DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-26, 23:29   #2521
201604301943
Konto usunięte

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
heh kiepsko,JEDEN STOSUNEK OD 7 STYCZNIA ZE TAK POWIEM DYSKRETNIE,ZERO OCHOTY{PO PROSTU ZE TAK POWIEM JESTEM SAMOLUBNA} TYLKO DUKAN W MOJEJ GŁOWIE

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

CO JA Z TYM "ZE TAK POWIEM"PODŁAPALAM CHYBA OD ZNAJOMYCH
Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
moje relacje damsko meskie sa lepsiejsze pikantniejsze i lepiej sama sie z Tym wszystkim czuje hihi stosunkowo udane noce mam za sobą hehehe chyba każda kobieta z mniejsza iloscia kg lepiej z tym sie czuje Partner to zauwaza i milo jest choc szczerze powiem ze libido moje jakos spadlo nie wiem dlaczego ! ale staram sie byc dzielna i radzic sobie z tym bywa tak ze nie chce w ogole... ale jak sie zacznie tulenie do siebie tak szłodko to ochotki nabieram i to jakiej łohooo

dzisiaj w szkole byłam 12h ale najbardziej podobaly mi sie zajecia z jezyka migowego nauczylismy sie calego alfabetu! super bylo i jakie doswiadczenie mówie Wam

aj najgorsze jest to ze teraz na weekend jak na uczelni jestem wypadly mi dni samego bialka smieja sie ze mnie na uczelnii bo chodze z 2 reklamowkami jedzenia i ciagle cos wcinam :P i mowia ze ciagle jem i jem a ja sie z nich smieje :p i czuje zazdrosc bo oni sa o 2 kanapkach ktore zjedza i wiecej nie maja a jak juz maja to jakies swinstwa ;D

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

moja kochana póki ja jestem na Tym watku nie upadnie za szybko! ja na to nie pozwole rzecz jasna

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

HIHIH widze ze Ty tez mialas zajazd na uczelni :P ufff jutro mam powtorke z rozrywki i caly dzien w szkole
a ja jak zobacze 5 z przodu to stawiam wszystkim RED BULLA LIGHT ! A CO ZASZALEJE ! HAHAHA

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

oj bidulenka ta pogoda tez tak na nas negatywnie wplywa ze sie wszystkiego odechciewa przyjdzie wiosna to i zaczna sie lozkowe podoboje hihi samolubku Ty nasz że tak powiem :P hehehe!

dzięki dziołszki za odpowiedź ale ja oczywiście nie jasno napisałam o co mi chodzi - bo interesuje mnie jak było przed dietą właśnie bo ja to jeszcze mam dużo do zrzucenia i ciągle mnie to hamuje w sferze damsko-męskiej :/ i jak tu czytam o 'stosunkowo' udanych nocach to mnie coś bierze... eh marude jakąś mam albo "syndrom braku bolca" jak to u nas się określa

justyna8924 kiedyś też tak miałam że ciągle jeden zwrot wszędzie wtrącałam tylko że to było "w ogóle"

jedyyna język migowy czy próba nauki braila to bardzo ciekawe doświadczenie... kiedyś umiałam 'przemigać' moje imię ale już zapomniałam
wątek nam upaść nie może - widocznie dziś wszyscy się relaxują sobotnie a nie tylko w monitorek wlepiają... może wszyscy spacerują, ćwiczą?
ha a znajomi jeszcze bardziej powinni ci zazdrościć bo tyle wcinasz i chudniesz no i nie burczy ci w brzuchu na zajęciach jak to większości studentów
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:40   #2522
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
dzięki dziołszki za odpowiedź ale ja oczywiście nie jasno napisałam o co mi chodzi - bo interesuje mnie jak było przed dietą właśnie bo ja to jeszcze mam dużo do zrzucenia i ciągle mnie to hamuje w sferze damsko-męskiej :/ i jak tu czytam o 'stosunkowo' udanych nocach to mnie coś bierze... eh marude jakąś mam albo "syndrom braku bolca" jak to u nas się określa
przed byłam bardziej skrepowana zle sie czulam ! ze tu mam za duzo i tam za duzo! krepowalam sie co utrudnialo sprawe tzn dla mnie bo dla Tż Bylam i bede zawsze piekna ale w mojej psychice siedziala taka blokada jest coraz lepiej bo czuje sie coraz bardziej atrakcyjna w swojej skorze ! i łatwiej mi to przychodzi ! a co do hamowania w sferze damsko meskiej nie masz co sie hamowac bo jesli komus sie podobasz to taka jaka jestes zawsze a nie taka jaka bedziesz
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:44   #2523
justyna8924
Raczkowanie

JEDYYNA przyznaje całkowita racje
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:49   #2524
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
przed byłam bardziej skrepowana zle sie czulam ! ze tu mam za duzo i tam za duzo! krepowalam sie co utrudnialo sprawe tzn dla mnie bo dla Tż Bylam i bede zawsze piekna ale w mojej psychice siedziala taka blokada jest coraz lepiej bo czuje sie coraz bardziej atrakcyjna w swojej skorze ! i łatwiej mi to przychodzi ! a co do hamowania w sferze damsko meskiej nie masz co sie hamowac bo jesli komus sie podobasz to taka jaka jestes zawsze a nie taka jaka bedziesz
Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
JEDYYNA przyznaje całkowita racje
kurka no! bo sama widzę że jest lepiej z moim ciałem, ale nie wierzę że się komuś spodobam znaczy się dzisiaj nie wierzę jakiś mam teraz nastrój podły bosze - jak popaprana gadam lepiej pójdę spać... zwłaszcza że jutro (tak a propos ) randkę mam
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:50   #2525
justyna8924
Raczkowanie

Cytat:
kurka no! bo sama widzę że jest lepiej z moim ciałem, ale nie wierzę że się komuś spodobam znaczy się dzisiaj nie wierzę jakiś mam teraz nastrój podły bosze - jak popaprana gadam lepiej pójdę spać... zwłaszcza że jutro (tak a propos ) randkę mam
ach to tak randka
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:52   #2526
poissonivy
Zakorzenienie

Witajcie,
ciekawe, czy mnie jeszcze pamiętacie?
Pozdrawiam Was serdecznie, gratuluję utraty kg i za dalsze spadki.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:57   #2527
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Witajcie,
ciekawe, czy mnie jeszcze pamiętacie?
Pozdrawiam Was serdecznie, gratuluję utraty kg i za dalsze spadki.
oczywiscie ze Pamietamy fajnie ze sie odezwalas prosimy czesciej hihi
Cytat:
aaaa wyszło szydło z worka :P Randka Ci sciaga sen z powiek wiec trzymamy kciuki za jutrzejsze Randewuuu hihi bedzie dobrze MUSI!
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 08:07   #2528
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Witam Kobietki

U mnie dzis 54 dukajacy dzień
Waga dziś zrobiła mi psikusa iii...+0,4 kg jędza jedna!
No ale wczoraj obzerałam sie jak głodzilla...!
Wedzone udko, pierś z kuraka wedzona, serek homo x2 ze słodzikiem i kakao, 3 ogórki korniszonki, 2 małe jogurty naturalne z zaprawą wiśniową no i mase mase piciu piciu...

ehhh cóż powiem szczerze ze to też pewnie wynik tego ze od 4 czy nawet 5 dni nie bylo porcelankowych posiedzeń wiec co sie bedziemy okłamywać...gówno też swoje waży hahaha
Dzisiaj posile sie herbatka i powinno byc cool...poza tym od dzis mam 3 dni PW także może po warzywkach tez sie cos ruszy

no coż ...trzeba byc dzielnym, cyc do przodu głowa do gory i do przodu hehe!

aaa i zapomnialam napisać ze umierałam pol wieczora i polowe nocy bo bolał mnie zab czeka mnie wizytka w miejscu ktorego nie cierpie... no i zafarbowałam włoski ...mam taki ciemny blond dla mnie nawet lekko zachodzacy na brazowy...jak zrobie jakas fote to wrzuce sie pokazac!
I od marca zaczynam na solarke chodzic, tak z raz w tygodniu bo jakas blada jestem a teraz jeszcze mam te ciemniejsze włoski to juz w ogóle baldzioch ze mnie. No i wiosna zbliza sie wielkimi krokami wiec coraz wiecej bedziemy wystawiac na ludzkie spojrzenie wole byc troszke zarumieniona...

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

No ale z Was Śpioszki! Masakra...
Ja wiem że jest weekend ale bez przesady WSTAWAĆ!!!

Bo zacznę powoli myśleć tak jak już ktoś napisał wyżej że wątek umiera a tego bym nie chciała...bo jesteście dla mnie Mega wsparciem!

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-02-27 o 08:05
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 08:08   #2529
popolka
BAN stały

witajcie dziewuszki

wczoraj nie miałam siły nawet zaglądnąć do was po 8h na uczelni
dzis tez ide ale tylko na 3h

Gratuluje Wam spadków pięknych na wadze
mnie z lekka waga zaczyna irytować tym wahaniem co dzień w górę-w dół albo stoi

życze wam pięknych spadków i milusiego dzionka
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 08:31   #2530
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!!

u mnie dziś spadek -0.3 więc w sumie 7,9.
ciężka noc była..budziłam się cała oblana potem.. chyba przez to, że wypiłam gripex na noc, bo miałam wieczorem gorączkę.
Muszę być zdrowa

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 09:20   #2531
basia_ww
Zakorzenienie

i ja Was witam chudzinki w tę niedzielę

proszę mi tu nie pisać o żadnym upadaniu wątku - jest nas tak dużo że nie upadnie

dzisiaj jest 27.02 - wg Dr Dukana - powinnam osiągnąć dziś wagę którą mi wymyslił jako poprawną tzn. 63,70 kg, niestety - mój organizm nie mysli tak jak on, gdyby może nie ten zastój ostatniego czasu - może i byłobu te 3 kg mniej

kolejny przejaw mojego masochizmu - stanęłam dziś na wagę, nie dość że skończyły się warzywka, zaczęła się @ to cos mnie pokusiło i ...
ta moja waga jest naprawdę szatańska - dziś znów 66,6 - ale wiecie co wogóle mnie to dzis nie zdołowało - bo jak stanę na wadzę po P i jak sie skończy @ - to nie mam mocnych i spadek musi być - chyba że dolna skala mojej wagi wynosi 66,6
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 09:25   #2532
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
i ja Was witam chudzinki w tę niedzielę

proszę mi tu nie pisać o żadnym upadaniu wątku - jest nas tak dużo że nie upadnie

dzisiaj jest 27.02 - wg Dr Dukana - powinnam osiągnąć dziś wagę którą mi wymyslił jako poprawną tzn. 63,70 kg, niestety - mój organizm nie mysli tak jak on, gdyby może nie ten zastój ostatniego czasu - może i byłobu te 3 kg mniej

kolejny przejaw mojego masochizmu - stanęłam dziś na wagę, nie dość że skończyły się warzywka, zaczęła się @ to cos mnie pokusiło i ...
ta moja waga jest naprawdę szatańska - dziś znów 66,6 - ale wiecie co wogóle mnie to dzis nie zdołowało - bo jak stanę na wadzę po P i jak sie skończy @ - to nie mam mocnych i spadek musi być - chyba że dolna skala mojej wagi wynosi 66,6

i tak niewiele Ci już zostało, więc dasz radę

ja właśnie piję kawę, czekam aż TŻ wyjdzie do pracy i chcę sobie zrobić bułeczki na śniadanie, znacie jakiś fajny przepis?

a mój wczorajszy rosołek to nawet TŻ zjadł i dziś będę robiła nowy

Stary 2011-02-27, 09:59   #2533
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość

i tak niewiele Ci już zostało, więc dasz radę

ja właśnie piję kawę, czekam aż TŻ wyjdzie do pracy i chcę sobie zrobić bułeczki na śniadanie, znacie jakiś fajny przepis?

a mój wczorajszy rosołek to nawet TŻ zjadł i dziś będę robiła nowy
a ja dzis wzrost ehhh...

Rosołek jest najlepszy...uwielbiam
Tez dzis bede robic...

Faza II - trwa...

Stary 2011-02-27, 10:05   #2534
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
a ja dzis wzrost ehhh...

Rosołek jest najlepszy...uwielbiam
Tez dzis bede robic...
a ja robię taki bez klusek, za to dużo kalafiorka i pierś z kurczaka.
bo zauważyłam, że jak nie używam skrobi kuku to lepiej waga spada, chociaż i tak dawałam do sernika i to minimum,
no chyba, że po prostu moja waga ruszyła.

Stary 2011-02-27, 10:07   #2535
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
kobietki mogę mieć do was niedyskretne pytanie? tak z czystej ludzkiej ciekawości wiedzieć chciałam będę wdzięczna tym co się odważą mi napisać... powiedzcie czy i jak wasza waga wpłynęła na wasze relacje damsko-męskie czy życie intymne? zwłaszcza pytanie do tych ze znacznym nadbagażem kg... tak mnie temat coś zaciekawił
U mnie spadło libido cholernie... przed dietą mogłabym codziennie się kochać i tak też w sumie było
Teraz nie mam takiej ochoty sama z siebie, chyba że Tż zaczepia to wiadomo

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:12   #2536
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
a ja robię taki bez klusek, za to dużo kalafiorka i pierś z kurczaka.
bo zauważyłam, że jak nie używam skrobi kuku to lepiej waga spada, chociaż i tak dawałam do sernika i to minimum,
no chyba, że po prostu moja waga ruszyła.
ja też nie uzywam prawie wcale...wlasnie jedynie do kluseczek ale to 2 lyzeczki wiec nie wiele...sernika nie robie wiec nie uzywam aaa no i do nalesnikow raz mi sie zdarzylo...

a wczoraj najadłam sie tych wedzonych cudeniek z Biedronki ale pierwszy i ostatni raz...wole sama zrobić cos w domku i mam pewnosc...

Dzisiaj zrobie tortille...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
U mnie spadło libido cholernie... przed dietą mogłabym codziennie się kochać i tak też w sumie było
Teraz nie mam takiej ochoty sama z siebie, chyba że Tż zaczepia to wiadomo
u mnie niestety tez z tym problem...w ogóle nie mam ochoty! ostatni raz kochalam sie z moi mezem dokladnie tydzien temu...chodzi biedny juz za mna od 3 dni a ja nic...zawsze sie cos znajdzie zeby tego nie robic.
Ale co jest dziwne - mysle o tym itd planuje...a jak przychodzi co do czego to więdne jak kwiatek

Faza II - trwa...

Stary 2011-02-27, 10:12   #2537
sweetpinky
Zakorzenienie

hej
o matko ale jestem nie wyspana z imprezy wróciłam ........ 3 godziny temu nie no przegięcie
ale ale ale, nie zgrzeszyłam wcale i małż też
koleżanka zrobiła dla dukanowych mnóstwo rzeczy, więc byłam bardzo najedzona, jedyne co to do tej pory mam i małż też niesmak po coli light
nie lubię coli jednak pozostaje mi tylko woda i kawa
a mieliśmy do jedzenia, oprócz przystawek sałatkę jajeczną z pieczarkami, jajka faszerowane surimi, rybę pieczoną w sosie jogurtowym, kuraka pieczonego
ale mimo to jak wstałam to z duszą na ramieniu szłam na wagę, nie wiem czemu bo przecież nie zgrzyszyłam ale naszczęście wzrost o 100g ale jeszcze nie byłam na kibelku, więc ta impreza mi nie zaszkodziła wcale ale za to małż też wszedł i mu pokazało, że o poniedziałku schudł 5 kg

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:13   #2538
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
ja też nie uzywam prawie wcale...wlasnie jedynie do kluseczek ale to 2 lyzeczki wiec nie wiele...sernika nie robie wiec nie uzywam aaa no i do nalesnikow raz mi sie zdarzylo...

a wczoraj najadłam sie tych wedzonych cudeniek z Biedronki ale pierwszy i ostatni raz...wole sama zrobić cos w domku i mam pewnosc...

Dzisiaj zrobie tortille...
no właśnie ja się boję jeść trochę takie rzeczy np, wędzone, bo może to się już samo uwędziło jak tyle leżało
Nawet nie wiem co z makrelą wędzoną. raz tylko jadłam

Stary 2011-02-27, 10:19   #2539
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
no właśnie ja się boję jeść trochę takie rzeczy np, wędzone, bo może to się już samo uwędziło jak tyle leżało

ja dzisiaj dokładnie przestudiowałam skład itd i ehhh nigdy wiecej...!
Ale makrele lubie i czesto sie zajadam...jak narazie nie mialam zadnych rewolucji...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
hej
o matko ale jestem nie wyspana z imprezy wróciłam ........ 3 godziny temu nie no przegięcie
ale ale ale, nie zgrzeszyłam wcale i małż też
koleżanka zrobiła dla dukanowych mnóstwo rzeczy, więc byłam bardzo najedzona, jedyne co to do tej pory mam i małż też niesmak po coli light
nie lubię coli jednak pozostaje mi tylko woda i kawa
a mieliśmy do jedzenia, oprócz przystawek sałatkę jajeczną z pieczarkami, jajka faszerowane surimi, rybę pieczoną w sosie jogurtowym, kuraka pieczonego
ale mimo to jak wstałam to z duszą na ramieniu szłam na wagę, nie wiem czemu bo przecież nie zgrzyszyłam ale naszczęście wzrost o 100g ale jeszcze nie byłam na kibelku, więc ta impreza mi nie zaszkodziła wcale ale za to małż też wszedł i mu pokazało, że o poniedziałku schudł 5 kg
Oooo no to pieknie! Dalas rade nie złamałaś sie i za to Ci chwała... no i dla mężusia też...a te 5 kg w tydzień - wow!...
ale podobno meżczyzni chudna szybciej niz kobiety...takze loozik pewnie cały czas bedzie przed Toba

Faza II - trwa...

Stary 2011-02-27, 10:23   #2540
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Makrela jak najbardziej ! Ryby pod każdą postacią wcinamy nie zważając na jej zawartość tł itp
łosoś też tłusty ale ma dobre tłuszcze, makrela i każde inne dozwolone
Ja ryb nie lubię i ograniczam się tylko do tuńczyka z puszki i wędzonej makreli

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:23   #2541
karolajjnn
Wtajemniczenie

kurcze znów zapomniałam się zważyć ;D dzisiaj upragnione PW
zrobiłam placek marchewkowy a w tłusty czwartek planuje pączki

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Makrela jak najbardziej ! Ryby pod każdą postacią wcinamy nie zważając na jej zawartość tł itp
wędzona makrelka

było->72 jest ->61.5będzie -> 55
10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93
28.05 - 90,9

kolejna dieta Herbalife dwa tygodnie
karolajjnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:25   #2542
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Ja niestety tylko makrele wcinam... inne rybki mi nie podchodza...niestety!

Faza II - trwa...

Stary 2011-02-27, 10:29   #2543
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

[QUOTE=karolajjnn;25388873]kurcze znów zapomniałam się zważyć ;D dzisiaj upragnione PW
zrobiłam placek marchewkowy a w tłusty czwartek planuje pączki
[COLOR="Silver"]

daj przepis na pączki

Stary 2011-02-27, 10:34   #2544
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Witam w ten piękny niedzielny poranek
Mam do Was pytanko i prośbę o wsparcie.....
Jest na Dukanie drugi raz i niestety wagowo nie ma takich efektów, jakich bym oczekiwała Za pierwszym razem chudłam b. szybko, brzuszek mi spadał każdego dnia. Teraz, cholercia, rozczarowanie za rozczarowaniem. Na dodatek moja sąsiadka też jest na Dukanie i nawet pomimo licznych "grzeszków" schudła w niecały miesiąc 10kg. Co tym razem mogę robić źle?? Poprzednio jadłam o wiele więcej, prawie nigdy nie czułam się głodna. Teraz staram się jeść mniej - czy to tu tkwi mój błąd?? Poprzednio w 11 fazie byłam na 1+1, teraz jestem na 5+5 - czy to ten rytm mi nie służy?? A najgorsze, że czasem waga potrafi mi podskoczyć następnego dnia!
Proszę Was o wsparcie i pozdrawiam wszystkie dukanki
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:41   #2545
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
kobietki mogę mieć do was niedyskretne pytanie? tak z czystej ludzkiej ciekawości wiedzieć chciałam będę wdzięczna tym co się odważą mi napisać... powiedzcie czy i jak wasza waga wpłynęła na wasze relacje damsko-męskie czy życie intymne? zwłaszcza pytanie do tych ze znacznym nadbagażem kg... tak mnie temat coś zaciekawił
Cytat:
dzięki dziołszki za odpowiedź ale ja oczywiście nie jasno napisałam o co mi chodzi - bo interesuje mnie jak było przed dietą właśnie
hmm,jakby Ci tu napisać. jestem z facetem 3 lata, po pół roku zdecydowaliśmy się na współżycie (ważyłam ok 60-62 kg i nie lubiłam swojego ciała,ale zaufałam TŻ ) potem regularnie tyliśmy oboje i stosunkowaliśmy się oboje i nie czułam się jakoś źle z tego powodu tzm czasem dopadały mnie myśli,że jak ja wyglądam, TŻ miał stresy z uczelnią i czasem mi odmawiał, a ja myślałam, że znalazł inną, bo ja jestem okropna. niemniej jednak moje libido było zawsze gigantyczne (nawet na anty:P), przewyższało libido TŻta:P i od czasu diety jest podobnie tylko że teraz z okazji nowego semestru i braku stresów TŻ mnie dogania więc jest jeszcze lepiej. rozumiem Twoje obawy... ale nie umiem postawić się w Twojej sytuacji bo ja zaczełam po pół roku randkowania (a znajomości 1,5 roku) bo wiedziałam,że to ten jedyny:P

ale dziś radość!!!!!!!! na wadze UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!! 69,6 kg!!!!!!! czyli w jeden dzień osiągnęłam jednocześnie 6 z przodu i wagę normalną (obliczyłam że przechodzę na nadwagę ważąć 69,8). pewnie wzrośnie bo dziś warzywka,ale się tym nie będę przejmować bo to tylko woda, która z bonusem spadnie na następnych P
Stary 2011-02-27, 10:43   #2546
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

jestem i ja ale niestety transfer mi znizyli z play bo juz wykorzystałam wszystko iiiiiii nie wiem jak ja będe pisać dziś z Wami a niestety z żadnym netem bezprzewodowym nie moge sie polaczyc

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

tchnienie gratki gratki gratki ja tez juz bym tak chciala

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:47   #2547
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzisiaj dokładnie przestudiowałam skład itd i ehhh nigdy wiecej...!
Ale makrele lubie i czesto sie zajadam...jak narazie nie mialam zadnych rewolucji...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Oooo no to pieknie! Dalas rade nie złamałaś sie i za to Ci chwała... no i dla mężusia też...a te 5 kg w tydzień - wow!...
ale podobno meżczyzni chudna szybciej niz kobiety...takze loozik pewnie cały czas bedzie przed Toba
dzięki wielkie naprawdę się obawiałam bo jak wiadomo wszyscy jedzą smakołyki, piją alko, ale dzięki mojej koleżance nie było mi smutno, zresztą i inni jedli też te dukanowe rzeczy bo tak im smakowały

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:49   #2548
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

hej hej
ledwo was nadrobilam;p jakos czasu nie mam ;] i TŻ nie cce mnie do kompa puscic :P
u mnie zagoscilo od wczoraj 74,x mam nadzieje,ze nie wroci na 75
zycze milej niedzieli
a na obiad mam chili con care -wczoraj pichcilam i mam zapas na 3 obiady :P
buziaki

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:56   #2549
akena
Raczkowanie

Witam was dziewczynki czytam was już długo i długo ale zawsze jakoś brakowało tego czegoś by zacząć.. aż do teraz wczoraj zaczęłam z wami dukanie, przygotowywałam się do tego od początku roku(między innymi robiłam te dania i potrawy których nigdy wcześniej nie jadłam by wiedzieć czy dam rade, oraz po mału odstawiałam słodycze, chleb i ziemniaki) bo to jest moja pierwsza poważna dieta i bardzo mi zależy by się mi udało. Do dukania przekonała mnie ciocia która sporo na tym schudła oraz to, że się rozpasłam dogadzaliśmy sobie z chłopakiem i ot skutki są, przy wzroście 158 ważyłam 66kg ale już jest lepiej marzy mi się 50kg, a dukan wyczarował mi 53,5 kg 28.05.2011r. i mam nadzieje ze dam rade. to co przyjmiecie mnie i wesprzecie?

strach się bać ->55->50
26.02.2011 - I FAZA = -3,5 kg
1.03.2011 - II FAZA -?
17.03.2011 - 57,9 jeszcze troszkę

akena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:58   #2550
karolajjnn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akena Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki czytam was już długo i długo ale zawsze jakoś brakowało tego czegoś by zacząć.. aż do teraz wczoraj zaczęłam z wami dukanie, przygotowywałam się do tego od początku roku(między innymi robiłam te dania i potrawy których nigdy wcześniej nie jadłam by wiedzieć czy dam rade, oraz po mału odstawiałam słodycze, chleb i ziemniaki) bo to jest moja pierwsza poważna dieta i bardzo mi zależy by się mi udało. Do dukania przekonała mnie ciocia która sporo na tym schudła oraz to, że się rozpasłam dogadzaliśmy sobie z chłopakiem i ot skutki są, przy wzroście 158 ważyłam 66kg ale już jest lepiej marzy mi się 50kg, a dukan wyczarował mi 53,5 kg 28.05.2011r. i mam nadzieje ze dam rade. to co przyjmiecie mnie i wesprzecie?
witaj żecze sukcesów

było->72 jest ->61.5będzie -> 55
10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93
28.05 - 90,9

kolejna dieta Herbalife dwa tygodnie
karolajjnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości