Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-26, 10:55   #2191
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Jok3r no w kooooońcu! CUDNY CHŁOPCZYK! Buziaczki od ciotek

Dobry

Ja nadal 2 w 1 Nic się nie dzieje,więc podejrzewam,że do przyjazdu Tż nadal będę chodzic z brzuchem

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:56   #2192
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
No i wstawiam w koncu obiecane zdjecia Mateusza. Wybaczcie jakosc, ale poki co jedyne fajne ( przynajmniej tak mysle) ujecia zdarzaja sie podczas karmienia, przewijania, usypiania i jedyne co wtedy mam pod reka to kom.
sliczny Nareszcie nam go pokazalas

Syn mnie w pepek kopie

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:59   #2193
Glodomorek
Zakorzenienie

Witam mamusie my już wyspane, wczoraj byłam na basenie, fakt, że tylko pół godziny tam wysiedziałam cały czas w jacuzzi, ale dobrze mi to zrobiło. Trochę się pozłościłam wieczorem na Tżta, bo mieliśmy porządki robić, a on zmęczony i chce się położyć na chwilkę. To jak się położył, to już zasnął i ani ruszyć go nie mogłam. Cudem go przekonałam, żeby się przesunął, bo chcę łóżko pościeli i spać A dziś o5 rano zaczął mnie przepraszać za wieczór Dziś ma szansę to nadrobić, jedziemy po wanienkę dla małej i biustonosz dla mnie.

Co do wielkości brzuszka to u mnie nie było widać nawet w 6 m-cu. Jak założę kurtkę na nikt nie widzi, więc o ustąpieniu miejsca mogę tylko pomarzyć.

trzyrazyi, nawet mnie nie strasz tą zmianą płci, chcę mieć córeczkę i ubierać ją w kolorowe sukienki

becherovka, ja też mam niebieskie pokupowane. Kocyki 2, ręcznik, jeden rożek dostałam niebieski, bo to mój ulubiony kolor. a kto powiedział, że dziewczyna w niebieskim nie może?

blackrose4u, będziecie się kłócić na porodówce

Montii, pisz i do niego i do allegro, ale małe szanse, że odzyskasz pieniądze...

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
laseczkaa napisała sms-a:
Zostałam w szpitalu na obserwacji. Miałam już ktg. Pozdrawiam was
Laseczka, trzymamy kciuki Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wrócisz do domu

diatoma, jedź wyjaśnić to pewnie zwrot kasy dostaniesz

Jok3r, to ostatnie zdjęcie przecudne śliczne maleństwo
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:59   #2194
87czarna
Zakorzenienie

Aaa właśnie!

Montii po tym,co wczoraj napisałaś odnośnie tego oszusta na Allegro zaczęłam zastanawiac się nad moim perfumem,który już tydzień nie przychodzi- weszłam z ciekawości na stronę tego delikwenta i zauważyłam,że też ma negatywne opinie... ludzie się skarżą,że dawno zrobili przelew,a przesyłki nadal brak! Chyba mnie jasna cholera strzeli,jak to nie dojdzie! Pisałam już maila,ale zero reakcji...

Stary 2011-02-26, 11:02   #2195
iweczka
Zakorzenienie

Tity, ja tez jestem strzelec
a rybke znam tylko jedną (dobrze znam)
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:04   #2196
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
No i wstawiam w koncu obiecane zdjecia Mateusza. Wybaczcie jakosc, ale poki co jedyne fajne ( przynajmniej tak mysle) ujecia zdarzaja sie podczas karmienia, przewijania, usypiania i jedyne co wtedy mam pod reka to kom.
Jaki słodziak

Ja tam ostatnio noce przesypiam, po takim zapierdzielu przy sprzątaniu nie może być inaczej
Wczoraj myłam okna i zmieniłam firanki. A mamy koleżanka zdziwiona, że ja w tym stanie sprzątam, tak jakbym miała leżeć i czekać na cud
Dziś idę czyścić łazienkę i przedpokój bo na 17 idę na urodzinki do siostrzeńca i będzie tort

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:06   #2197
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Aaa właśnie!

Montii po tym,co wczoraj napisałaś odnośnie tego oszusta na Allegro zaczęłam zastanawiac się nad moim perfumem,który już tydzień nie przychodzi- weszłam z ciekawości na stronę tego delikwenta i zauważyłam,że też ma negatywne opinie... ludzie się skarżą,że dawno zrobili przelew,a przesyłki nadal brak! Chyba mnie jasna cholera strzeli,jak to nie dojdzie! Pisałam już maila,ale zero reakcji...
oszzzzzz kurde, no jakaś niefart
czarna, mam nadzieje, że jednak perfumki dojdą lada dzień , bo ja to

Tity, zawijam kiece i lece na serniczek
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:07   #2198
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
no szok wiele słyszałam o tym szpitalu ale`ze tak zle jest to nie wiedziałam.
a niby to proszków taki kiepski z czym sie nie zgadzam bo i ginekolodzy i położne to ludzie o dobrym sercu w każdej chwili pomogą wytłumaczą
jeżelidzisiaj zacznę to bede miec sile ale moj TZ powiedzial abym dzisiaj tego nie robila bo ma w koncu wolny weekend i chce w koncu napic sie piwa
Kinga moj wczoraj pil bo stweirdizl ze w piatek to zawsze jakeigos kierowce znajdzier co by mnie zawiozl na porodowke a w sobote to ze swieczka suzkac weic dzis ma diete a wczoraj sie delektowal
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:17   #2199
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj byłam cierpiąca w nocy. Wstałam siusiu i tak mnie brzuch rozbolał, że się wystraszyłam, ale oczywiście przeszło. Rano znowu trochę, teraz spokój. Ale przynajmniej mój gin jest od dzisiaj w mieście i chyba w szpitalu nawet, więc w razie czego bać się tak bardzo nie muszę. Mój mąż ma dzisiaj urodziny i piekę mu sernik z przepisu jego mamy Jeszcze nigdy nie robiłam
A marsylia faktycznie zaginęła gdzieś...
nie rób smaka na sernik ..ehh
Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
dzień doberek,
ja od 6 nie śpie, obudziłam się po fenoterol i dupa blada po spaniu.
wkurzyłam sie wczoraj wieczorem, bo zaczelam analizowac, jakim cudem za 5 rzeczy kupionych w rosmanie zaplacilam 120zł. znalazłam paragon, a kobitka mi policzyła balsam do ciała z neutrogeny po cenie tej normalnej, czyli po 26,9 zł, a przeciez sa one w promocji za15!!! i dlatego jak zobaczylismy z tż ze na półce jest cena taka niska to wzielismy 3 te balsamy, no bo sie oplaca. takze jade dzis zapytac jak to jest, bo ja poczulam sie oszukana.
a wieczorem zjadłam małą pizze i oczywiscie teraz mi nie dobrze...
właśnie też się zastanawiałam co marsylią, i monikal - bo chyba miała być w szpitalu, ale może cosik pokręciłam
mój tż zawsze sprawdza rachunki przy kasie
czasem mnie to wkurza ale...ile to już razy chcieli nas tak oszukać
a mój tż od razu do kasy
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Aaa właśnie!

ja już czekam 60 dni ..
a jaką wzięłaś paczkę? ;/
priorytet?

Jok3r piękne masz cudo w domu a najlepsze to to jak on się topi w tych ciuszkach

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:20   #2200
87czarna
Zakorzenienie

iweczka nooo tak samo jak Montii-wiem,że to nie były jakies szalone pieniądze,ale zawsze to pieniądze...! Szczerze? Nigdy wcześniej nic podobnego mi się nie przydarzyło,ale ciągle mam nadzieję,że perfum dojdzie na dniach...

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Montii nie,wzięłam zwykłą... jakaś osoba wczoraj dodała tego negatywnego komenta i napisała,że czeka już ponad 2 tygodnie na perfum i nadal NIC-poza tym nie można się do tego KOGOŚ dodzwonic... :/

Stary 2011-02-26, 11:21   #2201
Montii
Zakorzenienie

kurcze, kiepsko, a kiedy on się logował ostatnio na All?bo jak nadal się loguje a na maile nie odpisuje to nieźle...

ja za te głupie 30 zł wolałabym Fabianowi coś kupić a nie obcej osobie podarować na tacy

[LEFT]
Stary 2011-02-26, 11:25   #2202
87czarna
Zakorzenienie

Montii a nawet nie wiem..muszę dzisiaj poszperac. Dokładnie tak jak mówisz- wolałabym juz coś dziecku kupic

Stary 2011-02-26, 11:25   #2203
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
Kinga moj wczoraj pil bo stweirdizl ze w piatek to zawsze jakeigos kierowce znajdzier co by mnie zawiozl na porodowke a w sobote to ze swieczka suzkac weic dzis ma diete a wczoraj sie delektowal
mnie mój właśnie ciagnie nad ten nasz zalew na plac zabaw , he dobrze ze mam zaledwie 800metrów ale teraz im wiecej ruchu tym szybciej dzidzia wyskoczy
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:26   #2204
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
HArods a Ty w jakim szpitalu chcesz rodzić??
W Łodzi w Madurowiczu.

Cytat:
Śliczny chłopczyk. Gratuluję. W moim brzuszki też siedzi Mateusz i mam nadzieję, że jeszcze miesiąc tam posiedzi, chociaż nie wiem, czy jest mu wygodnie, bo strasznie się rozpycha .
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:26   #2205
woszczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy mozecie mi powiedzieć jaki waszym zdaniem ma kolor jedna z tych toreb? czerwony czy różowy? bo raz na aukcjach piszą, że róz, raz że czerwony, ja tam widzę róż a właściwie taka malinka, jak piszę do tych sprzedawców to albo mi nie odpisują albo piszą, że jednak czerwony...
http://allegro.pl/torba-delti-nurser...464034401.html
Dla mnie jest raczej różowa
woszczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:29   #2206
Mirabilka
Zakorzenienie

a ja dziś wojna od rana z TŻ - bo chce jechac do teściów ( gdzie ja nienawidzę jezdzic - a na noc to juz w ogóle ) a ten się uparł, że na noc jedziemy - ja mówię, że ja wracam a on powinien ze mną a nie bo mu się zachciało spania u mamusi !!! ja nie mam potrzeby w ogóle odwiedzania ich i odwrotnie. Qrde faceci to są brrr - oby mój syn był inny

Jok3r śliczną masz pociechę J jakie rączki ma super – jejku aż się serce cieszy

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:36   #2207
woszczyk
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
a ja dziś wojna od rana z TŻ - bo chce jechac do teściów ( gdzie ja nienawidzę jezdzic - a na noc to juz w ogóle ) a ten się uparł, że na noc jedziemy - ja mówię, że ja wracam a on powinien ze mną a nie bo mu się zachciało spania u mamusi !!! ja nie mam potrzeby w ogóle odwiedzania ich i odwrotnie. Qrde faceci to są brrr - oby mój syn był inny

Jok3r śliczną masz pociechę J jakie rączki ma super – jejku aż się serce cieszy
Nic nie mów o teściach... Od wczoraj jestem nerwowa, ręce mi się trzęsą i zaczął mnie brzuch boleć Już dzisiaj mężowi powiedziałam, że pakuje torbę i wracam do rodziców bo dłużej tego nie zniosę.

Kij ze mną, dzidziuś wszystko przecież czuje ;(

P.S. Któraś może wybiera się do Wejherowa na porodówkę?

Edytowane przez woszczyk
Czas edycji: 2011-02-26 o 11:44
Stary 2011-02-26, 11:44   #2208
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

czarna ale Ty niecierpliwa jesteś ! Jeszcze Ciebie Maja zaskoczy

aja wariacie ,bo zarazisz dziecko tym sprzątaniemja też jak cały dzień latam to mi się super śpi.Dobra metoda

jokr Synek uroczy

woszczyk masz rozterki z teściamihehe nie Ty jedna.Ja mam teścia na głowie i starczy.

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:46   #2209
nuna_77
Zadomowienie

Witajcie

Jok3r Mateuszek śliczny, słodko wyglada ze smokiem
Jaki rozmiar ciuszków nosi teraz?

Becherovka ja na razie też nie biorę położnej ani lekarza, chyba ,że sie mały nie obróci to do cesarki chyba dr Wójcika wezmę, chyba że znasz tam lepszego od cc?
Byłam na dniach otwartych i zdziwiło mnie to,że łazienka jest po drugiej stronie korytarza, bedzie kłopot sie wykapać jak sie jest samemu na sali, chyba,że będziemy razem

Iweczka super kaczka, przywieszasz ja do ściany?

Czarna mam nadzieję,że dostaniesz perfumy niedługo

Mirabilka
z teściami to chyba najlepiej na zdjęciu, współczuje ,że sie mąż tak uparł

Kwietniowe Mamusie, czy pierzecie już ciuszki dla maluszków?
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:53   #2210
woszczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Jok3r Mateuszek śliczny, słodko wyglada ze smokiem
Jaki rozmiar ciuszków nosi teraz?

Becherovka ja na razie też nie biorę położnej ani lekarza, chyba ,że sie mały nie obróci to do cesarki chyba dr Wójcika wezmę, chyba że znasz tam lepszego od cc?
Byłam na dniach otwartych i zdziwiło mnie to,że łazienka jest po drugiej stronie korytarza, bedzie kłopot sie wykapać jak sie jest samemu na sali, chyba,że będziemy razem

Iweczka super kaczka, przywieszasz ja do ściany?

Czarna mam nadzieję,że dostaniesz perfumy niedługo

Mirabilka
z teściami to chyba najlepiej na zdjęciu, współczuje ,że sie mąż tak uparł

Ja już mam wszystko wyprane i wyprasowane. Znaczy się nowe rzeczy tylko prasowałam a te używane też prałam. Jeszcze tylko pościel wyprasuję ale to już trochę później
Termin mam na 18 marca, tylko nie wiem na kiedy będę miała termin cesarki - i dopiero ze dwa dni wcześniej jeszcze przeprasuje pościel, baldachim i prześcieradełko i wyłożę do łóżeczka
Stary 2011-02-26, 11:59   #2211
Montii
Zakorzenienie

ble już wiem kto jest sprawcą porannej zgagi ; )
kakaoooooooo

[LEFT]
Stary 2011-02-26, 11:59   #2212
Natka3008
Rozeznanie

Jok3r śliczny ten twój Mateuszek

Jak fajnie już mieć dziecko przy sobie, też już chce
Natka3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 12:00   #2213
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Jok3r ale masz cudo w domku
Montii i 87czarna współczuje sytuacji na allegro, niestety nigdy się nie przewidzi na kogo się natrafi.

Nuna_77 ja się już wzięłam za pranie, wyprałam już 3 pralki ciuszków i dziś piorę ostatnią porcję, a potem jeszcze muszę pieluchy wyprać i koniec zostanie mi jeszcze tylko to wszystko wyprasować i posegregować, bo mam różne rozmiary.

A ja robiłam sobie dzisiaj zdjęcie brzuszka i odkryłam kolejne rozstępy masakra okropnie to wygląda Ehh jak już urodzę to będę musiała się porządnie za nie wziąć.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-26, 12:03   #2214
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woszczyk Pokaż wiadomość
Ja już mam wszystko wyprane i wyprasowane. Znaczy się nowe rzeczy tylko prasowałam a te używane też prałam. Jeszcze tylko pościel wyprasuję ale to już trochę później
Termin mam na 18 marca, tylko nie wiem na kiedy będę miała termin cesarki - i dopiero ze dwa dni wcześniej jeszcze przeprasuje pościel, baldachim i prześcieradełko i wyłożę do łóżeczka
Czemu nowych nie pierzesz? Nie wiadomo gdzie ani jak były trzymane, kto ich dotykał itp.

Ja dziś kolejną porcję prania robię i pakuję w końcu torbę.
Stary 2011-02-26, 12:11   #2215
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez woszczyk Pokaż wiadomość
Ja mam termin dopiero na 17 kwiecień, pewnie zacznę w przyszłym tygodniu, pierwsze pranie zrobię w płatkach mydlanych bo tak mam miec wyprane do szpitala.

Lustereczko widzę,że juz jesteś prawie gotowa

Głodomorek na kiedy masz termin?
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 12:15   #2216
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Nooo, z jednej strony super, a z drugiej jestem przerażona Mam nadzieję, że jak się urodzi mały to przerażenie już minie To taki chyba lęk przed nieznanym

iweczka zapraszam, dużą blachę robię to wystarczy dla każdego

no ja też mam strach przed nieznanym

ja też nieskromnie wpraszam się na sernik

czarna
perfum pewnie dojdzie w przyszłym tyg, u mnie tydz to bardzo mało no ale tak niestety działa nasza "kochana" poczta

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 12:17   #2217
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Głodomorek na kiedy masz termin?
Na 30.03, ale w środę idę na patologię ciąży i nie wiem jak długo tam będę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-26, 12:20   #2218
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a to co innego to chyba tylko ty i niutka w domku czy ktoś jeszcze? przyznawać się

jokr dziś ci nie odpuścimy zdjęcia mateuszka

ja lecę bo mam dużo roboty jeszcze przed imprezką

Ja po rozmowie z polozna zastanawiam sie czy nie rodzic w szpitalu w wodziepowiedzia lam jej ze jak dostane boli to posiedze w mieszkaniu w wannie i jak faktycznie bedzie pomagalo to zdecyduje sie na porod w wodzie(chyba ze z tego wszystkiego zapomne)plus jest ze nie musze teraz mowic moge w ostatniej chwili sie zdecydowac
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 12:21   #2219
Lustereczko
Rozeznanie

nuna_77 no w sumie można tak powiedzieć właśnie złożyłam zamówienie w aptece na rzeczy których mi brakowało, miałam dylemat co kupić do kąpieli i w końcu zdecydowałam się na Ziajkę, zamówiłam też liście malin i krem do brodawek. Jeszcze musimy kupić paczkę pampersów i wózek. Wózek zamawiamy w przyszłym tygodniu
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 12:22   #2220
87czarna
Zakorzenienie

wanilko liczę na to

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości