|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Mój pachnie. Tylko jeżeli jest w otartym pomieszczeniu to słabo czuć, ale jak np stał w zamkniętym pokoju przez noc to dosyć pachniało. Jak stoi na stole to też czuję go.
|
|
|
|
#4532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4533 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A dzis kupilam peeling pożeczkowy (pachnie ladnie ciekawe jak dziala ), sałatę party (zro0bili mnie na szaro bo ZAPLACILAM 3,97 ALE DOPIERO TERAZ ZAUWAZYLAM ), mleko, papier queen, chleb tostowy, owoce suszone i marchewke
|
||
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie ma zapotrzebowaniana takowe stoją niemalże na honorowym miejscu w koszach łądna ta gazetka z ciuszkami-zwłąszcza z body dzieciecym dla malusiej kuzyneczki bedzie jak znalazł;![]() u mnie dziś pełno towaru z tej nowej gazetki o dziwo-jak nigdy nie widziałam tylko cieni,i zestawów eveline.A tak wszystko jest.Pokusiłam sie na: -dwa pilingi kiwi i grejfrut, -książkę "Tłumaczka" - Top czipsy limitki sól i pieprz-never ever .na poczatku niby smaczne,delikatne ale zaraz jakie pieprzne są okropnie palą/nie dałam rady zjeść nawet garsci. - chleb z ziarnami - mleko - serek a la wiejski - ryż w paczkach. |
|
|
|
|
#4535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masakrra! będe uważac!a ja chyba musze przeproscić mojego micela, bo zmywa makijaż barrdzo dobrze. Tusz to rzęs, eyeliner, cienie na bazie jestem zadowolona, mimo, że na poczatku wcale nie byłam. Bo miałam wrażenie, że wcale dokładnie nie oczyścił mojej twarzy.ale ale przepraszam drogi micelku
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Wróćiłam właśnie z biedronki kupiłam:
czekoladke belgijską , mleczną z orzechami PYCHA!! A tak chcia łam żeby mie nie posmakowała. Oby jej nei było w stałej ofercie bo będę się zajadać ![]() Aaa i oszukali mnie, w gazetce jest 2,49 a zapłaciłąm 2,99 Kupiłam upragnioną szczoteczkę, przetestuje za chwilkę. No i czekolade mleczną z ryżem preparowanym, dawno nie kupowałąm i zmieniło się opakowanie - mam nadzieje że smak nie. Batonik Vita Duo. Oliwa z oliwek-tania i naprawdę dobra. Ser żółty z pieprzem. Chciałam ostatnio kupić ten zestaw-miotły, mop i łopatka i udało mi się dziś, jeszcze były. Żel do mycia twarzy niebieski Gąbke za 0,99 Jogurty jak zwykle
|
|
#4537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Stwierdzia lm nie no nie bede spac w takich zapachach po rano rodzina zastanie trupa w lozku![]() : cojest:
|
|
#4538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
A więc, moge powiedzieć, że oprócz biedronki, do żadnego innego sklepu nie chodzę.
No chyba że do osiedlowego małego, jak braknie tartej bułki albo smietany.Biedronkę lubię za to, że jest a) tania b) ma polskie produkty c) znane marki produkują dla biedronki ale w biedrze te produkty kosztują znacznie mniej niż w normalnym sklepie. A więc moja lista ![]() 1) jogurty naturalne i kefir Tola, pyszne, są zawsze u mnie w lodówce 2) nabiał, ser biały, mleko prawdziwe 0,5% to chyba tez z jakiejs polskiej mleczarni, albo mlekowity albo jakiejs innej sm, nie czuje różnicy w smaku od mleka np. łaciatego, no może poza ceną ![]() 3) mrożonki: warzywa na patelnię (pyyyyyyyyyyszne, bez nich nie funkcjonuje, wielka paka z 4 zł, dwa razy więcej niż hortex!), szpinak mrożon - mój nr 1, oprócz tego brokuły, marchewka z gorszkiem, mieszanka chińska(bardzo dobra z sosem czosnkowym) 4) soki pomidorowy, litrami pije i wielowarzywny just fit, oprocz tego woda mineralna 5) musli wszelkiego typu i płatki Just Fit te z polewą jogurtową 6) sznycle z indyka i pierś z kurczaka 7) oliwa z oliwek za 9.90 to jest szok! 8) chusteczki delikatne jak i te dla bobasów, dada, używam do zmywania makijażu 9) płyn do płukania tkanin Eden, nie wiem po co wydawać kupe kasy na lenor, skoro ten eden 1) ładniej pachnie2) mniej kosztuje3)jest go więcej 10) papier toaletowy melodia 11)zmywaki do kuchni, ogólnie wszystkie chemiczne rzeczy, płyn do naczyn, srodki czystości, 12) polecam mydło w płynie Linda a w szczególności podobają mi się te wkłady do uzupelniania 13)jajka, tanie ![]() 14)tuńczyk w puszce, pomidory w puszce, 15) no i pieczywo chrupkie pano i wafle ryżowe 16) a na koniec herbaty! wszystkie, najlepsza o smaku grzanego wina, dobre są też zielone, owocowe i kawa zbozowa o poranku A poza tym, wszystkie biedronkowe produkty są dobre, jeszcze na niczym sie nie zawiodłam, moze dlatego ze nie kupuję wędlin, ale moja współlokatorka kupuje i mówi ze są ok. \Biedronkę lubię też za to, że spotykam tam mnóstwo ukrytych polskich marek a nie jak w lidlu np.
|
|
|
|
#4540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4541 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z B. polecam: - płatki Puszki, patyki kosmetyczne, chusteczki do nosa - worki na śmieci Domino 30 i 60 l, ściereczki uniwersalne Spark - soki Pycholandia - jogurty ze zbożami, kefir, mleko 3,2% - chipsy (szczególnie te limitowane ![]() - makaron Pastani świderki i spaghetti - ciastka Kruszynki (chociaż raz trafiłam na paczkę która śmierdziała jakby ktoś do niej wlał butelkę zmywacza do paznokci) - zapiekanki z serem ( z lodówki, nie z zamrażarki) i bagietka z masłem czosnkowym - oliwa z oliwek no i żel micelarny do ktorego przekonałam się pod koniec drugiego opakowania i pod wpływem porównania z okropnym żelem z Avonu jak mi się przypomni więcej to dopiszę
22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Edytowane przez Doris Day Czas edycji: 2011-02-25 o 21:44 |
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
hej
też kupiłam sobie dziś ten żel micelarny za 4zeta, umyłam twarz, pierwsze uczucie, że chyba nic nie zmył mylące, makijaż oka zmył bardzo dobrze, a skóra w ogóle nie była podraznionapoza tym kupiłam sobie lawendowe podgrzewacze co z ryżem? i jakim? własnie kupiłam w torebkach ![]() ogólnie uwielbiam te pianki w polewie czeko (no i są w fajnym pojemniku, przyda się na coś
|
#4545 |
|
Rozeznanie
|
Dorwałam belgijską białą - pyszotka! Obrosła już taką legendą, że nie mogłam jej nie kupić
![]() Grand dessert - całkiem smaczny.
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
no tym w torebkach
jak się nie mylę to chodzi o ten w pomarańczowym opakowaniu (ja już od pewnego czasu ryżu w biedronce nie kupuje to nie jestem na bieżąco z opakowaniami) a co do żelu kupiłam 1 i jeden peeling specjalnie poszłam po niego |
|
|
|
#4547 | ||
|
Rozeznanie
|
Jest na bieżąco
Ojj nie było mnie parę dni a tu ile do nadrabiania Moim zdaniem, takie listy to średni pomysł, bo produkty się zmieniają, zmieniają się producenci, zmienia się przez to ich jakość, coś wycofują, coś nowego wchodzi. Ale faktycznie, jeśli już to lepiej się ograniczyć do tego top 5, bo się zrobił przeokropny bałagan. Cytat:
) Bo wiadomo, gusta są różne, nie wiadomo, jakie ktoś zastosował kryterium. I biedronkowe dżemy też mnie nie zachwycają, ale może to dlatego, że jestem przyzwyczajona do domowych. I może ktoś też jest, kupi biedronkowy wg polecenia z listy i się zawiedzie. Wg. mnie lepiej wpisać hasło w wyszukiwarkę i w wynikach poszperać, poczytać od razu, czy ten, zostańmy przy nim, dżem jest bardzo słodki, czy gęsty, czy galaretkowaty. Ot, taka moja opinia ![]() Więc listom jestem na nie ![]() O nie, błagam, bo już zupełnie tego nie ogarniemy. Biedronka nie jest nie wiadomo jak wielka znajdzie się. A jak ktoś nie znajdzie, będzie pytał, dopiero wtedy wstawimy zdjęcie.Cytat:
![]() Dziękuję też za gazetki, osobiście nie mogę się doczekać tej kulinarnej, której zajawka jest na końcu ten babskiej. Taka miseczka w kształcie serduszka bardzo by była mile widziana
|
||
|
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
Miała któraś z was nowe kremy do rąk? Czy one się szybko wchłaniają?
Może założymy osobny wątek, w którym będziemy umieszczać zdjęcia i linki do ulotek? Edytowane przez Aldona12034 Czas edycji: 2011-02-25 o 22:40 |
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
moja lista ulubionych :
- smaczne bułki grahamki oraz paluchy wieloziarniste -chleb tostowy graham - serki wiejskie - płatki 'just fit' jogurtowe, to musli w saszetkach też całkiem OK -oliwki , zwłaszcza czarne - sery pleśniowe - herbatniki 'bonitki' oraz te małe 'beti' - pyszne jabłka , takie żółte 'goldy' - herbata zielona z maliną 'Twój ogród' (?) oraz rooibos waniliowa z miodem i 'feel green' z opuncją - orzeszki 'Monti' - fistaszki, mieszanki bakaliowe -mleko 'prawdziwe' 1,5% -chusteczki te dziecięce -mleczko do demakijażu 'be beauty' to niebieskie
|
|
#4550 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam tylko na chwilę, oczywiście byłam w biedrze dziś i zostawiłam 40zł przy kasie
Kupiłam płyn do mycia naczyń z rzeczy, które pierwszy raz kupuje i niedługo zobaczę jak się sprawuje. Przypomniałyście mi właśnie o najgorszym zakupie w biedronce! Kawa 3 w 1 orzechowa... Wypiłam 1 kubek.. Żeby się nie zmarnowało oddałam mamie.. Wypiła też jedną filiżankę i zaniosła babci.. Babcia wypiła i zapytała co to ma być nie wiem gdzie teraz poszła "kawa" wędrowniczka
|
#4551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co z nią było nie tak? Ja kupuje tylko cappuccino w dużym opakowaniu z B. i jest dobre. Kawy 3 w 1 ogólnie nie lubie z B., bo na dnie zostaje osad
|
|
|
|
|
#4552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4553 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki za info
to sporo więcej niż włoski ale włoskiego potrafię zjeść połowę na jedno posiedzenie a tutaj są wydzielone plasterki..cóż spróbuję tak czy siak![]() Cytat:
nie podejrzewałabym..ale dzięki za info![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciekawe czy ktos miał różę..czy nie jest jakiś chemiczny duszący jak bywają czasami różane zapachy![]() Cytat:
Mój pachnie ślicznie ale długo się ..rozgrzewał![]() Cytat:
u mnie jest w starym (brązowe).. a tak poza tym to kolejny produkt, który miał mnóstwo i zwolenników i przeciwników.. |
||||||
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ostatni zakup z biedry, masło do ciała mango - bardzo zapach mi odowiada, na chwilę obecną trochę tego brokatu dużo, ale na lato będzie idealne
Żałuję, że wysłałam tatę do biedry i kupił mi tylko masło bo chciałam jeszcze peeling
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Z oferty kosmetycznej kupiłam dwa żele BeBeauty - migdałowy i mleczny. Są fajne, ładnie pachną, mają gęstą, kremową konsystencję.
No i biała belgijska czekoladka jest pyszna
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4557 | |
|
Zadomowienie
|
Ech, trzseba ich sprawdzac, jak widac nawet B oszukuje
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Rozeznanie
|
A ja lubię tą kawę 3 w jednym tyle, że waniliową
. Byłam w biedronce w środę ( takiej w centrum miasta) i wszystko było poprzebierane :| książki same mnie nieinteresujące zostały, peeling tylko zielony eh ;p Zaraz się zbieram i lecę do biedronki na przeciwko mojego bloku Trzeba lodówkę uzupełnić
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj kupiłam płytę z bajkami "świanka peppa" za 9,99zł;
młody teraz katuje
|
#4560 |
|
Rozeznanie
|
A jest w Biedronce jakaś dobra odżywka do włosów?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

), sałatę party (zro0bili mnie na szaro bo ZAPLACILAM 3,97 ALE DOPIERO TERAZ ZAUWAZYLAM
), mleko, papier queen, chleb tostowy, owoce suszone i marchewke
u mnie nie ma zapotrzebowaniana takowe stoją niemalże na honorowym miejscu w koszach
masakrra! będe uważac!

W żadnej drogerii nie spotkałam, ale poszukam w podanych przez Ciebie marketach. Nie sądziłam, że ktokolwiek będzie znał te peelingi, a tu taka miła niespodzianka 

Wypiłam 1 kubek.. Żeby się nie zmarnowało oddałam mamie.. Wypiła też jedną filiżankę i zaniosła babci.. Babcia wypiła i zapytała co to ma być
ale włoskiego potrafię zjeść połowę na jedno posiedzenie a tutaj są wydzielone plasterki..cóż spróbuję tak czy siak
nie podejrzewałabym..ale dzięki za info
....