|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
proponuję to
oczywiście nic nie powiększa, ale ładnie ujędrnia Cytat:
Lepiej idź naprawić niedopatrzenie ![]()
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym ilość owoców i warzyw sobie w diecie zwiększyła, szkoda, że teraz nie ma świeżych (potrafię nawet w barach zżerać liśce sałaty służące za dekorację talerza itp.
) A latem jak są już owoce, to jak nie jestem w robocie, to zwykle w weekend na śniadanie i kolację jadłam tylko czereśnie albo porzeczki/maliny czy co tam akurat dojrzewa - pychotaaa takie prosto z drzewa ![]() Będzie dopsz, to nie są jakieś eksperymenty tylko sprawdzona dieta ułożona pod moje indywidualne upodobania (muszeu jeszcze odkopać materialy z wykładów nt. składników, mikroelementów itp, żeby kontrolowac czy czegoś nie pomijam) No i na jeden dzień podczas pms udzielam sobie dyspensy na jedzenie - dietetyk powiedział koleżance, że jak ma wtedy wilczy apetyt, to może jeść, bo przemiana materii wtedy tez przyspiesza i wszystko spali. A w tym tyg. wypada mi akurat na tłusty czwartek - jee, zjem pączka (na dietę to nie pomoże, ale taki 1 dzień w miesiącu ma zbawienny wpływ na moją psychikę )
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dzięczyny i chłopaki
Byłam tu ostatnio kopę lat temu Wiedźma dopiero co była zapłodniona (dobrze kojarzę? ), a ja poszukiwałam ścieżki do niszy ![]() Trafiłam tu teraz buszując po podforum, to i pomyślałam se, że się przywitam
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (o właśnie - czemu nie ma balsamu, który tylko ujędrnia? Na każdym specyfiku do biustu są zawsze wielkie zachwalanie, ze powiększa Wiem, że to sciema, ale i tak to mnie przeraża letko przy zakupie )Kurczę, mialam jakiś film obejrzeć, ale nie dam rady, spanie mnie łanie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-26 o 20:39 |
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2011-02-26 o 20:40 |
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie 1969
|
#1600 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Więcej białka i warzyw Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - dzięki ale potrzebuję gotowca
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1602 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
bym zjadła bigosu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za resztę drogi
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy też pączki, drożdżówki i cukierki żarte w ilościach hurtowych. Ja naprawdę potrafię zjeść bardzo, bardzo dużo ![]() Cytat:
I nie będe czytać diet jakiś obcych osób - akurat w tej kwestii jestem cholernie uparta jak cielę i nikt mi nie będzie decydował co mam jeść a co nie ![]() Siama siama Moge komuś innemu MÓWIĆ co jem, ale nie pytać o rady - wara od mojego talerza ![]() nie-na-wi-dze jak ktoś mi mówi co mam jeśc albo zagląda w talerz i kontroluje ![]() Zaj***łąbym dietetyka przy pierwszej wizycie, no ![]() Cytat:
)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-26 o 20:57 |
|||
|
|
|
#1606 |
|
Nindżopesz
|
Maja, a Ty ile chcesz zrzucić?
W ogóle spowiadać się kto ile! |
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
7 kilo
do lata - planuję po 1,5 kg na miesiąc przez 5-6 miesięcy I będę wazyć znów te 65 kilo, choćbym się miała zesrać na cienki patyk
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - ten z Eveline mam nawet w domu. Tylko leży gdzieś przykurzony
Odszukam go
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1611 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ten drugi mam,już chyba 3 opakowanie i też polecam
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- to żart,tak
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1612 |
|
Nindżopesz
|
Witaj po latach
![]() A masz z czego aż 15?
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
z kości na ości?
![]() Może podawajmy oprócz kg jeszcze BMI - to bardziej miarodajne niż same suche kg ![]() Ja muszeu zrzucić 7 kilo, zeby BMI spadło mi do wartości 24 O mniejszej wadze nawet nie śmiem marzyć Ani o super figurze, niech tylko znów będę się mieścić w granicy prawidłowej wagi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-26 o 21:03 |
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak jak ja . Jeszcze 15, bo 3 już zeszły.
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e czego ? Cytat:
my się jeszcze nie "znamy" choć w przelocie "widywałąm" ![]() |
||
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() --------- Madzik, lofciam Cię za ten avatar...! |
||
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() 5 lat temu tyle ważyłam to chyba mam z czego ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- kilóf ofkors
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać - ja loffciam tę panią. Piękna była
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
łii, to całe BMI jest jedną wielką kichą
Każdy ma inną budowę kości, inne mięśnie etc. Osoba, która dłuższy czas wyczynowo uprawiała sport nigdy nie zejdzie poniżej pewnej granicy wagowej w przeciwieństwie do osoby, która jest tego samego wzrostu i większość czasu biernie przeleżała przed TV Mięśnie są ciężkie, tłuszczyk leciutki i na wietrze powiewać może na wagę się patrzeć nie powinno a na wymiary
|
#1620 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nom
Głaskanie nie działało to teraz będę kopać w dupas ![]() A jak nie zadziała, to wymyslę coś jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To teraz jeszcze bądź tak stanowcza jak wychodzisz z domu np. ![]() Okrąglutkie 0!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Wiedźma dopiero co była zapłodniona (dobrze kojarzę?
), a ja poszukiwałam ścieżki do niszy
Wiem, że to sciema, ale i tak to mnie przeraża letko przy zakupie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za resztę drogi