|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki/próbki po porządkach:)
Szkoda
![]() Pędzelków mam dużo ,ale wszystkie używam. Co do jasnych podkładów to też nie bardzo. Używam codziennie Fairly Light Neutral z EDM i mam troszkę odsypek w zbliżonych odcieniach z Pixie (Breena 2 i 3, Calista 3 itp.), ale to pewnie za ciemne. |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz proszę w jakiej ilości możesz podzielić się:
Mintem i Intensive Fair. ![]() (obu przyjmę jak największą ilość) ![]() W sumie Lactacydem też byłabym zainteresowana, tylko napisz jaki masz.
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby negocjacje nie wyszły to byłabym b. chętna na intensive fair.
Zaraz napiszę co mogłabym oddać tylko powiedz proszę. Mint 1/3 (w pudełeczku?) i Lactacyd (nowy rozumiem?) ( a to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/5249_500.jpg ? on nie jest taki na codzień chyba? ) ?
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwie próbki primera Pixie. Jedna z nich była raz użyta. Poza tym mam w dużej ilości puder Jadwiga, który używam jako primer i wykończenie każdego makijażu, tym mogę się podzielić.
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mogę oddać Ci wszystko co sobie wybrałaś ale chyba poza pudrem perłowym bo zdaje mi się że już go wymieniłam, ale musiałabym sprawdzić.
I muszę się upewnić czy mam back to school bo pamiętam był w negocjacjach jakiś czas temu i nie kojarzę czy w końcu poszedł. (ale raczej go mam )Reszta na pewno jest. Co Ty na to? ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Za intensive fair bym mogła jeszcze czegoś poszukać jeśli Twoje negocjacje nie wyjdą.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2011-02-19 o 21:03 |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie zmienia tylko tyle że oba ta płyny są w innej cenie (płyn jest dwa razy droższy od emulsji) i musimy się dogadać co do wymiany.
![]() Powiedz proszę jak z intensive fair? (bardzo by mi zależało )W sumie za minta (1/3) , szkoda że nie masz więcej mogłabym oddać to: Lumiere: Fair Golden FF, Fairly Light Golden VV, gilt aromaleigh, puder perłowy (niewiele) A za płyn: Lucy Minerals Pale Olive (spora próbka) kiss of sun sophie aromaleigh (jest trochę więcej niż gilta) Z tym że tego gilta jest tyle co na ściankach, sporo, ale nie wiem czy to jest próbka jaką daje sklep czy była używana (dostałam ją w wymianie). sophie jest w takim samym woreczku strunowym (oryginalny ze sklepu) ale jest trochę więcej niż gilta. Próbki Lumiere też są spore.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2011-02-20 o 14:46 |
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą w Twoim wątku nic więcej nie widzę, bo jak wiesz to co mi się podoba masz w negocjacjach. ![]() Jeśli Ci pasuje ostatecznie tak: W sumie za minta (1/3) w pudełku po bigu mogłabym oddać to: Lumiere: Fair Golden FF, Fairly Light Golden VV, gilt aromaleigh, puder perłowy (niewiele) A za nowy płyn Lactacyd: Lucy Minerals Pale Olive (spora próbka) kiss of sun sophie aromaleigh (jest trochę więcej niż gilta) Z tym że tego gilta jest tyle co na ściankach, sporo, ale nie wiem czy to jest próbka jaką daje sklep czy była używana (dostałam ją w wymianie). sophie jest w takim samym woreczku strunowym (oryginalny ze sklepu) ale jest trochę więcej niż gilta. Próbki Lumiere też są spore. To zapraszam na PW. Z uwagi na to że nie masz ani jednej przekupki poprosiłabym abyś wysłała pierwsza, ok?
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Back to school jeszcze mam na zbyciu,tylko nie znalazłam nic u Ciebie .Moze masz cos poza wątkiem-naturalną pielęgnację,coś z asortymentu sklepów:helfy,biolander,m atique,jakiś nowy tusz itd.
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, że nie odpisywałam, ale jakos zapomniałam o swoim wątku wymiankowym. Taka jest ilość tego pudru bambusowego
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Sampel cienia Funnel Cake oddam za coś wyjątkowego, bo kocham ten kolor tak samo jak Baby Bath
Mogę oddać sampel cienia Chant Brown i odsypkę Jasmine Tea Chyba, że masz coś poza wątkiem z mojej listy jeszcze?
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Baza Joko jakoś mi nie podchodzi
A i za nią nie wiem czy chciałabym oddać Funnel Cake Czy pasuje Ci wymiana tuszu za sampel i odsypkę? |
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic z Twojego wątku mnie nie zainteresowało. Olejków eterycznych już nie szukam, właśnie zaktualizowałam swoją wish listę
|
#79 |
|
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Przyjrzałam mu się wnikliwie i jest to raczej chłodna, ciemna zieleń, może trochę morska ale jeszcze nie niebieska. Ciężko opisać
Mogłabym mu jutro cyknąć fotki w świetle dziennym tylko zastanawiam się na zapas czy znajdę coś u Ciebie - w temacie minerałów jestem zielona a lakierów nie używam... Nowy tusz by się przydał ale czarny, hm
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Redhaired Witch - Odpisałam u Ciebie, skleiło posty.
|
|
|
|
#81 |
|
Nindżopesz
|
Wolałabym jednak mieć problem
Niestety - zieleń chłodna, bluszczowa rzekłabym. A możesz zdradzić jak kombinowałaś usunąć cyrkonie? Bo mnie też denerwują, bez nich może bym go ponosiła.
|
|
|
|
#82 |
|
Nindżopesz
|
Właśnie czytałam Twoje PW, dzięki
Moment z "pomocą TŻta" uświadomił mi, że pomysł jest z góry skazany na niepowodzenie - jego do czegoś zagonić... ![]() Tak się przyglądam Twoim kosmetykom i capnęłabym lakier rdzawo-perłowy. A może masz coś poza wątkiem...? Kosmetyków mi starczy ale paska też nie chcę trzymać do późnej starości
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic : (
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
przepraszam ze się nie odzywałam, w sumie to możemy się wymienić tak jak proponujesz tylko ja dzisiaj wolno myślę - pół biga Intensive fair i pół sampla cleara za moje próbki różu i cieni , tak? dobrze pamiętam?
|
#86 |
|
Nindżopesz
|
W takim razie chętnie przygarnęłabym: lakier rdzawo-perłowy i Carmex. Chyba, że masz jakiś zbędny lakier do paznokci w zielonym kolorze (dość ciemnym, nie seledyn)?
|
|
|
|
#87 |
|
Nindżopesz
|
Za fioletowy podziękuję, już mam dość fioletu
Czyli tamte dwie rzeczy, ewentualnie lakier brokatowy jeśli pasuje Ci taka wymiana (a nuż widelec mi się przyda do upiększania biżuterii )
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
chodzi ci o tę brązową??? tak to koraliki. ona jest na żyłce i okręca się nią rękę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25352959
|
#90 |
|
Nindżopesz
|
Ok, mi pasuje, zaraz podam adres na PW.
Kuleczki właśnie zamówiłam, takie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1455392637 i czekam na dostawę więc mogłabym ileś szt odstąpić ![]() Nie robię niczego, że tak powiem seryjnie, ot kilka wisiorków dla siebie samej, kilka przeróbek wisiorków, które już mam, więc i półfabrykatów jeszcze nie posiadam... Natomiast szukam czarnych koralików tego typu bo zapomniałam kupić http://allegro.pl/h-t-4807-krysztalk...448846672.html i ogólnie różnych czarnych/zielonych kamyków ozdobnych. Może inaczej - czego masz w nadmiarze?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

)

)