|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Malla a nie wydaje Ci sie, ze skoro on sobie pogrywa to juz po ptakach? I nalezy sobie dac spokoj? Bo mi sie wlasnie tak wydaje.
|
#842 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#843 |
|
Nie depcze krokusów
|
Djapira - mi by się z takim dzieciakiem nie chciało bawić...
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
I ja też nie chce.. Fajnie się zaczynało. Wkońcu zaczęłam się mimowolnie usmiechać do nieba, do kawy na sniadanie.
To ja mu powiem, tylko nie wiem jak, bo nie chce wyjść na..? No sama nie wiem na kogo. Ale nie opłaca mi się być szczerą. Zresztą czym ja sie przejmuje.
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Moja misja na najblizsze kilka dni, to rozkminic, jakby tu go podejsc czy zagadać...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-26 o 00:07 |
|
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz się dobrze zastanowić jaki on jest i jak to rozegrać... Czy lepiej teraz odpuścić i odsunąć się, czy wręcz przeciwnie zbliżyć się do niego.Cytat:
![]() PS. Dziś o mało nie wydał się mój wizaz!!!
|
||
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczeta!
jak tam mija sobotni poranek? ![]() co u Was dobrego? |
|
|
|
#848 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dzisiaj skoki
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Halooo! godzina 11 a tu pusto i cicho! no jak tak można, wstawać!
![]() Lilka.. zazdroszczę.. a miałyśmy razem do zakonu iść! Jak mogłaś mnie tak zrobić w balona. No ale wybaczam, skoro się zauroczyłaś, powiedź coś więcej! jak się z nim gada? przystojny? noo coś więcej! A ja.. byłam wczoraj na piwie z kolegą.. sami.. było. hm, fajnie. Wyczułam dwuznaczne teksty między wierszami, trochę flirtu. Ale to tak jednorazowo, kolega którego znam już tyyle lat, wytańczyłam z nim z zespole jak jeszcze chodziłam z 8 lat, pasowaliśmy pod tym względem do siebie idealnie. Zgranie ciał, haha cały czas patrzył na mój pierścionek i wreszcie zapytałam czy coś jest nie tak, powiedział że bardzo mu się podoba i że w ogóle mam ładne dłonie i ładnie pomalowane paznokcie. Pierwszy komplement od faceta od 3 tyg ![]() Aha, przypomniało mi się - no nie pierwszy - jak byłam na dyskotece, szłam korytarzem jakby a taki gość gapi się na mnie tak perfidnie, i na cały głos "jaka śliczna dziewczyna, paaatrz! no piękna, jakie cudo, ta twaarz! ej stary, widziałeś jaka śliczna?!" <- brzmi jak ironia ale nie było jej słyszałam że mówi poważnie, śmiać mi się chciało ![]() hoho, chyba obudziłam się z lepszym humorkiem
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam kawałek, ale przez tą mgłe prawie nic nie widac było...
Spokojnie! Jeszcze pójdziemy. To tylko zauroczenie. Nie gadam z nim nawet, tylko sobie wzdycham... |
|
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmnie:
I Ty dziewucho jeszcze narzekasz?! |
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyyyyyyny, impreza, mój 1000post! ![]() Martuszka - to jest dołujące, bo wiem, że z tego nic nie będzie a to był jeden niewinny flircik.Teraz mogę narzekać od nowa
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-26 o 11:45 |
|
|
|
|
#853 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co? Przecież o godz. 15 będą.
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
Hehehe ciekawe co Groszek oglądał
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, rok młodszy! Pierwszy raz mam tak, że podoba mi sie młodszy chłopak... Strasznie chciałabym nawiazać z nim jakiś kontakt, ale wiecie, boje sie troche, bo w moim wieku faceci to jeszcze dzici, a co dopiero młodsi... Jest... BOSKI!
A To co narzekasz, też masz dobrze, podobasz sie facetom! I zaliczyłaś lutową randke ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- To moze ja jakas powtorke ogladałam... Nie wiem, leciało coś na Eurosporcie, ojciec to oglądał, to sie dosiadłam, ale uznałam, że nic nie widać i poszłam... :|---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Kurde, ja to mam chyba zmiane czasu i to co u mnie było o 11 u Was bedzie o 15
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaaa! bierz się za niego, on wiecznie czekać nie będzie. Ja tam nie mogę się w nikim podkochiwać, bo nawet nie mam styczności z innymi kierunkami. Atakuj lilka! Skoki to nudy, ale gdybym miała wybierać naukę biologii i mikrobiologii a oglądać skoki to wolałabym robić to drugie.
|
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
Groszek:
Każdy facet to dzieciak
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz sie smiał do mnie, bo słyszał jak gadałam z gościem z wf po meczu (gdzie on grał), a facet "No to który ci sie podoba?!" ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- No, niestety ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ej, za 1,5 godz. jade na chrzest! Troche sie denerwuuuuje
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj będę robić mrrroczne naleśniki, zapraszam
![]() (zmieniłam av, żebym była mniej rozpoznawalna, hę, tzn, żeby eksik się nie domyślił gdyby chciał tu wejść. Zresztą, jeśli już to zrobił to dawno).. no ale.
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
|
#861 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Djapira, te jego gierki, to wyglądają na takie końskie zaloty właśnie ![]() Cytat:
![]() Boję się, że jak odpuszczę i się odsunę, to on się też odsunie i sprawa tak się rozwiąże. Znowu jak się za mocno zbliżę, to też się może poczuć mną przytłoczony. Ech trzeba chyba środek znaleźć. Gdybym chociaż wiedziała coś więcej o co chodzi, to łatwiej byłoby stwierdzić jak to rozegrać. Cytat:
Ciągle komplementy dostajesz i nam tu marudzisz, że nikt Ci nic miłego nie mówi?
|
|
#862 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mrytka - temu musisz najpierw z nim pogadać, a potem obmyślimy strategię
|
|
#863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Dziewczyny, a co ja mam mu powiedzieć jak on nie będzie chciał znowu mi nic wyjaśnić? Boje się, że znowu usłyszę, że on musi jeszcze sam przemyśleć itp.
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Mryta, ja jestem upośledzona w relacjach damsko-męskich więc nie pomogę Ci, a strasznie bym chciała. Ja pewnie dałabym mu czas 'na przemyślenie'. Byle nie za długo.
|
#865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Moja stara miłość, słuchałam ich mając 15 lat, a wokalista.. miód..
dalej mi się podoba, chcę mieć takiego chłooooopa <3 (no może bez tych kolczyków) http://www.youtube.com/watch?v=_QKsTrd1x9o
|
#867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ze mnie wiedźmo-wróżka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że tak jak mówi Malla najpierw z nim pogadaj i od tego zależy co dalej. Jak się będzie ciągle wymawiał "nie wiem" i "nie wiem", to powiedz, że może się zastanawiać tyle czasu ile chce, ale jest z Tobą i powinnaś wiedzieć nad czym to zastanawianie, bo przecież też masz uczucia i martwisz się, widząc że coś jest nie tak. Masz prawo wiedzieć na czym stoisz.---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- To też prawda. |
||||
|
|
|
#868 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Do tego wszystkiego przyjaciółka mnie dzisiaj dobiła Wie, że X mnie tym wszystkim zaniepokoił i że mamy się dzisiaj spotkać i pogadać, w tym tygodniu mam 2 próbne matury (ona zresztą też) i zostało mi jeszcze troszkę do zrobienia do szkoły na poniedziałek i wtorek i ma do mnie pretensje, że nie mam chęci jechać z nią do klubu. Chociaż gdyby to tylko pretensje były, naskoczyła na mnie jakbym jej nie wiadomo co zrobiła ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam świetną pizzę. Pychotka, aż trzy blachy. Rewelacyjna jest
![]() Djapira podba mi sie to zdanie, że zaczęłaś się "mimowolnie usmiechać do nieba, do kawy na sniadanie". Pamiętam jak ja się zaczęłam tak uśmiechać po rozstaniu z eks, jak zauroczułam się M. Idę sprzątać i robić się na bóstwo, bo chłop przyjeżdza, a tu burdel nie z tej ziemie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Kimi, baw się dobrze
![]() Ja zamiast się uczyć to siedzę i słucham muzyki, dłubię w paznokciach, ogólnie robię wszystko tylko nie to, co trzeba. ![]() ed: zmiana planów. Idę na piwo z kolegą (innym niż wczoraj). Egzamin - poprawka w środę , oblana na bank
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-26 o 17:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Potem zaczyna mi mówić, że on sobie jeszcze musi przemyśleć trochę spraw, bo nie jest wszystkiego taki pewien, że nie wie co na pewno czuje. Nic mi się nie udało z niego wydusić więcej, poszedł do domu.
Musisz się dobrze zastanowić jaki on jest i jak to rozegrać... Czy lepiej teraz odpuścić i odsunąć się, czy wręcz przeciwnie zbliżyć się do niego.

słyszałam że mówi poważnie, śmiać mi się chciało 

To moze ja jakas powtorke ogladałam... Nie wiem, leciało coś na Eurosporcie, ojciec to oglądał, to sie dosiadłam, ale uznałam, że nic nie widać i poszłam... :|
Ciągle komplementy dostajesz i nam tu marudzisz, że nikt Ci nic miłego nie mówi?