|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1743 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam dzisiaj dietetyczne naleśniki,a moi rosołek i jabłecznik
gdzie tu sprawiedliwość?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1744 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też raz na parę miesięcy mi się zdarza tak powiedzieć ![]() O sobie znaczy się, nie o Tobie Cytat:
Nio ![]() Cytat:
Ja się o tej położyłam dopiero ![]() Impreza było spoko, ale już więcej nie robimy after party u nas z powodu drobnych strat i fogle ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-27 o 14:39 |
|||||
|
|
|
#1745 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja od dzieciństwa twaróg jadam na słodko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę nad przerobieniem się na żarówiasto różowego białego kozaczka ![]() Cytat:
![]() różami, bo na hydrolacie był robiony Cytat:
![]() nic straconego. Mogę dać znać jak będę kręcić kolejną porcję W piekarniku siedzą muszle makaronowe nadziewane serami i zapiekane w sosie pomidorowym. Ciekawa jestem efektu Na razie wygląda to zjadliwie ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
biały kozaczek
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-02-27 o 16:44 |
|
|
|
#1748 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Podobają mi się wijące motywy kwiatowe i roślinne, takie a la secesja, panterkę lubię jeśli chodzi o wzorki Może być też coś gothycko-mhrocznegoCytat:
![]() Może jakby wszyscy zusammen do kupy?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1749 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wiecie co, naprawdę się poważnie zastanawiam nad zaprojektowaniem i zamówieniem mebli nanuszkowych, takiego kompletu: długa komoda, biurko komputrowe, regały słupki ze dwa.... czy jestem nienormalna? niepoważna? bo kurde nie mam tak naprawdę poważnego uzasadnienia do zamawiania oprócz tego że kcem i tego że nic mi się innego nie podoba....
![]() (a nie, sory, podobają mi się jeszcze meble Skalik z litej buczyny )tylko czy to powód do wydawania dużo więcej kasy niż na gotowe meble....? ale z drugiej strony kurde po coś się tą kasę oszczędza.. tylko czy to nie głupota wydać dużą część oszczędności na meble? z trzeciej strony jak porównam np. ceny gorsetów z fairygothmother z meblami (a są porównywalne przy droższych gorsetach) to meble wydają się jednak poważniejszym wyborem.... ![]() Cytat:
dodzieckowa Cytat:
a wchłania się rzeczywiście szybko i bosssssko nawilża
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1750 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1751 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ad. 3 Tak Gdybym miała oszczędności i brak lepszych pomysłów na ich wydanie to kupiłabym wymarzone meble. Ale akurat było mi w miarę wsio ryba jakie te meble będziemy mieć. Tylko żeby Ci się nie znudziły za pół roku
|
|||
|
|
|
#1752 |
|
grozi wypollizowaniem
|
migdały tez czuję kameno-menle nanozkowe robione nie musza byc drozsze od gotowych...bo gotowe mogą byc z drewna a robione np z płyty..to bedą tansze. gdtbtm ja chcialam meble w kształcie mebli i miala duzo kasy to poszukałabym czegos gotowego. ale ze chce meble w kształcie pudeł to musze je zamówic ![]() nanuszkowe meble to domena lat 50-60..a były to tez złote lata wzornictwa wiec brałabym takie własnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-27 o 15:35 |
|
|
|
#1754 |
|
grozi wypollizowaniem
|
np cudne biurko
![]() http://designsklep.pl/produkt/biurko...a_xxwieku_,269 ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- jak widac: kazdy moze zostac beatą Kozidrak
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się usnęło...
Ju, Ves Ja nawet swoich nie wkleję ![]() Kamena |
|
|
|
#1756 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1758 |
|
Nindżopesz
|
Wkufa mam od rana co zaowocowało rozbitym z premedytacją i pasją talerzem.
A to teściowa truje żeby do niej wpaść na ciasto ale nie mam zamiaru pokazywać się ludziom ani paść ciastem. A to koleżanka chce wpaść - jak wyżej. A to TŻ kupił bitą śmietanę w promocji ważną do wtorku i znienacka truje żebym upichciła do niej ciasto - jak wyżej. A to moja matka truje żebym se przejrzała allegro i kupiła rzeczy dla siebie do szpitala i dla dzieciaka - a interesuje mnie to jak zeszłoroczny śnieg. I zazdroszczę kobitom, które mają przyjemność w wybieraniu smoczków, bembetli i pierdół. I dość mam już pitolenia o majtkach poporodowych i bezkolkowych butelkach Wow, przytrułam jak Maja
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
O God
Nie, "popsuł się" fotel i takie krzesełko . Krzesełko stare (w ogóle meble mamy b. stare, więc nie szkoda ), a fotel dało się zrobić, bo mamy zapasowe deski
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1760 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziękuję, Dziewczyny
![]() Polly, dokładnie takie biurko chcę i tu widzę wyższość zamawianych nad gotowcami, gotowce sprzed lat nie mają np. wysuwanej półki na klawiaturę.. nie mówiąc już o tym że rzeczywiście zamówiona kopia będzie od takiego starego gotowca tańsza, dowiadywałam się już nawet. Red, dobrze że się tylko na talerzu skończyło
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Co slychac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1762 |
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Fantastyczny!!!!
Cytat:
Czy mogie wkleić?
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Redka weź zrób to ciasto, zanieś 1/2 do teściowej, weź 1/4 daj koleżance, resztę mężowi swemu (ewentualnie zjedz jeden, dwa kawałki, pomyśl sobie, że teraz możesz bo i tak tyjesz i tak , nie katuj się tak Kobicino ). Wiesz jaki ja miałam problem na początku cionszy? Prawie wszystko co jadłam to Przez pierwsze 3 miesiące to ja chudłam zamiast tyć Wiesz, że to też jest niefajne, takie Jedną z niewielu rzeczy (odkryta przypadkowo), którą tolerowałam była.... pizza z da grasso A i jeszcze tosty mi smakowały i po nich nie ![]()
|
|
|
|
#1766 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to biurko z krzesłem jest wg mnie akurat tanie jak barszcz ![]() kopia jesli bedzie z drewna to raczej nie bedzie tansza...no a płyta to płyta jednak
|
|
|
#1767 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1768 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja se szuka, łobrazka na sciane
i tak se mysle i mysle...ze kurde wydruk z sieciuni na scianie to kicha jednak kiiiicha...łobraz bym kciała miec prawdziwy schwittersem nie pogardze ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- rozwazam tez andrzeja warchoła do kuchni
|
|
#1769 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
a owszem, a jak chce sobie ktoś personalizować, to niek se personalizuje
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
|
możesz! ![]() Już mnie skręca z ciekawości ![]() Cytat:
Nie mogę się doczekać aż u mnie zawiśnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-02-27 o 16:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

Pomijam fakt nieuwzględniania masy mięśniowej ale jedna osoba będzie mieć grubą d... i małe cycki, druga na odwrót a BMI to samo... W sumie to w żadne współczynniki nie wierzę tylko w swoją miarkę w oku 

tera żałuję ze nie brałam dla czystej przyjemności maziania

Nio 

Przez pierwsze 3 miesiące to ja chudłam zamiast tyć
Wiesz, że to też jest niefajne, takie