|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: YSL,Lancome, Revlon, Lacoste, Vichy, Dermedic i różne inne nieprzydatne mi rzec
Cashmirku
Czy ta wersja Issey bardzo i jak odbiega od pierwowzoru?
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: YSL,Lancome, Revlon, Lacoste, Vichy, Dermedic i różne inne nieprzydatne mi rzec
Szczerze mówiąc wątpię, ale zapytam
Może tym razem coś u mnie za któreś z tych:3. Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml 4. Iwostin, Elixine, Revitalica krem multiaktywny pod oczy, 15ml 6. Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 16. Iwostin, Sensitia Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu 25. Laboratorios Portugal, Evolet, Crema Concha de Nacar con Rosa Mosqueta (Krem z masy perłowej i olejku z nasion dzikiej róży) 80/120g |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mogłabyś podać jaką wartość przedstawiają poszczególne kosmetyki z poniższej listy ( czy wszystkie są nowe? ) i nade wszystko czy coś spodobało się Tobie z mojego wątku
1. Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml 2. Iwostin, Elixine, Odżywczo-regenerująca emulsja do ciała 200ml 3. Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml 4. Iwostin, Elixine, Revitalica krem multiaktywny pod oczy, 15ml 5. Dermedic, Tolerans Clear (Tonik + mleczko) 200ml 6. Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 7. Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g ( mam 2 szt ) 8. Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający 2 x 100ml 1 szt kochana1989 12. Emolium, Krem 75g (mam 3 szt) 13. Emolium Balsam do ust dwufazowy 2 x 7ml 14. Iwostin Purritin, chusteczki oczyszczające 2szt 15. Iwostin, Sensitia,maseczka nawilżająco - odżywcza, 50 ml 16. Iwostin, Sensitia Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu 19. Avon Care, preparat do demakijażu 3w1 20. Avon Clearskin, Cleansing Scrub (Antybakteryjny peeling do twarzy) 100ml 21. Avon, SOLUTIONS Cleanse Ageless Results ( Wygładzający żel do mycia twarzy na rano i wieczór "Ochrona Młodości") 150ml 22. Avon, Foot Works Odświeżający dezodorant do stóp w kulce nowy 24. Ziaja Med, Kuracja Lipidowa, Fizjoderm, Kremowa baza myjąca |
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Planuję dokładki, ale niestety nie będzie to nic z Twojej listy
Mam poza wątkiem jeszcze 2 sztuki jedwabiu, ale wątpię czy to coś zmienia :P Znów się nie udało Trudno, może kiedyś w końcu się uda Pozdrawiam |
|
|
|
#125 | ||
|
spin doctor
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
A co byś chciała za Issey?
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
odp u Ciebie
myślę między poz. 1 a 3 z Twojego wątku daj mi chwilkę czasu![]() ale za co mam szukać ?
|
#129 |
|
BAN stały
|
12. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) odcień W5 golden sand, zużycie ok 25%
15. L`Oreal, Studio Secrets Professional, High Definition Smoothing Brush Foundation (Podkład w pędzlu) wypróbowanie koloru 8. Guerlain, Meteorites Beige Chic 03 zużycie niewielkie - odsypka ![]() |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#132 |
|
BAN stały
|
a u ciebie podoba mi sie tusz
smycz do fona jakis zapach moze mi odasza? |
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam.Przegapiłam to co mnie interesowało i poleciało już w świat..pozdrawiam
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
co do neitoperkow to sie nie okreslilas w sumie to na niczym nie stanelysmy bo ty nie napisalas co konkretnie chcesz po tym jak ci fotki wyslalam zeli tipsow itp
tylko ja napisalam co mi sie podoba )a wiec dalej czekam bo nie wiem co chcesz
|
#136 |
|
BAN stały
|
Lakier do 2012 kupiłam go na sylwester
a reszta nie ma daty ale kupiłam je wraz z lampa we wrzesniu |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za
Lancome, Hypnose EDP Guerlain, Meteorites Beige Chic 03 zużycie niewielkie , mogę zrobić odsypkę lub w ostateczności oddam całe za coś extra L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) odcień W5 golden sand, zużycie ok 25% L`Oreal, Studio Secrets Professional, High Definition Smoothing Brush Foundation (Podkład w pędzlu) wypróbowanie koloru |
|
|
|
#138 |
|
BAN stały
|
Witaj,
wyszukasz coś u mnie za: Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g ? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-03-02 o 15:56 |
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
musiałam przegapić twoja odpowiedz
co sie nie przypominasz? narazie za krem chyba podziekuje( ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- 20. Avon Clearskin, Cleansing Scrub (Antybakteryjny peeling do twarzy) 100ml Zestaw 30dniowa kuracja antycellulitowa Lipocontrol (30tabl+ balsam150ml + masazer) 9. Vichy, Dermablend, Korektor miejscowy nowy odcień 30 (medium) 15ml dw. 09.2011
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Może tym razem coś u mnie za któreś z tych:
Mam poza wątkiem jeszcze 2 sztuki jedwabiu, ale wątpię czy to coś zmienia :P Znów się nie udało
Pozdrawiam