprezę całego roku w knajpie. Kupiłam też 2 czekolady ale grzecznie poszły do szufladki żeby mi rodzina nie zeżarła wszystkiego- jak wrócę to dostaną
Cytat:
Ah i kupiłam lakier do włosów wellaflex zwiększający objętość. Ładnie pachnie. A działania jeszcze nie testowałam
Widziałam w Realu jakąś nową bordową serię szamponów z Welli, kilka rodzajów było. Ale nie miałam czasu się dokładnie przyglądać jakie.

Trza się znów pomalować, nie mam pomysłu jak. Teoretycznie mogę wszystkim bo ubieram się na czarno. A co mi jakiś kolor przyjdzie do głowy to zawsze jest jakieś ALE. Macie jakieś propozycje?
Stary 2011-02-26, 18:03   #1140
karolina1985
Zakorzenienie

Ja się nie wypowiadam co do zakupów w lutym

Bosiak 2 czekolady na(?)raz?
Ja ostatnio jakoś nie mam ochoty na słodycze, właściwie to ostatnio trwa już kilka m-cy...Czasem zjem kilka ciastek, albo kilka kostek czekolady, ale to tyle.Gdzie te czasy kiedy też zjadałam całą czekoladę za jednym zamachem

A co do Welli to moje ulubione lakiery. Zwłaszcza, że co jakiś czas jest promocja 2 w cenie jednego
Właśnie ostatnio kupiłam dla siebie i dla mamy 2 takie zestawy- jeden zwiększający objętość a jeden maksymalne utrwalenie.
Teraz kończę Taft, ale jednak to nie jest to.

Ice świetny wynik, chociaż "w tym roku" najpierw zabrzmiało mi niewiarygodnie, ale potem przypomniałam sobie, że mamy koniec lutego dopiero
Ciekawią mnie te szampony, ale jeśli zostanie w pn dla mnie jakaś Schauma w tej promocji z bonami to Alterry nie kupię na pewno w najbliższej przyszłości.

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2011-02-26 o 18:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości