|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
poprostuAsiss, patrysiowa_- jesteście wspaniałe.
Jednak myliłam się mówiąc, że nie jesteś doskonały. Jesteś ale tylko w zadawaniu bólu nikt Ci nie dorównuje. Dobrze zrobiłeś zostawiając mnie dla Niej. Teraz masz przynajmniej swoją prywatną prostytutkę. I już nawet zapomniałam jakiego koloru są Twoje zielone oczy. Pamiętamy to czego nie chcemy pamiętać, Słyszymy to czego słuchać nie chcemy, Mówimy słowa, które nigdy nie powinny wyjść z naszych ust, Przepraszamy za rzeczy, które to Nam powinny być wybaczone, Kochamy tych, którzy nie Nam są przeznaczeni. Padłabym do Twych stóp, ale boję się że zniszczę nowe rajstopy. Jestem mile wdziana w Twoim sercu, Rzecz w tym, że ja nie znoszę rytmu w jakim Ono biję. Bezkonkurencyjny. Zawsze kładłeś palec na moich ustach kilka sekund przed tym jak chciałam wyznać CI miłość. Perfekcyjność miał we krwi. Nie jestem odpowiedzialna za moje serce. Ono bez konsultacji ze mną zaczęło tak zapie_rdalać na Twój widok.
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
kiedyś znów nadejdą takie noce,
gdy usiądziemy bezczynnie naprzeciwko siebie wpatrując się namiętnie w swoje tęczówki błyszczące w świetle gwiazd. bo wiesz, dwoje ludzi zawsze gdzieś na siebie czeka. na ulicy. na stacji metra. w mieście. w cukierni. ich drogi gdzieś się przetną. spojrzenia spotkają. a przeszłość straci znaczenie. będzie liczyło się tylko TERAZ. "wybacz"nie uleczy mi serca. "nie chciałem" nie wysuszy mi łez. "to nie miało tak być" jest stratą czasu a "kocham Cię" już nic nie znaczy. Północ - łzy na policzkach, gorąca herbata, pamiętnik w ręku, ból w sercu. Znasz to? Gdyby ktoś zapytał mnie dlaczego właśnie On? Nie wiedziałabym co odpowiedzieć. A ja obiecałam sobie, że nigdy nie pozwolę by ktoś mnie dotknął tam. No. W serce.
|
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
''
Mimo to kochała go nadal, bo - po raz pierwszy w życiu - poznała, co to wolność. Mogła go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć,nie potrzebowała jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była wolność - czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni. Spoglądając co chwile w prawy , dolny róg ekranu widzę Twoje imię, Nie , to nienowa wiadomość.. Tylko znowu zmieniasz status, po co? Ja widzę, że jesteś. A Ty? widzisz mnie? Kiedyś mówiłeś, że czytasz moje opisy..Lubisz wiedzieć co robie, jakiej muzyki słucham w danym momencie. A no tak , to było kiedyś.. Kiedyś też czekałeś na gadu tylko na mnie,zasypując mnie milionem średników z gwiazdką.. I wiesz.. Jeszcze czasami mam ochotę napisać, tak po koleżeńsku : hej, co tam ? Tylko boję się przeczytać, że czekasz na inną... Nie myśl , nie płacz , nie tęsknij , nie sięgaj po kolejną paczkę papierosów, po kolejną butelkę taniego wina, nie rób tego . On naprawdę nie jest tego wart . "
|
#1054 |
|
Przyczajenie
|
Kiedy już w końcu zrozumiesz czego pragniesz może być za późno...
Za późno na słowa, za późno na mnie, na nas, na miłość... Albo ona, albo ja. Dwóch nas mieć nie możesz. Wybieraj! No proszę Cię nie rozśmieszaj mnie swoim "przepraszam, nie chciałem, ja tak niechcący..." to nie sprawi, że się odkocham... Ohh! Jaki Ty jesteś wspaniałomyślny! Nie będziemy razem, bo ona nie chciałaby mnie znać. Z nią też nie będziesz, bo ja bym ją znienawidziła. A Ty przecież nie chcesz niszczyć naszej przyjaźni... |
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Przeziębiłam się na Miłość..
Ciągle kaszle i smarkam.. z tęsknoty. [Utrzymuje się tez gorączka z pragnienia za Tobą] Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2011-02-25 o 22:26 |
|
|
|
#1056 |
|
BAN stały
|
...
znasz to ? mówisz 'mam wy***ane' jednocześnie dławiąc się łzami .. i chyba nie chcę Cię dziś znać, lecz jutro do mnie wróć . i spływały jej po policzku łzy, bo beztroski świat zamknął przed nią wszystkie drzwi. zapomnij, zamknij ten rozdział, na nowo zacznij żyć . i pewnie gdybym była tak naiwna za jaką mnie uważasz, wierzyłabym Ci . i ciekną łzy, a niespełnione szczęście nakazuje na jawie śnić . ... |
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
milion myśli, a umysł
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Kochałam tę Jego roześmianą twarz. Jego dźwięczny głos i delikatne dłonie. Kochałam subtelne pocałunki i spojrzenia. Każdą Jego rzęsę, każdą cząstkę Jego ciała, Jego duszę i oddechy. Kochałam, gdy na mnie patrzył, gdy całował me ciało wzrokiem i ustami. Kochałam Jego śmiech i bicie serca. Kochałam Go całego.
I kocham nadal.. Każdy dzień coraz mniej sensu ma. Nie ma Cię tutaj ze mną. Jesteś gdzieś tam. Twoje palce wędrują dobrze znaną ścieżką mego ciała. Kolejny 'ostatni raz' pozwalam Ci się całować. To się nigdy nie skończy, zobaczysz.
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
'Teraz tylko trwam, nie wierząc i nie oczekując.'
Powiedziałeś, że to koniec, że tak będzie lepiej i, że Ci przykro. Mi nie było przykro, ja cierpiałam. A chwilę później umarłam po raz pierwszy. W tym ciemnym, zimnym dniu poraziła mnie oczywistość jak bardzo jak bardzo Cię nie kocham jak bardzo mnie nie kochasz, jak trwamy w niekochaniu. 'Mówiłeś: razem przeniesiemy góry Dałeś nam na to jeden wspólny dzień ' Usłysz to, co przemilczałam. 'Będziemy pili siebie nawzajem, aż zakosztujemy mistrzostwa zatrzymywania w sobie każdej chwili.' 'I nie było nikogo oprócz nas. I nie potrzebowaliśmy nikogo oprócz siebie.' Nikt nigdy nie działał na mnie w ten sposób. Nikt nigdy nie poruszył każdej komórki w ciele jak Ty. Sterujesz mną, kochanie. Zabiłeś mnie w każdy możliwy sposób. Psychicznie, fizycznie, duchowo, zabiłeś we mnie wiarę, nadzieję i miłość. Zabiłeś we mnie uczucia, a ja kochałam sposób w jaki to rozbiłeś. Każdy ma jeden egzemplarz szczęścia. Ale nie swój. Musimy to szczęście komuś podarować, ktoś musi podarować szczęście nam. Bo szczęścia się nie szuka, szczęście się dostaje. Stoimy w kolejce po chleb, wodę, tabletki na ból głowy i miłość. Pani w sklepie pyta: jest miłość? _____ Część nie moich, znalezione. ![]() kochane, dużo kradnę Wam!
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam : parala, caroline2324, Paralogiczna
SparklyAngel (moja cudowna BrillanteAstro5, dolorees. wybaczcie mi tą masową kradzież, ale no nie dało się inaczej ![]() 'Nie mogę powiedzieć, że Cię uwielbiam, bo byłoby to kłamstwo. Po prostu moje ciało dziwnie reaguje na Twój widok, ono tak jakby Cię pragnęło czy coś O czym myślisz, gdy mnie zobaczysz? Mam do Ciebie masę pytań, ale już nigdy nie będzie okazji, abym usłyszała na nie odpowiedź Nie wypominaj mi moich błędów, bo jeśli ja miałabym opowiedzieć o wszystkich Twoich nie starczyłoby mi życia Zamknęła oczy i delikatnie podsunęła głowę do góry, aby być bliżej Jego serca. Czuła jak bije, waliło jak opętane. Teraz miała pewność, że ją kocha Nie sądziłam, że całe moje życie będzie się opierać na jednym mężczyźnie. Ta niewiedza z przeszłości teraz bardzo mnie rani'
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
Ej, nie wiem już nic i nie wiem gdzie mam iść żeby zaszaleć.
Dobrze, że nie chcesz ze mną być, bo nie chcę nic na stałe. Jak dzwonisz znów, to ****a mać, zabierz mnie na balet. Nie mów ''brak mi słów'' i nie mów, że jestem chamem. Jestem wredna, mam nawroty bezczelności co 3 sekundy i nie lubię się dzielić. Wystarczający powód żebyś dał sobie spokój. Uśmiechasz mi się prosto w serce a potem zastanawiasz się czemu się w Tobie zakochałam. No ku*wa naprawdę ciężkie pytanie.
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Perełki <3
z własnego doświadczenia wiem, że kobieta
nie potrafi zapomnieć, kobieta przeistacza tylko wspomnienia w historie, które będzie opowiadać wnukom. kiedyś nasza znajomość przepadła na dno oceanicznej głębi, jak wrak statku osiadła na mule, chodzi legenda, że ukrywa w sobie setki wspomnień i namiętności. nigdy nie pojmie ile szczęścia ma w jednym człowieku, jak życie ją nagrodziło choć tak naprawdę na to nie zasłużyła. a gdy przyjedzie cała rodzina do domu na przedmieściu, gdzie słońce wkrada się przez szyby rozsiądzie się w bujanym fotelu na ganku, zacznie sączyć mrożoną herbatę, w ogródku jej mąż będzie przekopywał ziemie, ma zmarszczki jest w poczciwym wieku tak jak ona. Kiedy to minęło? Przybiegną wnuki, zaczną zadawać pytania, a ona zacznie opowiadać o czasie swojego szczęścia : " wtedy byłam najszczęśliwsza, to była ta jedyna miłość, ale to nie znaczy, że ja waszego dziadka nie kocham. Kocham Go, ale tamten mężczyzna potrafił obudzić moje serce tak naprawdę milczeniem" i wtedy dotrze do Niej, że nadal na niego czeka, że prawdziwa miłość nie umiera, po prostu świat jest za duży i nie potrafi się po czasie znaleźć. to nie ból, to nie cierpienie, to nie boli... te uczucie to nie bezsilność, tęsknota, złość czy smutek to po prostu niemożliwość pogodzenia się z rzeczywistością. gdy byliśmy mali mówienie o uczuciach nie było dla nas stresujące. nie ciągnęło za sobą cierpienia, smutku i odrzucenia. chcę móc Cię tylko kochać. - czego chciałabyś najbardziej na świecie tak wiesz, że byś zrobiła wszystko i jeszcze więcej? - chciałabym żeby pamiętał o moich urodzinach.. - tylko tyle? - tak. chciałabym mu na chwilę wkraść się w myśli by obudzić wspomnienia, na ułamek sekundy. Nie musi mi składać nawet życzeń to ponad moje marzenia. odpowiedź na pytanie " dlaczego?" za bardzo boli, nie chcę jej znać.
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
***** znaleźliśmy historię, której nie jesteśmy w stanie zmienić, ale co gorsza staliśmy się podejrzani. ***** czasem mam wrażenie, że żyjemy w zamkniętym kręgu stale powtarzających się wydarzeń. ***** ta paranoja wymaga niezłej energii by działać. *****
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
istny_paradoks dolorees Teraz tylko zadaję sobie pytanie ,,dlaczego" Dlaczego byłeś i w pewnym momencie odeszłeś... Dlaczego zostawiłeś... A jak znajdę czterolistną koniczynę to będę szczęsliwa? Wszystko się sypie, a każdy mówi ,,życie jest piękne "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Nadrabiam <3 Sharmila okradam Cię z calusieńkiego postuCzasem jest tak, że cholernie gubisz się w tym wszystkim, nie wiesz czego chcesz i szukasz zaczepki na siłę. cybernetyczne niebo. 'Hej, to chyba śni Ci się życie!' Retrospekcje ostatnich dni. Ostatnich przemyśleń. 'Ej, zróbmy już lato!' Miło jest mieć powód do wstawania, miło jest z kimś dzielić problemy, miło jeść tego samego batonika. Mogłabym stanać na szczycie świata i krzyczeć jak bardzo jestem szczęśliwa i jak bardzo mi na tym wszystkim zależy, choć nie zawsze to okazuje. Uwielbiam kiedy budzi się we mnie natura małego dziecka, które ciągle by się bawiło, nawet jeśli jest już zmeczone, to bawiłoby się nadal. Kocham ten swój świat. Kocham to, że ty należysz do mojego świata, a tak właściwie to nim jesteś. Ewidentnie sprawiasz, że uśmiech na mojej twarzy mógłby gościć wiecznie. Jestem Ci za to bardzo wdzięczna, kocham się z Tobą wygłupiać, śmiać, rozmawiać, przytulac, nosić Twoją koszulkę i tak dalej w nieskończoność, a zresztą wiesz to wszystko. |
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi89, maniaczka - dzięki.
dolorees BrillanteAstro5 desecrate - okradłam. ____ na nowo wszystko rozpieprzyłeś, nawet o tym nie wiedząc. w niczym nie jestem wystarczająco dobra, ale posiadam zdolność do zamieniania swojego życia w wielkie gówno w ekspresowym tempie. zrobiłam wielki bałagan, którego nie da się ot tak sprzątnąć, który jest we mnie, w Tobie, moim związku i samotności. ja dalej nie posiadam zmysłu, który potrafiłby cię rozszyfrować.
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
Wolę psy niż koty,
wolę laptopa, wolę chipsy, wolę cole, wolę marzenia, wolę siedzieć, wolę peje od pezetu, wolę wakacje niż ferie. wolę Ciebie, wolę nas. Idealny i niesamowity. W mojej wyobraźni jest niezwykłym odkryciem. Albowiem istnieją ludzie łatwowierni i małowierni. Większość zaliczamy do tych pierwszych. Nie mów o miłości , gdy patrzysz się na mnie a z nią się całujesz ;o |
|
|
|
#1068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
umiem przebaczyć złe słowa, złe gesty, ale nigdy Ci nie przebaczę mojego złamanego serca |
|
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
' Bóg mi wpisał w życie
nieustającą tęsknotę. Czy wiesz, jak to jest kochać kogoś, kto śpieszy się, żeby cię wyrzucić? - Stań z boku. - Sama jesteś zbokiem '- kim ona jest ? - kto ? - ta, która odbiera mi cały mój świat. |
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss, parala - jejku, ja okradziona przez was? nawet nie wiecie jak mi miło
Oto naszych uczuć płomień, nie gaś proszę.. ...ale nie mogę teraz stracić Ciebie, nie teraz, nie stracić, nie Ciebie. Wyszliśmy na spacer, zgubiłam Cię we mgle...
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Pożyczam
![]() Żyję w swoim własnym małym świecie, ale to dobrze - wszyscy mnie tu znają. Każdego dnia pobijam swój wcześniejszy rekord dni, które udało mi się przeżyć. Może jednak wpadniesz na kolację ze śniadaniem, a potem zostaniesz na śniadanie z kolacją? Szczęście, aż chce się skakać. Najlepiej z mostu i pod pociąg.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
#1072 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
biorę te dwa ![]() Cytat:
kradnę ![]() 'Powtarzała śmiech po innych. To było widać. Czasem się spóźniała Stłukłam lusterko to dobry znak. Miałam być nieszczęśliwa całe życie, a tu proszę tylko siedem lat Moje marzenie? Grać pierwszoplanową rolę na deskach teatru szczęścia'
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię rano otworzyć okno i zastanawiać się, gdzie teraz jesteś. Uwielbiam oglądać się za siebe i widzieć, że leżysz na moim łóżku. Jak zrobić z ulubionego słowa "kocham" najbardziej znienawidzone? Wystarczy dodać "inną"... Kiedyś myślałam, że mnie pogrzało, gdy zgodziłam się zostać Twoją dziewczyną. Ale przecież to było zimą! Musiało mnie zamrozić. Nic się nie stało. Nic się nie dzieje. Wskazówki zegara wciąż się poruszają, świeci słońce, kawa jest za gorąca, papieros się spala, a autobus znów się spóźnia. Tylko dlaczego mam wrażenie, że z Jego odejściem czas stanął w miejscu?
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli ktoś pojawia się w twoich snach, to znaczy, że za tobą tęskni. - Co byś zrobiła, gdybyś przez jeden dzień miała być facetem ? - Pokazałabym innym facetom, jak to jest być prawdziwym mężczyzną. Ja kaszle tak "ehu ehu ehu" a mój tata kaszle tak "ŁO ****A!!" Nawet 2012 ,Paranormal Activity ,Strzelanina,Bombardowani e czy zawalenie klasy nie jest straszniejsze od 5 nieodebranych sygnałów od mamy.
gdy jesteś sam w domu i idziesz do łazienki, włączasz tryb ninja i sprawdzasz wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na Ciebie seryjny morderca ; DDD Tato mogę iść na imprezę ? ' - ' NIEE ! ' - ' Ale Tatuś.. wiesz,że z psychologicznego punktu wi.. ' - ' dobra idź ! -Mamo daj mi na coś do szkoły.-Proszę synku masz tu 10 złotych. -Dziękuje ! - Dzień Dobry ja poprosze L&M lajty ;]
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję rybeńki <3
_____ 1. Kiedyś się odwrócisz z wiecznym grymasem na twarzy, a oczy twe będą błyskać zdziwieniem. Okręcisz się w koło zdezorientowany i ujrzysz już tylko me ślady. I cicho zaszlochasz zrozumiawszy co znaczę, o minutę za późno. 2. Nie ma mnie w kuchni i nie ma w łazience. Nie chowam się w szafie, ani pod łóżkiem. Nie ściągam prania w suszarni na strychu i nie wybieram kompotu na obiad w piwnicy. Już mnie nie ma. Choć byłam zawsze. 3. -On jest jak tatuaż... Nie da się go wymazać z mojego życia. -Ale można go przerobić. Majdan przerobił Dodę na indianina. Ty możesz przerobić buraka na super ciacho. 4. Ważny komunikat: Każdy kolejny mężczyzna w moim życiu, zauważywszy usterki natury psychicznej, proszony jest o składanie reklamacji do Pana Tomasza K. zamieszkałego w Warszawie. To on, jako pierwszy użytkownik, odpowiedzialny jest za brak mojego sumienia, wrażliwości, zbyt dużej podejrzliwości, a w skrajnych przypadkach nawet sukowatości. 5. "What ever you wanna do to yourself... Please don't do that to me." 6. "The happiness doesn't seem to be on the menu." |
|
|
|
#1076 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujędziękujędziękuję; *
'Nauczyłam się, że słowami można dotykać, można sprawić, że powieki nie chcą się zamknąć z zachwytu, można oszaleć z natłoku słów wyszeptywanych prosto do ucha w spoconą, lipcową noc. Mogłabym cytować cię godzinami, znam Twoje słowa na pamięć. Jesteś jak stara piosenka, której nie słuchałam od dawna, ale której tekst znam wciąż na pamięć. A teraz pójdę zrobić sobie herbaty, bo usycham z niezdecydowania, zawahania, niepewności, rozczarowania, nadmiaru obowiązków, tęsknoty i niewytłumaczalnego uszczerbku na psychice. Pokazał mi swoją ciemną stronę, ale ja nie jestem osobą, która boi się ciemności.. Co drugi oddech z dedykacją dla Ciebie. Postanowiłam sobie, ze już nigdy więcej. Nigdy więcej zerknięć w jego stronę. Nigdy więcej odwzajemnienia jego uśmiechu. Nigdy więcej dania mu do zrozumienia, że cokolwiek czuje. Nigdy więcej czekania na jego słowa. Nigdy więcej słuchania ich. Trwałam w tym przez całe samotne pół dnia. Aż do momentu wejścia tam. Aż do momentu, gdy poczułam zapach jego koszuli. Moje postanowienia zaczęły maleć, kruszyć się, topnieć, a ja w końcu zupełnie z nich obdarta, wiedziałam, że zbliża się kolejny przypływ bezsilności wobec niego. Moja kolejna porażka i powód do bólu. '
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
wiatajcie koleżanki
troche mnie nie było, ale już jetem ![]() *Z miłoscią jak z posjansem-czasem nie wychodzi. *Stworzyłam sobie wlasne niebo na Ziemi,wstęp wplny. Zapraszam.. *A moze wkońcu zaprosisz mnie do swojej bajki i będziemy żyli długo i szczęśliwie. *Żyli długo i szczęśliwie, nikt nie powiedzial że razem. |
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
"maniaczkaa - miło kradnij
![]() -------------- `Nie mówmy o marzeniach, to niebezpieczny temat ... `.Pomilczmy jak , miliony gwiazd na niebie. `Idę wolno,ale nie cofam się nigdy `Wracaj. Serce wrzeszczy. Ona przecież go kocha nawet, gdy na niego krzyczy i gdy odwraca głowę w druga stronę. Od świtu do zmierzchu i we wszystkich snach. Odwraca się do mnie z uśmiechem. Jak on się ładnie uśmiecha - prosto w moje serce.. ![]() ![]() - Zrozum. to sie nie zdarza normalnym ludziom! - Sugerujesz ze coś z nami nie tak? ..bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo, pod warunkiem, że czekając się tęskni a tęskniąc czeka. szmer jego serca słyszę już na klatce. Ludzie twierdzą, że nadal mnie nie rozumieją. I słusznie. Niepoznawalne jest nie do pojmowania, tylko do pokochania. Ten kto mnie pokochał, nie pytał dlaczego mam świra. On jest ze mną.` Po pierwsze nie pluj. Obrażaj ale higienę zachowaj. za młoda na miłość . za wybredna na zauroczenie . Zaciskam serce jak pięść i staram się wierzyć, że jesteś i będziesz. Może żyje się tylko dla jednej takiej chwili, nigdy nie wiedząc dla której. kiedyś siedziało tam dwoje zakochanych. w ciszy rozmawiały ze sobą ich serca. Wstaje dzień. Kolejny. Męczący. Do przeżycia. Do zmęczenia. Bez wyboru.." |
|
|
|
#1079 |
|
Konto usunięte
|
'I don’t believe in love, I believe in fucking. It’s honest, it’s efficient – you get in and out with a maximum of pleasure and a minimum of bullshit.'
/Nie wierzę w miłość. Wierzę w je*anie. Jest uczciwe i skuteczne – maksimum przyjemności, minimum pieprzenia./
|
|
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
..i siedząc w wannie, spowiadam się pralce ze wszystkich głupot. Bog dał facetom mózg i penisa ale za malo krwi zeby to i to poprawinie funkcjonowało!! Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami. czasami mam wrażenie że komuś zawadzam, że nie pasuje do tego towarzystwa. Do tych ludzi. Że jestem z innej bajki. Trudno określić czy z lepszej czy gorszej.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.