![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co Ty zrobisz jak już się rozwiążesz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ten tego, no...od paczenia na zompie miało być ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-02-26 o 18:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaak, ale moja naczynkowość to taka juz normalnie bagatela przy tym trądziku - łączy nas jednak ogólna zapychalność ![]() dzięki, dopiszę do listy - ale teraz mam zagwozdke bo kciałąm Bandi Veno Care testnąć, ale nie dorwałąm składu jeszcze z Ziają mi nie do twarzy - tzn wielce nie szkodzi wielce nie pomaga, średni komfort a było na poczatku lepiej - ot lepiej niż nic - więc wykańczam "po domu" no piknie moze to będzie to - ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze swojej strony polecam serum migdałowe z BU. Cera miękka, wygładzona, coś tam na niej wyskakuje, ale to chyba wstępne "oczyszczanie się" cery. Cud, miód. Jeno wylinka jest obecna ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Dobry oral nie jest zły ![]() Sałać, a ten kompleks naczynkowy to gotowiec jest czy trzeba coś merdać, odmierzać, ważyć itd? O CO CHODZI Z TYM "ZOMPIE" ?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
jak to dobrze,że już o jedzeniu nie piszecie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym sama se merdam tonik migdałowy z mleczanem i hialuronem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-02-26 o 19:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Rachell - to serum jest tak wydajne, że chyba przez rok go nie zuzyję. Powiedz - czy ty na nie używasz jeszcze jakiegoś kremu? Bo mnie strasznie "ciągnie" ale nie wiem, czy kłaść coś na paszczę jeszcze, żeby nie zepsuć działania.
Sałać - mówiłaś mi o tym toniku migdałowym. Tylko, że jego właśnie trzeba sobie ukręcić i to mnie odstrasza.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-02-26 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zapomniałam napisać,że wciągam właśnie boską sałatkę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-02-26 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Fiem...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do efektów diety, to nie liczę dwóch kilo, co spadły po tygodniu - ot, zawartośc flaków spadła ("efekt diety-cud", jak to moja nauczycielka mawiała). U mnie spalanie zaczyna się jakiś miesiąc po dietowaniu i potem już leci z górki. Po 4 tyg. już sie ryszyło pół kilo, po jakiś 5, max. 6 tyg. powinien już być cały kg. na minusie. A potem już leci z górki. Aha, jeszcze brzuch mi sie ujędrnił od ćwiczeń i w okolicach talii jakby się pojawiło coś na kształ wcięcia, ale jeszcze trzeba miesięcy ćwiczeń ![]() Aha, chyba Spoo pytała, czy mam rano siłę wstawać z łóżka. Mam. Mam wysoki poziom cukru we krwi, nawet rano na czczo mam blisko górnej granicy normy ![]() (chyba powinnam zacząć czytać o profilaktyce przeciwcukrzycowej, bo może mi na starsze lata cuś się przyplątać ![]() Sama staram się układac własną dietę na podstawie wiedzy z fizjologii, obserwacji własnego organizmu i słuchać jego potrzeb. ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-26 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na noc używam mojego antyzmarcha, ale domieszać do kremu na dzień nie zaszkodzi. czujesz się wciągnięta? ![]()
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zapomniałam napisać,że wlazłam w spodnie,które miesiąc temu były za ciasne
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sałać juz odpisała, ![]() dziś dzień namaszczania sobie robię - i klikania niestety kolejnych cudów na necie - dla zdrowia/urody |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję czegoś na dekolt i cycki - są w opłakanym stanie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() najbardziej brakuje mi pieczywa,ale za 3 dni jakiś chlebek upiekę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak jesz teraz powoduje,że faktycznie masz szansę schudnąć. Powoli, ale za to na dobre ![]() ![]() Może jakbyś zwiększyła ilość białka, a ograniczyła trochę węgle poszłoby szybciej? Co do cukru, to sprawdzasz regularnie czy tylko w czasie okresowych badań? Kiedyś też wychodził mi za wysoki cukier, to lekarka kazała mi na tydzień odstawić słodycze ( a wtedy potrafiłam wciągnąć tabliczkę czekolady dziennie) i sprawdzić jeszcze raz. I było wszystko w normie. Aha, i mówiła żeby dzień przed badaniem nie jeść późno wieczorem i nie pić na noc słodkich napojów.
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proponuję chopa ![]() A ja dziś sie pomyliłąm i posmarowałam je zwyklym nawilzającym balsamem zamiast ujędrniającym - o maj gad! Teraz to mi jutro opadną do kolan ![]() hm ![]()
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja o dziwo tysz ![]() i w jedną kiecę ![]()
![]() |
#1589 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na kawę chadzałam w południe, bo wtedy mnie dopiero spanie nużyło. Tyklo w pracy się zawsze dziwili czemu chodze na "poranną kawę" jak oni na obiad idą ![]() I nie - jedząc lekkie śniadania przez kilka lat nigdy nie zdarzały mi się napady głodu wieczorem albo w nocy, którymi to tak straszą, a mój organizm był widocznie całkiem zadowolony, bo jakby chciał więcej, to by był to sygnalizował głodem z rana. (tylko teraz non stop wołał, bo go zimą przyzwyczaiłam do obżarstwa ![]() Podobnie się odżywiałam 2 lata temu i zrzuciłąm 8 kilo w pół roku ![]() I trzymałam wage nastepne 2 lata, bo się już po diece okazało, że ten sposób odżywiania mi się bardzo podobał i swietnie się czułam i tylko trochę zwiększyłam ilość dostarczancyh kalorii, zeby już nie chuść, a utzrymywac tylko
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.