Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-27, 14:45   #3511
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wrocilam z zajec, mam juz wszystko zaliczone, indeks oddany

TZ sie nie odzywa, wiec chyba jak sobie wczoraj powiedzielismy 'koniec' tak juz nikt nie chce zawalczyc, meczy mnie od srodka, zeby napisac do niego, ale wiem, ze pozniej moge tego zalowac, wiec wole sie nie odzywac. no zobaczymy, zapewne za pare dni sie odezwiemy, bo ja musz emu oddac jego rzeczy, a on mi moje, ale narazie z tym nie wyskakuje, poczekam na jego ruch

Talullah, oj cos toksyczy jest ten week...

umyje zaraz wszystkie pedzle i porobie maseczki
super ze na uczelni wszystko do przodu

a jesli chodzi o Tzta to poczekaj na jego ruch.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:46   #3512
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Witam wszystkie nowe ktorych jeszcze nie znam
Szkoda ze juz niedziela, malo mialam z tego weekendu - piatek w pracy od 7.25 a potem do 19 na szkoleniu, wczoraj tez na szkoleniu wiec pobudka po 7 i caly dzien nauka Przy okazji jeszcze mialam powazna sprzeczke z TZ, ech

Loluska - napisalam w klubie

Caate - ojej, sciskam Cie mocno, naprawde Dziewczyny juz wszystko napisaly wiec nie mam co poradzic, ale jestes madra kobieta, bardzo samodzielna i dasz sobie rade, wierze ze podejmiesz decyzje taka by wszystko sie w Twoim zyciu dobrze ulozylo

E.J. - nie bede tego komentowac, po prostu to jest forum i wyrazilam swoje zdanie, ze jezeli ktos nie bierze to o tabletkach tak naprawde malo wie, bo ile wiesz? Opisz swoja wiedze. Bo jezeli jej nie masz to potem przekazuje sie takie za przeproszeniem glupoty. I ja nigdzie nie napisalam ze jestes ciemna, to sa Twoje slowa wiec nie mow ze ja Cie za taka uwazam.

Blondyneczka - jezeli mruzysz oczy to marsz do okulisty!! Dla wlasnego dobra Jak juz sie mruzy oczka tzn ze wytwarza sie taki wlasny mechanizm otworka stenopeicznego a to znaczy ze wada refrakcji wymaga skorygowania wiec juz do lekarza albo
Bo sie bede martwic.

Aaaaa - ogladalam jeszcze Wasze wlosy, wszystkie macie sliczne, mmm
Az mi dalyscie kopa zebym sie zajela wlasnymi bo ostatnio mam bardzo przesuszone, az takie sianko mi sie robi
Ale zajme sie nimi
współczuję sprzeczki z TŻ... ale na pewno się pogodzicie

jednak dobrze doradziłyscie żebym poszła na tę imprezę- było fajnie i K zadowolony... na dodatek jedna laska powiedziała że mam cudowne brwi i że od momentu jak tylko weszłam to nie mogła się przestać na nie patrzeć

niedawno wróciliśmy z K z zakupów, kupił mi butki szpilki platformy takie nude-miodowe...( wybiłam mu z głowy te z zary- 300 zł za buty które będę wkładała okazyjnie to za dużo ; gadaliśmy i stwierdziłam ze wolę kilka rzeczy za tę kwotę..) i kupiłam sobie takie długie kozaki ( tanie były )
teraz dojadamy obiada, zaraz pewnie jakaś drzemka i potem na miasto...

mam doła trochę bo moja mama się cały czas źle czuję ostatnio, słysze to przez tel i jak K był u niej wczoraj to mówił że nie za dobrze wyglądała... nie wiem jak ją do lekarza zagonić.... martwię się...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:48   #3513
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

jednak dobrze doradziłyscie żebym poszła na tę imprezę- było fajnie i K zadowolony... na dodatek jedna laska powiedziała że mam cudowne brwi i że od momentu jak tylko weszłam to nie mogła się przestać na nie patrzeć

niedawno wróciliśmy z K z zakupów, kupił mi butki szpilki platformy takie nude-miodowe...( wybiłam mu z głowy te z zary- 300 zł za buty które będę wkładała okazyjnie to za dużo ; gadaliśmy i stwierdziłam ze wolę kilka rzeczy za tę kwotę..) i kupiłam sobie takie długie kozaki ( tanie były )

mam doła trochę bo moja mama się cały czas źle czuję ostatnio, słysze to przez tel i jak K był u niej wczoraj to mówił że nie za dobrze wyglądała... nie wiem jak ją do lekarza zagonić.... martwię się...
ooo widzisz, jednak bylo fajnie ale milo, ze tej dziewczynie podobaly sie Twoje brwi
aaa pokaz butki

Stary 2011-02-27, 14:50   #3514
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

jak narazie ciemnej czekolady wcale ta farba nie łapie a moje rozjasnione wychodza jakies niebieskie

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

kitka super ciesze sie ze wszystko ok
Stary 2011-02-27, 14:52   #3515
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
caate gratuluje
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
super ze na uczelni wszystko do przodu

a jesli chodzi o Tzta to poczekaj na jego ruch.
dziekuje

no tak, nie odezwe sie pierwsza do niego..

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

kochany ten Twoj K

heh, jak ostatnio bylam u fryzjera z TZtem, to 2kobiety mnie zaczepily gdzie robilam brwi parnametnalnie a ja mowie ze sama hennuje, mile to jest jak komus sie podoba

widzisz, a tak przezywalas swoje brwi ostatnio

porozmawiaj z mama, powiedz ze sie martwisz, musi isc do lekarza jak jest chora, ja co prawda swoja zawozilam, bo inaczej nie szlo jej namowic...

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

znacie jakis fajny film, najlepiej komedie?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 15:24   #3516
zielone_oko
Zakorzenienie

Wróciliśmy, ale nam sprawnie poszło, ale plucha, buty mi przemokły..
Byliśmy w biedrze i kupiłam ten żel micelarny , żel pod prysznic i trochę spożywki. Szkoda, że u mnie nie było tego peelingu z Joanny..

Soph to może powinnaś coś zacząć brać na włosy, bo masakrycznie Ci lecą jak aż tyle garści..

Cate z komedii ostatnio oglądaliśmy Miss Marca uśmiałam się nieźle, ale to trochę stare
Stary 2011-02-27, 15:57   #3517
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

powiem wam tak:

mam farbe sayoss9/5 na wlosach i trzymam juz okolo 25 minut i nic wogole nie zlapala moich wlosow!! ciemnej czekolady i odrostow z tego co widze nie ruszyla wogole a moje rozjasnione pasemka nabraly takiego ladnego odcieniu jakby po plukance fioletowej ale takiego pozytywnego cieplego....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 16:02   #3518
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
powiem wam tak:

mam farbe sayoss9/5 na wlosach i trzymam juz okolo 25 minut i nic wogole nie zlapala moich wlosow!! ciemnej czekolady i odrostow z tego co widze nie ruszyla wogole a moje rozjasnione pasemka nabraly takiego ladnego odcieniu jakby po plukance fioletowej ale takiego pozytywnego cieplego....
ja trzymam farbę na odrostach zazwyczaj 50min

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 16:03   #3519
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Snow jak myslisz? moze blondyneczka w tym wypadku lepiej jak sama sobie polozy calosc zamiast placic fryzjerce skoro i tak moze nie byc wiekszej roznicy w odcieniu wlosow?
Bo moze na calosci inaczej wyjda jak polozysz

Stary 2011-02-27, 16:06   #3520
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Snow jak myslisz? moze blondyneczka w tym wypadku lepiej jak sama sobie polozy calosc zamiast placic fryzjerce skoro i tak moze nie byc wiekszej roznicy w odcieniu wlosow?
Bo moze na calosci inaczej wyjda jak polozysz
też tak myślę a w ogóle to tak jak pisałam wczesniej najpierw zajęłabym się rozjaśnieniem tych ciemnych pasemek, bo po ostatniej wizycie u fryzjera nadal sporo ich zostało

Dbam o siebie

Stary 2011-02-27, 16:16   #3521
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

dziewczyny jestem po farbowaniu wlasnie wysuszylam wlosy !!!!

kocham Was normalnie za to ze mi ta farbe polecilyscie Snow Buahhot

mam sliczne wloski po niej , masakra, ale jestem zadowolona, bylam pewna ze bede ruda a tu niespodzianka, odcien prawie jak na pudelku!! jedynie tej ciemnej czekolady co mialam nie chwycila za bardzo bo koncowki mam jeszcze ciemne po tej czekoladzie ale na gorze mialam pasemka tez jeszcze ciemnej czekolady to mi je ladnie rozjasnila, moze odcien troszke ciemniejszy od reszty ale sliczny!!! a moje rozjasnione pasemka sa takiego koloru jak na opakowaniu prawie ze!!!!wiec zrobilam cale ai tak wyglada to jakbym miala balejaz ale ladnie to wyglada!!!! ale sie ciesze
Stary 2011-02-27, 16:17   #3522
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dziewczyny jestem po farbowaniu wlasnie wysuszylam wlosy !!!!

kocham Was normalnie za to ze mi ta farbe polecilyscie Snow Buahhot

mam sliczne wloski po niej , masakra, ale jestem zadowolona, bylam pewna ze bede ruda a tu niespodzianka, odcien prawie jak na pudelku!! jedynie tej ciemnej czekolady co mialam nie chwycila za bardzo bo koncowki mam jeszcze ciemne po tej czekoladzie ale na gorze mialam pasemka tez jeszcze ciemnej czekolady to mi je ladnie rozjasnila, moze odcien troszke ciemniejszy od reszty ale sliczny!!! a moje rozjasnione pasemka sa takiego koloru jak na opakowaniu prawie ze!!!!wiec zrobilam cale ai tak wyglada to jakbym miala balejaz ale ladnie to wyglada!!!! ale sie ciesze
eee przeciez przed chwila pisalas ze nic nie chwycilo, to jak w koncu?

pokaz sie polozylas na calosc?

Stary 2011-02-27, 16:24   #3523
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

wiec tak jak mowie, na moich rozjasnionych i na moich odrostach mam taki kolor jak na opakowaniu, tylko ta ciemna czekolada sie troszke odznacza

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

postaram sie zrobic zdjecie ale juz ciemno i nie mam dobrego aparatu, ale postaram sie.

jestem zadowolina bardzo mnie zaskoczyla tta farba, no ale trudno mi bedzie wyrownac ta ciemna czekolade jednak z reszta, bo teraz koncowki mam ciemne od tej czekolady jeszcze troszke bo ta farba mi tego nie chwycila ale reszta super, odrost jasniutki i moje rozjasnione tez
Stary 2011-02-27, 16:25   #3524
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wiec tak jak mowie, na moich rozjasnionych i na moich odrostach mam taki kolor jak na opakowaniu, tylko ta ciemna czekolada sie troszke odznacza

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

postaram sie zrobic zdjecie ale juz ciemno i nie mam dobrego aparatu, ale postaram sie.

jestem zadowolina bardzo mnie zaskoczyla tta farba, no ale trudno mi bedzie wyrownac ta ciemna czekolade jednak z reszta, bo teraz koncowki mam ciemne od tej czekolady jeszcze troszke bo ta farba mi tego nie chwycila ale reszta super, odrost jasniutki i moje rozjasnione tez
czyli zrobilas cale wlosy
to dobrze, ze Ci podpasowala

Stary 2011-02-27, 16:46   #3525
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane!!
Ja tak tylko na chwilę zobaczyć co u Was i co nieco Wam napisać, bo o 18 Tż przychodzi W ogóle ten weekend uważam za wyjątkowo udany(poza piątkiem, który zepsuła mi mama swoimi humorami ) Wczoraj sobie wstałam, to już posprzątane było, bo siostra wszystko zrobiła, żebym się mogła wyspać porządnie i już nic nie robić A popołudniu mój sąsiad wziął mnie i mojego Tż'a na spontaniczny wyjazd do Zagórza - tak sobie pochodzić, porobić jakieś zdjęcia też chciał, bo ma takiego zarąbistego Nikona itp. - wyglądało to tak : idę wyrzucić śmieci na podwórko, spotykam sąsiada (lat 22, także tylko 4 lata różnicy między nami) i on, że co robimy z Tż'em, a ja że się nudzimy a on to dawajcie jedziemy gdzieś i wsiedliśmy w jego auto i ruszyliśmy A wieczorkiem piliśmy do rana u niego - ja, Tż, mój brat z dziewczyną i siostra tego sąsiada, to tak się wszyscy zaprawiliśmy, mieliśmy 3l Smirnoffa Nie chcę mówić nawet jak wyglądałam, bo to była totalna masakra, ja nie mogłam trafić do domu, a mieszkamy dosłownie obok siebie - drzwi koło drzwi No trageeedia..A dzisiaj byliśmy w Książu tak ok. 14 ale tylko we trójkę, bo mój brat z dziewczyną spali do 13.30 i doszli do wniosku, że się nie wybiorą w 30min. Ale taka piękna pogoda dzisiaj była, też pochodziliśmy, porobiliśmy foty Ale taka zmęczona jestem tym wczorajszym... Jak Tż przyjdzie, to jeszcze idziemy do tego sąsiada na jakiś film
A i jeszcze jedno, co muszę się pochwalić - i dziś i wczoraj wyszły mi piękne kreski na obu powiekach Ale wczoraj i dzisiaj wyprostowałam włosy...

Ponadrabiam Was teraz ile dam rady, a jak nie to i tak i tak wpadnę później, tak wieczorkiem Miłej reszty dnia Piękności!!!

Dzisiejsze SPAmowanie:
- Merz Spezial x2 (2 tabletkę wezmę wieczorem)

Włosy:
- myte szamponem Naturals, TRESemme
- maska naprawczo-ochronna, TRESemme na ok.40min
- spray ochronny, TRESemme
- jedwab do włosów, Joanna (właśnie dziś skończył mi się jedwab z CHI...)
- nawilżający balsam do włosów, Joanna
- suszenie zakończone zimnym nawiewem
- idealne prostowanie...

Twarz:

- micel Bourjois
- kremowy peeling, Avon
- krem Alantan Plus
- baza pod makijaż, Gosh
- staranny makijaż oczu

będzie:
- micel Bourjois
- 2fazowy płyn do demakijażu oczu, Bielenda
- żel uniwersalny, Babydream
- żel aloesowy GorVita + tormentiol punktowo na noc
- peeling ust + gruba warstwa kremu Bambino na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- krem do stóp, Avon
- krem do rąk, Isana
- odżywczy balsam do ciała, Oriflame
- bardzo długi spacer

będzie:
- krem do stóp, Avon
- moczenie dłoni przez 20min. w oliwie z oliwek i cytrynie
- gruba warstwa kremu Bambino na dłonie + rękawiczki na noc
- odżywczy balsam do ciała, Oriflame

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-02-27 o 16:51
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 16:52   #3526
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

a wiec zdjecia robione na dworzu aparatem telefonicznym z wlonczona lampa
ROBILAM przy otwartym oknie, ale na zdjeciu nie widac tak dokladnie efektu.

na zdjeciu 4 widac odrost ladnie sie zafarbowal, gdtby nie bylo tej ciemnej czekolady to byloby swietnie !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02118.jpg (38,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02120.jpg (31,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02121.jpg (49,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02122.jpg (42,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02123.jpg (36,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02124.jpg (48,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02125.jpg (43,6 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-02-27 o 16:54
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 16:54   #3527
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a wiec zdjecia robione na dworzu aparatem telefonicznym z wlonczona lampa
ROBILAM przy otwartym oknie, ale na zdjeciu nie widac tak dokladnie efektu.
no czekolada jest jeszcze, ale jest juz jasniej na calosci

Stary 2011-02-27, 16:57   #3528
snowhitee
Zakorzenienie

Blondyneczka to super czekamy na fotki

edit no fajnie rzeczywiście

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-02-27 o 16:58
Stary 2011-02-27, 17:36   #3529
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ogolnie to jestem zadowolona bardzo i mile zaskoczona ta farba trzymalam 25 minut na calosci. A nie wiem coteraz zrobic przy nastepnym farbowaniu z ta ciemna czekolada

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

dodalam fotki do albumu jeszcze inne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 17:45   #3530
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ogolnie to jestem zadowolona bardzo i mile zaskoczona ta farba trzymalam 25 minut na calosci. A nie wiem coteraz zrobic przy nastepnym farbowaniu z ta ciemna czekolada

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

dodalam fotki do albumu jeszcze inne
super, ze kolorek wyszedl jak chcialas

ogladalam po raz 3 'mamma mia' lubie ten film, ale tak sie mecze przez TZta, jeszcze mama wrocila i mnie zdenerwowala, bo pozyczylam jej moj korektor z YSL i ona dala cioci, bo jej nie stac, to dala jej w prezencie, a on byl prawie nowy, mama chciala przetestowac, to jej pozyczylam, nosz kurde, jestem tak rozwalona juz emocjonalnie, wiem ze kasy mi nie odda, a on kosztowal 110zl, afffffffff, jestem za dobra, normalnie jeszcze wczoraj dla niej korektor kupilam z L'oreala zeby moj mi oddala a teraz mi on nie pasuje, bo ona na twarz uzywa, a dla mnie jest za ciemny pod oczy, czyli w tym miesiacu wydam 200zl na korektory.......:mur :

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-27 o 17:47
Stary 2011-02-27, 18:02   #3531
Talullah
Wtajemniczenie

Dziekuje za wsparcie od wszystkich, mysle ze sie pogodzimy ale trzeba czasu zeby ochlonac

Cytat:
tallulah obiecuje ze pojde z Tztem do okulisty ale jak pojde do pracy bo to duuuzy wydatek, moj Tz tez ma problemy

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

moj zwiazek z Tztem jest idealny tzn bylby gdyby nie klotnie o moja mame, on nie lubi jak ja tam do nich jezdze i wtedy sie tylko klocimy a pozatym jest idealnie, zero klotni zawsze sie dogadamy gdyby nie ten problem to niebyloby zadnych problemow

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

tallulah a jaka Ty masz specjalizacje ?
My sie z TZ bardzo rzadko klocimy ale zdarza sie, no trudno

A u Ciebie juz wszystko dobrze? Bo pamietam jak pisalas ze chcialas sie zajac bardziej soba i dac TZ wiecej przestrzeni zeby o Ciebie bardziej zabiegal i w ogole. Mam nadzieje ze jest jak chcialas

Ja robie wlasnie okulistyke.

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość
Eh, coś jest nie tak ze mną, już od dłuższego czasu jestem wiecznie głodna w związku z czym duużo jem a jak byłam chuda tak jestem, mam wysoki puls, trzęsą mi się ręce a jak jestem bardzo głodna to już w ogóle dostaję trzęsawki, ręce mi drętwieją .. . Na dodatek mam uderzenia gorąca, jak kobieta z menopauzą :P.
Poszłabym do lekarza po skierowanie na badanie krwi ale jak go znam to powie że to na tle nerwowym. Myślałam co to może być bo już mnie to zaczyna denerwować, no i mam dwa pomysły: nadczynność tarczycy lub hipoglikemia ? Właściwie wydaje mi się że bardziej pasuje to drugie - objawy nasilają się gdy przez dłuższy czas nic nie jem i jestem bardzo głodna.. :/

Wiem, trochę nie na temat w tym wątku, ale nie będę ukrywać że liczyłam na małą pomoc od Talluli..

A żeby nie zrobić z tego posta całkowitego ot, to powiem że byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie trochę ciuchów, w tym faajną sukienkę w Zarze po przecenie
Oprócz ciuchów kupiłam też WAXa na wypadające włosy, zamierzam go nałożyć na noc ale to dopiero w przyszły weekend bo w tygodniu nie dam rady umyć rano włosów..

A jak Wam mija niedziela kochane?
Bo ja jak na razie jeszcze w pidżamie..
Ja bym stawiala bardziej na nadczynnosc tarczycy, szczerze mowiac to bylo pierwsze co tak odruchowo pomyslalam po przeczytaniu objawow.

Wieczny glod i to ze nie tyjesz, tachykardia, uderzenia goraca... No to daje przede wszystkim do myslenia. Rowniez drzenie rak przemawia za nadczynnoscia.

A jaka masz skore? Bardziej przesuszajaca sie czy oblewa Cie zimny pot?

Hipoglikemia rzadko wystepuje u ludzi nie chorujacych na cukrzyce, a moze chorujesz? Szczerze mowiac nie spotkalam sie z tak wyraznymi objawami hipoglikemii u osoby bez cukrzycy.

Wiec ja bym zrobila tak - przede wszystkim poszla do rodzinnego (bo do endokrynologa/diabetologa - ta specjalizacja czesto jest laczona wiec w sumie wykluczysz lub potwierdzisz swoje obawy za jednym zamachem - potrzebne jest skierowanie ) i powiedziala swoje objawy - uczucia kolatania, wieczny glod, to ze jesz i nie tyjesz, drzenia rak, uderzenia goraca - niech Ci da skierowanie na TSH. On i tak wiecej nie moze. Mozesz tez sobie zrobic przy okazji cukier na czczo, tez niech Ci da skierowanie.

Jak z TSH lub cukrem bedznie nie za bardzo to wtedy skierowanie do specjalisty ktorego wyzej wymienilam - tylko on moze Ci dac skierowanie szczegolowe na fT3 i fT4 a jezeli okaze sie ze masz nieprawidlowy cukier na czczo - tez Cie dalej pokieruje

No a tak w ogole to ja robie okulistyke

Ale pamietam jeszcze cos innego bo robie ja dopiero 2 miesiace a na stazu z zakresu interny bylam wlasnie na oddziale endokrynologiczno - diabetologicznym wiec trafilas Uprzedam ze np z kardio jestem noga

Kitka - przykro mi ze Twoja mama zle sie czuje Zmus ja do wizyty u lekarza. ja tak samo mialam z moja babcia - zle sie czula ale nie i nie i nie - a ze mieszkam daleko bo ponad 400 km od niej to sie w koncu okazalo ze 3 dni chodzila z zawalem Kardiolog byl w glebokim szoku. Szczescie w nieszczesciu ze sie tak wystarczyla ze teraz leki regularnie i kontrolne wizyty tez.
Ja wiem jak to jest bo byl okres ze moja mama tez sie fatalnie czula, zmusilam ja do badanbo najgorsza to jest niewiedza - zycze zeby Twojej mamie nic nie bylo a objawy wynikaly moze z przemeczenia ale jezeli jest to trzeba wyleczyc i zapobiegac na przyszlosc

Ja to mam jeszcze tak ze jak Rodzice dzwonia do mnie ze cos ich boli i jest nie tak to odruchowo mi w glowie przelatuje lista chorob co to moze byc i sie stresuje Zebyscie wiedzialy co moj Tata ostatnio zrobil to normalnie myslalam ze wyjde z siebie i stane obok

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-02-27 o 18:10
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 18:39   #3532
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Właśnie Was nadrabiam

Padam na twarz I jeszcze mimo, że nie mam za dużo kasy do wypłaty kupiłam szampon koloryzujący, taki do 28 myć

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 18:45   #3533
agusiownik
Zakorzenienie

ja już w domku, byłam w sklepie kupiłam sobie lusterko stojące na biurko, bo moje się popsuło, kupiłam też okulary przeciwsłoneczne, 2 opaski materiałowe na włosy, podkład do twarzy. Też miałam sprzeczkę z Tż (dziwny ten weekend) i musi mi zrobić dzisiaj godzinny masaż

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 18:49   #3534
Jeanne22
Raczkowanie

Hej
Caaate- mi się podobał film "Stosunki międzymiastowe" w miarę nowy i idzie się pośmiać. Choć widzę, że już wybrałaś. Ale jak coś polecam na przyszłość.
Blondyneczka- pierwszy raz widzę Twoje włosy, jak dla mnie te ciemniejsze fragmenty wyglądają jakby były tam celowo, więc ogólnie ładny efekt
Ariadna- to dziwnego masz lekarza. Ja jak idę do swojego rodzinnego to odkąd pamiętam, zawsze dawał mi skierowanie na podstawowe badania, czy mówiłam, że senna często chodzę, czy że głowa mnie boli czy inne jak by się mogło wydawać pierdoły.
Jak tak piszecie o kłótniach z TŻ to się zaczynam cieszyć, że mój w ten weekend pojechał do znajomego.

A ja wróciłam niedawno z pracy. To dobrze, bo w końcu będę mogła pomalować sobie paznokcie, a szczerze mówiąc bardzo to lubię. W ogóle lubię u kobiet zadbane dłonie Tylko najpierw muszę się poświecić i zaległe naczynia pozmywać, bo się nazbierało...
Stary 2011-02-27, 18:50   #3535
marlienkaa2
Zadomowienie

Hello znów Ja już wyspamowana. Jeszcze poćwiczyłam, zjadłam posiłek po treningowy. Aj, od razu się lepiej czuję.
Stary 2011-02-27, 19:04   #3536
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Jeanne22 Pokaż wiadomość
Hej
Caaate- mi się podobał film "Stosunki międzymiastowe" w miarę nowy i idzie się pośmiać. Choć widzę, że już wybrałaś. Ale jak coś polecam na przyszłość.
Blondyneczka- pierwszy raz widzę Twoje włosy, jak dla mnie te ciemniejsze fragmenty wyglądają jakby były tam celowo, więc ogólnie ładny efekt
Ariadna- to dziwnego masz lekarza. Ja jak idę do swojego rodzinnego to odkąd pamiętam, zawsze dawał mi skierowanie na podstawowe badania, czy mówiłam, że senna często chodzę, czy że głowa mnie boli czy inne jak by się mogło wydawać pierdoły.
Jak tak piszecie o kłótniach z TŻ to się zaczynam cieszyć, że mój w ten weekend pojechał do znajomego.

A ja wróciłam niedawno z pracy. To dobrze, bo w końcu będę mogła pomalować sobie paznokcie, a szczerze mówiąc bardzo to lubię. W ogóle lubię u kobiet zadbane dłonie Tylko najpierw muszę się poświecić i zaległe naczynia pozmywać, bo się nazbierało...
dziekuje
zaraz zoabcze co to za film, sciagam ogolnie dzisiaj rozne, zeby miec co robic, bo teraz be emiala duzo czasu wolnego..

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ja już w domku, byłam w sklepie kupiłam sobie lusterko stojące na biurko, bo moje się popsuło, kupiłam też okulary przeciwsłoneczne, 2 opaski materiałowe na włosy, podkład do twarzy. Też miałam sprzeczkę z Tż (dziwny ten weekend) i musi mi zrobić dzisiaj godzinny masaż
oh, co ja bym dala teraz za masaz, wlasnie sobie miesien karku naciagnelam, mam do tego taka tendencje

nalozylam olej lniany i olejek babydream na cale wlosy, zobaczymy rano co z tego bedzie
Stary 2011-02-27, 19:04   #3537
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J. - nie bede tego komentowac, po prostu to jest forum i wyrazilam swoje zdanie, ze jezeli ktos nie bierze to o tabletkach tak naprawde malo wie, bo ile wiesz? Opisz swoja wiedze. Bo jezeli jej nie masz to potem przekazuje sie takie za przeproszeniem glupoty. I ja nigdzie nie napisalam ze jestes ciemna, to sa Twoje slowa wiec nie mow ze ja Cie za taka uwazam.
Aha, nie nie spoko, tabletki anty to samo dobro.. dalej leczmy arszenikiem, dalej upuszczajmy do woli krwi napisałam tylko- "ingerencja w organizm".... I już,że głupoty przekazuje nie wiem co Ci w tym nie pasuje... A to że nie używam to znaczy ze nic nie wiem? że nic nie dowiadywałam się na ten temat? To jesteś w błędzie. I na tym kończę bo widzę, że nie można być na nie w sprawie tabletek anty dlatego, że się nie podoba, nie odpowiada komuś ta metoda, tak ujmując w skrócie.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

miło Cię widzieć Talullah
co jest z tymi TŻ? też z moim cały weekend się kłócę i już sama
nie wiem co robić
współczu je

Kitka super, że impreza udana kochanego masz K

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
super, ze kolorek wyszedl jak chcialas

ogladalam po raz 3 'mamma mia' lubie ten film, ale tak sie mecze przez TZta, jeszcze mama wrocila i mnie zdenerwowala, bo pozyczylam jej moj korektor z YSL i ona dala cioci, bo jej nie stac, to dala jej w prezencie, a on byl prawie nowy, mama chciala przetestowac, to jej pozyczylam, nosz kurde, jestem tak rozwalona juz emocjonalnie, wiem ze kasy mi nie odda, a on kosztowal 110zl, afffffffff, jestem za dobra, normalnie jeszcze wczoraj dla niej korektor kupilam z L'oreala zeby moj mi oddala a teraz mi on nie pasuje, bo ona na twarz uzywa, a dla mnie jest za ciemny pod oczy, czyli w tym miesiacu wydam 200zl na korektory.......:mur :
Łosz kurcze.... strasznie nie fajnie, współczuje

Stary 2011-02-27, 19:12   #3538
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.
Narobiłam Was jakoś. Choć ciągle mi internet wyłącza się.

ekomonika pewnie, że pamiętamy!

n_i_x_i_e witaj.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ja tak na chwilę bo ładuje mi się film
Poza tym byliśmy na zakupach, Tż zaproponował i kupiliśmy z Knorra ten fix nugetsy z kurczaka i są przepyszne razem z Tż zrobiliśmy na kolacje dla siebie i całej rodzinki
oo też je wczoraj jadłam. Mama Tż. zrobiła i pyszne są.

xxYashaxx ładne masz włosy i ten ich skręt.

Cytat:
W ogole bylam w biedronce i kupilam ten peeling truskawkowy Joanny, uwielbiam go a ta cena w biedronce, 2,99
Też uwielbiam ten peeling i od razu, jak byłam w Biedronce do kupiłam ich 3, aż babka z kasy dziwnie się na mnie popatrzyła.

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Podobno kiedy kończy się zima i zaczyna wiosna najwięcej par się rozstaje, więc może to aura tak działa czy coś
Coś w tym jest. Moja przyjaciółka ze swoim Tż. rozstali się dwa lata temu właśnie w marcu.
Mi na szczęście na razie się układa z Tż. Oby, jak najdłużej.

caate biedna. Myślę, że Twój Tż. odezwie się jeszcze dzisiaj lub jutro. On trochę mi przypomina czasem mojego. Gratuluje zdania.

Kitka te Twój K. jest kochany. Też czekam na zdjęcia bucików i ciesze się, że wczoraj dobrze się bawiłaś.

_blondyneczka_ ładnie wyszła Ci ta farba.

Ja akurat farbuje na brąz, ale na moich farbach, aż za mocno zawsze chwyta farba, jak kiedyś fryzjerka robiła mi koloru rdzy pasemka z brązem to wyszły jej czarne z pasemkami blond, ale zła byłam.

Ja byłam dzisiaj w Silesii i kupiłam odżywkę bananową z The Body Shop, ale ona cudnie pachnie. Aż nie mogę się doczekać kolejnego mycia włosów. Kupiłam też fioletową bluzkę z New Yorkera i było tam więcej kolorów, niż w u mnie, więc skorzystałam. Mam już taką granatową to teraz mam drugą.
Jeszcze byłam w SP, ale nic ciekawego nie znalazłam. W ogóle zauważyłam, że tam jest drożej, niż np. w Ross., czy mi się zdawało?
Ale jestem padnięta. Wstałam specjalnie prawie 2h wcześniej by umyć rano włosy to się nazywa poświęcenie.

Tym co się ostatnio nie układa z Tż. życzę by wszystko poszło po dobrej drodze.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 19:14   #3539
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

angelinmyheart z tego knorra to jeszcze się na kebaba skuszę
Super, że zakupy udane

Stary 2011-02-27, 19:16   #3540
angelinmyheart
Zakorzenienie

A zapomniałam!
Koncert były świetne, aż znowu słucham muzyki co jej słuchałam 3 lata temu. Ja chce na następne koncerty. Choć stwierdziliśmy z Tż., że lepiej dopłacić i być na płycie, niż patrzeć z góry, choć to też było ciekawe doświadczenie. Tylko np. zapiekanka była tam po 10 zł., a woda i cola 0,5l w tej samej cenie 5 zł.

caate daj znać, jak ten olejek lniany, bo też się na niego planuje skusić.

A i w ogóle byłam jeszcze dzisiaj w Sephorze i, jak zobaczyłam te pędzle z naturalnego włosia to zakochałam się, aż chciałam kupić, ale w końcu zrezygnowałam. Choć może za 2 tyg., jak będę to kupię chociaż do cieni. Tylko nie wiem, czy lepiej większy, czy mniejszy?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości