|
|
#1771 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() kolaż możesz wykonać samodzielnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee, wydziwiasz ![]() Ja jadłam na co mi przyszła ochota , tylko nie przesadzałam z ilością, przytyłam w pierwszej cionży 8 kilo w drugiej z 15 , do pół roku po porodzie miałam wagę sprzed ciąży bez żadnych diet Rzeczy do szpitala, przygotowałam, misiąc przed porodem i czekały w szafie w torbie. Pracowąłm do ostatniego dnia przed porodem
|
|
#1773 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wow, to nieźle Cię początki załatwiły A bułki Ci nie wchodziły?U mnie obyło się bez atrakcji, teraz w sumie jem na co mam ochotę ale akurat za ciastami nie przepadam i wkufia mnie gadanie teściowej "zjedz to, zjedz tamto, w ciąży się nie odchudza" No się nie odchudza ale też nie trzeba się paść jak świnia ciachami "bo można". Poza tym nie umiem/nie chcę gotować i jakbym wiedziała, że TŻ będzie mnie wkręcał z tą bitą śmietaną to kazałabym nie kupować ![]() A, zapomniałam, że głównym powodem śmierci talerza i mojego wkufa była kłótnia z TŻtem o aptekę Idę szyć. |
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
I to by było na tyle.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-02-27 o 17:26 |
|
|
|
#1775 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 u mnie +10 póki co i chciałabym już się zatrzymać... Ad. 3 niby miesiąc ma sens ale boję się, że wyjdzie wcześniej a potem kto to wszystko na gwałt zorganizuje i będzie wiedział co mi potrzebne. Pomijam rzeczy typu pieluchy, może pożyczą, ale naczytałam się na necie o uprzejmości położnych więc chcę mieć takie duperele jak własna nospa żeby się nie prosić, poza tym np. zatyczki do uszu majtki siatkowe itp.
|
|
|
|
|
#1776 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
tylko ja potzrebuje 3 duze łobracki ![]() fornirowanea lepsza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
to wilk?!
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() podobuje mi się Zrobiłam ten nadziewany makaron. Bardzo toto proste do zrobienia, a pyszniaste
|
|
#1778 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zmieści się u mnie Na klatkę schodową bym musiała wystawić
|
|
#1780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem coś weszło i było bez atrakcji ![]() Cytat:
Ludzie tu się odtłuszczać chcą ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- O, to jest pomysł! Nie dość, że ciekawy mebel, to jeszcze ciekawe miejsce w sam raz do alejądrowania
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu kto?
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- nikto nie je doma ![]() nuuudy ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- kurna, 16 ludzióf podgląda na belce, a ja gadam sama ze sobą ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- już 17. Coś niemrawo mi się konwersuje. Chyba jestem strasznie nudna ![]() ![]() ![]()
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie masz nic przeciwko to się przyłączę ![]() Choć trochę głupio mi się tak wtrącać w rozmowę ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie, i tak w tej dyskusji nie dowiedziałam się niczego, czego bym wcześniej nie wiedziała ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- mam przedsmak odchudzania-sałatka z sałaty lodowej, rukoli, pomidorów, groszku i pseudogreckiego sera z Lidla. Wszystko polane oliwą z octem balsamicznym. Dobre nawet jak nie na królicę
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do grzędy, to mi się wydaje, że prawie wszyscy obecni, ale nikt nie ma siły pisać
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
A, i wymyśliłam sobie dwie pary kolczyków. Ciekawe czy uda mi się kupić elementy. Jakby co będę się chwalić
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
mówisz,że same pracusie siedzą na grzędzie? A tym ciężkim tygodniem pracy to ja zacznę martwić się jutro Chyba nie uda mi się wymigać od delegacji A tak mi się nie chce
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio robiłam sałatkę z sałaty lodowej, sera fety, paluszków krabowych, groszku i łogórka kiszonego + jakiś sos ziołowy z Knorra ![]() Cytat:
Musimy zarzucić jakiś sexowny temat, coby tych na dole uruchomić
||
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem - bawię się w skrybę
Zaraz do was dołączę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
kurna, poszłam zrobić sobie drinka, a tu nie ma lodu
A ciepła łiski jest blee.. trudno napiję się herbaty
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czad - chcę to - nawet solo jako leżanke fogle mam ostatnio jakies napady w stylu lata 90te 9 i 1/2 tygodnia - na zasadzie wszędzie ino nie w łożu ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
ja
3 godziny nadrabiałam 10 stron weekendowego marudzenia ![]() znacie to ? ![]() w piątek byłam na jam session, w sobotę znajomi przywitali mnie wiadomością, że wiedzą gdzie byłam, bo widzieli na yt. ![]() (nie śpiewałam ani nic...) idę szukać z jakiej strony mnie nagrali... .
|
#1794 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Melduję się. Ale jednocześnie przeglądam jakieś modowe blogi i tak mi we łbie zamieszały, że nie wiem co pisać. I nie wiem w co się ubrać
|
||
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
no przeca fotel był wrzucony - to chyba dobry poczatek tematu
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, czyli wiemy,że cycki to nie jest seksowny temat...
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- No nie wiem. Kamena wrzuciła mebel i wszystkich wcięło... Chyba sprawdzają czy na posiadanym na stanie sprzęcie też się tak da
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-02-27 o 20:15 |
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam poszłam szukać dwóch sprzętów....
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
super
Cytat:
![]() Wróciłam weekendy w spa powinny trwać dłużej niż standardowe weekendy ![]() A propos tematów weekendowych (nadrobiłam, było ciężko ale dałam radę ) jadłam tam różne zdrowe rzeczy jak twarożki oraz rybki z ryżem dzikim oraz również chodziłam na basen i siłownię czyli tak jakby zaczęłam sezon wiosennego doprowadzania sie do porządku
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

, nie katuj się tak Kobicino
Przez pierwsze 3 miesiące to ja chudłam zamiast tyć
Wiesz, że to też jest niefajne, takie 

Ludzie tu się odtłuszczać chcą