Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-25, 19:43   #4531
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak się sprawują Wasze dyfuzery? Mój kwiat wschodu stoi od wczoraj w łazience i nic go nie czuć
Mój pachnie. Tylko jeżeli jest w otartym pomieszczeniu to słabo czuć, ale jak np stał w zamkniętym pokoju przez noc to dosyć pachniało. Jak stoi na stole to też czuję go.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 19:46   #4532
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eJolanta Pokaż wiadomość
oj oj prosze nie porownywac bo dla mnie roznica kolosalna ... to nawet do cin cina ani cinzano nie podobne a co dopiero do martini
J a tylko piszę o sowich odczuciach i dla mnie to różnica jest znikoma a często pije prawdziwe Martini. Może dlatego czuję mniejszą różnice bo piję Martini ze Spritem takie drinki
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 19:47   #4533
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
Chcialm delikatny subtelny cytrusowy zapach, a ten jest wrecz chamski, faktycznie b. chemiczny ehhh czemu nie wzielam innego zapachu Czesc z was zachwycala sie kwiate wschodu. Czemu was nie posluchalam! Oczywiscie cala "ja" musialam sobie wziasc inny bo taki wydawal kwiat pomaranczynwydawal mi sie bardziej znajomy niz wschodu.
Hehe, dokladnie tak bylo u mnie, poza tym mialam na wzgledzie podgrzewacze ktore akurat byly cudne. Ale kupie jeszcze ten kwiat wschodu, a co mi tam

Cytat:
Dziewczyny, jak się sprawują Wasze dyfuzery? Mój kwiat wschodu stoi od wczoraj w łazience i nic go nie czuć
UJa moja pomarancze czuje az za bardzo, powaznie, zapach jest bardzo intensywny

A dzis kupilam peeling pożeczkowy (pachnie ladnie ciekawe jak dziala ), sałatę party (zro0bili mnie na szaro bo ZAPLACILAM 3,97 ALE DOPIERO TERAZ ZAUWAZYLAM ), mleko, papier queen, chleb tostowy, owoce suszone i marchewke
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 20:23   #4534
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Muszę Wam coś opowiedzieć
Moja mama była wczoraj ok. 14 w biedronce z zamiarem zakupu szczoteczki elektrycznej. Przeszukała cały sklep i nigdzie jej nie znalazła, więc zapytała pracownika, czy są te szczoteczki, czy może już się skończyły, a może nie dowieźli. Odesłano ją na zaplecze do kierownika, a tam pan ochroniarz, a koło niego całe pudełko tych szczoteczek Jak mama zapytała czemu nie wystawiają na sklep, to powiedział, że... boją się, że ukradną i dlatego nie wystawiają Może wprowadzili jakieś nowe zasady, o których nie wiem
kto by chciał ukrasc takie szczoteczki u mnie nie ma zapotrzebowaniana takowe stoją niemalże na honorowym miejscu w koszach

łądna ta gazetka z ciuszkami-zwłąszcza z body dzieciecymdla malusiej kuzyneczki bedzie jak znalazł;

u mnie dziś pełno towaru z tej nowej gazetki o dziwo-jak nigdy nie widziałam tylko cieni,i zestawów eveline.A tak wszystko jest.
Pokusiłam sie na:
-dwa pilingi kiwi i grejfrut,
-książkę "Tłumaczka"
- Top czipsy limitki sól i pieprz-never ever .na poczatku niby smaczne,delikatne ale zaraz jakie pieprzne są okropnie palą/nie dałam rady zjeść nawet garsci.
- chleb z ziarnami
- mleko
- serek a la wiejski
- ryż w paczkach.
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 20:26   #4535
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinga 72 Pokaż wiadomość

Ble, obrzydliwe... Też mam w domu ten ryż, chyba zaraz go "prześwietlę" i więcej nie kupię z tej firmy.

Ja mam jeszcze 2 te micele kupione jeszcze w ub. r. i ich nie używam. O usunięciu tuszu nie ma mowy, a twarz po umyciu nim mam taką dziwnie ściągniętą i wysusza mi skórę. Więc moim zdaniem on się nie nadaje ani do cery suchej ani wrażliwej.
z tym ryżem masakrra! będe uważac!

a ja chyba musze przeproscić mojego micela, bo zmywa makijaż barrdzo dobrze. Tusz to rzęs, eyeliner, cienie na bazie jestem zadowolona, mimo, że na poczatku wcale nie byłam. Bo miałam wrażenie, że wcale dokładnie nie oczyścił mojej twarzy.
ale ale przepraszam drogi micelku
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 20:37   #4536
zabciajs
Zakorzenienie

Wróćiłam właśnie z biedronki kupiłam:
czekoladke belgijską , mleczną z orzechami PYCHA!! A tak chcia łam żeby mie nie posmakowała. Oby jej nei było w stałej ofercie bo będę się zajadać
Aaa i oszukali mnie, w gazetce jest 2,49 a zapłaciłąm 2,99

Kupiłam upragnioną szczoteczkę, przetestuje za chwilkę.

No i czekolade mleczną z ryżem preparowanym, dawno nie kupowałąm i zmieniło się opakowanie - mam nadzieje że smak nie.
Batonik Vita Duo.
Oliwa z oliwek-tania i naprawdę dobra.
Ser żółty z pieprzem.
Chciałam ostatnio kupić ten zestaw-miotły, mop i łopatka i udało mi się dziś, jeszcze były.
Żel do mycia twarzy niebieski
Gąbke za 0,99
Jogurty jak zwykle
Stary 2011-02-25, 20:41   #4537
mal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Hehe, dokladnie tak bylo u mnie, poza tym mialam na wzgledzie podgrzewacze ktore akurat byly cudne. Ale kupie jeszcze ten kwiat wschodu, a co mi tam

UJa moja pomarancze czuje az za bardzo, powaznie, zapach jest bardzo intensywny
hehe to mozemy sobie podac raczke. Ja bylam w pokoju godzine przemeczylam sie doslownie z tym zapachem, az zaczela mnie glowa bolec! Dodam ze uwiebiam zapachy, olejnki zapachowe do pogrzewaczy, swieczki z aromatami. Tej zimy nawet pierwszy raz postawilam na "mocne ciezkie perfumy"(ktore dla niektorych sa wrecz duszace) Nigdy mnie po takich rzeczach nie bolala glowa a tu zaczelo mnie cmic. Wyszlam z pokoju. Drzwi zostawilam otwarte na oscierz. Wroiclam po kolejnej h do pokoju a tu juz 3metry przed pokojem rozchodzil sie ten zapachStwierdzia lm nie no nie bede spac w takich zapachach po rano rodzina zastanie trupa w lozkuCo zrobilam? Polecialam jak ty do lazienki z dyfuzorem. Niech tam sie wyzywa dyfuzor i zasmradza lazienke. Jak sie zdenerwuje i rodzina bedzie psioczyc ze to smierdzi a nie pachnie to wezme dyfuzor do pracy. Pomieszczenie mamy 50metrowe gdzie wynajmujemy lokal a sasiad wlasciciel co pochwile robi remonty, cos maluje lakieruje. Tydzien w tydzien mamy zapachy malarskie. Wowczas dyfuzor bedzie walczyc z innymi smrodkami: cojest:
Stary 2011-02-25, 20:54   #4538
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Ktoś pisał kilka stron wcześniej o podobnym problemie i ponoć te patyczki się przekręca. Ale ja osobiście nie mam tego dyfuzera więc nie wiem jak to tam działa
Stary 2011-02-25, 21:10   #4539
ewamarchewa123
Raczkowanie

A więc, moge powiedzieć, że oprócz biedronki, do żadnego innego sklepu nie chodzę. No chyba że do osiedlowego małego, jak braknie tartej bułki albo smietany.
Biedronkę lubię za to, że jest a) tania b) ma polskie produkty c) znane marki produkują dla biedronki ale w biedrze te produkty kosztują znacznie mniej niż w normalnym sklepie.
A więc moja lista
1) jogurty naturalne i kefir Tola, pyszne, są zawsze u mnie w lodówce
2) nabiał, ser biały, mleko prawdziwe 0,5% to chyba tez z jakiejs polskiej mleczarni, albo mlekowity albo jakiejs innej sm, nie czuje różnicy w smaku od mleka np. łaciatego, no może poza ceną
3) mrożonki: warzywa na patelnię (pyyyyyyyyyyszne, bez nich nie funkcjonuje, wielka paka z 4 zł, dwa razy więcej niż hortex!), szpinak mrożon - mój nr 1, oprócz tego brokuły, marchewka z gorszkiem, mieszanka chińska(bardzo dobra z sosem czosnkowym)
4) soki pomidorowy, litrami pije i wielowarzywny just fit, oprocz tego woda mineralna
5) musli wszelkiego typu i płatki Just Fit te z polewą jogurtową
6) sznycle z indyka i pierś z kurczaka
7) oliwa z oliwek za 9.90 to jest szok!
8) chusteczki delikatne jak i te dla bobasów, dada, używam do zmywania makijażu
9) płyn do płukania tkanin Eden, nie wiem po co wydawać kupe kasy na lenor, skoro ten eden 1) ładniej pachnie2) mniej kosztuje3)jest go więcej
10) papier toaletowy melodia
11)zmywaki do kuchni, ogólnie wszystkie chemiczne rzeczy, płyn do naczyn, srodki czystości,
12) polecam mydło w płynie Linda a w szczególności podobają mi się te wkłady do uzupelniania
13)jajka, tanie
14)tuńczyk w puszce, pomidory w puszce,
15) no i pieczywo chrupkie pano i wafle ryżowe
16) a na koniec herbaty! wszystkie, najlepsza o smaku grzanego wina, dobre są też zielone, owocowe i kawa zbozowa o poranku
A poza tym, wszystkie biedronkowe produkty są dobre, jeszcze na niczym sie nie zawiodłam, moze dlatego ze nie kupuję wędlin, ale moja współlokatorka kupuje i mówi ze są ok. \

Biedronkę lubię też za to, że spotykam tam mnóstwo ukrytych polskich marek a nie jak w lidlu np.
ewamarchewa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 21:16   #4540
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Mojego kwiatu wschodu też nie czuć, jak pisałam wcześńiej
Stary 2011-02-25, 21:18   #4541
ttuska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
La Torina Vermouth Bianco - Jak dla mnie to niczym się nie różni od oryginału
dziekuje za informacje
a jaka cena i pojemnosc?
ttuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 21:22   #4542
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ttuska Pokaż wiadomość
dziekuje za informacje
a jaka cena i pojemnosc?
ok. 16 zł a pojemność to 1L
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 21:42   #4543
Doris Day
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję bardzo za info W żadnej drogerii nie spotkałam, ale poszukam w podanych przez Ciebie marketach. Nie sądziłam, że ktokolwiek będzie znał te peelingi, a tu taka miła niespodzianka
Ja też nie wiedziałam że gdzieś jeszcze je produkują poza Biedronkę i tak oszczędzałam swój, aż mi się przeterminował

Z B. polecam:
- płatki Puszki, patyki kosmetyczne, chusteczki do nosa
- worki na śmieci Domino 30 i 60 l, ściereczki uniwersalne Spark
- soki Pycholandia
- jogurty ze zbożami, kefir, mleko 3,2%
- chipsy (szczególnie te limitowane
- makaron Pastani świderki i spaghetti
- ciastka Kruszynki (chociaż raz trafiłam na paczkę która śmierdziała jakby ktoś do niej wlał butelkę zmywacza do paznokci)
- zapiekanki z serem ( z lodówki, nie z zamrażarki) i bagietka z masłem czosnkowym
- oliwa z oliwek

no i żel micelarny do ktorego przekonałam się pod koniec drugiego opakowania i pod wpływem porównania z okropnym żelem z Avonu

jak mi się przypomni więcej to dopiszę

22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy

Co było, a nie jest,
nie pisze się w rejestr

Edytowane przez Doris Day
Czas edycji: 2011-02-25 o 21:44
Doris Day jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 21:48   #4544
6roove
Zakorzenienie

hej

też kupiłam sobie dziś ten żel micelarny za 4zeta, umyłam twarz, pierwsze uczucie, że chyba nic nie zmył mylące, makijaż oka zmył bardzo dobrze, a skóra w ogóle nie była podrazniona

poza tym kupiłam sobie lawendowe podgrzewacze

co z ryżem? i jakim? własnie kupiłam w torebkach

ogólnie uwielbiam te pianki w polewie czeko (no i są w fajnym pojemniku, przyda się na coś)

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:11   #4545
...:::kizia:::...
Rozeznanie

Dorwałam belgijską białą - pyszotka! Obrosła już taką legendą, że nie mogłam jej nie kupić
Grand dessert - całkiem smaczny.

Pisz, zrobię dla Ciebie dredloki!
...:::kizia:::... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:22   #4546
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
hej

co z ryżem? i jakim? własnie kupiłam w torebkach
no tym w torebkach
jak się nie mylę to chodzi o ten w pomarańczowym opakowaniu
(ja już od pewnego czasu ryżu w biedronce nie kupuje to nie jestem na bieżąco z opakowaniami)

a co do żelu kupiłam 1 i jeden peeling
specjalnie poszłam po niego
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:33   #4547
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Aaaa będzie serek typu włoskiego
Jest na bieżąco

Ojj nie było mnie parę dni a tu ile do nadrabiania Moim zdaniem, takie listy to średni pomysł, bo produkty się zmieniają, zmieniają się producenci, zmienia się przez to ich jakość, coś wycofują, coś nowego wchodzi.
Ale faktycznie, jeśli już to lepiej się ograniczyć do tego top 5, bo się zrobił przeokropny bałagan.
Cytat:
Tak, tylko że ile osób, tyle opinii. Większość zachwala żele micelarne, ja do nich nie należę, podobnie jest z podpaskami biedronkowymi czy dżemami. Sama nie wiem, czy taka lista byłaby rzeczywiście ułatwieniem, rozrosłaby się do gigantycznych rozmiarów i stała by się jednym ogromnym postem na cały wątek.
Popieram w całej rozciągłości. Zwłaszcza, że taka lista zwiększa liczbę wyników wyszukiwania. Każda z Was wypunktuje, ktoś wpisze w wyszukiwarkę i będzie miał wtedy jeszcze więcej wyników do przejrzenia. A tak naprawdę nic się o produkcie nie dowie oprócz tego, że polecany, a nie będzie np wiedział czy nawilża, czy słony, czy dużo ma ości (przykładowo ) Bo wiadomo, gusta są różne, nie wiadomo, jakie ktoś zastosował kryterium.
I biedronkowe dżemy też mnie nie zachwycają, ale może to dlatego, że jestem przyzwyczajona do domowych. I może ktoś też jest, kupi biedronkowy wg polecenia z listy i się zawiedzie.
Wg. mnie lepiej wpisać hasło w wyszukiwarkę i w wynikach poszperać, poczytać od razu, czy ten, zostańmy przy nim, dżem jest bardzo słodki, czy gęsty, czy galaretkowaty. Ot, taka moja opinia
Więc listom jestem na nie
Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
A co sądzicie, żeby np. powstawiać do tych produktów zdjęcia?
O nie, błagam, bo już zupełnie tego nie ogarniemy. Biedronka nie jest nie wiadomo jak wielka znajdzie się. A jak ktoś nie znajdzie, będzie pytał, dopiero wtedy wstawimy zdjęcie.
Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Ostatnio zakupione i polecane: kopytka paczkowane za 2zł . Mi troszkę przypominają kluski leniwe (takie z białym serem) bo są miękkie. Pycha
OMG nie widziałam nigdy

Dziękuję też za gazetki, osobiście nie mogę się doczekać tej kulinarnej, której zajawka jest na końcu ten babskiej. Taka miseczka w kształcie serduszka bardzo by była mile widziana
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:36   #4548
Aldona12034
Rozeznanie

Miała któraś z was nowe kremy do rąk? Czy one się szybko wchłaniają?

Może założymy osobny wątek, w którym będziemy umieszczać zdjęcia i linki do ulotek?

Edytowane przez Aldona12034
Czas edycji: 2011-02-25 o 22:40
Aldona12034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:39   #4549
Phynn
Zakorzenienie

moja lista ulubionych :
- smaczne bułki grahamki oraz paluchy wieloziarniste
-chleb tostowy graham
- serki wiejskie
- płatki 'just fit' jogurtowe, to musli w saszetkach też całkiem OK
-oliwki , zwłaszcza czarne
- sery pleśniowe
- herbatniki 'bonitki' oraz te małe 'beti'
- pyszne jabłka , takie żółte 'goldy'
- herbata zielona z maliną 'Twój ogród' (?) oraz rooibos waniliowa z miodem i 'feel green' z opuncją
- orzeszki 'Monti'
- fistaszki, mieszanki bakaliowe
-mleko 'prawdziwe' 1,5%
-chusteczki te dziecięce
-mleczko do demakijażu 'be beauty' to niebieskie

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:42   #4550
Juś
Raczkowanie

Wpadłam tylko na chwilę, oczywiście byłam w biedrze dziś i zostawiłam 40zł przy kasie Kupiłam płyn do mycia naczyń z rzeczy, które pierwszy raz kupuje i niedługo zobaczę jak się sprawuje.
Przypomniałyście mi właśnie o najgorszym zakupie w biedronce! Kawa 3 w 1 orzechowa... Wypiłam 1 kubek.. Żeby się nie zmarnowało oddałam mamie.. Wypiła też jedną filiżankę i zaniosła babci.. Babcia wypiła i zapytała co to ma być nie wiem gdzie teraz poszła "kawa" wędrowniczka
Stary 2011-02-25, 22:51   #4551
Aldona12034
Rozeznanie

Unhappy Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Cytat:
Napisane przez Juś Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilę, oczywiście byłam w biedrze dziś i zostawiłam 40zł przy kasie Kupiłam płyn do mycia naczyń z rzeczy, które pierwszy raz kupuje i niedługo zobaczę jak się sprawuje.
Przypomniałyście mi właśnie o najgorszym zakupie w biedronce! Kawa 3 w 1 orzechowa... Wypiłam 1 kubek.. Żeby się nie zmarnowało oddałam mamie.. Wypiła też jedną filiżankę i zaniosła babci.. Babcia wypiła i zapytała co to ma być nie wiem gdzie teraz poszła "kawa" wędrowniczka

Co z nią było nie tak? Ja kupuje tylko cappuccino w dużym opakowaniu z B. i jest dobre. Kawy 3 w 1 ogólnie nie lubie z B., bo na dnie zostaje osad

Aldona12034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 22:55   #4552
Juś
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aldona12034 Pokaż wiadomość
Co z nią było nie tak? Ja kupuje tylko cappuccino w dużym opakowaniu z B. i jest dobre. Kawy 3 w 1 ogólnie nie lubie z B., bo na dnie zostaje osad
Okropna w smaku.. nie było w niej czuć ani kawy, ani smaku orzechowego! Nie wiem do czego porównać ten "smak"..naprawdę, ciężko było mi to coś w ogóle wypić!
Stary 2011-02-26, 00:28   #4553
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
mają 29 % ;P
dzięki za info to sporo więcej niż włoski ale włoskiego potrafię zjeść połowę na jedno posiedzenie a tutaj są wydzielone plasterki..cóż spróbuję tak czy siak

Cytat:
Napisane przez Arin_a Pokaż wiadomość
Moje najnowsze odkrycie - wybielająca pasta do zębów, działa u mnie tak samo jak Denivit czy Pearl drops, a jest jej więcej i ta cena....
W szoku jestem, że działa nie podejrzewałabym..ale dzięki za info
Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Nie kuś Kochana Bo dziś wydam majątek w tej biedronce

Może jeszcze pare innych opini o tej paście?
Podpinam się pod pytanie
Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Ja kupilam wczoraj dyfuzer o zapachu pomaranczy i przyznam ze to porazka , pachnie WC-towo i tam tez wyladowal.
Cytat:
Chcialm delikatny subtelny cytrusowy zapach, a ten jest wrecz chamski, faktycznie b. chemiczny ehhh czemu nie wzielam innego zapachu Czesc z was zachwycala sie kwiate wschodu. Czemu was nie posluchalam! Oczywiscie cala "ja" musialam sobie wziasc inny bo taki wydawal kwiat pomaranczynwydawal mi sie bardziej znajomy niz wschodu.
Dobrze, że piszecie bo miałam zamiar wybrać się po niego zachwycona zapachem kwiatu wschodu ciekawe czy ktos miał różę..czy nie jest jakiś chemiczny duszący jak bywają czasami różane zapachy
Cytat:
Pisałyśmy parę razy Mój pachnie ślicznie ale długo się ..rozgrzewał teraz czuć go mocno w dużym pomieszczeniu
Cytat:

No i czekolade mleczną z ryżem preparowanym, dawno nie kupowałąm i zmieniło się opakowanie - mam nadzieje że smak nie
Naprawdę u mnie jest w starym (brązowe).. a tak poza tym to kolejny produkt, który miał mnóstwo i zwolenników i przeciwników..

za wklejenie ofert
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 00:46   #4554
klaudens
Zakorzenienie

Mój ostatni zakup z biedry, masło do ciała mango - bardzo zapach mi odowiada, na chwilę obecną trochę tego brokatu dużo, ale na lato będzie idealne Żałuję, że wysłałam tatę do biedry i kupił mi tylko masło bo chciałam jeszcze peeling
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 00:54   #4555
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Z oferty kosmetycznej kupiłam dwa żele BeBeauty - migdałowy i mleczny. Są fajne, ładnie pachną, mają gęstą, kremową konsystencję.
No i biała belgijska czekoladka jest pyszna

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 01:20   #4556
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juś Pokaż wiadomość
Stary 2011-02-26, 07:43   #4557
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Aaa i oszukali mnie, w gazetce jest 2,49 a zapłaciłąm 2,99
Ech, trzseba ich sprawdzac, jak widac nawet B oszukuje

Cytat:
hehe to mozemy sobie podac raczke. Ja bylam w pokoju godzine przemeczylam sie doslownie z tym zapachem, az zaczela mnie glowa bolec! Dodam ze uwiebiam zapachy, olejnki zapachowe do pogrzewaczy, swieczki z aromatami. Tej zimy nawet pierwszy raz postawilam na "mocne ciezkie perfumy"(ktore dla niektorych sa wrecz duszace) Nigdy mnie po takich rzeczach nie bolala glowa a tu zaczelo mnie cmic. Wyszlam z pokoju. Drzwi zostawilam otwarte na oscierz. Wroiclam po kolejnej h do pokoju a tu juz 3metry przed pokojem rozchodzil sie ten zapachStwierdzia lm nie no nie bede spac w takich zapachach po rano rodzina zastanie trupa w lozkuCo zrobilam? Polecialam jak ty do lazienki z dyfuzorem. Niech tam sie wyzywa dyfuzor i zasmradza lazienke. Jak sie zdenerwuje i rodzina bedzie psioczyc ze to smierdzi a nie pachnie to wezme dyfuzor do pracy. Pomieszczenie mamy 50metrowe gdzie wynajmujemy lokal a sasiad wlasciciel co pochwile robi remonty, cos maluje lakieruje. Tydzien w tydzien mamy zapachy malarskie. Wowczas dyfuzor bedzie walczyc z innymi smrodkami: cojest:
To bardzo dobry pomysl, ja tez myslalam zeby wziasc do pracy ale u mnie wszyscy by pomarli na bol glowy bo mam mm stosunkowo male pomieszczenie
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 09:04   #4558
oleeencja
Rozeznanie

A ja lubię tą kawę 3 w jednym tyle, że waniliową . Byłam w biedronce w środę ( takiej w centrum miasta) i wszystko było poprzebierane :| książki same mnie nieinteresujące zostały, peeling tylko zielony eh ;p Zaraz się zbieram i lecę do biedronki na przeciwko mojego bloku Trzeba lodówkę uzupełnić
-pokonać swojego lenia
-być bardziej cierpliwa!

Myśl pozytywnie!
oleeencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:09   #4559
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

wczoraj kupiłam płytę z bajkami "świanka peppa" za 9,99zł;
młody teraz katuje

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:29   #4560
oleeencja
Rozeznanie

A jest w Biedronce jakaś dobra odżywka do włosów?
-pokonać swojego lenia
-być bardziej cierpliwa!

Myśl pozytywnie!
oleeencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości