|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
![]() a jesli chodzi o Tzta to poczekaj na jego ruch. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() jednak dobrze doradziłyscie żebym poszła na tę imprezę- było fajnie i K zadowolony... na dodatek jedna laska powiedziała że mam cudowne brwi i że od momentu jak tylko weszłam to nie mogła się przestać na nie patrzeć ![]() niedawno wróciliśmy z K z zakupów, kupił mi butki szpilki platformy takie nude-miodowe...( wybiłam mu z głowy te z zary- 300 zł za buty które będę wkładała okazyjnie to za dużo ; gadaliśmy i stwierdziłam ze wolę kilka rzeczy za tę kwotę..) i kupiłam sobie takie długie kozaki ( tanie były ![]() teraz dojadamy obiada, zaraz pewnie jakaś drzemka i potem na miasto... mam doła trochę bo moja mama się cały czas źle czuję ostatnio, słysze to przez tel i jak K był u niej wczoraj to mówił że nie za dobrze wyglądała... nie wiem jak ją do lekarza zagonić.... martwię się...
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() aaa pokaz butki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zadomowienie
|
jak narazie ciemnej czekolady wcale ta farba nie łapie a moje rozjasnione wychodza jakies niebieskie
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- kitka super ciesze sie ze wszystko ok ![]()
#3515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, nie odezwe sie pierwsza do niego.. Cytat:
![]() heh, jak ostatnio bylam u fryzjera z TZtem, to 2kobiety mnie zaczepily gdzie robilam brwi parnametnalnie ![]() ![]() widzisz, a tak przezywalas swoje brwi ostatnio ![]() porozmawiaj z mama, powiedz ze sie martwisz, musi isc do lekarza jak jest chora, ja co prawda swoja zawozilam, bo inaczej nie szlo jej namowic... ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- znacie jakis fajny film, najlepiej komedie ![]()
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy, ale nam sprawnie poszło, ale plucha, buty mi przemokły..
Byliśmy w biedrze i kupiłam ten żel micelarny , żel pod prysznic i trochę spożywki. Szkoda, że u mnie nie było tego peelingu z Joanny.. ![]() Soph to może powinnaś coś zacząć brać na włosy, bo masakrycznie Ci lecą jak aż tyle garści.. Cate z komedii ostatnio oglądaliśmy Miss Marca uśmiałam się nieźle, ale to trochę stare ![]()
#3517 |
Zadomowienie
|
powiem wam tak:
mam farbe sayoss9/5 na wlosach i trzymam juz okolo 25 minut i nic ![]() ![]()
#3518 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3519 |
Marcelover ♥♥♥
|
Snow jak myslisz? moze blondyneczka w tym wypadku lepiej jak sama sobie polozy calosc zamiast placic fryzjerce skoro i tak moze nie byc wiekszej roznicy w odcieniu wlosow?
Bo moze na calosci inaczej wyjda jak polozysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3521 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jestem po farbowaniu wlasnie wysuszylam wlosy !!!!
kocham Was normalnie za to ze mi ta farbe polecilyscie Snow Buahhot mam sliczne wloski po niej , masakra, ale jestem zadowolona, bylam pewna ze bede ruda a tu niespodzianka, odcien prawie jak na pudelku!! jedynie tej ciemnej czekolady co mialam nie chwycila za bardzo bo koncowki mam jeszcze ciemne po tej czekoladzie ale na gorze mialam pasemka tez jeszcze ciemnej czekolady to mi je ladnie rozjasnila, moze odcien troszke ciemniejszy od reszty ale sliczny!!! a moje rozjasnione pasemka sa takiego koloru jak na opakowaniu prawie ze!!!!wiec zrobilam cale ai tak wyglada to jakbym miala balejaz ale ladnie to wyglada!!!! ale sie ciesze
![]() |
#3522 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
pokaz sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zadomowienie
|
wiec tak jak mowie, na moich rozjasnionych i na moich odrostach mam taki kolor jak na opakowaniu, tylko ta ciemna czekolada sie troszke odznacza
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- postaram sie zrobic zdjecie ale juz ciemno i nie mam dobrego aparatu, ale postaram sie. jestem zadowolina bardzo mnie zaskoczyla tta farba, no ale trudno mi bedzie wyrownac ta ciemna czekolade jednak z reszta, bo teraz koncowki mam ciemne od tej czekolady jeszcze troszke bo ta farba mi tego nie chwycila ale reszta super, odrost jasniutki i moje rozjasnione tez ![]()
#3524 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() to dobrze, ze Ci podpasowala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!!
![]() Ja tak tylko na chwilę zobaczyć co u Was i co nieco Wam napisać, bo o 18 Tż przychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i jeszcze jedno, co muszę się pochwalić - i dziś i wczoraj wyszły mi piękne kreski na obu powiekach ![]() ![]() Ponadrabiam Was teraz ile dam rady, a jak nie to i tak i tak wpadnę później, tak wieczorkiem ![]() ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - Merz Spezial x2 (2 tabletkę wezmę wieczorem) Włosy: - myte szamponem Naturals, TRESemme - maska naprawczo-ochronna, TRESemme na ok.40min - spray ochronny, TRESemme - jedwab do włosów, Joanna (właśnie dziś skończył mi się jedwab z CHI...) - nawilżający balsam do włosów, Joanna - suszenie zakończone zimnym nawiewem - idealne prostowanie... ![]() Twarz: - micel Bourjois - kremowy peeling, Avon - krem Alantan Plus - baza pod makijaż, Gosh - staranny makijaż oczu będzie: - micel Bourjois - 2fazowy płyn do demakijażu oczu, Bielenda - żel uniwersalny, Babydream - żel aloesowy GorVita + tormentiol punktowo na noc - peeling ust + gruba warstwa kremu Bambino na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - krem do stóp, Avon - krem do rąk, Isana - odżywczy balsam do ciała, Oriflame - bardzo długi spacer będzie: - krem do stóp, Avon - moczenie dłoni przez 20min. w oliwie z oliwek i cytrynie - gruba warstwa kremu Bambino na dłonie + rękawiczki na noc - odżywczy balsam do ciała, Oriflame
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-02-27 o 16:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Zadomowienie
|
a wiec zdjecia robione na dworzu aparatem telefonicznym z wlonczona lampa
![]() ROBILAM przy otwartym oknie, ale na zdjeciu nie widac tak dokladnie efektu. na zdjeciu 4 widac odrost ladnie sie zafarbowal, gdtby nie bylo tej ciemnej czekolady to byloby swietnie !
Dbam o włoski ![]() Zapuszczam ![]() Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-02-27 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Blondyneczka to super
![]() ![]() edit no fajnie rzeczywiście ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-02-27 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zadomowienie
|
ogolnie to jestem zadowolona bardzo i mile zaskoczona ta farba trzymalam 25 minut
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- dodalam fotki do albumu jeszcze inne ![]()
#3530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogladalam po raz 3 'mamma mia' lubie ten film, ale tak sie mecze przez TZta, jeszcze mama wrocila i mnie zdenerwowala, bo pozyczylam jej moj korektor z YSL i ona dala cioci, bo jej nie stac, to dala jej w prezencie, a on byl prawie nowy, mama chciala przetestowac, to jej pozyczylam, nosz kurde, jestem tak rozwalona juz emocjonalnie, wiem ze kasy mi nie odda, a on kosztowal 110zl, afffffffff, jestem za dobra, normalnie jeszcze wczoraj dla niej korektor kupilam z L'oreala zeby moj mi oddala a teraz mi on nie pasuje, bo ona na twarz uzywa, a dla mnie jest za ciemny pod oczy, czyli w tym miesiacu wydam 200zl na korektory....... ![]() ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-27 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za wsparcie od wszystkich, mysle ze sie pogodzimy ale trzeba czasu zeby ochlonac
![]() Cytat:
![]() A u Ciebie juz wszystko dobrze? Bo pamietam jak pisalas ze chcialas sie zajac bardziej soba i dac TZ wiecej przestrzeni zeby o Ciebie bardziej zabiegal i w ogole. Mam nadzieje ze jest jak chcialas ![]() Ja robie wlasnie okulistyke. Cytat:
Wieczny glod i to ze nie tyjesz, tachykardia, uderzenia goraca... No to daje przede wszystkim do myslenia. Rowniez drzenie rak przemawia za nadczynnoscia. A jaka masz skore? Bardziej przesuszajaca sie czy oblewa Cie zimny pot? Hipoglikemia rzadko wystepuje u ludzi nie chorujacych na cukrzyce, a moze chorujesz? Szczerze mowiac nie spotkalam sie z tak wyraznymi objawami hipoglikemii u osoby bez cukrzycy. Wiec ja bym zrobila tak - przede wszystkim poszla do rodzinnego (bo do endokrynologa/diabetologa - ta specjalizacja czesto jest laczona wiec w sumie wykluczysz lub potwierdzisz swoje obawy za jednym zamachem - potrzebne jest skierowanie ![]() Jak z TSH lub cukrem bedznie nie za bardzo to wtedy skierowanie do specjalisty ktorego wyzej wymienilam - tylko on moze Ci dac skierowanie szczegolowe na fT3 i fT4 a jezeli okaze sie ze masz nieprawidlowy cukier na czczo - tez Cie dalej pokieruje ![]() No a tak w ogole to ja robie okulistyke ![]() Ale pamietam jeszcze cos innego bo robie ja dopiero 2 miesiace a na stazu z zakresu interny bylam wlasnie na oddziale endokrynologiczno - diabetologicznym wiec trafilas ![]() ![]() Kitka - przykro mi ze Twoja mama zle sie czuje ![]() ![]() Ja wiem jak to jest bo byl okres ze moja mama tez sie fatalnie czula, zmusilam ja do badanbo najgorsza to jest niewiedza - zycze zeby Twojej mamie nic nie bylo a objawy wynikaly moze z przemeczenia ale jezeli jest to trzeba wyleczyc i zapobiegac na przyszlosc ![]() Ja to mam jeszcze tak ze jak Rodzice dzwonia do mnie ze cos ich boli i jest nie tak to odruchowo mi w glowie przelatuje lista chorob co to moze byc i sie stresuje ![]() ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-02-27 o 18:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Padam na twarz ![]() ![]()
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
ja już w domku, byłam w sklepie kupiłam sobie lusterko stojące na biurko, bo moje się popsuło, kupiłam też okulary przeciwsłoneczne, 2 opaski materiałowe na włosy, podkład do twarzy. Też miałam sprzeczkę z Tż (dziwny ten weekend) i musi mi zrobić dzisiaj godzinny masaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Caaate- mi się podobał film "Stosunki międzymiastowe" w miarę nowy i idzie się pośmiać. Choć widzę, że już wybrałaś. Ale jak coś polecam na przyszłość. ![]() Blondyneczka- pierwszy raz widzę Twoje włosy, jak dla mnie te ciemniejsze fragmenty wyglądają jakby były tam celowo, więc ogólnie ładny efekt ![]() Ariadna- to dziwnego masz lekarza. Ja jak idę do swojego rodzinnego to odkąd pamiętam, zawsze dawał mi skierowanie na podstawowe badania, czy mówiłam, że senna często chodzę, czy że głowa mnie boli czy inne jak by się mogło wydawać pierdoły. Jak tak piszecie o kłótniach z TŻ to się zaczynam cieszyć, że mój w ten weekend pojechał do znajomego. ![]() A ja wróciłam niedawno z pracy. To dobrze, bo w końcu będę mogła pomalować sobie paznokcie, a szczerze mówiąc bardzo to lubię. W ogóle lubię u kobiet zadbane dłonie ![]() ![]()
#3535 |
Zadomowienie
|
Hello znów
![]()
#3536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zoabcze co to za film, sciagam ogolnie dzisiaj rozne, zeby miec co robic, bo teraz be emiala duzo czasu wolnego.. Cytat:
![]() nalozylam olej lniany i olejek babydream na cale wlosy, zobaczymy rano co z tego bedzie ![]()
![]() |
#3537 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kitka super, że impreza udana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Narobiłam Was jakoś. Choć ciągle mi internet wyłącza się. ![]() ekomonika pewnie, że pamiętamy! ![]() n_i_x_i_e witaj. ![]() Cytat:
xxYashaxx ładne masz włosy i ten ich skręt. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi na szczęście na razie się układa z Tż. Oby, jak najdłużej. ![]() caate biedna. ![]() ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() _blondyneczka_ ładnie wyszła Ci ta farba. ![]() Ja akurat farbuje na brąz, ale na moich farbach, aż za mocno zawsze chwyta farba, jak kiedyś fryzjerka robiła mi koloru rdzy pasemka z brązem to wyszły jej czarne z pasemkami blond, ale zła byłam. ![]() Ja byłam dzisiaj w Silesii i kupiłam odżywkę bananową z The Body Shop, ale ona cudnie pachnie. ![]() ![]() Jeszcze byłam w SP, ale nic ciekawego nie znalazłam. W ogóle zauważyłam, że tam jest drożej, niż np. w Ross., czy mi się zdawało? ![]() Ale jestem padnięta. Wstałam specjalnie prawie 2h wcześniej by umyć rano włosy to się nazywa poświęcenie. ![]() Tym co się ostatnio nie układa z Tż. życzę by wszystko poszło po dobrej drodze. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
angelinmyheart z tego knorra to jeszcze się na kebaba skuszę
![]() ![]() Super, że zakupy udane ![]() ![]()
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam!
Koncert były świetne, aż znowu słucham muzyki co jej słuchałam 3 lata temu. ![]() ![]() ![]() caate daj znać, jak ten olejek lniany, bo też się na niego planuje skusić. ![]() A i w ogóle byłam jeszcze dzisiaj w Sephorze i, jak zobaczyłam te pędzle z naturalnego włosia to zakochałam się, aż chciałam kupić, ale w końcu zrezygnowałam. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.