|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Do tych samych wniosków dochodzę, jak widzę, że z nauki nici ![]() Też kiedyś miałam tylu kolegów i mi wyparowali, bo tylko ciągle ON i ON
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-26 o 17:26 |
|
|
|
|
#872 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie ciąg dalszy poniżeń - nie mieszkajcie same po rozstaniu, bo zwariujecie!
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli musi coś przemyśleć, to ok, ale niech skonkretyzuje, co musi przemyśleć. Ciężko jest próbować coś naprawić, jeśli się nie wie, o co chodzi. Niech się pomęczy i to ubierze w słowa. Jak będzie sam rozkminiał, to skończy jak Zakalec. Tu konieczna jest analiza, interakcja. Po to jest związek, nazywanie kogoś bliską osobą, po to jest szacunek do drugiego człowieka, żeby dać mu szansę na wiedzę i na odniesienie się do usłyszanych wiadomości. Powiedz wprost, że nie zamierzasz biernie czekać aż on przyjdzie i powie, że mu się odwidziało, że jeśli tak jest, to chcesz wiedzieć, czy możesz zrobić coś, żeby wszystko wróciło do stanu sprzed jego rozterek. Może czuje się mało męski, może jest niepewny Twoich uczuć, może osaczony, może ktoś mu coś powiedział, może ma gorsze dni, może nie wie, co robić w życiu... Nieważne co, byle do tego dotrzeć i spróbować zaradzić pogorszeniu sytuacji.
|
|
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak właśnie robię, hihi Może Ci wyparowali koledzy, bo byłaś ograniczana przez tżta i nie u3mywałaś kontaktu? albo sama zrezygnowali ze znajomości? Ja dopiero po zerwaniu przekonałam się, ilu mam znajomych tak na prawdę
|
|
#876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeczytałam sobie to kilka razy i już wiem co mu powiedzieć
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny
![]() juz myslalam ze jestem taka silna a tu co... wystarczy ze znalazlam zdj z imprezy ex z jakas laska.. niby nic takiego nie robia ale ledwie pare dni po naszym rozstaniu ma juz 'kolezanki' ![]() mam ochote wyc.... a pozniej go |
|
|
|
#878 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lilly szkoda,że nareszcie ![]() Mrycia no stres ale w sumie sytuacja nie wygląda za fajnie jeśli mam być szczera ![]() Malla aż sie boję zapytać ![]() A ja po zajeciach zdycham a wieczór hmmmmm ![]() Dom,dobry film i spać bo rano na zajecia na 12 h;/
|
|
#879 |
|
Nie depcze krokusów
|
Oj, dziewczyny, pękłam po prostu i nie kontynuuję swojej strategii, tylko robię głupoty, jakie robi wiele z Was, a które do niczego dobrego nie prowadzą, tylko stawiają mnie w złym świetle. Moja sytuacja jest już przegrana, stąd desperacja. Świadomość tego, jak bardzo jest idiotyczne to, co robię, wcale nie pomaga :P
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Sypiasz z Nim? :P
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
idiotka idiotka idiotka!!!
zadzownil dzis do mnie tz zeby zapytac co tam u mnie slychac i podziekowac ze zdecydowalam sie z nim jeszcze tanczyc, a ja jzu sobei narobilam nadziei...jakw rocilam do domu napisalam mu smsa ze jezeli ma ochote na neizobowiazujaca herbatke, to jestem w domu. odpisal: "z wielką ochotą, ale trafiłam do (tu imie kolegi),bardzo dziękuję", a ja mu na to ze szkoda i ze jak bedzie mial kiedys ochote to zeby dal znac. i znowu placz placz placz, a teraz jeszcze mu napisalam"tęsknię", na co nei otrzymalam odpowiedzi. idiotkaaaaaa nie wiem czemu tu to pisze ale chcailam komus powiedziec...ja mam ochote caly czas cos mu pisac, skasowalam nawet jego nr tel zeby mnei nei korcilo, ale zapisalam go na kartce i jak chcialam napisac to i tak sobie spisalam. jezuuuu, czemu ja nie mam silnej woli
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie głupoty robisz?
|
|
|
#883 |
|
Nie depcze krokusów
|
A skądże, nie chce mnie widzieć.
Na to nigdy nie dostaniesz odpowiedzi. Piszę do niego, próbuję umówić się na oddanie rzeczy, ale najwidoczniej spisał je na straty albo boi się ze mną spotkać. Nie powinnam pisać NIC, a rzeczy odesłać pocztą.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-26 o 22:00 |
|
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Mi Pan tydzień temu wysłał coś pocztą i jakoś dziwnie do dziś nie doszło. Ale oczywiście mówi że wysłał. No i oczywiście, że o śmierci mojej Babci też niby nie wiedział. Ta, yhy. BLE
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh, nie wiem co Ci doradzić ale postaraj się nie pisac a rzeczy nawet chbya bym nie odsyłała najwyzej bym napisała smsa ze nie mam ochoty żeby mi sie pałetały pod nogami a że ich nie chciał to oddałam do kontenera ![]() ![]() w sumie to ja jestem w sytuacji że się bardzo ciesze że mój ex się od 3 dni nie odzywa , ale mój exex po chyba 2 latach się odezwał, zbyłam go jak mogłam ........dzowni do mnie na dowmowy i pyta co sie ze mna dzieje że nie ma ze mna kontaktu a ja na to że przeicez ma nr na dom bo się dodzownił , to o co mu chodzi....chbya się nie spodziewał że taka asertywna się zrobiłam bo wpadał w osłupienie gdy mu na jego głupie pytania NIE- odpowiadłaam ![]() np zamaist odp na pytanie to pytąłam a co Ci do tego, a jak czyms sie chwalił to - a po co mi to mówisz? w ogóle porażka - faceci
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-26 o 22:48 |
|
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
Nie rób tego. Nie pisz. Zresztą, sama wiesz. Ja teraz gdy czytam Twoją wypowiedź widzę jak głupio zachowywałam się robiąc to. Tylko męczyłam się.
|
|
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam powiedzieć tylko, że snowboardzista próbował się dobierać, całować...
odepchnęłam go. |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam ze spotkania z kolegą.
Cały czas jakieś dwuznaczne txt, zboczeniec ![]() ale nawet się dobrze bawiłam.
|
#889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i juz bejbe marudo nasza przestan marudzic że się nikt Toba nie interesuje ![]() a ja mam w pracy tkaiego kolegę,cały czas teksty o tym i owym... ale w sumie to mnie smieszy ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on jest zajęty i totalnie nie w moim guście. Zauważyłam, że mało kto mi się podoba.. jak będę tak wybrzydzać to na prawdę pójdę do zakonu. Póki co nawet nie mam nikogo w moim i nie w moim guście. Dolcevita - w jaki sposób z Tobą żartuje? ;p
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
moge wam zadac ekspresowe pytanie?
wysylacie zyczenia urodzinowe swoim ex?
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
I już po uroczystościach
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pisz do niego, odeślij mu rzeczy. Nie rań siebie jeszcze bardziej. M właśnie pojechał do domu. A mnie już strzela, jak pomyślę, że się zobaczymy dopiero za tydzień.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba wyślę, ale to dopiero w czerwcu pod koniec..
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ani mi się waż!
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
kurcze a niestety mi sie ten problem nasunie za pare dni
nie wiem czy mam wyslac zeby wyszlo kulturalnie z mojej strony ![]() mimo ze on jest dupkiem |
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam urodziny kilka dni później od eksa, więc nie będę musiała długo czekać na ewentualny rewanż.
Ej, dlaczego? to dopiero pod koniec czerwca, dużo może się zmienić, a kultura moim zdaniem może być. Do czerwca to on mi się już sto razy odwidzi. I nie będzie bolało
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-26 o 22:59 |
|
|
|
#898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On mi nie wysłał ani po pierwszym rozstaniu ani po tym ostatnim (7 dni po miałam urodziny, jeszcze dzień przed zerwaniem planował jaki prezent mi zrobi..). Zawsze było jedno wytłumaczenie - 'bo i tak byś napisała, że masz to w dupie...)Tak więc w tym roku - 6 dni temu - nie wysłałam i nigdy więcej wysyłać nie mam zamiaru. NO WAY! Bo i po co. I tak z nim nie mam i nie chce mieć kontaktu. |
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój kolega jest żonaty więc totalnie nie dla mnie, ale miło że cały czas oakzuje mi zainteeresowanie .... kupuje ciasteczka (i mówi jedz bo za chuda jestes ) ....a ja wtedy mu dogryznam że mi zazdrości bo on musi sie odchudzać (musi się pilnowac bo ma cukrzyce) ....ogólonie smiechu hjest duzo , ja sie od niego odpędzam ale ejst wesoło ale nic nie bedzie= to wiaodmo
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjaciolka mnie sie zapytala, czy jesli okazaloby sie, ze cos bedzie z tym moim OW i nagle eks chciałby wrócić, to którego wybrałabym... Powiedziałam, że OW
Eksa kocham, ale chciałabym, żeby też sobie pocierpiał, to raz. A dwa- przeciez po tym jak mnie skrzywdził i tak nie umiałabym mu pewnie zaufać. Po 3, nie wiem co jeszcze bym do niego czuła...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

aż sie boję zapytać